טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
אותו סרט כמו לודוגורץ.
במשחק הראשון עשה להם פורפרה, למדו אותו ונטרלו אותו לגמרי בגומלין.
אני לא יודע עד כמה אפשר לקרוא לזה לנטרל אותו.
היו לו עדיין כמה השתחררויות מסוכנות מאוד שפרץ איתן לרחבה,
עוד נגיחה אחת שנעצרה בנס ע"י הנדנוביץ' הנאחס הזה.
הצוות המסייע איכזב אותי יותר ממנו.
היו לו עדיין כמה השתחררויות מסוכנות מאוד שפרץ איתן לרחבה,
עוד נגיחה אחת שנעצרה בנס ע"י הנדנוביץ' הנאחס הזה.
הצוות המסייע איכזב אותי יותר ממנו.
ובדיוק בגלל זה הוא עדיין אנושי.ReDo כתב:אותו סרט כמו לודוגורץ.
טוני הוא שחקן על במונחים ישראלים, כוכב כדורגל, שחקן שאתה משלם כרטיס כדי לראות אותו, קוסם.
אבל הוא גם שחקן מאוד מונו-טוני (אהבתם?) ומוגבל, שבולט באזורים מאוד מוגבלים במגרש ולא מספק את הסחורה באזורים אחרים, והוא לא שחקן לא צפוי שאי אפשר לנטרל.
הדריבל שלו מדהים, אין כמעט שחקנים ברמות האלה שמסוגלים להתמודד איתו פיזית, אבל בקנה מידה של הרמות הגבוהות ביותר הוא שחקן ממוצע.
אני רק מקווה שמרוב ההתעסקות בהעפלה לליגת האלופות כתנאי להשארות שלו הוא לא יעשה בלאגן ויסיים את העונה הזאת בכבוד ועם טעם מתוק, אם הוא נשאר הוא לקח הימור כי הוא ידע שגם אם נעפיל וגם אם לא הוא ישאר פה עד סוף העונה.
לא מאמין שיעזוב לא נשאר מספיק זמן לחלון ורוב הקבוצות עם הכסף כבר עם סגלים מלאים,לא משנה מה הוא עשה במוקדמות האלופות השנה אם אחרי שנה שעברה הוא קיבל הצעה רק מסין זה אומר הרבה
- red ultras
הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה נדנדה של הולך לא הולך. לשבת איתו ולסגור עניינים לכאן או לשם
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
הנה שיר התחילה כסאמאנשלה לא סובל תקול שלה
״הערכה וואקמה יעזור בינאור״
כן ברור לא מספיק נחלשנו גם ניתן לו לעזוב בינואר
נערך לאחרונה על ידי Red Temple ב 23 אוגוסט 2017, 06:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל כתב/עורך/פרשן או זיין שכל כזה או אחר שאומר שטוני עוזב בינואר מראה כמה הוא חמור גרם לא מקצועי בעליל.
רק קבוצה שבא לירות לעצמה ברגל משחררת את השחקן הכי טוב שלה בינואר.
רק קבוצה שבא לירות לעצמה ברגל משחררת את השחקן הכי טוב שלה בינואר.
- simply-red
במקום לקרוא כותרות על רכש שיגיע לחזק אותנו באלופות, קוראים על מי אולי יעזוב...
נו באמת
*עריכה
לא באלופות, באירופית
נו באמת
*עריכה
לא באלופות, באירופית
בואו לא נהיה נאיביים.
להשאיר את טוני עם הראש פה עכשיו זה אתגר עצום. הכתבות האלה לא סתם
להשאיר את טוני עם הראש פה עכשיו זה אתגר עצום. הכתבות האלה לא סתם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל, אנחנו מאוד מחזיקים מטוני, ובצדק, אבל אנחנו גם צריכים לזכור שהקבוצות היחידות שרצו אותו עד היום היו הקבוצה הסינית והקבוצה הטורקית, שתי קבוצות שלא הציעו לו שדרוג מקצועי אלא אך ורק שדרוג כלכלי. זה לא שברצלונה עכשיו מחכה לטוני או מתכוונת לרכוש אותו.
