עומרי גלזר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: עומרי גלזר

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:
21 ינואר 2026, 10:04
או שגם ברדה בעייתי. אנחנו רואים את זה בהפועל ת"א גם בנושא הרכש.
זה שחייב מנהל מקצועי זה ברור. ועדיין. חצי שנה להביא רכש זר, בחייאת ראבק. הרכש הזר להתקפה אחרי כל הקיץ היה סאבובו.
גם לחוסר יכולת יש גבול מסוים שהם חוצים אותו ברגע זה.

לגבי אחמד ואליאס, קודם כל יש. מספר 8 ועוד ילד צנום שבערך 500 דקות מלאות שלו שראיתי הספיקו לי להבין שהוא שחקן כדורגל בניגוד לשחקנים שציינת.
ושוב, אתה תמשיך להגיד גם בעוד שנה ושנתיים שאין מישהו טוב מהם בנמצא כי המאמן כנראה לא מעוניין להחליף אותם. הוא מחזיק מהם בצורה לא סבירה בעליל.
אתם תראו שגם בפלייאוף נראה אותם חזק ברוטציה ואולי אפילו בהרכב. אלו השחקנים שהוא בחר לרוץ איתם. עכשיו שיתמודד.

עם העונה הפתטית של המכביות נוצרה סיטואציה שהעונה חייבים אליפות וצ'מפיונס, כן.
לי אישית אין בעיה עם אחמד. אני חושב שצריך גם שחקנים כאלה בסגל.

הוא לא בהרכב הראשון וגם אליאס. כרגע אלה המחליפים שלך. להזכיר לך שהיו תקופות די ארוכות שאליאס לא ראה דקה אחת? אז לעשות ממנו עכשיו הבייבי של המאמן זה רחוק מהמציאות. תביא שחקן יותר טוב והוא יעלה לפניו.

אתם בונים הרים וגבהות סביב חזות על בסיס שני משחקים בג'ארבג' טיים ומשחק מול קבוצה בליגה ב'.

חייב להגיע לפה רכש להתקפה באופן בהול.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
21 ינואר 2026, 09:55
זוכר היטב.
ברדה ולוי עשו זאת בלי לשחק כדורגל והיה לדבר הזה תאריך תפוגה מאוד ברור. כולם ראו את זה.
היינו מגיעים לסמי ומקבלים בראש פעם אחר פעם.

קח את חבורת השחקנים האלה בהרכב שלך שכוללת את בלוריאן, מזרחי, אחמד, פרץ, ביטון, לופז, אף מאמן לא מוציא מזה יותר.

כדורגל כמו שאנחנו משחקים בשנה וחצי האחרונות לא שיחקו פה מאז האליפויות.
דיברת על תוצאות.
הם היו שם עד הסוף עם קבוצות הרבה יותר חלשות.
חבורת השחקנים שציינת נמצאת היום במקום אחר מזה שהייתה לפני שנה.
היום כל מאמן סביר מריץ אותם לאליפות.
זו הליגה הכי חלשה שהייתה פה מזה הרבה מאוד שנים.
לא לקחת יהיה כישלון עצום. עצום.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ReDo כתב:
21 ינואר 2026, 10:14
לי אישית אין בעיה עם אחמד. אני חושב שצריך גם שחקנים כאלה בסגל.

הוא לא בהרכב הראשון וגם אליאס. כרגע אלה המחליפים שלך. להזכיר לך שהיו תקופות די ארוכות שאליאס לא ראה דקה אחת? אז לעשות ממנו עכשיו הבייבי של המאמן זה רחוק מהמציאות. תביא שחקן יותר טוב והוא יעלה לפניו.

אתם בונים הרים וגבהות סביב חזות על בסיס שני משחקים בג'ארבג' טיים ומשחק מול קבוצה בליגה ב'.

חייב להגיע לפה רכש להתקפה באופן בהול.
ראיתי אותו קצת גם בנוער. לשחרר פס הוא יודע, אליאס לא. מעדיף אותו.
זה כמו הדיון על מדמון-קלטינס לפני כמה שנים. גם אם מדמון לא יצא פדרי בסוף, גם בדיעבד בסיטואציה שהייתה אז מעדיף לתת דקות לילדון המוכשר ולא לשחקן הישראלי המתבגר שאלוהים יודע איך הגיע למעמד הזה אחרי כ"כ הרבה שנים בליגת העל.
כשאנחנו רודפים אחרי גול ניצחון מול קבוצה שלא זזה מה20 מטר, להעלות את אליאס במקום חזות זה ביזארי.

