והמאמן זורם עם זה בסבבה?Guevara כתב: המועדון. אין מאמני כושר שמלווים את השחקנים לאחר האימון על הדשא - מי שרוצה שיתאמן לבד בחד"כ.
אין ארוחות משותפות. המעטפת סביב השחקנים היא בדיחה. חבר'ה לפתוח את העיניים - לא סתם הפועל באר שבע מפסידה לנס ציונה ורעננה - קבוצות שלא ניצחו משחק 15 מחזורים. לא סתם הפועל תא נראית מולנו כמו לודוגורץ ובני יהודה כמו ספרטה פראג.
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- ForeverRed
הכל זה מאמן.yedidel כתב:
והמאמן זורם עם זה בסבבה?
בכר אשם.
בכוונה לא כתבתי איזהForeverRed כתב: הכל זה מאמן.
בכר אשם.
אם כל זה נכון זה אמור להיות דרישה של שניהם
בכר התפטר אולי כי אין לו השפעה
אבוקסיס הגיע כי זה טוב יותר מבני יהודה
אבוקסיס הגיע כי זה טוב יותר מבני יהודה
עם שכר של 100 אלף ש"ח נטו בחודש אפשר להחליק הרבה דברים בגרון. בסופו של דבר גם הוא לא החזיק. יש לציין כמובן שזו התנהלות מהעונה האחרונה, אולי הייתה מחשבה של כל הבעלי תפקידים שזו מכה קלה בכנף והמערכת תתעשת על עצמה - לא קרה.yedidel כתב:
והמאמן זורם עם זה בסבבה?
יודע גם שאבוקסיס דרש כל מיני דברים וקיבל הרמות גבה - הוא מתחיל להבין שזו לא הפועל באר שבע שהוא ראה בטרנר בשלושת האליפויות - זו אופרה אחרת לגמרי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הדברים מורגשים בלי ספק.ran כתב:לפני איזה שבועיים כתבתי פוסט ארוך בפורום אוהדים של האולטרס בפייסבוק.
בפוסט פירטתי על הרבה מחדלים שקורים במועדון, על ההתנהלות מבפנים, על השחקנים הבינוניים שהביאו, על כל המעטפת והדברים שמסביב גם שמשפיעים באופן ישיר על הרמה של הקבוצה.
האמת כואבת! עצוב לקרוא את כל זה אבל הכל פה נכון, שיקום אחד אמיתי שיכול להגיד שהסעיפים פה לא מדוייקים.
נערך לאחרונה על ידי אריאל2 ב 17 ינואר 2020, 00:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ואואוו !!
אתם רושמים דברים מאוד מאוד קשים על המועדון.
בעניין מיגל מאוד מעריך ואוהב אותו
אבל הוא חייב את הקריירה למועדון הזה
שלא בעט אותו החוצה אחרי שקרע את הרצועה
כמה וכמה פעמיים!!
שחקנים זה עם מפונק מאוד מאוד אפילו
שהדברים מצליחים הכל טוב ויפה
שקצת לא הולך כל החרא על המועדון יוצא.
אין ספק שהמועדון עשה המון טעויות כמו שהוא עשה המון
דברים טובים, אבל מפה ועד לטנף על המועדון בצורה כזאת
זה לא לעניין.
גם ברצלונה לפעמיים מפסידה לקבוצה מקום אחרון
אז מה הם לא מקצועניים?
זה הכדורגל ואין מה לעשות יש גם עונות כאלה
שכלום לא הולך( בנייה לקויה מרקם חברתי אלף ואחד טעויות)
אבל זה כבר לא משנה צריך להסתכל קדימה.
יש לי הרגשה שאתם כבר יותר מידי מחפשים את המועדון
בכל דבר קטן וכל פיפס שמישהו מצייץ
זה נותן הרגשה רעה פשוט.
אתם רושמים דברים מאוד מאוד קשים על המועדון.
בעניין מיגל מאוד מעריך ואוהב אותו
אבל הוא חייב את הקריירה למועדון הזה
שלא בעט אותו החוצה אחרי שקרע את הרצועה
כמה וכמה פעמיים!!
שחקנים זה עם מפונק מאוד מאוד אפילו
שהדברים מצליחים הכל טוב ויפה
שקצת לא הולך כל החרא על המועדון יוצא.
