רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
pirlo21

Re: רישמי: בן שהר סיכם ל3 שנים במועדון

שליחה על ידי pirlo21 »

Totti כתב:אני זוכר את עצמי מתרגש לראות ילד ישראלי משחק בצ'לסי, האמנתי אז בכל ליבי שגדל כאן משהו אחר.
גם גיא אסולין עשה את זה ומאז הוא נער פוסטר בקבוצות פאר.

מעבר למיתוג, שהר שחקן פיזי מאוד ואתלט מצויין. בליגה בה קאיודה, אצן ל-100 מטר, השפיל הגנות, שהר שגם ניחן באינטילינצית משחק לא רעה, צפוי לעשות חיל.

אבל דבר אחד גורם לי להתרגש יותר מכל סביב ההחתמה הזו ורשמתי את זה כל כך הרבה פעמים בעונת המלפפונים הזו-

קבוצה גדולה, נאבקת מול קבוצות גדולות על כוכבים. קבוצה גדולה גם חייבת לנצח במאבק לפעמים- ניצחנו
+1000

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני לא מבין מה אתם מתרגשים מפרימו.
אדם שאמר שסוזה הוא מאמן גרוע.
שפלט הוא חרא של חלוץ.
וליכלך בלי הפסקה על פאקו,שסיים עם טרבל כן?
בשבילו יובל נעים המאמן הכי טוב בעולם וערן לוי השחקן הכי טוב בעולם,על זה נאמר תגיד לי מי חבריך וההמשך ידוע.
לגבי אביטן,תמצית הישראליות,חוסר פרגון וצרות עין.

סמל אישי של משתמש
matanred
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי matanred »

דר אדום בנשמה כתב: הוא לא משחק בנוער אפילו, נראה לי ><
עזוב שלום אביטן הזוי.
אם הוא היה הבעלים של הקבוצה חס וחלילה היינו היום נאבקים בליגה א', עם שחקני בית אבל נאבקים בליגה א'...
דווקא כן משחק בנוער ומתאמן מדי פעם עם הבוגרים והוא מוכשר מאוד

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שהר עובר בדיקות רפואיות :מאוהב: :מאוהב: :מאוהב:

תמונה

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

לגבי בן שהר

האמת שלא גיבשתי דעה לגבי ההחתמה הזאת. אין ספק שנתונים יש לו
השאלה האם הוא באמת שווה כזה סכום עתק?

אצל חלוץ טוב השאלה היא לא רק ניצול מצבים אלא גם יצירת מצבים ולהבקיע גם ממצבים קשים. לדעתכם יש לו את זה?

בינתיים היחיד שראיתי גולים שהם נטו שלו זה נילסן הזה.
לדעתכם החתמה שתקפיץ אותנו או רק סגירת הרכב?

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

שווה סכומים כאלה למי? לי? לך? לאלונה?
מי שמשלם מחליט אם שווה לו או לא.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

ברוך הבא בן!
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. לא מבין למה הכל צריך להיות קיצוני אצל אוהדי הכדורגל בישראל.
או פסטיבל או סקנדל.
בן סהר התחיל את הקדנציה שלו בהפועל ת"א בזמנו בצורה לא טובה, לקח לו זמן להתאקלם, אבל אחרי שהתאקלם היו לו משהו כמו 15 שערים ב20 המשחקים האחרונים בהפועל ת"א. מאזן מצוין.
מדובר בשחקן שהוחתם על ידי לא מעט קבוצות באירופה וכמעט בכולן (כולל בעונה האחרונה בהולנד) היה שחקן סגל שמקבל לא מעט דקות בליגות חזקות מישראל.
אז אולי לקבוצות בהולנד היכולת שלו שניפקה 7 שערים ב33 משחקים (כשהוא משחק לרוב כקיצוני ולא כחלוץ) זה לא מספיק. אבל מי אמר שמול ההגנות בישראל, שנופלות בהרבה מההגנות בהולנד, זה לא יספיק? כמה שחקני הגנה בישראל מסוגלים להתמודד עם המהירות של סהר? בשנה שעברה קאיודה, שחקן הרבה פחות אינטליגנטי ומגוון מסהר, כבש בליגה שלנו 13 שערים ובישל עוד 7 ב31 משחקים והכל נטו בגלל המהירות שלו.
סהר הוא סך הכל בן 25, בגיל שאמורים להיות בו בשיא הקרירה, מאוד מגוון ולכן אפשר לשחק איתו במספר עמדות, הוא גם ישראלי אז הוא חוסך לבאר שבע עמדה של זר, וגם המחיר שלו (390 אלף דולר) הוא גבוה אבל עדין לא בגבהים של שחקן כמו זהבי.

