ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי RedBend »

אני לא אומר שאין שינוי לרעה מבחינת התנהלות ולנתח אותו זה דיון אחר

האמת הבסיסית היא שהמועדון הפך ממועדון שהיה קל לצחוק עליו למפלצת תארים מקומית.
אם אני צריך לשים האצבע, במהלך עונת האליפות השנייה לדעתי זו הנק' שבה חל השינוי המחשבתי.
ממועדון קהילתי-חם-מוניציפלי למועדון ששואף להיות במיינסטרים, ששואף שיהיו לו אוהדים באור יהודה ובאשדוד. (נק' הפיק שלנו כמועדון הייתה אחרי בשיקטאש כשהטריגר לשינוי המחשבתי היה הקמפיין האירופי לדעתי)

ביולי שנה עברה זה עלה כאן לדיון קצר לדעתי פעם ראשונה
בזמן אמת דנו בזה
המשפט שלך " טוב לראות שיש במועדון לפחות אדם אחד שעדין קשוב לקהל " הוא עקיצה קטנה למועדון, אבל כנראה שיש סיבה.
יש באמת הרגשה שהמועדון מתרחק מהקהל, מה שמאפיין את ב"ש כל כך הרבה שנים זה מועדון גדול ביחד עם קהילה,
שלא נהפוך למכבי חמסה שום בצל
שימור אותנטיות, זה אחד האתגרים שצריך להתמודד איתם ככל שאתה גדל יותר ויותר.
ה"התרחקות" מהקהל לדעתי, היא עניין תחושתי שנובע מההתקרבות שלך לקוצנזוס, למרכז הבמה. היציאה מהפרובינציה, יכולה הרבה פעמים לעורר אנטיגוניזם, ריחוק, והדרך להתמודד עם זה היא בעיקר תדמיתית.
אם הצליחו לעשות את זה או לא זה כבר דיון אחר (במבחן התוצאה כנראה שלא).
לדעתי בלבד, גם אם יש קשר בין ההתנהלות לבין זה שהקהל כבוי ברובו, הוא קשר עקיף וממילא לא כולם בקיאים ברזי הפוליטיקות במועדון.
אני לא חושב בכלל שהקהל הרחב מודע לשינויים הפנים ארגוניים.
הוא יודע שהמחירים עלו, הוא יודע שלא הגיע רכש, הוא יודע שוואקמה עזב ושהפסדנו בשלושה מפעלים כבר בספטמבר ושהיכולת רעה

סמל אישי של משתמש
Yoha

שליחה על ידי Yoha »

הניכור הוא לאו דווקא בין הקהל להנהלה .
כל חלקי הפאזל צריכים להיות מאוחדים למען המטרה ומספיק שכל שני וחמישי יהיה שחקן כזה או אחר שממורמר .
המרמור שלהם לא נובע מזה שאוהד לא הרים את הפלקט שלו זה הרבה מעבר לזה .

מספיק לשמוע איך שיר צדק נפגע מההתנהלות של ההנהלה כלפיו כשלא גיבו אותו .
מספיק לראות את אוחנה אומר בכל מקום אפשרי שהוא לא רוצה לשחק פה.
מספיק לראות את אותו אוחנה עושה שביתה איטלקית עונה שלמה ואז חוזר למשחק העונה כאילו כלום .
מספיק לשמוע את מהראן ראדי אומר לך את זה במפורש .
מספיק שאין לנו שחקן בית אחד (הקבוצה היחידה בליגה) .
מספיק לראות איך נפרדנו משוער שעשה עונה מצוינת וזכה איתנו באליפות.

הכל שחור על גבי לבן אבל אתם בוחרים להתכחש לזה וזה בסדר .
אני מסכים איתך שלא משנה מה קורה אוהדים לא צריכים למכור את הכרטיס שלהם - אבל מה לעשות שהעובדות בשטח מספרות משהו אחר?
המבחן הכי חשוב שלנו זה לא לקחת אליפות המבחן הכי חשוב שלנו זה לייצר מסורת של מועדון גדול ובזה נכשלנו עם כל ההחלטות הגרועות שעשינו בשנים האחרונות(בלי קשר לאליפויות) .
מבחינתי לקרב את המועדון לקהל זה החלק הכי חשוב בלהפוך אותנו למועדון גדול ונכשלנו בזה בענק .
זו דעתי אחי ושיהיה לך אחלה ערב .

