עדן שמיר
Re: עדן שמיר
אמנם שמיר שחקן אפור אבל הוא בסגל הרחב של נבחרת ישראל. כמה כאלה אנחנו יכולים להחתים/לקנות?
במצב שבו כל ממזר מלך (בגלל מחסור בשחקנים ישראלים), לא ברורה לי ההחלטה לא לממש אופציה. אמנם בניתוח קר לשמיר אין הרבה אופציות בישראל (אולי בית״ר?) אבל בהנתן האפשרות שייצא לשחק בחול אנחנו נחלש ונביא שחקן מהלאומית?
למי שלא רואה איך בגדול לא משמרים את מה שהיה טוב (טיבי כמשל) מבין שצפויות לנו עונות קשות בהמשך. וכן, הביקורת הכי קשה היא שאין לנו עתודות בגלל תעדוף הבוגרת והנה כאשר אין לכאורה את הכספים לממש/להחתים/לקנות שחקנים ישראלים מהשורה הראשונה הם משוחררים כאשר האלטרנטיבה תהיה מן הסתם שחקנים מהליגה הלאומית. וזו בעמדה שאין לנו בה יתרות שחקנים. יש לנו שחקנים בכנפיים, אין לנו שחקני 50-50 טובים (שמיר בינוני, מסכים) אבל בהנתן המצב שלנו בשוק הישראלי, אני לוקח אותו לפני הרבה אחרים.
אני מאוד מקווה שאתבדה אבל זה מריח כמו התחלה לא טובה לקיץ.
במצב שבו כל ממזר מלך (בגלל מחסור בשחקנים ישראלים), לא ברורה לי ההחלטה לא לממש אופציה. אמנם בניתוח קר לשמיר אין הרבה אופציות בישראל (אולי בית״ר?) אבל בהנתן האפשרות שייצא לשחק בחול אנחנו נחלש ונביא שחקן מהלאומית?
למי שלא רואה איך בגדול לא משמרים את מה שהיה טוב (טיבי כמשל) מבין שצפויות לנו עונות קשות בהמשך. וכן, הביקורת הכי קשה היא שאין לנו עתודות בגלל תעדוף הבוגרת והנה כאשר אין לכאורה את הכספים לממש/להחתים/לקנות שחקנים ישראלים מהשורה הראשונה הם משוחררים כאשר האלטרנטיבה תהיה מן הסתם שחקנים מהליגה הלאומית. וזו בעמדה שאין לנו בה יתרות שחקנים. יש לנו שחקנים בכנפיים, אין לנו שחקני 50-50 טובים (שמיר בינוני, מסכים) אבל בהנתן המצב שלנו בשוק הישראלי, אני לוקח אותו לפני הרבה אחרים.
אני מאוד מקווה שאתבדה אבל זה מריח כמו התחלה לא טובה לקיץ.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
חחח בסגל של נבחרת ישראל
זה ששמיר צריך לקצץ בשביל להישאר זה מהלך שאני תומך בו כחלק מתהליך שאמור לארגן מחדש את חלוקת המשאבים ולמקסם את התקציב. החלק השני של תכנית הקיצוצים הזאת צריכה להיות הוספה של השכר המקוצץ לשכר הזרים - חלק שאני בספק רב אם יקרה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
תמשיך לאחוז בבינוניים בשכר לא נמוך וסגל מנופח ואז תבכה שאין כסף לזרים.
חוץ מלספור כמות שחקנים בלי קשר לאיכותם אתה לא יודע כלום. אתה מעדיף 4 בינוניים על 1 מצוין.
לא מתרגש משום עזיבה של בינוני כזה או אחר. אם יסכם על חוזה חדש בשכר מקוצץ בהתאם ליכולת שלו - על הכיפאק.
יש מעט מאוד שחקנים שמביאים איכות ושאותם צריך להשאיר. כל השאר אפשר להחליף באחרים, זולים יותר שכנראה יעלו פחות. את ההפרש אני מצפה שיושקע בשכר של זרים.
חוץ מלספור כמות שחקנים בלי קשר לאיכותם אתה לא יודע כלום. אתה מעדיף 4 בינוניים על 1 מצוין.
לא מתרגש משום עזיבה של בינוני כזה או אחר. אם יסכם על חוזה חדש בשכר מקוצץ בהתאם ליכולת שלו - על הכיפאק.
יש מעט מאוד שחקנים שמביאים איכות ושאותם צריך להשאיר. כל השאר אפשר להחליף באחרים, זולים יותר שכנראה יעלו פחות. את ההפרש אני מצפה שיושקע בשכר של זרים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה זה שכר לא נמוך? 200 אלף גבוה? מה יהיה מספיק מבחינתך?Melikson24 כתב: ↑16 יוני 2024, 10:36תמשיך לאחוז בבינוניים בשכר לא נמוך וסגל מנופח ואז תבכה שאין כסף לזרים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
על זה כולנו חותמים.Melikson24 כתב: ↑16 יוני 2024, 10:36תמשיך לאחוז בבינוניים בשכר לא נמוך וסגל מנופח ואז תבכה שאין כסף לזרים.
