רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
חושב שלא היה ציני...
יש כמה מגיבים שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם.
יש כמה מגיבים שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם.
ממש לא, זה שוב אותו דיון כמו דובב והפנדלים. יש לו אחלה יכולות אישיות והכל והוא כן עשה שיפור אישי השנה, לקבוצה הוא לא בריא ולא מתאים בשום אופן.
אנשים פה מסתנוורים מהמצבים הנייחים ומתעלמים משום מה מהעובדה שאי אפשר להניע איתו אף מהלך יעיל ומהיר במשחק רץ (וזה גם בא בדרך כלל מאנשים שגם מספרים לנו פה בפורום על קבוצה ״יעילה״ שלא צריכה 60% שליטה ויכולה לשחק על מעברים)
בחיי אני תולש שערות מהגבות כבר במשחקים מרוב שמסתכלת אותי העובדה שהוא פשוט לא מבין את העמדה שלו
ההפסד הוא שלנו, אנחנו נמשיך להחמיא לספורי ואז להתפלא איך לא מסוגלים לצאת קדימה כשאנחנו ביתרון 2-0 מול קבוצה מרוסקת
לדעתי האישית, הוא לא מתאים בתור שחקן שצריך להוציא את הקבוצה קדימה, הוא שחקן שצריך להיות באיזורים המסוכנים, לתת את הבעיטה מבחוץ, להרים את הכדור במדויק מהפינה, לתת את הפס לתנועה וכו...dor69 כתב: ↑27 נובמבר 2021, 22:49ממש לא, זה שוב אותו דיון כמו דובב והפנדלים. יש לו אחלה יכולות אישיות והכל והוא כן עשה שיפור אישי השנה, לקבוצה הוא לא בריא ולא מתאים בשום אופן.
אנשים פה מסתנוורים מהמצבים הנייחים ומתעלמים משום מה מהעובדה שאי אפשר להניע איתו אף מהלך יעיל ומהיר במשחק רץ (וזה גם בא בדרך כלל מאנשים שגם מספרים לנו פה בפורום על קבוצה ״יעילה״ שלא צריכה 60% שליטה ויכולה לשחק על מעברים)
בחיי אני תולש שערות מהגבות כבר במשחקים מרוב שמסתכלת אותי העובדה שהוא פשוט לא מבין את העמדה שלו
ההפסד הוא שלנו, אנחנו נמשיך להחמיא לספורי ואז להתפלא איך לא מסוגלים לצאת קדימה כשאנחנו ביתרון 2-0 מול קבוצה מרוסקת
הבעיה מתחילה איתו ברגע שהוא מנסה לעשות את מה שהוא צריך להיות קרוב לשער, במרכז המגרש.
אם גורדנה ופטרוצ'י יצליחו להרים את הרמה שלהם, או לחלופין מיכה יירד לשם, או אולי יוספי אפילו, ככה נבטל את החסרונות שלו ונדע להשתמש רק ביתרונות שלו
לא יודע כן מיכה, לא מיכה, על המגרש הוא רחוק מז׳וסוואה שמיים וארץ אבל מספרים עד כה נותן יותר מז׳וס.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
גם אני לא מאלו שמאמינים בספורי לטווח הרחוק עם כל הכבוד לתפוקה היפה שלו העונה, בהחלט לא הייתי מוריד אותו לספסל אך גם לא הייתי שורף שחקן כמו מיכה בשבילו, אין לנו שום פריוויליגיה להעלות שחקן כמו מיכה בדקה 60-70 למרות שהוא לא בכושר ולא מצדיק כרגע מקום קבע בהרכב, הייתי רוצה לראות את המערך של היום רק במקום שכטר להרכיב את מיכה שישחק לצד ספורי בעמדת ה-10/כשחקן חופשי או בכל קונסטלציה אפשרית, זה שחקן שבעיניי צריך להגמיש את הקבוצה ואת הטקטיקה בכדי להביא אותו לידי ביטוי, ברגע שזה יקרה נרוויח ממנו המון, אבל יש לנו מורה לספורט בבית ספר יסודי על הקווים.
