ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
ביררתי, אוגו מבין ניגרית בלבד ועו״ד דובר ניגרית יהיה זמין לרשות הקבוצה במאי בלבד
מציע לדחות את דיון העונש של אוגו למאי
מציע לדחות את דיון העונש של אוגו למאי
אין לי בעיה שהמועדון יעניש את אוגו על המעשה החמור. רצוי למען האמת.אדום זקן כתב:רבותיי המלומדים,בואו לא נערבב בין הדברים.
ראיקוביץ מעניין לי תביצה.
יש כאן משהו עמוק יותר,בו שחקן מפקיר קבוצה באחד המשחקים הקריטיים שלה בדקה ה25.
גון אוגו עשה טעות וטעות קשה.
הוא ישלם על הטעות הזאת ואני מקווה שישלם טוב ואולי יבין מה עשה.
אבל הדבר הכי חשוב זה שהקבוצה צריכה לעשות חושבים האם הם יודעים לטפל נכון במשברים ובבעיות הללו.
כי אם אוגו עשה מה שעשה זה סימן שהוא בטוח שמותר לו וזאת בעיה מערכתית.
אבל אסור לתת לבית הדין להרחיק אותו ליותר מ 2 משחקים.
אנחנו צריכים את אוגו ואת כל הסגל לרשות המאמן. עכשיו מתחיל המאני טיים.
אני אומר לך ואני אומר את זה בכאב באמת.שמעון א כתב: אין לי בעיה שהמועדון יעניש את אוגו על המעשה החמור. רצוי למען האמת.
אבל אסור לתת לבית הדין להרחיק אותו ליותר מ 2 משחקים.
אנחנו צריכים את אוגו ואת כל הסגל לרשות המאמן. עכשיו מתחיל המאני טיים.
הוא חייב לשלם מחיר על מה שהוא עשה אתמול.
רק ככה הוא יבין את גודל הטעות.
הרג אותנו.
הרג אותנו בעבודה,הרג אותנו בטלפונים שאני לא מפסיק לקבל מאתמול על איך הפכנו לכאלה שחצנים מסריחים.
עשה לנו נזק עצום לא רק מקצועית אלה הרבה יותר תדמיתית.
ואנחנו לא מכבי,אנחנו אמורים להיות בדיוק ההיפך מהם.
פשוט פוחד שהעונש יהיה גדול וארוך מידיי, ואז אנחנו ניהיה בבעיה בהמשך.
פוחד שאוגו יצפה מהמועדון להגיש ערעור אם העונש יהיה חמור מידיי, והמועדון יסרב כי ירצה ללמד אותו לקח.
פוחד מכאוס.
פוחד שהכל מתפרק לנו במאני טיים.
פוחד שאוגו יצפה מהמועדון להגיש ערעור אם העונש יהיה חמור מידיי, והמועדון יסרב כי ירצה ללמד אותו לקח.
פוחד מכאוס.
אני יגיד לך את זה כך,שמעון א כתב:פשוט פוחד שהעונש יהיה גדול וארוך מידיי, ואז אנחנו ניהיה בבעיה בהמשך.
פוחד מכאוס.
אם הפועל בש לא תלמד אותו לקח היא תפסיד בטווח הארוך.
הברדק הזה לא יכול להימשך יותר,צריך לעצור אותו עכשיו ומהר.
גם איתו וגם עם אוחנה וגם עם כל שחקן שחושב שהוא מעל המועדון.
אם בטעות ניקח אליפות עוד יחשבו שהכל בסדר.
סיפור בוזגלו,סיפור וויטור,סיפור צדק,סיפור ההדחה מול מאריבור,סיפור ברדה,סיפור אוחנה,סיפור אוגו.. אם בעונה כזו אנחנו ניקח אליפות זה יהיה האליפות הכי מתוקה שלנו.
אני אוסיף יותר מזה, אם בטעות ובית הדין ירחיק את אוגו רק מ 2 משחקים, הייתי מצפה מהמועדון לתת לו הרחקה נוספת ועונש חינוכי כזה או אחראדום זקן כתב: אני יגיד לך את זה כך,
אם הפועל בש לא תלמד אותו לקח היא תפסיד בטווח הארוך.
הברדק הזה לא יכול להימשך יותר,צריך לעצור אותו עכשיו ומהר.
גם איתו וגם עם אוחנה וגם עם כל שחקן שחושב שהוא מעל המועדון.
אם בטעות ניקח אליפות עוד יחשבו שהכל בסדר.
אוגו יקבל לפחות חודש בחוץ. ובצדק. מה שהיה עם ראייקוביץ היה שערורייה אבל לא מתקנים עוולה בעוולה.
הייסטר הורחק השנה לחמישה משחקים על משהו לא יותר חמור.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא יותר חמור?גדי כתב:אוגו יקבל לפחות חודש בחוץ. ובצדק. מה שהיה עם ראייקוביץ היה שערורייה אבל לא מתקנים עוולה בעוולה.