החשש הוא שיגיע מישהו במקום רק בשכר יותר נמוך וברמה יותר נמוכה, ועדין נחתים זרים באותו פרופיל ושכר, או במילים אחרות מתסריט כזה -

מדובר בכרסום איטי במצבת השחקנים. בוא, זה לא שעכשיו בחוץ יש אינספור שחקנים שמחכים ברמה של שמיר. שמדברים על ׳תביא אחד מצויין במקום ארבע בינוניים׳ אתה יוצא מנקודת הנחה שיש לך הסגל תחליפים קרובים/זהים בשכר אפסי (נניח אם הייתה מחלקת נוער לקדם ממנה שחקנים). אז מה יקרה? ישוחרר שמיר (אין בעיה, לכאורה לא שובר שוויון), ויובא במקומו מישהו מהלאומית, והכסף שנחסך ילך לתת לזר 450? שזה אמת ישראלי של 300 (האם זה שכר שובר שוויון בהעברה חופשית במדינת מלחמה?) אני בספק גדול מאוד. מה גם שלכאורה על פי מה שפורסם התקציב אמור לרדת עוד יותר.
לפעמים טוב לאחוז בציפור ביד משתיים על העץ. אנחנו לפחות בתחושה, לקראת קיץ של הימורים גדולים מאוד שהחלו במאמן שמעולם לא בנה קבוצה כמאמן ראשי (אלמוג בנה את הקבוצות שקוזו אימן כעוזר וכמאמן). אם תרצו עוד ואקום שאליו יכנסו הבעלים (הרבה יותר מנוסה מקוזו בכדורגל) וזה בדיוק מה שלא רצינו שיקרה, רצינו מיערכת מקצועית, עמוסה באנשי מקצוע החל בסקאוטינג וכלה בצוות מקצועי גדול ואיכותי ומנוסה וקיבלנו צוות מקצועי חסר נסיון, לכאורה נותרנו עם סקאוט בודד רק שהפעם שוב, חסר נסיון בטח בהשוואה לקודם ונותרנו רזים מאוד בתחום, אולי הכי רזים בארץ. ולכן תחושת המדרון החלקלק שאליו אנחנו בשאיפה לא נצעד אליו ושהכל פראנויה אחת גדולה שלנו בתור קהל ששנים אכל מרור ונבהל מכל נורת אזהרה (פרוז׳קטור במקרה שלנו).
לפעמים טוב לאחוז בציפור ביד משתיים על העץ. אנחנו לפחות בתחושה, לקראת קיץ של הימורים גדולים מאוד שהחלו במאמן שמעולם לא בנה קבוצה כמאמן ראשי (אלמוג בנה את הקבוצות שקוזו אימן כעוזר וכמאמן). אם תרצו עוד ואקום שאליו יכנסו הבעלים (הרבה יותר מנוסה מקוזו בכדורגל) וזה בדיוק מה שלא רצינו שיקרה, רצינו מיערכת מקצועית, עמוסה באנשי מקצוע החל בסקאוטינג וכלה בצוות מקצועי גדול ואיכותי ומנוסה וקיבלנו צוות מקצועי חסר נסיון, לכאורה נותרנו עם סקאוט בודד רק שהפעם שוב, חסר נסיון בטח בהשוואה לקודם ונותרנו רזים מאוד בתחום, אולי הכי רזים בארץ. ולכן תחושת המדרון החלקלק שאליו אנחנו בשאיפה לא נצעד אליו ושהכל פראנויה אחת גדולה שלנו בתור קהל ששנים אכל מרור ונבהל מכל נורת אזהרה (פרוז׳קטור במקרה שלנו).
- ForeverRed
להעדיף שחקן אחד טוב על ארבעה בינוניים זה טוב ויפה.
כולנו מעדיפים.
לכולנו ברור שזה לא עומד לקרות.
כולנו מעדיפים.
לכולנו ברור שזה לא עומד לקרות.
זהו שאין לנו ׳ארבע בינוניים׳. להביא מישהו מהלאומית (ריגן, פליטר ועוד שהגיעו בקיץ האחרון) זה פעם באף פעם. וראינו שגם סטויאנוב לא החזיק רמה לכל אורך העונה. פעם התלוננו לצאר הרוסי שלא היה לחם לבן בחנות, אחר כך הבינו שכנראה גם לחם שחור לא יהיה וכך היה. החלומות שלפתע ינחת פה ישראלי שישרוף את הדשא במקום כל אותם ׳בינוניים׳ זה דורש רכישות שחקנים. פחות במקרה שלנו. את החופשי הישראלי שירצה לבוא אלינו, והוא ברמה של סגל מורחב בנבחרת ישראל-אני לא מכיר. ואתה?