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אתם שוכחים שהגרעין האמיתי של הקהל זה 4000 אוהדים במקרה הטוב.
8000 אוהדי טרנר ועוד כמה אלפים שבכו למה טרנר רק 16000 נולדו לתוך מקסימום הצלחות! אליפויות,בתים באירופה,מנגינת ליגת האלופות. כדורגל איכותי ברובו. זה קהל שראה ב3 שנים רק 10 הפסדי ליגה!!!
הם התרגלו לאיכות וזה מה שהם רוצים כל עונה הם קיבלו רף שרק אפשר לרדת ממנו. ואת זה הם לא מבינים.
אלו אנשים שלא חוו פתיחה בליגת העל עם 0 מ-18
או ירידת ליגת ומשחקים בימי שישי.
הם נולדו ישר למשחקי עונה!
לכן מבחינתם הדחה מאירופה זה לדרוש מבכר להתפטר,צדק פח אשפה ועוד ועוד. אפס סובלנות!
הגרעין האמיתי עדיין מעריך את הקבוצה וכל דקה של לראות כדורגל באיצטדיון מודרני וחווית צפיה מכל מקום.
גם יודעים וזעקנו לפניי שהקיץ מתנהל לא טוב בבניית הסגל. במועדון גם הבינו,אמנם קצת באיחור אבל, עדיין מספיק זמן לתקן.
לא נצליח לשכנע את אוהדי טרנר ולגרום להם להבין שאפשר לשחק לא טוב ואפשר לטעות.
עדיף להתעלם מהם כי הריב הזה ביציעים רק גורם ליותר בלאגן.
הם יעודדו רק שיהיה ממש טוב וכדורגל איכותי.
כדורגל משעמם גורם להם לפתוח יציע עיתונות בתוך היציע ולחפש שעירים לעזאזל.

מסכים עם מה שמישהו רשם כאן הדעיכה התחילה מחגיגות האליפות השניה.

סמל אישי של משתמש
Yoha

שליחה על ידי Yoha »

M.I.O כתב:אתם שוכחים שהגרעין האמיתי של הקהל זה 4000 אוהדים במקרה הטוב.
8000 אוהדי טרנר ועוד כמה אלפים שבכו למה טרנר רק 16000 נולדו לתוך מקסימום הצלחות! אליפויות,בתים באירופה,מנגינת ליגת האלופות. כדורגל איכותי ברובו. זה קהל שראה ב3 שנים רק 10 הפסדי ליגה!!!
הם התרגלו לאיכות וזה מה שהם רוצים כל עונה הם קיבלו רף שרק אפשר לרדת ממנו. ואת זה הם לא מבינים.
לכן מבחינתם הדחה מאירופה זה לדרוש מבכר להתפטר,צדק פח אשפה ועוד ועוד. אפס סובלנות!
הגרעין האמיתי עדיין מעריך את הקבוצה וכל דקה של לראות כדורגל באיצטדיון מודרני וחווית צפיה מכל מקום.
גם יודעים וזעקנו לפניי שהקיץ מתנהל לא טוב בבניית הסגל. במועדון גם הבינו,אמנם קצת באיחור אבל, עדיין מספיק זמן לתקן.

קודם כל נתחיל בזה שהגרעין שלנו הוא יותר מ4000 זה שאתה אוהד ממתחילת שנות האלפיים ואתה זוכר בעיקר את החרם נגד אלי זינו אם אתה אומר דבר כזו - אני דווקא זוכר משחקים בשנות התשעים שוסרמיל היה מלא בהרבה מאד משחקים .
כל הכבוד לך אתה זוכר שפתחנו עונה עם 0 מ-18 בעונת 2011(כולה לפני 7 שנים)אתה זוכר את ההשפלות מהלאומית גם מקרית אתא?מאשקלון?מבייתר באר שבע?מהכח רמת גן?את זה אתה יודע?את זה אתה זוכר?
אתם לא מבינים איזה פוטנציאל יש לאיזור הזה שאתם אומרים גרעין של 4000 יש פה פוטנציאל אדיר שלא ממומש בכלל.
אף אחד לא דרש מברק בכר להתפטר תירגע ואף אחד לא אמר שיר צדק- הפורום הזה נועד כדי לדון בעניני הקבוצה אז אל תבוא אבו עלי עם פוזה שאתה זוכר שהיינו 0 מ-18 עם ניר קלינגר ב2011 .

סמל אישי של משתמש
Yoha

שליחה על ידי Yoha »

M.I.O כתב:אתם שוכחים שהגרעין האמיתי של הקהל זה 4000 אוהדים במקרה הטוב.