אין ספק שהמועדון עשה המון טעויות כמו שהוא עשה המון
דברים טובים, אבל מפה ועד לטנף על המועדון בצורה כזאת
זה לא לעניין.
גם ברצלונה לפעמיים מפסידה לקבוצה מקום אחרון
אז מה הם לא מקצועניים?
זה הכדורגל ואין מה לעשות יש גם עונות כאלה
שכלום לא הולך( בנייה לקויה מרקם חברתי אלף ואחד טעויות)
אבל זה כבר לא משנה צריך להסתכל קדימה.
יש לי הרגשה שאתם כבר יותר מידי מחפשים את המועדון
בכל דבר קטן וכל פיפס שמישהו מצייץ
זה נותן הרגשה רעה פשוט.
בהחלט דברים חמורים נרשמו כאן.
חייב להגיד מהצד שלי שאני שומע דברים אחרים, במיוחד משחקנים שעזבו, בנוגע לרמת אימון ומקצוענות של הצוות. אבל אישור של שחקנים כמו ויטור וז'וסוואה שראו דבר או שניים בעיניי מבטל את כל מה שחשבתי.
אני חושב שהגיע הזמן לשיח בין הארגון/אוהדים לבין ההנהלה. יותר מדי שמועות ולחשושים בעייתים, הגיע הזמן שהם ידברו על מה שקורה במועדון פעם אחת ולתמיד ומה הם בעצם רוצים להשיג כאן.
אומנם זאת לא עמותה אבל בעיניי לדון על נושאים כאלו זה הרבה יותר חשוב מלשאול על המערך של אבוקסיס ומי אמור להחליף את שמיר.
זה הא' ב' של כל מועדון. נכון שהקבוצה אמורה להראות יותר טוב על המגרש גם אם הם יתקלחו עם מימיות אבל אם באמת יש קיצוצים בדברים כ"כ בסיסיים אז חבל על הזמן שלנו לטווח הארוך.
חייב להגיד מהצד שלי שאני שומע דברים אחרים, במיוחד משחקנים שעזבו, בנוגע לרמת אימון ומקצוענות של הצוות. אבל אישור של שחקנים כמו ויטור וז'וסוואה שראו דבר או שניים בעיניי מבטל את כל מה שחשבתי.
אני חושב שהגיע הזמן לשיח בין הארגון/אוהדים לבין ההנהלה. יותר מדי שמועות ולחשושים בעייתים, הגיע הזמן שהם ידברו על מה שקורה במועדון פעם אחת ולתמיד ומה הם בעצם רוצים להשיג כאן.
אומנם זאת לא עמותה אבל בעיניי לדון על נושאים כאלו זה הרבה יותר חשוב מלשאול על המערך של אבוקסיס ומי אמור להחליף את שמיר.
זה הא' ב' של כל מועדון. נכון שהקבוצה אמורה להראות יותר טוב על המגרש גם אם הם יתקלחו עם מימיות אבל אם באמת יש קיצוצים בדברים כ"כ בסיסיים אז חבל על הזמן שלנו לטווח הארוך.
גם ברצלונה מפסידה 7 מתוך 11?tomer224 כתב: גם ברצלונה לפעמיים מפסידה לקבוצה מקום אחרון
מה אתם רוצים אני לא מבין?שהם יבואו ב 08:00 למועדון וילכו ב 18:00כמו באנגליה,נפעלתם על הראש?שעתיים ביום אימון ויאללה לאכול בחוץ
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 16 ינואר 2020, 18:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא יודע עד כמה הדברים הללו מדויקים, אבל המוניטין של ran והמציאות בשטח מראה שהכיוון הכללי נכון.
יש לי רק בעיה אחת מרכזית עם המלל הזה. וזו השורה התחתונה.
אי אפשר לבוא בטענות להתנהלות, לדרך ניהול יומיומית ולסיים במשפט "כשיהיו פה שחקנים טובים גם נהיה קבוצה טובה". בין התנהלות לחומר שחקנים אין שום קורלציה.
אם ההתנהלות היא שוק, היא תהיה שוק גם עם חומר איכותי.
צריך להחליט על מה מבקרים.
הטענות פה שלא ברק הוא הבעיה הן נכונות, אך פוטרים אותו יותר מדי מהבעיות.
אם הזלזול והחיפוף התחיל במשמרת שלו, אז מצטער אבל כראש המערכת המקצועית זה עליו.
