לא הבנתי מה התגובה שלך קשורה למה שכתבתי...דר אדום בנשמה כתב: תמיד יש את הדוגמא של מליקסון רק שההבדל ששחקן הגנה טועה כל הקבוצה סובלת מכך וששחקן קישור התקפה חלש זה לא פוגע בקבוצה.
ואם כל הכבוד ששיר צדק שיחק ספגנו העונה 8 שערים! אולי אפילו יותר.
וכלזהבמספר מצומצם של משחקים...
שיר צדק
Re: שיר צדק
את האמת?באר שבעי כתב:צריך ללכת
דווקא אחרי היום אני פותח עם שיר עד סוף העונה
במקום אלחמיד/טאהא (או בנוסף עם שלישיית בלמים)
רק הוא יחזיר אותנו לימי ההנעת כדור ויוציא את כולם מהפאניקה.
תחזור לו קצת החדות ויהיה בסדר.
ברגע שעלה לדשא הוא היחידי שהפגין ביטחון.
שטויות.zivmay כתב:ויטור מתעסק נטו(!) בכדורגל, שיר צדק מתעסק יותר בדברים אחרים.
שיר מתעסק רק בכדורגל. ירידה ביכולת יש לכולם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אולי טעיתי בחישוב אבל מה שאני אומר זה נכון.maxkid22 כתב: איזה 8 שערים? רק נגד הפועל חיפה והיום זה 7
ספגנו בגלל שיר צדק יותר מדיי שערים העונה ועוד אנשים מאשימים את אלחמיד וטאהא שעונה שעברה נתנו עונה לפנתאון בלי בלם זר כמו ויטור או אפילו כמו סוארס וישר בוחרים להפיל עליהם את הבעיות שלנו העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז אחרי כל דקה שהוא על המגרש נשמע כמה שהוא גרוע? חלאס . תנו לו לרוץ עד סוף העונה, הוא בטח לא יותר גרוע מטהא או אלחמיד ועדיף להרוויח אותו אולי מאשר להיתקע עם השני האלה
- yanivnew91
מאכזב
הייתי כל כך שמח כששיר נכנס(חס וחלילה לא שמח מזה שטהאה נפצע). הרגשתי שהכל מסתדר והולך בכיוון שלו אחרי שהסכסוך עם המועדון נשאר מאחוריו.
לא ציפיתי לאיזו התעלות יוצאת דופן אבל כן הייתה לי הרגשה שנראה ממנו משחק יציב בלי לטעות יותר מידי, משחק שבו צריך לחזור לבסיס של מה שהפך אותו למנהיג שהוא היה פה בתחילת הדרך שלו כאן.
מאכזב.
מבחינתי הוא עדיין צריך לקבל מקום בהרכב עד סוף העונה כי בסוף זה יחזור לו.. או שזו שוב סתם תחושה לא נכונה שלי
הייתי כל כך שמח כששיר נכנס(חס וחלילה לא שמח מזה שטהאה נפצע). הרגשתי שהכל מסתדר והולך בכיוון שלו אחרי שהסכסוך עם המועדון נשאר מאחוריו.
לא ציפיתי לאיזו התעלות יוצאת דופן אבל כן הייתה לי הרגשה שנראה ממנו משחק יציב בלי לטעות יותר מידי, משחק שבו צריך לחזור לבסיס של מה שהפך אותו למנהיג שהוא היה פה בתחילת הדרך שלו כאן.
מאכזב.
מבחינתי הוא עדיין צריך לקבל מקום בהרכב עד סוף העונה כי בסוף זה יחזור לו.. או שזו שוב סתם תחושה לא נכונה שלי
האמת,שהוא נכנס זה היה נראה כאילו שם מאחוריו את הכל ובא לעבוד.
אבל אין מה לעשות,הוא לא בכושר משחק,ייקח לו ים זמן להיכנס לכזה,העונה הזאת גמורה בשבילו,הוא חייב להגיע עונה הבאה מוכן
אבל אין מה לעשות,הוא לא בכושר משחק,ייקח לו ים זמן להיכנס לכזה,העונה הזאת גמורה בשבילו,הוא חייב להגיע עונה הבאה מוכן
די כבר עם הלא בכושר משחק הזה.
אפשר לחשוב שחזר מצולבת. שחקנים אחרים בקבוצות אחרות מחכים לפעמים חודשים להזדמנות בהרכב ועפים עליה שמקבלים אותה.
אתה לא חד עדיין? תשחק פשוט ואל תנסה דברים מתוחכמים ומסירות מסוכנות
אפשר לחשוב שחזר מצולבת. שחקנים אחרים בקבוצות אחרות מחכים לפעמים חודשים להזדמנות בהרכב ועפים עליה שמקבלים אותה.
אתה צודק.yedidel כתב:די כבר עם הלא בכושר משחק הזה.
יחד עם זאת שפת הגוף שלו העידה שהוא נחוש להצליח.
אם ימשיך בגישה הזאת של לרצות לחזור להיות המנהיג ולא יהיה שקוע ברחמים עצמיים,הוא ישחזר את היכולת מהעבר.
לא הרמתי ידיים איתו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מקבל את העובדה שהוא צריך להוריד חלודה, פחות מקבל את האיטיות שלו. גם התגובות שלו איטיות וגם הריצה שלו. שאלה גדולה האם הוא יכול לחזור לעצמו, מהירות היא לא משהו ששחקן אמור לאבד כשהוא מתאמן במסגרת מקצועית, אלא משהו שהרבה פעמים קורה עם הגיל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שיר לא היה מהיר גם בעבר, חיפה על זה בחוכמת משחק ובמיקום מעולה.
שאלת המפתח היא לא שיר אלא ויטור. על פי יכולתו ייקבע הצוות שלידו.
אם הוא יבריא, שיטת שלושת הבלמים, הגרסא ההתקפית תשנה את כל המאזן.
בשיטה הזו, כששיר בלם שמאלי, העסק יתייצב.
שאלת המפתח היא לא שיר אלא ויטור. על פי יכולתו ייקבע הצוות שלידו.
אם הוא יבריא, שיטת שלושת הבלמים, הגרסא ההתקפית תשנה את כל המאזן.
בשיטה הזו, כששיר בלם שמאלי, העסק יתייצב.
על איזה חלודה מדובר לראשונה? הוא חזר לאימונים לפני תשעה חודשים והמשחק הראשון שלו היה לפני יותר משישה חודשים.
משחק על הראש שלו... ועדיין,
נותן לו חסינות. בינתיים.
לפחות בשם הרומנטיקה.
נותן לו חסינות. בינתיים.
לפחות בשם הרומנטיקה.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה נותן לו חסינות גם אם זה יוביל אותנו למאבקים בתחתית?nitsande כתב:משחק על הראש שלו... ועדיין,
נותן לו חסינות. בינתיים.
לפחות בשם הרומנטיקה.
כי הגנתית הוא חור.
חור שעלה לנו ביותר מ7 שערים.
על אלחמיד וטאהא יורדים פה השכם וערב אבל שיר צדק הוא טלית שכולה תכלת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!