דן ביטון
Re: דן ביטון
רבותיי זה השחקן ההתקפה הכי טוב שלנו, תצאו בבקשה מהקטע הבאר שבעי הנעלב הזה בכל פעם שמישהו עושה פרצוף או מתבאס ורחמנא ליצלן שזה שחקן בית.
הוא כרגע בעונה מצויינת,פשוט מצויינת הרבה מעבר לציפיות.
הוא כרגע בעונה מצויינת,פשוט מצויינת הרבה מעבר לציפיות.
זה כי עשו אותו יותר ממה שהוא ונותנים לו להרגיש יותר ממה שהוא.
אז הוא חושב שהוא איזה כוכב ומתנהג ככה גם בסגנון משחק וגם בחילופים.
אז הוא חושב שהוא איזה כוכב ומתנהג ככה גם בסגנון משחק וגם בחילופים.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אמרתי את זה מזמן עוד שהוא נתן צמדים, חייב לשנות גישה.yarinbenizri94 כתב: ↑10 דצמבר 2024, 11:28מקצועית, ראינו היום דרך אחרת להפיק ממנו הרבה יותר בתור שחקן שיותר קרוב לאמצע וזה היה מצויין נראה כמו שחקן אחר לגמרי גם טקטית וגם מבחינת יכולת.
לא מקצועי, ברגע שאתה על תקן הכוכב ששב הביתה, כולם מסתכלים על איך שאתה מתנהג ומתנהל במגרש. אתה לא יכול מכל פס שלא נותנים לך להרים ידיים ביאוש, ששחקן שהוא מחליף שלך רוצה להרים כדור לא לפרגן. אתה חייב לצאת גדול, להרים לדרבן ולפרגן. אתה חייב להתנהג ולהפוך לדמות לחיקוי שכולם מצפים ממך להיות. דן תהיה חד זה לא פחות חשוב משערים ובישולים.

אפשר לדבר על הפיל שבחדר?
ניכר שיורי בא ישירות על הבלטה שלו, מה שכנראה יבוא לידי ביטוי בהמשך בפחות דקות משחק, ובמצבים הנייחים.
מעניין איך הוא יקבל את זה, לדעתי זה יהיה מבחן לא קטן לקוזוך.
ניכר שיורי בא ישירות על הבלטה שלו, מה שכנראה יבוא לידי ביטוי בהמשך בפחות דקות משחק, ובמצבים הנייחים.
מעניין איך הוא יקבל את זה, לדעתי זה יהיה מבחן לא קטן לקוזוך.
דן צריך לשחק בתור חלוץ ושחקן חופשי.
אני כבר רואה סיטואציה שהוא רב עם יורי על קרן, בעיטה חופשית ... יורי זה לא כמו ספר .
יהיה פה קללות במרוקאית ופרצופים
הוא חייב להתבגר בגיל 30 דן
אני כבר רואה סיטואציה שהוא רב עם יורי על קרן, בעיטה חופשית ... יורי זה לא כמו ספר .
יהיה פה קללות במרוקאית ופרצופים
הוא חייב להתבגר בגיל 30 דן
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
- ForeverRed
אני יכול להתעצבן עליו 85 דק ואז פתאום הוא יתן איזה הברקה עם תנועה ללא כדור/ יוציא בישול גדול/ בעיטה מחוץ לרחבה עם שער
זה בדיוק הבדל בין שחקן שמביא נקודות לבין עוד שחקנים שהיו פה קישוט
זה בדיוק הבדל בין שחקן שמביא נקודות לבין עוד שחקנים שהיו פה קישוט