כמה שזכור לי הועמד לדין על קללות, יריקה וששפיכת מים על שופט
לא צריך לקבל יותר מ2 משחקים לאור תקדימי עבר
לא מפחד שאוגו ישב בחוץ גם חודש.
כבר מזמן שאוגו זה לא אוגו. וזה הרבה בגלל שהוא בטוח שמגיע ומותר לו הכל. אולי זה יחזיר אותו לאיתנו.
כבר מזמן שאוגו זה לא אוגו. וזה הרבה בגלל שהוא בטוח שמגיע ומותר לו הכל. אולי זה יחזיר אותו לאיתנו.
רק אהבה תנצח...
אחראי להפסד אתמול נקודה.
לכאורה הורחק גם שחקן מכבי לאיזון.
אבל איזה איזון זה שפונגין מול אוגו...
ההלם יכול להעיר אותו או למוטט אותו. יקבל עונש חמור, ייפגע בכיס, אבל מקווה שאחר כך יקבל גם חיבוק ועזרה מנטאלית על מנת להחזיר אותו.
לכאורה הורחק גם שחקן מכבי לאיזון.
אבל איזה איזון זה שפונגין מול אוגו...
ההלם יכול להעיר אותו או למוטט אותו. יקבל עונש חמור, ייפגע בכיס, אבל מקווה שאחר כך יקבל גם חיבוק ועזרה מנטאלית על מנת להחזיר אותו.
לא מבין מה הכעס על אוגו.
לפחות הוא בא לריב
לא באנו לשחק כדורגל אתמול, שחקנים חיכו מהדקה הראשונה שרק תישרק שריקת הסיום.
הייתי יותר נהנה מהמשחק אם עוד כמה שחקנים שלנו היו מסיימים כמו אוגו ובדרך אומרים לליאני מה הם חושבים עליו.
אם מישהו היה דופק לליאני דחיפה שתשכיב אותו על הרצפה זה גם היה מעלה לי את מצב הרוח קצת.
לפחות הוא בא לריב
לא באנו לשחק כדורגל אתמול, שחקנים חיכו מהדקה הראשונה שרק תישרק שריקת הסיום.
הייתי יותר נהנה מהמשחק אם עוד כמה שחקנים שלנו היו מסיימים כמו אוגו ובדרך אומרים לליאני מה הם חושבים עליו.
אם מישהו היה דופק לליאני דחיפה שתשכיב אותו על הרצפה זה גם היה מעלה לי את מצב הרוח קצת.
- ForeverRed
ההרחקה של שפונגין רק פגעה בנו.
דור פרץ החליף אותו בשמירה על טוני (שגם לפני כן לא בדיוק כיכב) ושיתק אותו לחלוטין.
בכלל משחק גדול של פרץ.
התקפית הוא נגר אבל במשימות הגנתיות הוא מצוין.
דור פרץ החליף אותו בשמירה על טוני (שגם לפני כן לא בדיוק כיכב) ושיתק אותו לחלוטין.
בכלל משחק גדול של פרץ.
התקפית הוא נגר אבל במשימות הגנתיות הוא מצוין.
- red ultras
הדבר האחרון שהקבוצה צריכה עכשיו זה הרחקה ארוכה של אוגו. אני מקווה שבית הדין יסתפק במשחק אחד נוסף חוץ מזה שהוא הולך לרצות ברביעי. קבהא ייכנס לעניינים ב2 המשחקים האלו ואז כשג'ון יחזור יהיה לו סוף סוף חבר נורמאלי בחוליית הקישור. מקווה שגם ממן ואלחמיד ייקחו את הצאנסים.
כמועדון הייתי מציע להטיל על אוגו עונש חינוכי כמו לקחת את כל החברים שלו לקבוצה ליום גיבוש שאולי יכניס קצת אנרגיה לח'ברה. ועוד קנס כספי גבוהה על תנאי.
כמועדון הייתי מציע להטיל על אוגו עונש חינוכי כמו לקחת את כל החברים שלו לקבוצה ליום גיבוש שאולי יכניס קצת אנרגיה לח'ברה. ועוד קנס כספי גבוהה על תנאי.
כל שופט אוטומתית הוא בן יונה, אבל כשהדם ירד לי מהראש, אני חושב שהיה לו שיפוט למופת, לא מכיר הרבה שופטים שהיו שורדים את המשחק המאד קשה לשיפוט.
הטעות בשער של ריקן לא שלו, אבל הוא לא נתן לטעות לגרום להטייה לאחר מכן. תראה את המשחק עוד כמה ימים (נראה לי שאצלך הדם עוד לא ירד...) ותווכח ששפט כראוי.
הטעות בשער של ריקן לא שלו, אבל הוא לא נתן לטעות לגרום להטייה לאחר מכן. תראה את המשחק עוד כמה ימים (נראה לי שאצלך הדם עוד לא ירד...) ותווכח ששפט כראוי.