סבג לטעמי יותר גורדנה משמיר, ארד בר ותאג׳י מעניינים אבל הם לדעתי יעלו הרבה יותר משמיר.
אין לי בעיה לשדרג את שמיר, רק לא רוצה להגיע למצב שיביאו איזה נגר ישראלי שעוד יקח אותנו אחורה.
סבג לטעמי יותר גורדנה משמיר, ארד בר ותאג׳י מעניינים אבל הם לדעתי יעלו הרבה יותר משמיר.
כשאתה לא מממש את האופציה, זה אומר שאתה לוקח סיכון שמישהו אחר יחתים אותו.Melikson24 כתב: ↑15 יוני 2024, 18:28למה?אם הוא היה נותן עונה מצוינת והיה מבקש שדרוג?
אז כשאתה נותן עונה חלשה ולמעשה מסיים חוזה, טבעי שתקבל הצעה נמוכה יותר, בטח אם אין לך ביקוש בשוק.
החשש שאתה מדבר עליו הועלה בזמנו.yossi כתב: ↑15 יוני 2024, 21:01שמיר הוא פרווה לחלוטין, מהיום שחתם חששתי שהוא שחקן רוחב שייצור עומק מדומה ולכן יזניחו את הקישור.
לצערי זה גם קרה.
לזכותו ייאמר שאני לא חושב שהוא משחק בחוליית קישור שתבליט את הדברים הטובים אצלו.
העונה רק ברצף קיבלנו קצת עליות שלו מקו שני.
אם הוא לא משחק בקישור שמאפשר לו לעלות, ומצריך ממנו להיות שותף פעיל ומרכזי בהנעת כדור אז זה פשוט ייראה לא טוב.
לגיטימי לרצות לקצץ אצלו, הסיכון זה אולי איזה הפועל חיפה או בית"ר שיקחו.
אם המאמן מחפש לשחק איתו מאחור ולא לתת לו להצטרף, אז גם חושב שהייתי משחרר. אין לו מה לתרום שם.
1+dardasmiley כתב: ↑15 יוני 2024, 20:30עדן שמיר הוא תסמונת לכמה השוק הישראלי מת.
יצא לחול עשה שם מעט עונות בינוניות מינוס וחזר כלגיונר. משכורת בהתאם.
בחיאת דינק, לא נתן שום דבר העונה הזו ובכלל שמצדיק התייחסו. של שחקן סגל.
אחד הראשונים שאני מוותר עליהם.
טיבי אגב בדיוק ההיפך, הבלם הישראלי הטוב ביותר שיש (ללא מיגל כמובן) מחתים אותו כבר ב29.5
לא תשחרר - תיתקע עם עוד מאותו דבר שלא עבד .
dardasmiley כתב: ↑15 יוני 2024, 20:30עדן שמיר הוא תסמונת לכמה השוק הישראלי מת.
יצא לחול עשה שם מעט עונות בינוניות מינוס וחזר כלגיונר. משכורת בהתאם.
בחיאת דינק, לא נתן שום דבר העונה הזו ובכלל שמצדיק התייחסו. של שחקן סגל.
אחד הראשונים שאני מוותר עליהם.
טיבי אגב בדיוק ההיפך, הבלם הישראלי הטוב ביותר שיש (ללא מיגל כמובן) מחתים אותו כבר ב29.5
לאנשים פה נראה שאכפת יותר מהכסף של אלונה מאשר מאיכות הסגל אם גם שחקן כמו שמיר לא מתאים להם בגלל המשכורת זה כבר בדיחה עצובה, קודם התחילו עם מיכה וה300 אלף, עכשיו שמיר לא מספיק טובSir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2024, 00:32יש נטייה לפעמים להכליל כל מי שיוצא לחול ולא מצליח וחוזר לישראל כאיזה לגיונר כושל שזוכה לחוזה בגדולות רק כי היה בחו״ל.
עדן שמיר היה טוב מאוד בקריית שמונה, לאחר מכן היה טוב מאוד ונקודת אור אצלנו ולכן עבר לבלגיה.
אם היינו באותה נקודת זמן מחליטים למכור אותו לחיפה או מכבי ולא לבלגיה, היו קונים כי הוא היה צעיר ונתן עונה מבטיחה מאוד.
מבלגיה הוא חזר למכבי והיה שחקן סגל ברוטציה ובעיקרון זה גם היה אמור להיות התפקיד שלו כאן.
מכל מיני סיבות, הפציעות של באריירו ואליאס שאחריהם הם חזרו שונים לגמרי מבחינת יכולת, ההסטה של פוקו לעמדת המגן, הוא הפך לבאנקר בהרכב אבל זה מלמד יותר עלינו מאשר עליו.
צריך להגיד לזכותו שבתקופת הרצף הוא היה טוב מאוד ובורג חשוב ברצף שעשינו כלומר כשחקן רוטציה הוא בסדר גמור.
או במילים אחרות, הוא מרוויח מה שמרוויח והגיע לבלגיה ולאחר מכן חזרה לגדולות כי הוא שחקן רוטציה לגדולות ולא כי המעבר לבלגיה הפך אותו למשהו שהוא לא היה לפני.
בעיקרון 200 אלף יורו לשחקן רוטציה ישראלי בקבוצה גדולה זה לא הרבה כסף. קאסה שעשה הרבה פחות מרוויח בחיפה 250 אלף יורו, וקארצב שהגיע למכבי בינואר כשחקן רוטציה מרוויח צפונה מכך.
השאלה היא האם בכסף הזה נמצא טוב יותר, אני לא כזה בטוח…