לוסיו
Re: לוסיו
את זה יודעים גם בסן סירו.Sir Alex Ferguson כתב: מעבר לגולים, הפריצה שלו בטרנר שהסתיימה בהצלה גדולה של הרוש לימדה שוב שהוא גם יודע לייצר מצבים לאחרים...
אחלה חלוץ, גם אצלנו נתן תפוקה יפה בעיקר בהתחשב בדקות המשחק שקיבל.
שחקן טוב בסה"כ.
אם דוידזאדה היה חוזר אלינו 4-5 חודשים אחרי שחתם בבלגיה, קורהוט היה משוחרר ולוסיו היה נשאר.
להזכירכם, בכר היה "חייב" לוותר על אחד הזרים כדי להחזיר את ווילי בגלל הפציעה של ויטור.
אם דוידזאדה היה חוזר אלינו 4-5 חודשים אחרי שחתם בבלגיה, קורהוט היה משוחרר ולוסיו היה נשאר.
להזכירכם, בכר היה "חייב" לוותר על אחד הזרים כדי להחזיר את ווילי בגלל הפציעה של ויטור.
טוב שכתבת חייב בגרשיים, צעד כ"כ מיותר (וציינתי את זה גם בזמן אמת).שמעון א כתב:שחקן טוב בסה"כ.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזוב את הסן סירו.delta7 כתב:
את זה יודעים גם בסן סירו.
אחלה חלוץ, גם אצלנו נתן תפוקה יפה בעיקר בהתחשב בדקות המשחק שקיבל.
השער שלו מול סלטיק בגלזגו זה מהלך של חלוץ גדול.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים איתך.delta7 כתב: טוב שכתבת חייב בגרשיים, צעד כ"כ מיותר (וציינתי את זה גם בזמן אמת).
אם במועדון לא ממהרים להחזיר אותו אחרי עונה כזו, כנראה שהם יודעים משהו שהוא מעבר למה שרואים...
יכול להיות נטיה להשמנה, יכול להיות אימונים לקויים.
הרי מה שבחדרה יכולים לאכול כמו דוגמאת פלומיין זה לא בהכרח דברים שהפועל בש יכולה לאכול... לחדרה אין רף מינימום ולנו יש.
אז לא חושב שהכל נטו מקצועי, כי על כר הדשא הוא מתאים מקצועית (ועדיין הדעות כאן חלוקות)
יכול להיות נטיה להשמנה, יכול להיות אימונים לקויים.
הרי מה שבחדרה יכולים לאכול כמו דוגמאת פלומיין זה לא בהכרח דברים שהפועל בש יכולה לאכול... לחדרה אין רף מינימום ולנו יש.
אז לא חושב שהכל נטו מקצועי, כי על כר הדשא הוא מתאים מקצועית (ועדיין הדעות כאן חלוקות)
- The red one
הקצבים לקחו עליו בעלות. מעניין לאן זה יוביל
שחקן טוב, בחור טוב. לא להחזיר.
בכלל, לא הייתי מחזיר אף אחד מהשושלת שכרגע לא בקבוצה. צריך להמשיך הלאה ולהתקדם.
+1הפועלעולה כתב:שחקן טוב, בחור טוב. לא להחזיר.
וזה כולל גם את טוני וכנראה גם את אוגו. העידן הזה נגמר וברגע שנבין את זה, רק אז נוכל להשלים עם זה וללכת לבניה מחדש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
תן נימוק הגיוני, לא סיסמאות בעלמא... למרות שאני די אמביוולנטי בנושא.הפועלעולה כתב:שחקן טוב, בחור טוב. לא להחזיר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
https://www.facebook.com/191256216650/p ... 51?sfns=cl" onclick="window.open(this.href);return false;
מאיפה הוא הביא את השטויות האלה?
מאיפה הוא הביא את השטויות האלה?
איזה מציאות?בחיים לא שמעתי שאמרו עליו שהוא מבלה במסיבות ולא מקצוען, להפך.
ולגבי זה שבכר אמר לו שהוא לא אוהב אותו?לא מאמין בחיים.
ולגבי זה שבכר אמר לו שהוא לא אוהב אותו?לא מאמין בחיים.
מה? אני לא זוכר שמישהו ליכלך עליו