איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה חתם ל3 שנים
הפוך שי. פציעות בשלבים האלה של העונה הן הכי גרועות. לא רק שזה מדלל את האפשרויות במשחקים שאין מהם דרך חזרה, זה גם דופק לשחקן את ההכנה לעונה וזה יכול להיות מאוד משמעותי לטווח ארוך
יש לי הרגשה שזה רק טיזר למה שמחכה לנו העונה, נראה לי אנחנו הולכים לשדוד את הביטוח השנה.
כל עוד זה באמת יישאר רק שבועיים ולא חצי שנה כמו רוב הפציעות אצלנו, זה בסדר.
יש גביע הטוטו, אלוף האלופים, נקווה שעוד שלבים באירופה.... את ההכנה שלו הוא יעשה בסופו של דבר.
יש גביע הטוטו, אלוף האלופים, נקווה שעוד שלבים באירופה.... את ההכנה שלו הוא יעשה בסופו של דבר.
- simply-red
שבועיים אצלנו זה חודש מינמום,
אני כבר כמה ימים מסתובב עם הרגשה רעה על המשחקים מול ההונגרים.... טפו טפו
אני כבר כמה ימים מסתובב עם הרגשה רעה על המשחקים מול ההונגרים.... טפו טפו
- ForeverRed
נראה לי שאלונה יוצאת בכלל מורווחת. עם כמות ההחזרים שאנחנו מקבלים מהביטוח לא צריך להשקיע כמעט שקל.
וברצינות, זה יותר גרוע ממה שציפיתי. הפציעה הזאת היא בעיה גדולה, לא בגלל המפגש מול ההונגרים שבו גם ככה קואנקה לא היה רלוונטי, אלא בגלל העובדה שזאת פציעה שמונעת ממנו לחזור לכושר בצורה מסודרת וכל זה כשהוא גם פספס מחנה אימונים. בינתיים הרכבת ממשיכה לדהור ולוח הזמנים לא משחקים לטובתנו. יהיה עליו לחץ לחזור מהר ואת היסטוריית הפציעות שמרחפת מעל הראש שלו כולנו מכירים.
ממש הייתה לי הרגשה שזה ברדה שתיקל אותו. שמו אותו קשר אמצע. הוא לא רואה בעיניים (בקטע טוב כמובן).
וברצינות, זה יותר גרוע ממה שציפיתי. הפציעה הזאת היא בעיה גדולה, לא בגלל המפגש מול ההונגרים שבו גם ככה קואנקה לא היה רלוונטי, אלא בגלל העובדה שזאת פציעה שמונעת ממנו לחזור לכושר בצורה מסודרת וכל זה כשהוא גם פספס מחנה אימונים. בינתיים הרכבת ממשיכה לדהור ולוח הזמנים לא משחקים לטובתנו. יהיה עליו לחץ לחזור מהר ואת היסטוריית הפציעות שמרחפת מעל הראש שלו כולנו מכירים.
ממש הייתה לי הרגשה שזה ברדה שתיקל אותו. שמו אותו קשר אמצע. הוא לא רואה בעיניים (בקטע טוב כמובן).
מזכיר שחקנים שמגיעים למכבי....רזומה עשיר והרבה רעש מסביב ואז בום פציעה והכנה לקויה ונגמר הסרטSouth Boy כתב:יש לי הרגשה שזה רק טיזר למה שמחכה לנו העונה, נראה לי אנחנו הולכים לשדוד את הביטוח השנה.
אני לא חושב שיש סיבה לבוא בטעונת למי שזה לא יהיה שתיקל אותו, מצפים לו עוד הרבה כאלה במהלך העונה אז אולי כדאי שישימו דגש על הפיזיות שלו.
אני בטוח שידעו את זה אבל אני מניח שעכשיו מבינים עד כמה הוא צריך לעבוד על הצד הפיזי למרות שהיסטוריית הפציעות שלו חושפת אותו לעוד פציעות בסבירות גבוהה ואין ממש מה לעשות נגד זה חוץ מלחזק אותו ולקוות טוב.
אני בטוח שידעו את זה אבל אני מניח שעכשיו מבינים עד כמה הוא צריך לעבוד על הצד הפיזי למרות שהיסטוריית הפציעות שלו חושפת אותו לעוד פציעות בסבירות גבוהה ואין ממש מה לעשות נגד זה חוץ מלחזק אותו ולקוות טוב.
אכן. מדאיגBuzaglo כתב: מזכיר את מליקסון בעונת החזרה.
שיתחיל לאכול בשר.
- ForeverRed
מה כבר אפשר לצפות משחקן טבעוני?אריאל2 כתב:שיתחיל לאכול בשר.
עז מטוגן.אריאל2 כתב:שיתחיל לאכול בשר.
בטח בוזגלו מבסוט
כמות הפאניקה פה מאז אתמול שברה שיאים חדשים
גם בלי קוונקאה אנחנו הקבוצה הטובה בארץ וגם בלי קוואנקה אנחנן צריכים לעבור
שחקנים נפצעים אין מה לעשות
אנחנו מנוסים ממליקסון
זה שי !
גם בלי קוונקאה אנחנו הקבוצה הטובה בארץ וגם בלי קוואנקה אנחנן צריכים לעבור
שחקנים נפצעים אין מה לעשות
אנחנו מנוסים ממליקסון
זה שי !

הבעיה בפציעות בהכנה שזה דופק לך את המשך העונה.
אתה חוזר,בלחץ להשלים פערים ברמה הזאת גם הפוקוס עליך ואז אתה נכנס לגלגל של פציעות.
זה קרה למליקסון,קרה גם לגאדיר וככל הנראה זריהן.
אם הקבוצה תרוץ טוב ולא יהיה לחץ לשלב אותו אז הוא יוכל להיכנס בניחותא.
אתה חוזר,בלחץ להשלים פערים ברמה הזאת גם הפוקוס עליך ואז אתה נכנס לגלגל של פציעות.
זה קרה למליקסון,קרה גם לגאדיר וככל הנראה זריהן.
אם הקבוצה תרוץ טוב ולא יהיה לחץ לשלב אותו אז הוא יוכל להיכנס בניחותא.
אוגו משחק כבר שנתיים בלי שרירים ברגליים והבנאדם עדין גדול על הליגה בזו גם אם הוא משחק בהליכה.
התפלאתי תאמת ששחקן ברמה הזו של קוונאקה הגיע לכאן, וזו כנראה התשובה למה, קבלו מליקסון 2 ואפילו גרוע יותר.
התפלאתי תאמת ששחקן ברמה הזו של קוונאקה הגיע לכאן, וזו כנראה התשובה למה, קבלו מליקסון 2 ואפילו גרוע יותר.