עדן שמיר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: עדן שמיר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הראל כתב:
15 יוני 2024, 16:18
משה בשביל להעצים את שמיר בחרת את הדוגמא של הופמייסטר .
לא חסר קשרים בליגה ברמת השמיר , בחרת בכוונה את ההכי גרוע סתם כדי לא להסכים עם החלטת המועדון.
סבג לטעמי יותר גורדנה משמיר, ארד בר ותאג׳י מעניינים אבל הם לדעתי יעלו הרבה יותר משמיר.
אין לי בעיה לשדרג את שמיר, רק לא רוצה להגיע למצב שיביאו איזה נגר ישראלי שעוד יקח אותנו אחורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

להציע חוזה מופחת = אנחנו לא מחזיקים ממך.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

למה?אם הוא היה נותן עונה מצוינת והיה מבקש שדרוג?
אז כשאתה נותן עונה חלשה ולמעשה מסיים חוזה, טבעי שתקבל הצעה נמוכה יותר, בטח אם אין לך ביקוש בשוק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

העובדה שאנחנו נחלשנו שנה שעברה ואין אפילו מועמד אחד כרגע שיותר טוב משמיר, רן בנימין יותר טוב? אליאל פרץ? כי זה מי שמועמדים אלינו כרגע, הויתור הזה על שחקנים עם ניסיון לא ברור לי בכלל לא משנה מה השכר שלו עדן שמיר נתן עונות טובות בקבוצה וכמו שזלזלתם במיכה וראינו מה קיבלנו במקום אתם מזלזלים בעדן שמיר ונראה מה נקבל במקומו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Melikson24 כתב:
15 יוני 2024, 18:28
למה?אם הוא היה נותן עונה מצוינת והיה מבקש שדרוג?
אז כשאתה נותן עונה חלשה ולמעשה מסיים חוזה, טבעי שתקבל הצעה נמוכה יותר, בטח אם אין לך ביקוש בשוק.
כשאתה לא מממש את האופציה, זה אומר שאתה לוקח סיכון שמישהו אחר יחתים אותו.
ואם אתה לוקח את הסיכון הזה, זה אומר שלא אכפת לך אם יחליט לעזוב.

אני לא בא בטענות.
כבר כתבתי שאני לא יודע מה הייתי מחליט לגביו.
נקווה שנצליח להשתדרג בעמדה הזאת.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עדן שמיר הוא תסמונת לכמה השוק הישראלי מת.
יצא לחול עשה שם מעט עונות בינוניות מינוס וחזר כלגיונר. משכורת בהתאם.
בחיאת דינק, לא נתן שום דבר העונה הזו ובכלל שמצדיק התייחסו. של שחקן סגל.
אחד הראשונים שאני מוותר עליהם.

טיבי אגב בדיוק ההיפך, הבלם הישראלי הטוב ביותר שיש (ללא מיגל כמובן) מחתים אותו כבר ב29.5

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שמיר הוא פרווה לחלוטין, מהיום שחתם חששתי שהוא שחקן רוחב שייצור עומק מדומה ולכן יזניחו את הקישור.
לצערי זה גם קרה.

לזכותו ייאמר שאני לא חושב שהוא משחק בחוליית קישור שתבליט את הדברים הטובים אצלו.
העונה רק ברצף קיבלנו קצת עליות שלו מקו שני.
אם הוא לא משחק בקישור שמאפשר לו לעלות, ומצריך ממנו להיות שותף פעיל ומרכזי בהנעת כדור אז זה פשוט ייראה לא טוב.

לגיטימי לרצות לקצץ אצלו, הסיכון זה אולי איזה הפועל חיפה או בית"ר שיקחו.
אם המאמן מחפש לשחק איתו מאחור ולא לתת לו להצטרף, אז גם חושב שהייתי משחרר. אין לו מה לתרום שם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
15 יוני 2024, 21:01
שמיר הוא פרווה לחלוטין, מהיום שחתם חששתי שהוא שחקן רוחב שייצור עומק מדומה ולכן יזניחו את הקישור.
לצערי זה גם קרה.

לזכותו ייאמר שאני לא חושב שהוא משחק בחוליית קישור שתבליט את הדברים הטובים אצלו.
העונה רק ברצף קיבלנו קצת עליות שלו מקו שני.
אם הוא לא משחק בקישור שמאפשר לו לעלות, ומצריך ממנו להיות שותף פעיל ומרכזי בהנעת כדור אז זה פשוט ייראה לא טוב.

