אתה מלין על קיצוניות. הפוסל במומו פוסל.
בכל דקה של דיינר על הדשא הוא הראה איכויות שאין לאף שחקן אחר בסגל. יותר מהכל, הוא שחקן שכיף לראות וזה לא משהו לזלזל בו עם התקפה פח אשפה כמו שיש לנו.
לכל הפחות הגיעה לו הזדמנות להוכיח את עצמו בעונה הזאת, אחרי כמה חודשי התאקלמות + הכנה נורמלית לעונה. יקח או לא זה כבר עניין אחר.
כל מי שאומר אחרת הוא עיוור, רמאי או מכור.
מעולם לא טענתי שהוא שחקן גרוע, או לא מוכשר.
הראה פה ושם נגיעות של קסם, כולל משחק ענק מול נתניה בחצי גמר. מזכיר לי קצת את אקולטסה בקטע הזה.
השאלה כמה באמת האיכויות האלה באו לידי ביטוי,
לטעמי לא מספיק. גם שנה שעברה ברדה לא ככ ספר אותו, גם כשהיה כשיר.
אתה מלין על קיצוניות. הפוסל במומו פוסל.
בכל דקה של דיינר על הדשא הוא הראה איכויות שאין לאף שחקן אחר בסגל. יותר מהכל, הוא שחקן שכיף לראות וזה לא משהו לזלזל בו עם התקפה פח אשפה כמו שיש לנו.
לכל הפחות הגיעה לו הזדמנות להוכיח את עצמו בעונה הזאת, אחרי כמה חודשי התאקלמות + הכנה נורמלית לעונה. יקח או לא זה כבר עניין אחר.
כל מי שאומר אחרת הוא עיוור, רמאי או מכור.
עזוב נו זה לא רציני, בכל פעם שמועברת ביקורת בכל נושא כאן בפורום הוא ישר מגיב על אוטומט ומוצא דרך לתת זווית אחרת כדי להעלים את הביקורת.
אצלו זה פשוט יותר בולט אבל יש עוד כמה כאלה בפורום שהחליטו במודע או לא במודע לנסות להסיט כל ביקורת במחשבה שאם לא תהיה ביקורת אז המציאות תשתנה.
הם חושבים שככה הם עוזרים לקבוצה אבל הם לא מבינים שאי אפשר לשקר את המציאות, ושביקורת מטרתה להביא לשינוי ושיפור, כי אם לא אז יחזרו על אותה טעות ותתקבל אותה תוצאה ואפילו גרוע מכך הדברים יכולים להצטבר ואז יהיה פיצוץ גדול.
חחח בסדר אני זה שמגיב על אוטומט.
אני מבקר לא מעט, אבל אני לא משועמם כמוך להתחיל לחפש ציטוטים שלי.
מי ישמע הביקורת פה בפורום של 3.5 אנשים משנה את הקבוצה ואת איך שהיא מתנהלת.
ממש שומר הסף.
מעולם לא טענתי שהוא שחקן גרוע, או לא מוכשר.
הראה פה ושם נגיעות של קסם, כולל משחק ענק מול נתניה בחצי גמר. מזכיר לי קצת את אקולטסה בקטע הזה.
השאלה כמה באמת האיכויות האלה באו לידי ביטוי,
לטעמי לא מספיק. גם שנה שעברה ברדה לא ככ ספר אותו, גם כשהיה כשיר.
הוא יוחלף בזר אחר. בעיניי לא אבידה גדולה ככ.
נחכה לראות מה יגיע במקום.
על איזה זר אתה מדבר?
האם כבודו אשכרה מאמין שתוך שבוע ימצאו קבוצה לארתור, ימכרו את ספר, יחתימו בלם שהוא לא ברירת מחדל, ועוד יקנחו בקיצוני משדרג שעדיף באופן מובהק על השחקן עם האפסייד הכי גבוה בקבוצה?
על איזה זר אתה מדבר?
האם כבודו אשכרה מאמין שתוך שבוע ימצאו קבוצה לארתור, ימכרו את ספר, יחתימו בלם שהוא לא ברירת מחדל, ועוד יקנחו בקיצוני משדרג שעדיף באופן מובהק על השחקן עם האפסייד הכי גבוה בקבוצה?
כי אם כן, מתחנן שתארגן אותי.
יש גבול גם לנאיביות.
בינתיים למעט גריטה שהוא סימן שאלה גדול הזרים שהגיעו נראים בכיוון טוב.
אם ארתור יישאר זו באמת חלמאות אבל אני מאמין שבמקרה הגרוע הוא יוקפא.
ספר ככל הנראה יישאר.
אנחנו לא נסכים בעניין הזה אבל אני לא חושב שספר-קניונס זה בחירה כזאת מובהקת של ללכת על דיינר.
לא הבנתי מה הקשר לציפורים.
שחקנים שונים עם איכויות שונות שלטעמי בכלל לא משחקים על אותה עמדה.
כתבת שיגיע לדיינר מחליף.
אני מחכה לשמוע איפה ואיך.
לדעתי אין אפילו מחשבה כזאת.
המחליף שלו זה בדש/אחמד.
שחקנים של ליגה לאומית.
מחליף התכוונתי לזר אחר. גם אם בעמדה אחרת.
בחרו להביא זר לקישור האחורי ויש לזה מחיר.
עם ההחתמה המסתמנת של בלטקסה אולי ילכו בסוף על שחקן התקפה במקום בלם. לא יודע כמה אני בעד.
ציפור אחת ביד, ספר מביא מספרים ואספקטים שאי אפשר להתעלם מהם גם אם לא מחזיקים ממנו,
שניים על העץ זה דיינר עם פוטנציאל יותר גבוה אבל עד כה זה בעיקר בגדר פוטנציאל.
מחליף התכוונתי לזר אחר. גם אם בעמדה אחרת.
בחרו להביא זר לקישור האחורי ויש לזה מחיר.
עם ההחתמה המסתמנת של בלטקסה אולי ילכו בסוף על שחקן התקפה במקום בלם. לא יודע כמה אני בעד.
ציפור אחת ביד, ספר מביא מספרים ואספקטים שאי אפשר להתעלם מהם גם אם לא מחזיקים ממנו,
שניים על העץ זה דיינר עם פוטנציאל יותר גבוה אבל בינתיים זה בעיקר בגדר פוטנציאל.
את המספרים של ספר אתה תקבל גם מפרץ ויוספי/ביטון.
איכויות כמו של דיינר אין לאף אחד אחר. בטח לא לאלה שישחקו במקומו.