רותם חטואל חתם
- ForeverRed
Re: רותם חטואל חתם
לא רואה בו כוכב. עם הכדור ברגל יש לו הרבה מה לשפר.
הוא שחקן קליני מול השער וזה לא דבר להקל בו ראש.
אני עדיין מעדיף אותו מהספסל. בגביע הוא עלה בהרכב ונראה רע מאוד. זה לא באמת משנה באיזו דקה הוא עולה כל עוד התפוקה נשארת גבוהה.
אני עדיין מעדיף אותו מהספסל. בגביע הוא עלה בהרכב ונראה רע מאוד. זה לא באמת משנה באיזו דקה הוא עולה כל עוד התפוקה נשארת גבוהה.
אחלה חטואל והוא בהחלט בדרך להיות כוכב
כרגע תפור עליו לעלות מהספסל ושרק ימשיך ככה
כרגע תפור עליו לעלות מהספסל ושרק ימשיך ככה
בולForeverRed כתב: ↑18 דצמבר 2022, 10:22לא רואה בו כוכב. עם הכדור ברגל יש לו הרבה מה לשפר.
רק אהבה תנצח...
כוכב בריבוע, גם כמעט כל גול שלו חשוב. מתי היה לכם פה קלאץ׳ כזה שאתה מזלזלים בו ככה?
מה ההגדרה לכוכב?
אם נוריד מהספירה את ריינה שהוא לא קיבל דקות שם, אז הוא מבקיע כבר 7 משחקי ליגה רצופים.
מתי פעם אחרונה היה לנו שחקן כזה?
מתי פעם אחרונה היה לנו שחקן כזה?
אתה כל פעם בורח להגדרות שבעיניי לא רלוונטיות.ForeverRed כתב: ↑18 דצמבר 2022, 10:22לא רואה בו כוכב. עם הכדור ברגל יש לו הרבה מה לשפר.
פאון לא שחקן מוביל, חטואל לא כוכב, מה זה משנה?
בסוף על הדשא הם נותנים את התפוקה. זה מה שחשוב.
- ForeverRed
מתנהל דיון על שחקן, כל אחד אומר את דעתו וזה חלק מהעניין. לנושא, ברגע שדיבורים כאלה יחלחלו זה עלול לפגוע בשחקן. לכן עדיף לשים דברים בפרופורציות ולא לעוף רחוק מדי. יש לו עוד הרבה חצץ לאכול כדי להיקרא כוכב כדורגל.
גם בעניין פאון, שחקן מוביל היה לוקח על עצמו את המשחק אתמול ולא נגרר ליכולת של הקבוצה. אם נחשוב שהוא משהו שהוא לא שני הצדדים יפסידו. השחקן, שיצפו ממנו לדברים שהוא לא יכול לתת. הקבוצה, שלא תתחזק בשחקן נוסף שכן יתן לה את הדברים האלה. לכן, גם כאן, הסמנטיקה חשובה.
לא יודע כוכב, לא כוכב.
כל ילד בעיר חולה עליו. ברמה פסיכית.
מאז בוזגלו לא היה כזה.
כל ילד בעיר חולה עליו. ברמה פסיכית.
מאז בוזגלו לא היה כזה.
כי הוא מתנהג כמוהו , צבעוני פעיל חברתית ובגלל זה מתלהבים ממנו הילדים.
ובמיוחד ילדים כי הם עדיין לא מבינים כדורגל.
ובמיוחד ילדים כי הם עדיין לא מבינים כדורגל.
וזה מדד למשהו?
מסכים עם Foreverred, לחטואל יש עוד הרבה קילומטארז׳ לשרוף כדי לקבל את התואר ״כוכב״, ואם כבר נכנסים להגדרות אז הייתי אומר שכוכב זה מישהו שבונים קבוצה סביבו או אחד כזה שאומרים עליו שבהרכב זה הוא ועוד 10, חטואל עדיין לא שם.
הוא נלקח כיופי של פרוייקט ושאפו לאליה ומליקסון שהאמינו בו, אין לי ספק שאם היה בסגל של מכבי כל הליגה והתקשורת היו משפריצים באוויר, הוא מתקדם יפה אך לא צריך כל גול לפתוח בחלוקת כתרים, זה הדבר שהכי יכול להפיל אותו, לא סתם ברדה מחזיק אותו קצר, הוא כנראה יודע למה.
אני די בטוח שאם הוא פותח היום בצרפת הוא גם כובש