כמו שהקרדיט הלך אליו באליפויות, כך הוא גם שייך לו בכישלונות.
גם אם הבוס שלי לא נותן לי את כל הכלים להצליח, זה לא אומר שאזרוק ז במטלות שעליי לבצע. זה רחוק מלהיות תירוץ.
מאמן מנטלי ופיזיולוג אחד לא אמורים להוות שינוי כה קיצוני בשדרה המקצועית. זה לא שאלונה מפוצצת להם יחידות אימון או מכרה מכשור קיים.
אפילו להפך. בבית האדום יש תנאים טובים מהעבר. לפי מה שאני שומע אפילו בהרבה.
יש לי רק בעיה אחת מרכזית עם המלל הזה. וזו השורה התחתונה.
אי אפשר לבוא בטענות להתנהלות, לדרך ניהול יומיומית ולסיים במשפט "כשיהיו פה שחקנים טובים גם נהיה קבוצה טובה". בין התנהלות לחומר שחקנים אין שום קורלציה.
אם ההתנהלות היא שוק, היא תהיה שוק גם עם חומר איכותי.
צריך להחליט על מה מבקרים.
הטענות פה שלא ברק הוא הבעיה הן נכונות, אך פוטרים אותו יותר מדי מהבעיות.
אם הזלזול והחיפוף התחיל במשמרת שלו, אז מצטער אבל כראש המערכת המקצועית זה עליו.
כמו שהקרדיט הלך אליו באליפויות, כך הוא גם שייך לו בכישלונות.
גם אם הבוס שלי לא נותן לי את כל הכלים להצליח, זה לא אומר שאזרוק ז במטלות שעליי לבצע. זה רחוק מלהיות תירוץ.
מאמן מנטלי ופיזיולוג אחד לא אמורים להוות שינוי כה קיצוני בשדרה המקצועית. זה לא שאלונה מפוצצת להם יחידות אימון או מכרה מכשור קיים.
אפילו להפך. בבית האדום יש תנאים טובים מהעבר. לפי מה שאני שומע אפילו בהרבה.
ישקר מי שיגיד שהמוטיבציה של ברק (וכלל הצוות שלו! מאיתן עזריה עד גיא וייזינגר שבאליפות הראשונה היה נשאר עם השחקנים אחרי אימונים לעבוד על נייחים) באליפויות זהה למוטיבציה לאחר מכן.
בגלל זה קיוויתי שיהיה ניקוי אוורות גם בצוות המקצועי. ברוך השם גיא צרפתי הלך. נקווה שבקרוב גם השאר ילכו איתו .
בגלל זה קיוויתי שיהיה ניקוי אוורות גם בצוות המקצועי. ברוך השם גיא צרפתי הלך. נקווה שבקרוב גם השאר ילכו איתו .
אגב בלי קשר לקבוצה, רשמתי איפשהו שעד שלא יקימו פה אקדמייה אמיתית, שילדים באמת יגורו שם וילמדו מקצועיות מהי, לא יגדל פה אף שחקן גדול חוץ מאיזה הבלחה סטייל סולומון פעם בכמה שנים... (זה נכון כמובן לגבי כל הכדורגל הישראלי, לא דיברתי ספיציפית על המועדון שלנו)hb7 כתב:מה אתם רוצים אני לא מבין?שהם יבואו ב 08:00 למועדון וילכו ב 18:00כמו באנגליה,נפעלתם על הראש?שעתיים ביום אימון ויאללה לאכול בחוץ
פתחו. קטנה אומנם, אבל סוף סוף צעד בכיוון.maxkid22 כתב: אגב בלי קשר לקבוצה, רשמתי איפשהו שעד שלא יקימו פה אקדמייה אמיתית, שילדים באמת יגורו שם וילמדו מקצועיות מהי, לא יגדל פה אף שחקן גדול חוץ מאיזה הבלחה סטייל סולומון פעם בכמה שנים... (זה נכון כמובן לגבי כל הכדורגל הישראלי, לא דיברתי ספיציפית על המועדון שלנו)
נקווה שתגדל בהמשך.
וואלה? זאת באשל הנשיא? שמעתי דיבורים, לא ידעתי שכבר נפתחCrazyRed7 כתב: פתחו. קטנה אומנם, אבל סוף סוף צעד בכיוון.
נקווה שתגדל בהמשך.