שמעון א כתב: ↑22 מאי 2023, 13:11
למה מה אמרתי לתת לו את חולצת ההרכב וסרט הקפטן?
כולה להיכנס לסגל להיות ברוטציה עם 3 קשרים ישראלים לפניו ועוד זר שיגיע בע"ה.
הוא לא יהיה שחקן הרכב באף קבוצה בליגת העל. אפשר לתת לו כמה דקות פה ושם אצלנו (במידה ונצליח להעפיל לבתים של הקונפרנס ויהיה לנו עומס של משחקים).
+++100
צריך גם להזכיר שמדמון בגיל 20 עם 60+ הופעות בבוגרים. ההשאלה לביתר הייתה טובה כי קיבל דקות, וגם חווה חדר הלבשה אחר שזה גם מאוד חשוב. הייתי שומר עליו לפחות עד ינואר לפני השאלה נוספת, זה גם ייצור ביקוש מחודש עליו להשאלה משובחת יותר.
2 שחקנים טובים בכל עמדה,ובעמדות שמנות צריך שחקן נוער/צעיר בקצה, ולשלב, לא רק בשלבים מתים של תחילת וסוף עונה וברדה לעומת עונה קודמת עשה את זה. זה גם יכווין את התקציב פשוט להביא את השחקנים הכי טובים, ואפשר למלא את השאר בצעירים.
אגב סטויאנוב ממש לא אחד כזה, אלא אחד שיתחרה על הרכב.
להזכירכם הסיבה שבעיקר עדיין מדברים על מדמון כי הוא עשה בכורה בגיל 17, ולא 19-20.
בעיניי אחמד גאנח ומדמון יכולים להיות בסגל וגם יקבלו דקות, אם לא הם אז אולי חזות או שחקנים אחרים מנוער/נערים א. השאלות אני מעדיף מגיל 22 לאחר צבא כשהתקרה של השחקן נתקעת (דור פרץ, גלזר, יוספי לפני שנתיים).
אני מאוד אוהב את הקו של הקבוצה בראשות ברדה גם לאקדמיה+נוער וגם לכשרונות מלאומית/ליגה א. ההשקעה עצמה בנוער + העונה שהייתה זה תמיד היה מהכנסות של הילדים ובאסה גדול.