לא לזה התכוונתי.izguy83 כתב: זו גניבת דעת.
עונה לא נופלת על שחקן אחד. יש עוד הרבה בעיות בקבוצה.
מיחאי קורהוט
Re: מיחאי קורהוט
קואנקה סיבך לנו את העונה, אבל הוא לא תירוץ ליכולת החלשה (הכל יחסי, אנחנו עדיין במקום הראשון).
אתה חייב להסביר לי את המשפט הזה אחיEelect כתב: פתאום טרייד עבור רמי גרשון נראה רעיון לא רע.
- ForeverRed
שמעון התכוון שלא רק שנפלנו עם קואנקה וכתוצאה מכך הקבוצה נפגעה מקצועית, עכשיו הוא גם מסרב לעזוב (בצדק מבחינתו) ולא מאפשר לנו להתחזק.
בקיצור אכלנו את הלקרדה עד הסוף.
בעיה שלנו שאנחנו לא מקפיאים שחקן.ForeverRed כתב:שמעון התכוון שלא רק שנפלנו עם קואנקה וכתוצאה מכך הקבוצה נפגעה מקצועית, עכשיו הוא גם מסרב לעזוב (בצדק מבחינתו) ולא מאפשר לנו להתחזק.
תקפיא אותו ותראה איך הוא מגיע להסדר שחרור מהר מאוד.
איך בדיוק?CrazyRed7 כתב: בעיה שלנו שאנחנו לא מקפיאים שחקן.
תקפיא אותו ותראה איך הוא מגיע להסדר שחרור מהר מאוד.
מזאת אומרת איך בדיוק?אתה לא חייב לרשום זר. הרי במצב שהוא מסרב להגיע להסדר כלשהו, הוא נשאר יושב ביציע ומקבל את השכר.שיש כתב: איך בדיוק?
כשאתה מקפיא שחקן זאת בדיוק אותה סיטואציה, פשוט לא רושם אותו בהתאחדות ורושם במקומו שחקן אחר.
לא צריך להקפיא אף אחד, אם הוא לא מתאמץ באימונים אז שירקב ביציע עד סוף העונה.
נסתדר עם רכש ישראלי עד סוף העונה.
נסתדר עם רכש ישראלי עד סוף העונה.
יש אי ודאות סביב היכולת של ויטור להיות כשיר לאורך העונה ובמקביל נשאל כאן מה נעשה אם נוותר על קורהוט ואורן ביטון חלילה יפצע.אדום זקן כתב:אתה חייב להסביר לי את המשפט הזה אחי
אז קפץ לי לראש שרמי גרשון יכול לשמש גם כבלם וגם כמגן שמאלי. שחקן שאולי היה עונה על שני צרכים שלנו בבת אחת.
- The red one
כשאתה מקפיא שחקן (זר או לא), החוזה מתבטל ואתה מחוייב לשלם לו את כל החוזה קדימה.CrazyRed7 כתב: מזאת אומרת איך בדיוק?אתה לא חייב לרשום זר. הרי במצב שהוא מסרב להגיע להסדר כלשהו, הוא נשאר יושב ביציע ומקבל את השכר.
כשאתה מקפיא שחקן זאת בדיוק אותה סיטואציה, פשוט לא רושם אותו בהתאחדות ורושם במקומו שחקן אחר.
אני הבנתי משהו אחר.The red one כתב: כשאתה מקפיא שחקן (זר או לא), החוזה מתבטל ואתה מחוייב לשלם לו את כל החוזה קדימה.
כשאתה מקפיא שחקן, השחקן ממשיך לקבל את השכר החודשי.
לשחקן המוקפא יש זכות לחתום במקום אחר בכל רגע ללא צורך באישור(בגלל זה לא הקפיאו את ויטור בזמנו). בקיצור החוזה מתבטל רק ברגע שהשחקן עצמו מחליט על כך.
ככה היה עם הרבה מאוד שחקנים בישראל שהקפיאו.
לדעתי אין סיכוי שחיפה ישחררו שחקן כמו גרשון, הלוואי והיה מגיע, היה פותר לנו המון בעיותEelect כתב: יש אי ודאות סביב היכולת של ויטור להיות כשיר לאורך העונה ובמקביל נשאל כאן מה נעשה אם נוותר על קורהוט ואורן ביטון חלילה יפצע.
אז קפץ לי לראש שרמי גרשון יכול לשמש גם כבלם וגם כמגן שמאלי. שחקן שאולי היה עונה על שני צרכים שלנו בבת אחת.
מה הפאניקה חברים? רמי גרשון? יצא לכם לראות משחקים של חיפה העונה?
שחקן חלש ואוברייטד רציני! אין לו מושג ואני לא מגזים!
רן, התקופה בחיפה היא לא מדד, גרשון בשונה מאחרים הוכיח את עצמוran כתב:מה הפאניקה חברים? רמי גרשון? יצא לכם לראות משחקים של חיפה העונה?
לא. הקפאה זה בעצם שחרור חד צדדי, משמע אתה חייב לשלם את כל החוזה לא משנה מה קורה.CrazyRed7 כתב: אני הבנתי משהו אחר.
כשאתה מקפיא שחקן, השחקן ממשיך לקבל את השכר החודשי.
לשחקן המוקפא יש זכות לחתום במקום אחר בכל רגע ללא צורך באישור(בגלל זה לא הקפיאו את ויטור בזמנו). בקיצור החוזה מתבטל רק ברגע שהשחקן עצמו מחליט על כך.
ככה היה עם הרבה מאוד שחקנים בישראל שהקפיאו.