בינתיים רמזי בעונה אדירה, ולא מכבים כזה זרקור.
מה שכן חייב להשתנות ובלי זה נהיה תמיד עם אמצע חדיר עד כדי גיחוך זו עבודת ההגנה שלו.
המספרים שלו בגיזרה הזו מגוחכים להפליא ולא מתאימים לשחקן ברמות האלה.
ולא, אני לא רואה את מיכה נותן שערים כמו רמזי ולא נייחים.
ובלי שחקן שמרים קרנות/בועט נייחים אין לנו יותר מדי מה למכור מבחינת תבניות התקפה, אז שניה לפני שמורידים מישהו לספסל, תחשבו מה יקרה בגזרות האחרות מבחינת איכות המשחק שלנו. ללא רמזי אין קרנות ומצבים נייחים (ואל תצחיקו אותי עם הסיפור של יוספי שרק שהוא נכנס ישר רץ להרים/לבעוט נייחים כאילו יש לו שמאלית של ג׳וזואה-אין לו).
מה שכן חייב להשתנות ובלי זה נהיה תמיד עם אמצע חדיר עד כדי גיחוך זו עבודת ההגנה שלו.
המספרים שלו בגיזרה הזו מגוחכים להפליא ולא מתאימים לשחקן ברמות האלה.
ולא, אני לא רואה את מיכה נותן שערים כמו רמזי ולא נייחים.
ובלי שחקן שמרים קרנות/בועט נייחים אין לנו יותר מדי מה למכור מבחינת תבניות התקפה, אז שניה לפני שמורידים מישהו לספסל, תחשבו מה יקרה בגזרות האחרות מבחינת איכות המשחק שלנו. ללא רמזי אין קרנות ומצבים נייחים (ואל תצחיקו אותי עם הסיפור של יוספי שרק שהוא נכנס ישר רץ להרים/לבעוט נייחים כאילו יש לו שמאלית של ג׳וזואה-אין לו).
ראיתי שוב את המשחק ועקבתי במיוחד אחרי ספורי.
עם כל הכבוד למספרים, ויש הרבה כבוד התחושה שלי היא שהקבוצה משחקת כמו שרמזי צריך שתשחק במקום להפך.
ספורי הוא שחקן איטי, הוא חושב מאוד לאט ומאוד מתקשה בפעולה מהירה וזה מחמיר מאוד כשהוא בלחץ. יש לו מעט מאוד מסירות בנגיעה שבדרך כלל יגמרו באיבוד או מסירה סתמית ,הפעולות שלו בדרך כלל ילוו בלא מעט נגיעות בכדור.
הוא ממש טוב בכדורי עומק גבוהים לשטח (סוג של בעיטה חופשית כזאת) וככה נראה המשחק שלנו.
הבעיה הגדולה לדעתי של החסרונות מול היתרונות הללו היא שקבוצה שמי שמובלי אותה זה ספורי מוגבלת מאוד בהתקפה (וזה מאוד מאוד בולט במספרים שלנו).
אז בתכלס האפשרויות הן - לא מכבים את ספורי, אבל משאירים קבוצה מוגבלת (זאת אומרת בוא נשנה רק אחרי שנפסיד נקודות) או בוא ננסה להשתמש ביתרונות ולחפות על החסרונות (מיכה וספורי ביחד למשל) - אבל בשביל זה צריך מאמן ...
עם כל הכבוד למספרים, ויש הרבה כבוד התחושה שלי היא שהקבוצה משחקת כמו שרמזי צריך שתשחק במקום להפך.