הבאר שבעים אוהבים בגטים (כהן).sumsum כתב: ↑16 יוני 2024, 17:09זהו שאין לנו ׳ארבע בינוניים׳. להביא מישהו מהלאומית (ריגן, פליטר ועוד שהגיעו בקיץ האחרון) זה פעם באף פעם. וראינו שגם סטויאנוב לא החזיק רמה לכל אורך העונה. פעם התלוננו לצאר הרוסי שלא היה לחם לבן בחנות, אחר כך הבינו שכנראה גם לחם שחור לא יהיה וכך היה. החלומות שלפתע ינחת פה ישראלי שישרוף את הדשא במקום כל אותם ׳בינוניים׳ זה דורש רכישות שחקנים. פחות במקרה שלנו. את החופשי הישראלי שירצה לבוא אלינו, והוא ברמה של סגל מורחב בנבחרת ישראל-אני לא מכיר. ואתה?
בגלל השנה המיוחדת (מלחמה שעוד לא החלה באמת בעורף) עלולים להיות קשיים ומשברים. קודם לשמור על הקיים. להחליף רק מול החתמה בטוחה.
- ForeverRed
זה דיון תאורתי.sumsum כתב: ↑16 יוני 2024, 17:09זהו שאין לנו ׳ארבע בינוניים׳. להביא מישהו מהלאומית (ריגן, פליטר ועוד שהגיעו בקיץ האחרון) זה פעם באף פעם. וראינו שגם סטויאנוב לא החזיק רמה לכל אורך העונה. פעם התלוננו לצאר הרוסי שלא היה לחם לבן בחנות, אחר כך הבינו שכנראה גם לחם שחור לא יהיה וכך היה. החלומות שלפתע ינחת פה ישראלי שישרוף את הדשא במקום כל אותם ׳בינוניים׳ זה דורש רכישות שחקנים. פחות במקרה שלנו. את החופשי הישראלי שירצה לבוא אלינו, והוא ברמה של סגל מורחב בנבחרת ישראל-אני לא מכיר. ואתה?
האפשרויות קיימות או לפחות היו.
ברור שלא יצאו לפועל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
די אלון, די עם העובדות והמציאות.sumsum כתב: ↑16 יוני 2024, 17:09זהו שאין לנו ׳ארבע בינוניים׳. להביא מישהו מהלאומית (ריגן, פליטר ועוד שהגיעו בקיץ האחרון) זה פעם באף פעם. וראינו שגם סטויאנוב לא החזיק רמה לכל אורך העונה. פעם התלוננו לצאר הרוסי שלא היה לחם לבן בחנות, אחר כך הבינו שכנראה גם לחם שחור לא יהיה וכך היה. החלומות שלפתע ינחת פה ישראלי שישרוף את הדשא במקום כל אותם ׳בינוניים׳ זה דורש רכישות שחקנים. פחות במקרה שלנו. את החופשי הישראלי שירצה לבוא אלינו, והוא ברמה של סגל מורחב בנבחרת ישראל-אני לא מכיר. ואתה?
אלונה כתבה במילים שלה שאליניב עזב לא כי הוא רצה יותר אלא כי הוא לוזר שהפסיד לה תואר ואת הכרטיס למוקדמות האירופאית. אז אם שמיר יעזוב יגיע ישראלי בכיר יותר ואיכותי יותר או כמו שכתבו כאן חלק מהכותבים הכסף בוודאות יושקע בזר בפרופיל גבוה. מה לא? טוב נו מקסימום נטען שככה היא וככה זה אז למי אכפת אם יש כאן בוודאות צעדים אחורה ולא קדימה…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תיזהר משה, תמשיך בגישה הצינית, הרדודה והפרסונלית הזאת ואתה עלול לפגוש את אותה גישה בתגובה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 18:57די אלון, די עם העובדות והמציאות.
אלונה כתבה במילים שלה שאליניב עזב לא כי הוא רצה יותר אלא כי הוא לוזר שהפסיד לה תואר ואת הכרטיס למוקדמות האירופאית. אז אם שמיר יעזוב יגיע ישראלי בכיר יותר ואיכותי יותר או כמו שכתבו כאן חלק מהכותבים הכסף בוודאות יושקע בזר בפרופיל גבוה. מה לא? טוב נו מקסימום נטען שככה היא וככה זה אז למי אכפת אם יש כאן בוודאות צעדים אחורה ולא קדימה…
רק אהבה תנצח...
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
ברור שזו טעות. לא יבוא מישהו טוב ממנו. שוב ושוב אותה טעות של לשחרר ולבנות על ניסים ונפלאות. אני עוד מחכה למגן ימני. העמדה שהפסידה לנו את גמר הגביע, ושכל העונה היתה אילתור על אילתור. חלמאות, חובבנות, חלטורה.