קנית ב800 אלף יורו. יחסית לסכומי ההעברות שלנו זה לא מעט. לא הרבה מדי אבל גם לא מעט.
קינגס קאנגווה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: קינגס קאנגווה
נניח.
זה משנה את העובדה שאם כעת תגיע הצעה הולמת לשוויו האמיתי של קינגס לא תוכל לעמוד בדרכו?
ברור שאם היו משלשים לו את השכר היה נשאר, אבל זה תקף לגבי כמעט כל לגיונר... לא יודע אם 7, אבל ברור שהכל זה מו''מ. בשורה התחתונה אנחנו לא יותר מעוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הנקודה שלי הייתה שהתשלום עבורו לא היה גבוה, ומדובר על שחקן שריסק פה את הליגה עד אבק כן?אורי אדום בנשמה כתב: ↑25 מאי 2025, 10:01נניח.
זה משנה את העובדה שאם כעת תגיע הצעה הולמת לשוויו האמיתי של קינגס לא תוכל לעמוד בדרכו?
מפה ועד הסכומים שאלונה דורשת על קינגס יש מרחק גדול.
נכון שאנחנו חוליה נוספת בשרשרת אבל זה לא תירוץ לייצא מפה שחקנים במחירים בדיחה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑25 מאי 2025, 10:01נניח.
ברור שאם היו משלשים לו את השכר היה נשאר, אבל זה תקף לגבי כמעט כל לגיונר... לא יודע אם 7, אבל ברור שהכל זה מו''מ. בשורה התחתונה אנחנו לא יותר מעוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי...
החכמה האמיתית היא להוציא את המיטב מכל סיטואציה מתוך מטרה לקדם את עצמך עוד טיפה בשרשרת החוליות הזו. וזה אומר לשים את האינטרס של המועדון לפני האינטרסים של השחקנים, דבר שקצת שכחנו פה בפעמים הקודמות שקיבלנו הצעות על שחקנים שלנו
קנגאווה נרכש בערך בסכום של סלמאני. לא יודע כמה בדיוק שילמו לכוכב אבל גם היה מענק גבוה לסוכנים.
לצערנו יהיה לנו קיץ שלם להתעסק בספקולציות ולהעריך את השווי. המשוואה פשוטה, אם קינגס רוצה להישאר ויקבל שדרוג הולם מאמין שזה יהדוף הצעות של קבוצות קונפרנס/אירופית בסגנון של פרנצווארוש ואא"ק אתונה. אם לא אז נהיה בבעיה.
לא בטוח כמה מהר הוא יקבל הצעות מקבוצות בטופ 5, אולי מקבוצות תחתית בצרפת שלא יודע כמה הן מסוגלות לשלם.
לצערנו יהיה לנו קיץ שלם להתעסק בספקולציות ולהעריך את השווי. המשוואה פשוטה, אם קינגס רוצה להישאר ויקבל שדרוג הולם מאמין שזה יהדוף הצעות של קבוצות קונפרנס/אירופית בסגנון של פרנצווארוש ואא"ק אתונה. אם לא אז נהיה בבעיה.
לא בטוח כמה מהר הוא יקבל הצעות מקבוצות בטופ 5, אולי מקבוצות תחתית בצרפת שלא יודע כמה הן מסוגלות לשלם.
- אורי אדום בנשמה
dor69 כתב: ↑25 מאי 2025, 10:28נכון שאנחנו חוליה נוספת בשרשרת אבל זה לא תירוץ לייצא מפה שחקנים במחירים בדיחה.
החכמה האמיתית היא להוציא את המיטב מכל סיטואציה מתוך מטרה לקדם את עצמך עוד טיפה בשרשרת החוליות הזו. וזה אומר לשים את האינטרס של המועדון לפני האינטרסים של השחקנים, דבר שקצת שכחנו פה בפעמים הקודמות שקיבלנו הצעות על שחקנים שלנו
במחיר בדיחה הוא בטוח לא יצא מפה....
הנק' פה שאחרי אובדן הצלחת יהיה קשה מאוד להשאירו... גם גביע לא ישנה יותר מדי
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אם יעזוב אני יבין מראש לא הבנתי איך הוא הגיע אלינו.
כן אני מצפה שיציעו לו הצעה תחרותית ושיהיו יצרתיים
כן אני מצפה שיציעו לו הצעה תחרותית ושיהיו יצרתיים

בדיחה זה תלוי הגדרה, תגדיר מה המינימום שלך
לדעתי אין הצעות כאלה בנמצא.אורי אדום בנשמה כתב: ↑25 מאי 2025, 10:43הנק' פה שאחרי אובדן הצלחת יהיה קשה מאוד להשאירו... גם גביע לא ישנה יותר מדי
אם היה בן 20 הסיפור היה אחר.
מה זה קשה מאוד להשאירו? יש לו חוזה.
אם לא תגיע הצעה יוצאת דופן משדרג חוזה וסוגר סיפור.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
להציע הארכת חוזה, 500 אלף יורו שכר+מענק חתימה וכו' ולהתפלל חזק שלא תגיע הצעה שלא ניתן לסרב לה בעיקר מצד השחקן.
צריך להעמיד מהרגע הראשון תג מחיר גבוה שירחיק מתעניינות פוטנציאליות. לא להתבייש ולהפסיק עם המחירים המגוחכים.
צריך להעמיד מהרגע הראשון תג מחיר גבוה שירחיק מתעניינות פוטנציאליות. לא להתבייש ולהפסיק עם המחירים המגוחכים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שמשלמים על שחקנים בני 24 ישראלים מיליונים אתם רוצים למכור במחיר לכל דורש? מה נהיה מאיתנו? ממתי אנחנו ממהרים לשחרר שחקנים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מזה 500K בשבילו בחיאת?Melikson24 כתב: ↑25 מאי 2025, 12:45להציע הארכת חוזה, 500 אלף יורו שכר+מענק חתימה וכו' ולהתפלל חזק שלא תגיע הצעה שלא ניתן לסרב לה בעיקר מצד השחקן.
בשביל שחקן כזה אתה צריך לפרוץ גבולות שכר.
אין מה לעשות, בסוף לאורך זמן הכסף ינצח.
כרגע אין תג שזה המחיר הכי גבוה שאפשר.Melikson24 כתב: ↑25 מאי 2025, 12:45להציע הארכת חוזה, 500 אלף יורו שכר+מענק חתימה וכו' ולהתפלל חזק שלא תגיע הצעה שלא ניתן לסרב לה בעיקר מצד השחקן.
- אורי אדום בנשמה
מודה שאני לא הכי בקי בתעריפי שוק השחקנים, אבל קח בחשבון שאם תגיע הצעה שלא יוכל לסרב ואלונה לא תוכל לעמוד בה זה רק לנסות, בדגש על לנסות, להוציא עליו כמה שיותר או להכיל שביתות איטלקיות כמו טוני. וכן, זה אומר גם לשכוח מסכומים שלדעתך הוא שווה. החיים יותר חזקים מכולנו.