קודם כל נתחיל בזה שהגרעין שלנו הוא יותר מ4000 זה שאתה אוהד ממתחילת שנות האלפיים ואתה זוכר בעיקר את החרם נגד אלי זינו אם אתה אומר דבר כזו - אני דווקא זוכר משחקים בשנות התשעים שוסרמיל היה מלא בהרבה מאד משחקים .
כל הכבוד לך אתה זוכר שפתחנו עונה עם 0 מ-18 בעונת 2011(כולה לפני 7 שנים)אתה זוכר את ההשפלות מהלאומית גם מקרית אתא?מאשקלון?מבייתר באר שבע?מהכח רמת גן?את זה אתה יודע?את זה אתה זוכר?
אתם לא מבינים איזה פוטנציאל יש לאיזור הזה שאתם אומרים גרעין של 4000 יש פה פוטנציאל אדיר שלא ממומש בכלל.
אף אחד לא דרש מברק בכר להתפטר תירגע ואף אחד לא אמר שיר צדק- הפורום הזה נועד כדי לדון בעניני הקבוצה אז אל תבוא אבו עלי עם פוזה שאתה זוכר שהיינו 0 מ-18 עם ניר קלינגר ב2011 .

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Yoha כתב:
לקחת את זה לכיוון אחר לגמרי. מישהו האשים אותך? או ביקר אותך?
הגרעין שלנו לא יותר מ4000.
זה שיש פוטנציאל ידענו תמיד,עובדה שיש 12000 אלף מנויים כבר עונה רביעית.
משנת 90 בעל מנוי(פרט לשנתיים עונה בחרם ועונה אחרונה בווסרמיל) אם זה מספק אותך. לא יתחיל להזכיר לך משחקים אז.
ווסרמיל היה מלא במשחקים מול הגדולות בזמנו! שאר העונה היו באים 5000-6000
לגבי בכר וצדק ועוד שחקנים תיכנס לפייסבוק ותקרא שם וגם בטוח ששמעת את זה מסביבך בטרנר.
תרגע ןאל תתקוף. כמו שכתבת מנהלים דיון כאן.

סמל אישי של משתמש
Yoha

שליחה על ידי Yoha »

M.I.O כתב:
לקחת את זה לכיוון אחר לגמרי. מישהו האשים אותך? או ביקר אותך?
הגרעין שלנו לא יותר מ4000.
זה שיש פוטנציאל ידענו תמיד,עובדה שיש 12000 אלף מנויים כבר עונה רביעית.
משנת 90 בעל מנוי(פרט לשנתיים עונה בחרם ועונה אחרונה בווסרמיל) אם זה מספק אותך. לא יתחיל להזכיר לך משחקים אז.
ווסרמיל היה מלא במשחקים מול הגדולות בזמנו! שאר העונה היו באים 5000-6000
לגבי בכר וצדק ועוד שחקנים תיכנס לפייסבוק ותקרא שם וגם בטוח ששמעת את זה מסביבך בטרנר.
תרגע ןאל תתקוף. כמו שכתבת מנהלים דיון כאן.
מצטער אחי אבל זה מאוד צובט לי לראות ביקורת על הקהל מהקהל עצמו .
כל אוהד הוא אוהד בפני עצמו,כל אוהד לוקח אכזבות בצורה שונה,הצלחות בצורה שונה .
וזה בסדר להתאכזב - אם לא היינו מאוכזבים לא היינו אוהדי הקבוצה :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: אוקיי, אז אם אני מבין אותך נכון - גם לפני שלוש שנים וגם היום הדברים לא מתנהלים כמו שצריך. ואם הבנתי נכון, אז לבוא ולהגיד ש"אם היינו עושים דברים כמו לפני שנתיים אז.." (לא אתה כתבת, אחרים כתבו את זה כאן) זה פשוט לא נכון כי גם לפני שנתיים לא נעשה דברים בצורה טובה, פשוט אז היו הצלחות שחיפו על זה
הבנת מצוין

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אורן, האם ניסית פעם לשלוח מכתב להנהלה?
או לדבר איתם? יש לך דיבור עם אלונה או עם מישהו בכיר מהקבוצה?
אתה רושם דברים מאוד כואבים(ונכונים לדעתי), וזה חייב להגיע לאזניים קשובות במועדון.
יש לך ביקורת מאוד נוקבת ומצד שני אתה משדר סוג של אופטימיות, וזה עושה טוב למי שקורה את ההודעות שלך.