ספורי הוא שחקן איטי, הוא חושב מאוד לאט ומאוד מתקשה בפעולה מהירה וזה מחמיר מאוד כשהוא בלחץ. יש לו מעט מאוד מסירות בנגיעה שבדרך כלל יגמרו באיבוד או מסירה סתמית ,הפעולות שלו בדרך כלל ילוו בלא מעט נגיעות בכדור.
הוא ממש טוב בכדורי עומק גבוהים לשטח (סוג של בעיטה חופשית כזאת) וככה נראה המשחק שלנו.
הבעיה הגדולה לדעתי של החסרונות מול היתרונות הללו היא שקבוצה שמי שמובלי אותה זה ספורי מוגבלת מאוד בהתקפה (וזה מאוד מאוד בולט במספרים שלנו).
אז בתכלס האפשרויות הן - לא מכבים את ספורי, אבל משאירים קבוצה מוגבלת (זאת אומרת בוא נשנה רק אחרי שנפסיד נקודות) או בוא ננסה להשתמש ביתרונות ולחפות על החסרונות (מיכה וספורי ביחד למשל) - אבל בשביל זה צריך מאמן ...

- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
למה מדברים כאן רק על הגול שלו מהנייח ומתעלמים מהבישול היפה לרוקאביצה?
אלה מהלכים שבשבילם אני משאיר אותו בהרכב וסופג את כל החסרונות. בטח במשחקים כמו אתמול.
אנשים כאן שבויים בביקורות הקוטלות עליו מהתקופה לפני ההשאלה לאשדוד, ולא מסוגלים לחזור בהם.
אלה מהלכים שבשבילם אני משאיר אותו בהרכב וסופג את כל החסרונות. בטח במשחקים כמו אתמול.
אנשים כאן שבויים בביקורות הקוטלות עליו מהתקופה לפני ההשאלה לאשדוד, ולא מסוגלים לחזור בהם.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
עזוב, אחרי שמנצחים והוא כובש אין עם מי לדבר. הכל נמדד לפי התוצאה האחרונה בלי שום ראייה קדימה.
בסופו של דבר אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת בלי טיפת שטף במשחק שלה ולשחקן כמו ספורי יש חלק בזה.
ושוב - הוא לא שחקן רע כפי שהיה לפני שנתיים אבל עדיין בינוני ולא מספיק טוב לשאיפות של המועדון ושום 5 גולים לא ישנו את זה.
בסופו של דבר אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת בלי טיפת שטף במשחק שלה ולשחקן כמו ספורי יש חלק בזה.
ושוב - הוא לא שחקן רע כפי שהיה לפני שנתיים אבל עדיין בינוני ולא מספיק טוב לשאיפות של המועדון ושום 5 גולים לא ישנו את זה.
אני מתקשה להבין... מדברים פה על כמה הוא תוקע את המשחק, לא משחק מהר וכשכן משחק מהר אז לא מדויק...
ואז הגיע הבישול לרוקאביצה... לא ברור איך זה מסתדר.
בעיניי רמזי עובד על המגרש קשה מאוד, משחק מהר ומחלק יופי של כדורים.
כן כנראה שהוא לא יהיה באריירו מבחינה הגנתית אבל הוא עושה לחץ גבוה יפה מאוד.
בכלל לא רלוונטי איך מיכה משתלב וכמה הוא טוב.
רק אהבה תנצח...
אולי אפשר לשחק 442 יהלום
גם עם מיכה וגם עם ספורי - ונרוויח את שניהם
משהו כזה:
באריירו
יוספי,מיכה
ספורי
*יוספי/גורדנה/קלטיס/פטרוצ'י
גם עם מיכה וגם עם ספורי - ונרוויח את שניהם
משהו כזה:
באריירו
יוספי,מיכה
ספורי
*יוספי/גורדנה/קלטיס/פטרוצ'י
לא מדובר פה באיזה כדור גאוני כן? סך הכל דאבל פס פשוט כשההגנה של היריב על החצי, כל שחקן שלא יחזיר כדור כזה יקבל מקלחת רצינית מהקהל. גם כמה כאלה כבר יש לו?nitsande כתב: ↑28 נובמבר 2021, 09:10אני מתקשה להבין... מדברים פה על כמה הוא תוקע את המשחק, לא משחק מהר וכשכן משחק מהר אז לא מדויק...