אבל להיתקע על חזות עכשיו זה לא מעניין. למה לא מגיע רכש זר? אתה עם 5 זרים.
לפני רגע רצו את קונדה שאמור להיות שחקן יקר. נגיד שנפל. אין אלטרנטיבות? אתה באמת חושב שאלונה אמרה להם שרק על שחקן x היא מוכנה להשקיע y, ועל כל שחקן אחר זה 0.25y? אני בספק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
21 ינואר 2026, 10:19
דיברת על תוצאות.
העונה לא לקחת יהיה כישלון אני בהחלט מסכים.
הם לא היו שם עד הסוף ותבדוק אותי. זה היה תמיד למראית העין ובסוף היה ברור לכולם מי קבוצת כדורגל טובה יותר בעיקר במפגשי ראש בראש (שזה מה שאני מקווה שיקרה מול ביתר השנה).
חבורת השחקנים הזאת נמצאת במקום אחר בגלל שרן קוזוך הביא אותם לשם!

אני חושש מזה שהוא ילך, כי אלונה התאהבה בלמצוא את התגלית התורנית ומה שיקרה שנביא איזה עומר פרץ כזה ושוב נצטרך לאכול את חבלי הלידה במעבר לקבוצה גדולה.

אני הרבה יותר יתרונות מחסרונות אצל רן. בעיקר מבחינת הכדורגל שמצופה מקבוצה אלופה.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

מתי לא היתה פה ליגה חלשה? כבר עשר שנים אומרים את זה. מסכים שיש פה הזדמנות לקחת אליפות ואנחנו בעמדת זינוק מצויינת, אבל יש קבוצות לא פראייריות ואנחנו לא איזה רמה מעל הליגה כמו שחלק פה מנסית לצייר. זה שמכבי תל אביב בקרשים לא הופך את הליגה לחלשה יותר משנים קודמות. יש ביתר, יש חיפה המתאוששת, יש הפועל פ"ת שמשחקים כדורגל טוב יש הפועל תל אביב עם כדורגל מכוער אבל יעיל. הליגה תמיד חלשה ואנחנו חלק מזה עם התקציב השלישי בגודלו ושחקנים שאף אחד לא הסתכל עליהם ככוכבים עד שקוז'וק נגע בהם.
בעונות האליפות בעשור הקודם הבאנו כוכבים מבושלים ומוכחים: ברדה, מליקסון, בוזגלו , שהר ואפילו חנן ממן שהיה שובר שיוויון. זהלא המצב הפעם.
ועדיין- יש בהחלט הזדמנות לעשות את זה ואני מקווה שיגיעו שני שחקנים לאגפים שיתנו את התוספת המתבקשת. שמעתי שמנסים להחזיר את יורי, לא נראהלי שזאת הפיגורה. האמת? לפני חזות, הייתי מריץ באגף את סאבובו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועלעולה כתב:
21 ינואר 2026, 10:28
ראיתי אותו קצת גם בנוער. לשחרר פס הוא יודע, אליאס לא. מעדיף אותו.
זה כמו הדיון על מדמון-קלטינס לפני כמה שנים. גם אם מדמון לא יצא פדרי בסוף, גם בדיעבד בסיטואציה שהייתה אז מעדיף לתת דקות לילדון המוכשר ולא לשחקן הישראלי המתבגר שאלוהים יודע איך הגיע למעמד הזה אחרי כ"כ הרבה שנים בליגת העל.
כשאנחנו רודפים אחרי גול ניצחון מול קבוצה שלא זזה מה20 מטר, להעלות את אליאס במקום חזות זה ביזארי.

אבל להיתקע על חזות עכשיו זה לא מעניין. למה לא מגיע רכש זר? אתה עם 5 זרים.
לפני רגע רצו את קונדה שאמור להיות שחקן יקר. נגיד שנפל. אין אלטרנטיבות? אתה באמת חושב שאלונה אמרה להם שרק על שחקן x היא מוכנה להשקיע y, ועל כל שחקן אחר זה 0.25y? אני בספק.
עם זה שהרכש תקוע אני חד משמעית מסכים.
אני חושב שזה תמיד היה בעיה מערכתית שלא קשורה למאמן כזה או אחר. אני לא יודע מה אלונה אמרה ומה לא. בסוף זה תקוע וזה נושא שחייב טיפול.
כשיש לנו מקום לשלושה זרים היה צריך לנחות לפחות אחד ב14 בינואר.