נ.ב.
אתה חייב להיות איש ציבור בעתיד. באמת.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

Yoha כתב:
מצטער אחי אבל זה מאוד צובט לי לראות ביקורת על הקהל מהקהל עצמו .
כל אוהד הוא אוהד בפני עצמו,כל אוהד לוקח אכזבות בצורה שונה,הצלחות בצורה שונה .
וזה בסדר להתאכזב - אם לא היינו מאוכזבים לא היינו אוהדי הקבוצה :יאללה הפועל:
אם אני מרוקאי אני יכול להסתלבט על מרוקאים ואם אחד לא יהפוך אותי לגזען.
אם אני אשכנזי זה כבר בעייתי ברמת הפוליטקלי קורקט.
דווקא להיפך. היחיד שיכול ל"בקר" את הקהל זה הקהל עצמו! אני בא ממנו.
לא התקשורת, לא השחקנים, בטח לא
המועדון
וכשהביקורת במהותה נכתבת מתוך כאב ואכזבה ומתוך רצון לשפר ולהשתפר אז מוציא את העוקץ ממה שצובט לך, במחילה.
אין כאן התנגחות על רקע אישי והמילה ביקורת על הקהל גם היא דרמטית

לגבי החלק של כל "אוהד הוא אוהד בפני עצמו,כל אוהד לוקח אכזבות בצורה שונה,הצלחות בצורה שונה"
אם אוהדים לוקחים אכזבות למקום של לקלל שחקנים ולהלחיץ מערכת אז יש לנו בעיה.

אם אוהדים לוקחים הצלחות מובנות מאליהן ונהיים קוקים אז גם עם זה יש לי בעיה.
מותר לי?

סמל אישי של משתמש
Yoha

שליחה על ידי Yoha »

RedBend כתב: אם אני מרוקאי אני יכול להסתלבט על מרוקאים ואם אחד לא יהפוך אותי לגזען.
אם אני אשכנזי זה כבר בעייתי ברמת הפוליטקלי קורקט.
דווקא להיפך. היחיד שיכול ל"בקר" את הקהל זה הקהל עצמו! אני בא ממנו.
לא התקשורת, לא השחקנים, בטח לא
המועדון
וכשהביקורת במהותה נכתבת מתוך כאב ואכזבה ומתוך רצון לשפר ולהשתפר אז מוציא את העוקץ ממה שצובט לך, במחילה.
אין כאן התנגחות על רקע אישי והמילה ביקורת על הקהל גם היא דרמטית

לגבי החלק של כל "אוהד הוא אוהד בפני עצמו,כל אוהד לוקח אכזבות בצורה שונה,הצלחות בצורה שונה"
אם אוהדים לוקחים אכזבות למקום של לקלל שחקנים ולהלחיץ מערכת אז יש לנו בעיה.

אם אוהדים לוקחים הצלחות מובנות מאליהן ונהיים קוקים אז גם עם זה יש לי בעיה.
מותר לי?
אפילו רצוי .
אני אישית לא שמעתי קללות כלפי השחקנים ואם אנחנו גורמים ללחץ במועדון אז המצב באמת לא משהו - אנחנו אלה שצריכים להיכנס ללחץ מהמועדון .
לדעתי המושג "אוהדי טרנר" לא עושה לנו טוב - אנחנו קהל אחד - קהל אוהדי הפועל באר שבע .
מבורך להעביר ביקורת על הקהל כמו שאבסורד להפוך את "אוהדי טרנר" לשעירים לעזאזל .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אין לי בעייה עם אוהד שלא פוגע בקבוצה. כל עוד לא מקללים שחקנים שלנו ולא גורמים נזק כספי לקבוצה אז יש מקום לכולם.
לא נותן ציונים כי גם לי היו שנים בהם אילוצים של משפחה ועבודה הרחיקו אותי מהמגרשים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב: נ.ב.
התפוח לא נופל רחוק מהעץ.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שמעון א כתב:אורן, האם ניסית פעם לשלוח מכתב להנהלה?
או לדבר איתם? יש לך דיבור עם אלונה או עם מישהו בכיר מהקבוצה?
אתה רושם דברים מאוד כואבים(ונכונים לדעתי), וזה חייב להגיע לאזניים קשובות במועדון.
יש לך ביקורת מאוד נוקבת ומצד שני אתה משדר סוג של אופטימיות, וזה עושה טוב למי שקורה את ההודעות שלך.