לגיטימי לרצות לקצץ אצלו, הסיכון זה אולי איזה הפועל חיפה או בית"ר שיקחו.
אם המאמן מחפש לשחק איתו מאחור ולא לתת לו להצטרף, אז גם חושב שהייתי משחרר. אין לו מה לתרום שם.
החשש שאתה מדבר עליו הועלה בזמנו.
אני זוכר שהרבה כאן לא הסכימו והיום הם דורשים את ראשו.

אני חושב שכמחליף לקישור, לא נמצא טוב ממנו.
אנחנו כבר מכירים את הרוטינה. ילך שמיר, יבוא פחות טוב.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

dardasmiley כתב:
15 יוני 2024, 20:30

טיבי אגב בדיוק ההיפך, הבלם הישראלי הטוב ביותר שיש (ללא מיגל כמובן) מחתים אותו כבר ב29.5
1+
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שחרור של שמיר מעיד על תסמונת ה"יהיה בסדר"
כל הזמן נוטים לחשוב שבחוץ יש יותר טוב,
לדעתי אין. בשוק הישראלי יש אולי שחקנים ברמתו שאפשר להביא.

לא הייתי משחרר
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

nitsande כתב:
15 יוני 2024, 22:03
שחרור של שמיר מעיד על תסמונת ה"יהיה בסדר"
כל הזמן נוטים לחשוב שבחוץ יש יותר טוב,
לדעתי אין. בשוק הישראלי יש אולי שחקנים ברמתו שאפשר להביא.

לא הייתי משחרר
לא תשחרר - תיתקע עם עוד מאותו דבר שלא עבד .
לא תשחרר - לא יגיע משהו אחר שאולי יעבוד טוב יותר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מה יש בחוץ שיעבוד יוצא טוב? טאג'י?
במקרה הטוב יהיה ברמה של שמיר
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אנשים שוכחים שמדובר על השוק הישראלי.
זה לא שחקן זר שם יש מצאי בלתי מוגבל של שחקנים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dardasmiley כתב:
15 יוני 2024, 20:30

יש נטייה לפעמים להכליל כל מי שיוצא לחול ולא מצליח וחוזר לישראל כאיזה לגיונר כושל שזוכה לחוזה בגדולות רק כי היה בחו״ל.
עדן שמיר היה טוב מאוד בקריית שמונה, לאחר מכן היה טוב מאוד ונקודת אור אצלנו ולכן עבר לבלגיה.
אם היינו באותה נקודת זמן מחליטים למכור אותו לחיפה או מכבי ולא לבלגיה, היו קונים כי הוא היה צעיר ונתן עונה מבטיחה מאוד.
מבלגיה הוא חזר למכבי והיה שחקן סגל ברוטציה ובעיקרון זה גם היה אמור להיות התפקיד שלו כאן.
מכל מיני סיבות, הפציעות של באריירו ואליאס שאחריהם הם חזרו שונים לגמרי מבחינת יכולת, ההסטה של פוקו לעמדת המגן, הוא הפך לבאנקר בהרכב אבל זה מלמד יותר עלינו מאשר עליו.
צריך להגיד לזכותו שבתקופת הרצף הוא היה טוב מאוד ובורג חשוב ברצף שעשינו כלומר כשחקן רוטציה הוא בסדר גמור.
או במילים אחרות, הוא מרוויח מה שמרוויח והגיע לבלגיה ולאחר מכן חזרה לגדולות כי הוא שחקן רוטציה לגדולות ולא כי המעבר לבלגיה הפך אותו למשהו שהוא לא היה לפני.

