איליי מדמון
Re: איליי מדמון
אבא שלו פותח את הפה נגד המועדון הדברים האלה לא נגמרים בטוב בדרך כלל למרות שאפשר להבין אותו ועל פניו נראה שהוא צודק
עוד אחד שקמפיין וחצי טובים עולים לו לראש...
קודם שיקבל דקות בבית״ר אחרי זה שיבוא בתלונות לאלונה על זה שלא מעריכים.
קודם שיקבל דקות בבית״ר אחרי זה שיבוא בתלונות לאלונה על זה שלא מעריכים.
על פניו נראה שהוא צודק? אחרי העונה שהייתה למדמון הם בעיקר צריכים להוריד את הראש ולעבוד קשה. לא לקשקש בתקשורת על מה שמגיע לו.
בכל מקרה נראה לי שכולנו עברנו את השלב של להתרגש ממה שיש לאבא אמא וסבתא של להגיד. רק אומר שזה מגעיל איך שאתרי הספורט דוחפים מיקרופון להורי השחקנים בימים האחרונים. מנסים להכשיל אותם בכוח ולהרוס את הקונצזוס שיש סביב הילדים.
בכל מקרה נראה לי שכולנו עברנו את השלב של להתרגש ממה שיש לאבא אמא וסבתא של להגיד. רק אומר שזה מגעיל איך שאתרי הספורט דוחפים מיקרופון להורי השחקנים בימים האחרונים. מנסים להכשיל אותם בכוח ולהרוס את הקונצזוס שיש סביב הילדים.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 31 מאי 2023, 19:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוא שיחק במועדון אחר בשנתיים האחרונות. לא הצליח לבלוט יתר על המידה בלאומית ולא קיבל דקות בקבוצה שהוא עצמו בחר בליגת העל.
שיסתכלו קצת במראה הטאלנטים לפני שמאשימים את כל העולם.
שיסתכלו קצת במראה הטאלנטים לפני שמאשימים את כל העולם.
4 מיליון יורו? באיזה עולם זה סכום הגיוניהפועלעולה כתב: ↑31 מאי 2023, 19:24על פניו נראה שהוא צודק? אחרי העונה שהייתה למדמון הם בעיקר צריכים להוריד את הראש ולעבוד קשה. לא לקשקש בתקשורת על מה שמגיע לו.
רק אצלנו חושבים שזה יעזור לשחקנים, מצליחים יפה בטורניר נוער וכל הכבוד אבל פרופורציותהפועלעולה כתב: ↑31 מאי 2023, 19:24על פניו נראה שהוא צודק? אחרי העונה שהייתה למדמון הם בעיקר צריכים להוריד את הראש ולעבוד קשה. לא לקשקש בתקשורת על מה שמגיע לו.
עזוב נו
הכתב מנסה בכוח לחמם אותו
האבא חושב שבאירופה יתנו לו צ'אנס אז בכיף
בנתיים אין הצעות אפילו מליגת העל
ומה כבר אלונה עשתה? שחררה אותו לשחק איפה שיבחר.....
- ForeverRed
כשאני אמרתי שעלה לכל המשפחה הזאת האשימו אותי בשנאה עצמית. מה שיפה באנשים האלה זה שהם אף פעם לא מסוגלים להתגבר על יצר ההרס העצמי שלהם. רק תן להם מיקרופון והם כבר יעשו את העבודה.
יש דבר אחד שאני מסכים איתו
שבארץ לא נותנים מספיק הזדמנויות לשחקנים צעירים.
מעדיפים להביא זרים בלי מספרים ולקוות לנס, מאשר לתת דקות משחק לשחקן צעיר.
שבארץ לא נותנים מספיק הזדמנויות לשחקנים צעירים.
מעדיפים להביא זרים בלי מספרים ולקוות לנס, מאשר לתת דקות משחק לשחקן צעיר.
זה נכון באופן כללי אבל מדמון קיבל הזדמנויות בגיל מאוד מאוד צעיר.
על החלטות רעות וחוסר התקדמות מקצועית מצידו לא ניתן להאשים את המועדון.
ועדיין אי אפשר לפסול על הסף את הטענה שקשה מאוד מאוד לשחקן בית להצליח פה, באופן כללי שילוב חלק של שחקנים מתאימים ממחלקת הנוער זה דבר שצריך להיות בראש סדר העדיפויות של המועדון
קשה לי לבוא בטענות למועדונים שמתעדפים את ההצלחה המקצועית שלהם על פני דקות לצעירים.
מדמון פתח את העונה עם הקבוצה וקיבל הזדמנויות, בכל הזדמנות כמעט הוא הראה שעם כל הבאסה הוא לא מתאים להיות בהפועל ב"ש. עדיין לא ברמה.
קשה לי להאמין שאחרי עונה עם מעט מאוד כדורגל משהו השתנה.
אני חושב שהמכה הכי גדולה של צעירים זה מאמני מחלקות הנוער וחוק חריגי הגיל. שחקנים עולים פשוט לא מוכנים לכדורגל בוגרים וזה ניכר.
בחו"ל הם לא מוכשרים יותר, אבל הם מוכנים יותר. וזה דבר קריטי.
מדמון פתח את העונה עם הקבוצה וקיבל הזדמנויות, בכל הזדמנות כמעט הוא הראה שעם כל הבאסה הוא לא מתאים להיות בהפועל ב"ש. עדיין לא ברמה.
קשה לי להאמין שאחרי עונה עם מעט מאוד כדורגל משהו השתנה.
אני חושב שהמכה הכי גדולה של צעירים זה מאמני מחלקות הנוער וחוק חריגי הגיל. שחקנים עולים פשוט לא מוכנים לכדורגל בוגרים וזה ניכר.
בחו"ל הם לא מוכשרים יותר, אבל הם מוכנים יותר. וזה דבר קריטי.
- ForeverRed
בוא אני אגיד לך משהו, כשיהיה מישהו שבאמת מגיע לו - הוא יקבל את כל הגב והתמיכה.
למדמון לא הגיע. זה הרבה מעבר לטעות כזאת או אחרת.
הקהל לא מטומטם.
- red and white
- Title: Almog
לא זוכר שחקן צעיר ב10 שנים האחרונות שיותר ״הגיע לו״ ממדמון.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2023, 21:34בוא אני אגיד לך משהו, כשיהיה מישהו שבאמת מגיע לו - הוא יקבל את כל הגב והתמיכה.
הקהל לא מטומטם.
ועדיין הקהל לא נותן לו גב ולא מראה לו תמיכה אמיתית.
מספיק לראות את כל התגובות המגחיכות בטופיק הזה כדי להבין למה שחקנים צעירים לא מצליחים ולא יצליחו פה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אני חושב שהוא לא בשל כרגע בשבילנו, מצד שני רוב הצעירים לא פורצים ונראים בשלים בגיל 19 - 20 (סטויאנוב שמבוגר ממנו גם נראה לא קשור בעונה שעברה לרמה שלנו).ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2023, 21:34בוא אני אגיד לך משהו, כשיהיה מישהו שבאמת מגיע לו - הוא יקבל את כל הגב והתמיכה.
הקהל לא מטומטם.
השאלה האם כדי לנו לאבד פרוספקט כזה בגיל 20 בגלל הזמן שהוא צריך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!