נ.ב.
קודם כל תודה רבה אחי, גם לך רוני זה מחמיא וכיף לקרוא.
לעניין -
תשמע שמעון, אני בזמנו הקדשתי כמעט 4 שנים בהקמה ואיחוד של ארגון אוהדים להפועל בש ביחד עם רבים וטובים אחרים.
השמענו ואנחנו עדיין משמיעים (וכך גם הארגון) את דעתינו ואת עצותינו אבל לא תמיד הכל מתקבל, וזה בסדר.

הדברים שאני אומר נאמרו למועדון אבל זה חלף עם הרוח של התארים וההישגים המטורפים שהגענו בשנים האלה.

כיום אני כבר לא פעיל בארגון ואני מדי פעם כן שומר על קשר עם קברניטי המועדון אבל בתדירות נמוכה יותר ואני עם הרבה פחות יכולת להשפיע.
אני אופטימי כי אני מאמין במועדון ובהנהלה שלו כי אני יודע באופן אישי איזה תהליך מטורף עברנו ביחד איתם.
אני יודע שאסי רחמים הוא המנכל הכי אנושי במדינה עם סבלנות ואורך רוח שלא ראיתי אצל הרבה אנשים.
אני יודע שאלונה היא אישה מדהימה וכמו כולנו גם לה יש חסרונות אבל יאמר לזכותה שיש לה גרף למידה קבוע.
לפעמים לוקח למערכת זמן לעכל תהליכים ולהודות בטעויות אבל בסוף הם תמיד מבינים ופועלים לשפר, לכן אני יודע שבטווח הארוך אנחנו בידיים טובות.
אז אולי לא יגיע רכש הקיץ ואולי לא ניקח אליפות מה שבטוח זה שאלונה ברקת פה כדי להישאר וכדי להמשיך להיות פקטור משמעותי בכדורגל הישראלי.
היא פועלת לשם בכל דרך וכיוון, האקדמיה עם אתלטיקו לדוגמא זה צעד שמוכיח לנו את זה חד משמעית.

אלונה לא תפסיק להשקיע ולא תתחיל להעמיד פה סגלים שרצים לפלייאוף עליון, היא תמיד שאפה למצוינות וזה לא הולך להשתנות,זו האישה.

אז יהיו מהמורות בדרך ויהיו רגעים פחות טובים אבל הטובים יגיעו ואנחנו נהיה שם כל הזמן באזור לפעמים ניקח ולפעמים לא.

לכן אני שואב אופטימיות ומצד שני יש לי ביורת כלפי המועדון כי אני יודע באיזה חומר אנושי משובח מדובר ואני לפעמים לא מצליח להבין איך הם פועלים כפי שהם פועלים, היו הרבה מקרים כאלה גם במהלך שיתוף הפעולה שלי איתם כנציג ארגון אבל לבסוף תמיד הם הבינו את הטעויות ובשורה התחתונה במבחן התוצאה הם תמיד קיבלו עובר.
אולי על מקרה אחד או שתיים אפשר להגיד שנכשלו (פארסת הכרטיסים למכבי חוץ והמעבר של אוהדי מכבי בוסרמיל).
ויחד עם זאת אני יודע שהם למדו מהטעויות האלה ולא יחזרו עליהן יותר.
אם המועדון ימשיך בקו של ניתוק והתעלמות מכל כך הרבה בעיות אני אהיה הרבה יותר מודאג אבל אנחנו לא שם, אפילו לא קרוב.

החתמה של הרוש ושחרור של אנסטיס הם דוגמאות מצוינות לזה שאנחנו רחוקים משם, ושלא תחשבו שלא רוצים חיזוק, רוצים ומאוד אבל יש מגבלות כלכליות והמון כסף נשפך על שחרורים ופיצויים מיותרים.
יש עוד שבועיים לחלון ואנשים כבר הכריזו שלאלונה לא בא יותר.
אין להם מושג על מה הם מדברים כי הם לא מכירים את האישה ואת האופי שלה והפרפקציוניזם שמאפיין אותה, גם אם לא יגיע רכש אני בטוח שזה יהיה בגלל שיהיו חסמים כלכליים/מקצועיים/חוזיים/גורמי צד ג' ולא בגלל אי שאיפה.
בסוף זה יתחבר שוב, השנה שנה הבאה עוד שנתיים או שלוש, זה יתחבר.
אנחנו נחזור לקו שיפור ועליה, האם זה יספיק?זה גם תלוי הרבה ביריבות (בעיקר מכבי) ובכיצד הן יצליחו להתחזק אבל אנחנו לא נמשיך ללכת אחורה.

שלח תגובה