בעיקרון 200 אלף יורו לשחקן רוטציה ישראלי בקבוצה גדולה זה לא הרבה כסף. קאסה שעשה הרבה פחות מרוויח בחיפה 250 אלף יורו, וקארצב שהגיע למכבי בינואר כשחקן רוטציה מרוויח צפונה מכך.
השאלה היא האם בכסף הזה נמצא טוב יותר, אני לא כזה בטוח…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:
16 יוני 2024, 00:32
יש נטייה לפעמים להכליל כל מי שיוצא לחול ולא מצליח וחוזר לישראל כאיזה לגיונר כושל שזוכה לחוזה בגדולות רק כי היה בחו״ל.
עדן שמיר היה טוב מאוד בקריית שמונה, לאחר מכן היה טוב מאוד ונקודת אור אצלנו ולכן עבר לבלגיה.
אם היינו באותה נקודת זמן מחליטים למכור אותו לחיפה או מכבי ולא לבלגיה, היו קונים כי הוא היה צעיר ונתן עונה מבטיחה מאוד.
מבלגיה הוא חזר למכבי והיה שחקן סגל ברוטציה ובעיקרון זה גם היה אמור להיות התפקיד שלו כאן.
מכל מיני סיבות, הפציעות של באריירו ואליאס שאחריהם הם חזרו שונים לגמרי מבחינת יכולת, ההסטה של פוקו לעמדת המגן, הוא הפך לבאנקר בהרכב אבל זה מלמד יותר עלינו מאשר עליו.
צריך להגיד לזכותו שבתקופת הרצף הוא היה טוב מאוד ובורג חשוב ברצף שעשינו כלומר כשחקן רוטציה הוא בסדר גמור.
או במילים אחרות, הוא מרוויח מה שמרוויח והגיע לבלגיה ולאחר מכן חזרה לגדולות כי הוא שחקן רוטציה לגדולות ולא כי המעבר לבלגיה הפך אותו למשהו שהוא לא היה לפני.

בעיקרון 200 אלף יורו לשחקן רוטציה ישראלי בקבוצה גדולה זה לא הרבה כסף. קאסה שעשה הרבה פחות מרוויח בחיפה 250 אלף יורו, וקארצב שהגיע למכבי בינואר כשחקן רוטציה מרוויח צפונה מכך.
השאלה היא האם בכסף הזה נמצא טוב יותר, אני לא כזה בטוח…
לאנשים פה נראה שאכפת יותר מהכסף של אלונה מאשר מאיכות הסגל אם גם שחקן כמו שמיר לא מתאים להם בגלל המשכורת זה כבר בדיחה עצובה, קודם התחילו עם מיכה וה300 אלף, עכשיו שמיר לא מספיק טוב
אני תוהה איזה שכר יתאים לשחקני רוטציה אצלנו? 150 אלף? 100 אלף?
באמת לא ברור לי מה אתם רוצים שיהיה כאן? קבוצה שנלחמת על האליפות או קבוצת אמצע טבלה במקרה הטוב וקבוצת תחתית במקרה הפחות טוב?
אלונה ורן קוז'וך לא החתימו אף שחקן חוץ משוער מחליף ועוד חודש אנחנו אמורים לפתוח את העונה, עם מי נעלה לשחק בדיוק ששחקן כמו שמיר לא משאירים והשמות שעולים בתקשורת לא טובים ממנו....
וגם מי שרשם כאן את תומר יוספי, תומר יוספי קשר התקפי, עדן שמיר קשר 50-50 שיכול לשחקן גם כאחורי בסיטואציה מסוימת, מה הקשר בינו לבין יוספי לא ברור לי, ושאר השמות עולים כסף ולא מועמדים אלינו במקומו
אני מקווה שאני טועה אבל אם עונה שעברה הייתה הרגשה של עונה פיננסית אחריי ההדחה מאירופה השנה בכלל יש תחושה כזאת ולא בגלל ברדה, בגלל שאין שחקן אחד ברמה המתאימה שהשם שלו עלה בתקשורת, אין משהו שאפשר להיות אופטימיים לגביו.
ולא זה לא הפסימיות שלי שמדברת זה הניסיון, פעם אלונה הייתה מחתימה ולא מדברת, היום היא בעיקר מדברת, איפה אלונה שהייתה מחתימה שחקנים כמו מאור בוזגלו? שהחתימה את ברדה ואת מליקסון?
שהייתה עושה הכל כדיי להתמודד על כל התארים?
מרגיש לי כאילו היא נעלמה והלוואי ואני טועה ויהיו שורה של החתמות מרשימות אחת אחרי השניה, אני מת לאכול את הכובע ולטעות מת, הלוואי ואני טועה בתחושת בטן, אבל אם שחקן כמו שמיר שהיה נהדר העונה לא נשאר 3 שערים ושני בישולים לשחקן אמצע זה לא דבר שהולך ברגל והוא היה בורג חשוב מתי שעשינו את ה10 נצחונות הרצופים...
אם הוא גם לא נשאר באמת שלא ברור לי מה אלונה ורן קוז'וך מתכננים, אבל בנתיים זה לא נראה טוב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה