חחחחSouth Boy כתב:יש למישהו ספק מה השיר שחקן שלו?
https://www.youtube.com/watch?v=f9xljNkRlho" onclick="window.open(this.href);return false;
תומאש פקהארט
Re: פקהארט בארץ, עבר את הבדיקות הרפואיות
South Boy כתב:יש למישהו ספק מה השיר שחקן שלו?
https://www.youtube.com/watch?v=f9xljNkRlho" onclick="window.open(this.href);return false;
חזק
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אחרי שמיגל לא קיבל את זה: https://www.youtube.com/watch?v=QdWLvKHV9bY" onclick="window.open(this.href);return false;
אני לא מצפה.
אני לא מצפה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני רק צריך שתיסגרו לי תפאזל עם תשובה עיניינית לשאלה אם הבחור נתן את עונת חייו באאק אתונה למה הם לא האריכו לו חוזה?
אני צריך שתיסגרו לי תפאזל עם תשובה עיניינית לשאלה אם ויטור נתן את עונת חייו בפאוק סלוניקי למה הם האריכו לו חוזה?אדום זקן כתב:אני רק צריך שתיסגרו לי תפאזל עם תשובה עיניינית לשאלה אם הבחור נתן את עונת חייו באאק אתונה למה הם לא האריכו לו חוזה?
נראה לי שזאת תשובה מספיק טובה.
ואם אתה מחפש תשובה אחרת - הבנתי שהם רצו להאריך לו את החוזה, לא יודע למה לא הוארך.
- The red one
זאת לא תשובה טובה כי לגבי ויטור אנחנו יודעים - היו חילוקי דעות בינו לבין ההנהלה בנושא הארכת החוזהCrazyRed7 כתב: אני צריך שתיסגרו לי תפאזל עם תשובה עיניינית לשאלה אם ויטור נתן את עונת חייו בפאוק סלוניקי למה הם האריכו לו חוזה?
נראה לי שזאת תשובה מספיק טובה.
ואם אתה מחפש תשובה אחרת - הבנתי שהם רצו להאריך לו את החוזה, לא יודע למה לא הוארך.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 46456.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עושה רושם שלאלמוג כהן היה חלק משמעותי בהגעה שלו.
עושה רושם שלאלמוג כהן היה חלק משמעותי בהגעה שלו.
יום חופש אז אני קצת חופר.
בשביל הפרספקטיבה.
קיארטנסון של מכבי תל אביב עם 108 שערים בקריירה על 15,600 דקות. בערך שער על 150 דקות.
מונס דאבור עם 85 שערים על 15,400 דקות. בערך שער על 180 דקות.
בן שהר עם 75 שערים על 16,200 דקות. בערך שער על 220 דקות.
עומר דמרי עם שער על 180 דקות.
זהבי עם שער על 135 דקות!
ראדה פריצה עם 158 שערים על 31,000 דקות. בערך שער על 195 דקות
פקהארט עם 55 שערים על 11,300 דקות. בערך שער על 200 דקות.
בשביל הפרספקטיבה.
קיארטנסון של מכבי תל אביב עם 108 שערים בקריירה על 15,600 דקות. בערך שער על 150 דקות.
זהבי עם שער על 135 דקות!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
איזה ראיון מזעזע של פרימו עם אלמוג כהן,אלמוג אומר שלטעמו באר שבע אחד הערים היפים בארץ,פרימו צוחק ואומר לו הגזמת,
אלמוג אומר שפקהארט מאוד אוהב לגלוש ומאוד אוהב ים,אלמוג אמר לו שלא מזמן נפתח פארק מים בבאר שבע(מה שהוא לא יודע שזה לילדים)
פרימו אומר :"אם הוא כ"כ אוהב ים למה המלצת לו ללכת דווקא לבאר שבע ולא למכבי חיפה מכבי תל אביב". אלמוג אומר שבאר שבע קבוצה מאוד איכותית שבנויה למשחק שלו
ולמטרות שלו,ליגת האלופות טרפה את הקלפים.
בסיכום של הראיון אלמוג אמר שהוא לא פוסל אפשרות להגיע לבאר שבע שימצה את עצמו באירופה.
מי ששמע את הראיון הזה הזדזע על השכונתיות של רדיו תל אביב..
אלמוג אומר שפקהארט מאוד אוהב לגלוש ומאוד אוהב ים,אלמוג אמר לו שלא מזמן נפתח פארק מים בבאר שבע(מה שהוא לא יודע שזה לילדים)
פרימו אומר :"אם הוא כ"כ אוהב ים למה המלצת לו ללכת דווקא לבאר שבע ולא למכבי חיפה מכבי תל אביב". אלמוג אומר שבאר שבע קבוצה מאוד איכותית שבנויה למשחק שלו
ולמטרות שלו,ליגת האלופות טרפה את הקלפים.
בסיכום של הראיון אלמוג אמר שהוא לא פוסל אפשרות להגיע לבאר שבע שימצה את עצמו באירופה.
מי ששמע את הראיון הזה הזדזע על השכונתיות של רדיו תל אביב..
- The red one
לא כל כך הזדעזעתי
סחתיין גדי.גדי כתב:יום חופש אז אני קצת חופר.
בשביל הפרספקטיבה.
זהבי עם שער על 135 דקות!
בהנחה שההגנות שפקהארט פגש הן הקשות ביותר מכל שאר השמות שמוזכרים פה, זה אחלה נתון.
מעודדים מאוד הדברים שאלמוג כהן אמר עליו.
אז אם כבר יורדים לפרטים נוספים אז בליגה הצ'כית (יוני הללי:"ליגה מזעזעת שלא שווה כלום") הממוצע שלו היה שער כל 115 דקות. מרשים מאוד.Eelect כתב: סחתיין גדי.
בהנחה שההגנות שפקהארט פגש הן הקשות ביותר מכל שאר השמות שמוזכרים פה, זה אחלה נתון.
מעודדים מאוד הדברים שאלמוג כהן אמר עליו.
הוא אמור להיות קטלני בקבוצה שלוחצת. אבל הוא חייב קצת עזרה של מהירות בכנפיים ובאמצע (קואנקה/אלו ואוחנה). לפי כל הנתונים הוא חלוץ 9 הכי מרשים מבין כל השמות, עכשיו רק נותר לקוות שיצליח.
- simply-red
הכי מרשים נכון, אם לא לוקחים בחשבון את אבנאטי שכנראה הוא לא באמת היה מועמד רציני.zivmay כתב:הוא אמור להיות קטלני בקבוצה שלוחצת. אבל הוא חייב קצת עזרה של מהירות בכנפיים ובאמצע (קואנקה/אלו ואוחנה). לפי כל הנתונים הוא חלוץ 9 הכי מרשים מבין כל השמות, עכשיו רק נותר לקוות שיצליח.
נגמר הדיו בעט?