איך אפשר לדרוש השקעה ואז להתלונן ש130 שח ממוצע למשחק בבתים אירופי מוגזם? אל תהיו ביתר, אי אפשר להתלונן שהיא לא מוסיפה כמה מאות אלפי יורו בשביל קאדי ואז לדרוש מחירי כרטיסים של מכבי פתח תקווה. תהיו טיפה הגיוניים
1+
מי שרוצה שהקבוצה שלו תהיה הישגית צריך להבין שזה המחיר.
כמעו 140 שקל לכרטיס
איפה בדיוק הקטע של המנוי ?
מנוי אמור להוזיל עלות כרטיס לא להיות יקר
אם במנוי זה 140 שקל כמה עולה כרטיס 170 ?
חוץ מהדרומי כל שאר היציעים המחיר גבוה
עוד לא התחלנו תעונה והורדנו על הפועל באר שבע 2000שקל +
זה שי !
תקשיב, אני האחרון שאזלזל במי שקשה לו לשלם. כל חיי אני עסוק בלעזור לאוכלוסיות האלו ותאמין לי שגם אני לא אדם עשיר.
אבל כדורגל היום הוא מוצר יקר. אין מה לעשות. אם כל שחקן בינוני מרויח 200000 דולר וכוכבים כמו ויטור כ 450k יורו ומחזיקים צוות מקצועי רחב( פעם המאמן עשה תפקיד של 10 אנשים) , אז חייבים גם לייצר הכנסות שהולמות את ההוצאות האלו.
בהינתן זאת, המחירים האלו למשחקים במסגרת האירופית, אינם גבוהים ובטח לא מופקעים!
ולטובת מתלונני האטרקטיביות (אינטרטוטו זה פיפי), אני מבין שהתרגלתם לשחק נגד אינטר ובארסה ולא טוב לכם מועדון שבשנתיים האחרונות זכה בליגה האירופית והגיע לחצי גמר ליגת האלופות
ויאריאל קבוצה משוגעת. כבר דיברנו על ההישגים שלהם בעונה שעברה, העונה פתחו עם 10/12. 9 שערים ועדיין לא ספגו.
יש להם סגל איכותי מאוד ומאמן שהוא הטופ של הטופ ללבל הזה של דרג ג'.
ויאריאל קבוצה משוגעת. כבר דיברנו על ההישגים שלהם בעונה שעברה, העונה פתחו עם 10/12. 9 שערים ועדיין לא ספגו.
יש להם סגל איכותי מאוד ומאמן שהוא הטופ של הטופ ללבל הזה של דרג ג'.
והזין הרציני ביותר זה שהם לוקחים את המפעל בשיא הרצינות. הם הפייבוריטית לזכות.
בשביל להיות רלוונטים בבית נצטרך לנצח לפחות במשחק חוץ אחד. רצוי כבר בחמישי בוינה.