חוזה חדש ומשודרג כלכלית אמור למנוע ממנו לעזוב לקבוצה מטורקיה או מסין, ואז ישאר רק שדרוג מקצועי, ואני לא בטוח כמה קבוצות טובות מאיתנו מקצועית ילכו עליו, בטח כשאחרי החוזה החדש יהיה לו תג מחיר אפילו גבוה מהתג מחיר הנוכחי.
חוזה חדש ומשודרג כלכלית אמור למנוע ממנו לעזוב לקבוצה מטורקיה או מסין, ואז ישאר רק שדרוג מקצועי, ואני לא בטוח כמה קבוצות טובות מאיתנו מקצועית ילכו עליו, בטח כשאחרי החוזה החדש יהיה לו תג מחיר אפילו גבוה מהתג מחיר הנוכחי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נטרלו אותו? היחידי אצלנו אתמול עם אוחנה שייצר מצבים לאחרים. נעזוב לרגע את הכמעט שער שיוויון שלו, נתן כמה כדורי רוחב סופר מסוכנים כולל אחד שהשאיר את מליקסון לנגוח לבד מתוך הרחבה מול שער חשוף.ReDo כתב:אותו סרט כמו לודוגורץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
צר לי, אבל היא לא מדווחת סתם.Red Temple כתב:הנה שיר התחילה כסאמאנשלה לא סובל תקול שלה
כל אדם עם ראש הכתפיים (עזוב כתב לא כתב) יודע טוב מאוד שבינואר הסיפור של וואקמה ייפתח מחדש, וזאת במידה והוא ימשיך לככב בליגה.
בלי קשר, הובטח לו שבינואר לא יעמדו בדרכו במידה ותגיע הצעה כספית גבוהה, שתרצה גם אותו וגם את המועדון
גם אדם עם ראש על הכתפיים מבין שזה טמטום מוחלט לשחרר אותו בינואר.The red one כתב: צר לי, אבל היא לא מדווחת סתם.
כל אדם עם ראש הכתפיים (עזוב כתב לא כתב) יודע טוב מאוד שבינואר הסיפור של וואקמה ייפתח מחדש, וזאת במידה והוא ימשיך לככב בליגה.
בלי קשר, הובטח לו שבינואר לא יעמדו בדרכו במידה ותגיע הצעה כספית גבוהה, שתרצה גם אותו וגם את המועדון
אף אחד לא יודע מה הבטיחו לו ומה לא וכל נסיון לחשוב מה אמרו לו זה הימור/ניחוש.
דבר שני,מה זאת אומרת לתת לו להתקדם?
מי שרוצה אותו אם זה מסין,מלזיה או אפגניסטן יצטרך לשלם והרבה.
ואם זה לא יקרה אז אנחנו ארגון צדקה פארייר.
- The red one
טמטום טמטום, אבל גם להשאיר שחקן שיש לו הצעה ביד והוא רוצה מאוד לעזוב - זה טמטום.אדום זקן כתב: גם אדם עם ראש על הכתפיים מבין שזה טמטום מוחלט לשחרר אותו בינואר.
אף אחד לא יודע מה הבטיחו לו ומה לא וכל נסיון לחשוב מה אמרו לו זה הימור/ניחוש.
דבר שני,מה זאת אומרת לתת לו להתקדם?
מי שרוצה אותו אם זה מסין,מלזיה או אפגניסטן יצטרך לשלם והרבה.
ואם זה לא יקרה אז אנחנו ארגון צדקה פארייר.
אני אומר לך בוודאות שהובטח לו שאם תתקבל הצעה שהוא ירצה ללכת עלייה בינואר, המועדון לא יעמוד בדרכו (כמובן, אם זה עומד בדרישות המועדון). אני כמעט בטוח שזה צוטט על ידי אסי רחמים בגיליון האחרון של 'ידיעות הנגב' (ובלי קשר, זה משהו שאני יודע).
מסין כבר רצו לשלם עליו הרבה. במועדון הצליחו לבלום את זה בצורה כזו או אחרת. זה לא יקרה עוד פעם, במידה ותגיע הצעה כזו.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
ביינתים זה רק התקשורת מפמפמת ינואר ינואר ינואר מצטטיים עי גורמים לא קונה וואקמנה לא יעזוב בינואר ואפילו יאריך חוזה.