בגלל שאני מכיר את איך שאנחנו פועלים בנושא הזה העדפתי שיביאו לפחות שחקן אחד מתוך הליגה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מה זה צעיר
המאמן שלנו הרבה יותר מנוסה מהמאמן של המתחרה הנוכחית

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

yedidel כתב:
21 ינואר 2026, 11:00
מה זה צעיר
המאמן שלנו הרבה יותר מנוסה מהמאמן של המתחרה הנוכחית
"הרבה"..

ליצחקי יש ניסיון גם כמנהל מקצועי במכבי למשך כמה שנים.
יש לו גם את אלמוג כהן מעליו שעוזר בלא מעט נושאים שקשורים לרכש.

אם היה מישהו נורמלי שאפשר לבנות עליו לטווח ארוך הייתי שמח למנהל טכני. זה יכול לעזור מאוד ולשמור על הקבוצה גם כשמתחלפים מאמנים.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

חייבים להפסיק עם החלומות שלנו על מנהל מקצועי.
אלונה לא רוצה, וגם לא תרצה.
בטח ובטח לא איזה פיגורה עם שכר של 50k שקל+ בחודש

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

לא צריך מנהל מקצועי. גם במכבי אין מנהל מקצועי. אין צורך במישהו שמחליט לבד כמו אלמוג כהן או רפאלוב לפני חזרת בכר.

מנהל טכני זה אחלה. זה בול מה שצריך בכדורגל הישראלי. מוריד הרבה עומס מהמאמן בנושאים כמו רכש, סקאוטינג, מחלקת הנוער וכו' וכו'.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Melikson24 כתב:
21 ינואר 2026, 11:23
לא צריך מנהל מקצועי. גם במכבי אין מנהל מקצועי. אין צורך במישהו שמחליט לבד כמו אלמוג כהן או רפאלוב לפני חזרת בכר.

מנהל טכני זה אחלה. זה בול מה שצריך בכדורגל הישראלי. מוריד הרבה עומס מהמאמן בנושאים כמו רכש, סקאוטינג, מחלקת הנוער וכו' וכו'.
סליחה על הבורות.
מה ההבדל?

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ForeverRed כתב:
21 ינואר 2026, 10:19
דיברת על תוצאות.
איך תמיד כשבאר שבע לוקחת תואר או חס וחלילה מצליחה זה כי הליגה חלשה...
במשפט אחד הפכת אותנו לקריית שמונה.
ודווקא כשהליגה חלשה אז היא יותר שיוויונית כי הפערים מצומצמים והרמות דומות מה שהופך אותה לקשה יותר.
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 21 ינואר 2026, 11:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Melikson24 כתב:
21 ינואר 2026, 11:23

סליחה על הבורות.
מה ההבדל?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ReDo כתב:
21 ינואר 2026, 10:28
העונה לא לקחת יהיה כישלון אני בהחלט מסכים.
הם לא היו שם עד הסוף ותבדוק אותי. זה היה תמיד למראית העין ובסוף היה ברור לכולם מי קבוצת כדורגל טובה יותר בעיקר במפגשי ראש בראש (שזה מה שאני מקווה שיקרה מול ביתר השנה).
חבורת השחקנים הזאת נמצאת במקום אחר בגלל שרן קוזוך הביא אותם לשם!

אני חושש מזה שהוא ילך, כי אלונה התאהבה בלמצוא את התגלית התורנית ומה שיקרה שנביא איזה עומר פרץ כזה ושוב נצטרך לאכול את חבלי הלידה במעבר לקבוצה גדולה.

אני הרבה יותר יתרונות מחסרונות אצל רן. בעיקר מבחינת הכדורגל שמצופה מקבוצה אלופה.
מאמן שלא לומד זה מאמן עם תקרה נמוכה.
לא משנה כמה טוב הוא התחיל.

אם זה ימשך בתצורה הזאת אני אעדיף אחד אחר שאולי יתגלח על חשבוני אבל גם יוכל לקחת אותי לגבהים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

4 לב אדום כתב:
21 ינואר 2026, 11:25
איך תמיד כשבאר שבע לוקחת תואר או חס וחלילה מצליחה זה כי הליגה חלשה...
במשפט אחד הפכת אותנו לקריית שמונה
מה הקשר?

שלח תגובה