תיזכר בבישול של מיכה לספורי מול ורוצלאב (גם שם לקח לספורי 3 נגיעות בכדור כדי לשים אותו ברשת, אפרופו יעילות) ותגיד לי כמה פעמים מתוך 10 ספורי מוסר כדור כזה וכמה הוא בועט
מדברים פה על הכושר הרע של מיכה אבל לא מדברים על זה שהוא לא מקבל אשראי בהרכב ברצף בכלל ואם פותח פעם בכמה שבועות אז תוקעים אותו בעמדה שהוא לא שייך אליה. ספורי לעומת זאת משחק את רוב הדקות, משחק בעמדה שהוא אוהב ומקבל קרדיט על כל הנייחים. אוי ואבוי לו אם הוא היה בלי מספרים בתנאים האלה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מזכיר לך שמדובר פה בכדורגל. מהלך אחד כזה במשחק יכול להספיק בשביל 3 נקודות. תקטין את זה כמה שאתה רוצה לרמת "מובן מאליו", יופי של בישול לראמזי.dor69 כתב: ↑28 נובמבר 2021, 10:03לא מדובר פה באיזה כדור גאוני כן? סך הכל דאבל פס פשוט כשההגנה של היריב על החצי, כל שחקן שלא יחזיר כדור כזה יקבל מקלחת רצינית מהקהל. גם כמה כאלה כבר יש לו?
תיזכר בבישול של מיכה לספורי מול ורוצלאב (גם שם לקח לספורי 3 נגיעות בכדור כדי לשים אותו ברשת, אפרופו יעילות) ותגיד לי כמה פעמים מתוך 10 ספורי מוסר כדור כזה וכמה הוא בועט
מדברים פה על הכושר הרע של מיכה אבל לא מדברים על זה שהוא לא מקבל אשראי בהרכב ברצף בכלל ואם פותח פעם בכמה שבועות אז תוקעים אותו בעמדה שהוא לא שייך אליה. ספורי לעומת זאת משחק את רוב הדקות, משחק בעמדה שהוא אוהב ומקבל קרדיט על כל הנייחים. אוי ואבוי לו אם הוא היה בלי מספרים בתנאים האלה
וצריך לבדוק כמה מהאיבודים שמעצבנים פה כל כך הרבה, מגיעים מניסיונות למסירות מפתח שלא צלחו. אפשר להתמסר לרוחב וככה לא לאבד אף פעם.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
הרוב יותר בכיוון של דריבל מיותר שלא צלח במקום פס שהתבקש. לגבי המשפט הראשון מעבר לזה שאמרתי שזה דאבל פס בסיסי גם שאלתי כמה בישולים כאלה כבר יש לו. אם היה לו אחד כזה כל משחק אף אחד לא היה מתלונן על חוסר יעילות. בפועל יש לו רק בישול אחד כזה בעשרה משחקי ליגה והשאר בכדורים נייחים שזה יפה אבל לא עונה על הצרכים של הקבוצה, אי אפשר לשחק כדורגל רק בעמידה.אוהד הצלחות כתב: ↑28 נובמבר 2021, 10:29מזכיר לך שמדובר פה בכדורגל. מהלך אחד כזה במשחק יכול להספיק בשביל 3 נקודות. תקטין את זה כמה שאתה רוצה לרמת "מובן מאליו", יופי של בישול לראמזי.
וצריך לבדוק כמה מהאיבודים שמעצבנים פה כל כך הרבה, מגיעים מניסיונות למסירות מפתח שלא צלחו. אפשר להתמסר לרוחב וככה לא לאבד אף פעם.