2. הפספוס היחידי שאני מרגיש הוא שבינואר בשנה שעברה הייתה לנו אופציה להחתים את אלירן עטר. אנחנו הצענו 300 אלף דולר והוא דרש 350 אלף דולר. אלונה לא הייתה מוכנה להוסיף את ההפרש מחשש לשבור את תקרת השכר במועדון. כבר אז טענתי שכדי להיאבק באמת עם מכבי ת"א אנחנו חייבים ישראלים בכירים (כמו בוזגלו וברדה שנמצאים אצלנו), וישראלים בכירים עולים הרבה כסף. טענתי שאם לא נשלם את הסכומים האלה עכשיו נשלם בעתיד, וזה באמת מה שקורה. לא בטוח בכלל שבראייה לאחור לא עדיף עטר ב350 אלף דולר על סהר ב390 אלף דולר (סהר מגוון יותר אבל עטר מרגיש כיותר סקורר).

3. בכל מקרה, ההחתמה של סהר היא חותמת לכך שהפועל באר שבע, עם הפרויקט של אלונה והאיצטדיון החדש, מכוונת כמה שיותר גבוה.
בעבר לא הייתה אפשרות ששחקן יעדיף אותנו על מכבי חיפה ובטח לא על הפועל ת"א שאפילו הציעה לשחקן יותר כסף. היום המצב שונה וזה כיף גדול לעשות את המעבר הזה, מעבר משחקן כמו דובב גבאי בעונה שעברה לשחקן כמו בן סהר בעונה הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:חייב להצדיק את העבודה של בנו שרון.

אגב שרון, אני חושב שבעלת הבית צריכה לקרוא אותו לסדר על הביקורת שאביו מטיח בה, בערך כמו שילד בנערים משלם על ביקורת של אביו כלפי המאמן.
נו באמת, שי, נראה לך ששרון (או בכלל מישהו בעולם) מסוגל לסתום לו את הפה?
עוד לא נולד...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

delta7 כתב: נו באמת, שי, נראה לך ששרון (או בכלל מישהו בעולם) מסוגל לסתום לו את הפה?
עוד לא נולד...
ואם אבא בוזגלו ילך לתקשורת ויפתח על אלונה זה יעבור למאור בשקט? או בתיה שהר?

להיפך, זה ששרון הוא מאמן הופכת אותו גל לדמות לחיקוי לדעתי אסור להרשות דבר כזה. האבא צריך להבין שיש השלכות למעשים שלו ולא משנה אם הבן שלו זה ניימאר מאור בוזגלו או שרון אביטן.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

שלום אביטן פותח פה מסריח על בן סהר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעתי שיש כאלה שאומרים שמדובר ברכב תמוהה.

תמוהה? חלוץ ישראלי (לא זר מה שמאפשר לנו להביא שחקן זר נוסף) עם עבר אירופאי בקבוצות בכירות, עם לא מעט הופעות בנבחרת, ששיחק שנה שעברה מעל ל30 משחקים בליגה ההולנדית הראשונה, שבפעם הקודמת שהיה בישראל אחרי ההתאקלמות היה עם מאזן כיבושים מצוין, מגיע בחינם בעלות חוזה בלבד זה תמוהה?

אם לא היו קוראים לו שהר אלא שהירוביץ הסרבי (עם רזומה דומה לסהר רק דרכון אחר) אז הדברים כאן היו נכתבים בצורה דומה? או שבגלל שהוא ישראלי קל לזלזל בהחתמה שלו?

בכר השנה מחפש גיוון. הוא מחפש שחקנים שיכולים לשנות עמדות תוך כדי משחק, שיכולים ללחוץ את הגנת היריבה (השנה אנחנו הולכים ללחוץ כמו שלא לחצנו מעולם תחת אלישע, היו כמה דקות כאלה במשחקי האימון וזה היה תענוג), שיהיו מגוונים מספיק כדי לשחק בכמה מערכים, ושהר הוא בדיוק כזה.

אני מאוד מאמין בפלט אבל פלט הוא חלוץ 9 קלאסי וכשאתה איתו על המגרש הוא מגביל אותך לשיטת משחק מסוימת ולמערך מסוים ולסגנון כדורגל מסוים. בדיוק כמו ארבייטמן שכבר נמצא במועדון. שחקנים כמו שהר (ונואקמה, וברדה, ומליקסון) נותנים לך גיוון ואפשרות לשנות מערכים ושיטות משחק תוך כדי משחק וזה המהות של הכדורגל המודרני.

הסיבה שאני החזקתי מאוד מסוזה במכבי הייתה בדיוק זה. לא יכולת לדעת לעולם באיזה מערך הוא יפתח, ובאיזה שיטה מכבי ישחקו ותמיד הייתה למכבי עם סוזה את האפשרות תוך כדי משחק להחליף מערך ושיטה, מה שגורם ליריב תמיד לחפש פתרונות לבעיות שמציבה מולה מכבי.

אחד החסרונות הגדולים של אלישע היו הקבעון שלו. לפני שנתיים נתנו עונה סדירה רגילה גדולה, היינו מרחק נגיעה ממכבי לפני תחילת הפלייאוף העליון, אבל אז קבוצות למדו אותנו. הם ניסו להימנע ככל האפשר מלעשות עלינו עבירות באזורים מסוכנים, הם צופפו מולנו ותמיד השאירו הרבה שחקנים מאחור גם כשתקפו, ואז הם ניטרלו את שני הכלים הכי חזקים באותה עונה תחת אלישע, המצבים הנייחים והמתפרצות שלנו. אלישע כמובן לא הגיב ואז בפלייאוף העליון נראינו מחוסרי תשובה לקבוצות שעמדו מולנו.
גם בשנה שעברה, קבוצות למדו אותנו, ראו שבמשחקי החוץ אלישע פותח בצורה נסוגה, מנסה תמיד לעבור בשלום את 30 הדקות הראשונות, ובתגובה כל משחק חוץ, גם מול קבוצות במשבר, ראינו את הקבוצה הביתית תוקפת אותנו ומנצלת את המשחק הנסוג שלנו בתחילת המשחק כדי להגיע למצבי כיבוש ולצבור ביטחון. כמו כן, קבוצות הבינו שמאור בוזגלו הוא הפרמטר שלנו והציבו עליו שמירה כפולה, מה שהקשה על בוזגלו מאוד. ושוב לאלישע לא היו פתרונות.

אז כן, שהר נבחר בגלל הגיוון שלו והעובדה שהשנה אנחנו בונים קבוצה סופר מגוונת וסופר גמישה שיהיה קשה מאוד ללמוד אותה. בטח ובטח לא נגיע למצבים של שנתיים קודמות, שקבוצות לומדות אותנו ואנחנו אובדי עצות.

סמל אישי של משתמש
argamanza

שליחה על ידי argamanza »

מישהו שומע את השטויות ששלום אביטן מדבר עכשיו בתכנית רדיו של ONE?
אופירה ברקוביץ' ואביטן יושבים צוחקים על אלונה, ומלכלכים על בן שהר...

כל מיני דברים כמו "תרשמו מה שאני אומר, באר-שבע גג מקום 4, בן שהר עם 5 שערים", ועוד דברים שחבל על הדקות שהפסדתי מהחיים שלי להקשיב להם...

במקום אלונה לא מתבייש, אין לאביטן שום הזמנה לשום תא כבוד, שישב במזרחי וגם בשביל זה שייקנה כרטיס במחיר מלא...
גועל נפש..

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

בן אדם מטומטם ודוחה.
השיאים:
"בן שהר לא שם חמישה שערים"
"בן שהר שם 2 גולים ב10 שנים"
"עשו טעות ברכש, הבן של שמעון ביטון טוב מכל שחקן רכש"
"באר שבע לא מגיעה למקום רביעי"
"בבאר שבע לא מבינים מה הם עושים"

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

הקבוצה מחרימה את התחנה ואת אתר האינטרנט כבר תקופה וזה האדם העלוב היחיד שהסכים לעלות לשידור

שלח תגובה