צריך לקחת את הדיווחים של פשכצקי בעירבון מוגבל. את כולם.The red one כתב:בהתחלה כתוב עימות מילולי
ואז כתוב עימות פיזי
ושוב מילולי, ובסוף עוד פעם פיזי..
הרבה דיס-אינפורמציה..צריך לקחת בערבון מוגבל את הדיווחים שמגיעים דקות אחריי. נהיה יותר חכמים על מה שקרה, אם קרה, מחר
ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
שחקן עם פתיל קצר, מלא אמוציות שיכול לחרב לך את המשחק בשנייה, יכול להוציא אותך מדעתך! בלי להסס הייתי עולה היום עם 11 אוגואים בהרכב, לצערי היחיד שאכפת לו...
בסדר לא צריך לעשות רעש מכל דבר.
אמוציות בסוף משחק.
מחר יצטלמו ויתנשקו.
יאללה להתקדם.
אמוציות בסוף משחק.
מחר יצטלמו ויתנשקו.
יאללה להתקדם.
- simply-red
אם זה נכון זו לא פעם ראשונה שאוגו מתעמת עם שחקן מהקבוצה, חייבים להעמיד אותו במקום.
לי זה נראה כאילו הוא חיפש את האדום היום, יותר מידי כניסות אגרסביות מאוחרות, צעקות ונפנופי ידיים כלפי השופט, דוחף את ריקן מול הפרצוף של ליאני... לא יודע
לי זה נראה כאילו הוא חיפש את האדום היום, יותר מידי כניסות אגרסביות מאוחרות, צעקות ונפנופי ידיים כלפי השופט, דוחף את ריקן מול הפרצוף של ליאני... לא יודע
אחרי עשר דקות אמרתי לעצמי שהוא יקבל אדום היום. חבל, היה הכי טוב אצלנו עד האדום ובגישה הכי נכונה בקבוצה. לגבי השיגעון והטרפת שלו זה משהו שאי אפשר לשנות אצלו. זה מה יש. נקווה שהעונש לא יהיה חמור מדי
איך ממשחק שהיינו ביתרון מנטלי עליהם התהפך שהם מעלינו גם בנקודות וגם בחוסן מנטלי?
מה נסגר עם העונה הזאת בחיי מקום שני נקודה מתחת לראשון ואני מרגיש סבל אחד מתמשך.
חייבים להתאפס ולהתחיל לעבוד אחרת זאת תיזכר כאחת מהעונות הרעות(לא על הנייר,בהרגשה!) של המועדון הזה.
לא אופטימי אחרי היום אבל וואלה כלום לא גמור וצריך להמשיך לשבת להם על הזנב עד הסוף!
מה נסגר עם העונה הזאת בחיי מקום שני נקודה מתחת לראשון ואני מרגיש סבל אחד מתמשך.
חייבים להתאפס ולהתחיל לעבוד אחרת זאת תיזכר כאחת מהעונות הרעות(לא על הנייר,בהרגשה!) של המועדון הזה.
לא אופטימי אחרי היום אבל וואלה כלום לא גמור וצריך להמשיך לשבת להם על הזנב עד הסוף!
יקבל חודש הרחקה ויחזור כמו פנתר.
אחלה ג'ון. שכל הליגה הזאת תלך כפרה על הראש שלך.
אחלה ג'ון. שכל הליגה הזאת תלך כפרה על הראש שלך.
עדיין טוען שריקן אמר לו שם משהו, אחרת איזו סיבה יש לו לדחוף אותו ככה מול הפרצוף של השופט?!
כולנו מתים על אוגו, אבל צריך להיות אמיתיים ולהודות שהוא גמר לנו את המשחק.
גם אני חשבתי שריקן אמר משהוא, אבל ראיתי בחוזר שהמפגש ביניהם היה ממש ליד השופט. אוגו דחף אותו כמו בשכונה,"יאלה לך מכאן, מה אתה בכלל מתערב". כל המצב המנטאלי שלו לאחרונה התפוצץ ברגע.
אל תאשימו את הפיונים, אם להאשים - רק את המלך.
גם אני חשבתי שריקן אמר משהוא, אבל ראיתי בחוזר שהמפגש ביניהם היה ממש ליד השופט. אוגו דחף אותו כמו בשכונה,"יאלה לך מכאן, מה אתה בכלל מתערב". כל המצב המנטאלי שלו לאחרונה התפוצץ ברגע.
אל תאשימו את הפיונים, אם להאשים - רק את המלך.
פשכה בהצהרה בומבסטית שלמועדון נמאס מאוגו ושבקיץ ימכר לכל המרבה במחיר.
באמת לא מבין מה זה הידיעות הללו. כבשה שחורה יצאה לחל״ד וחתול שחור מחליף אותה לא יאמן.
באמת לא מבין מה זה הידיעות הללו. כבשה שחורה יצאה לחל״ד וחתול שחור מחליף אותה לא יאמן.
- The red one
מאוד מוזר מה זה הידיעות האלה.
לאורך כל הקדנציה שלו פה, אוגו עשה לא מעט שטויות. ספציפית העונה, הוא לא מכפר על זה בדשא. הגיוני שתעלה מחשבה כזו במועדון.
מצד שני, אני לא מאמין לידיעה בעיקר בגלל שכתוב שם שבונים על זה שהוא יפציץ במונדיאל וכו'...אוגו כנראה לא ישחק במונדיאל ובטח ובטח אם ימשיך ביכולת הזו...
לאורך כל הקדנציה שלו פה, אוגו עשה לא מעט שטויות. ספציפית העונה, הוא לא מכפר על זה בדשא. הגיוני שתעלה מחשבה כזו במועדון.
מצד שני, אני לא מאמין לידיעה בעיקר בגלל שכתוב שם שבונים על זה שהוא יפציץ במונדיאל וכו'...אוגו כנראה לא ישחק במונדיאל ובטח ובטח אם ימשיך ביכולת הזו...
ברור ברור.
עוד סיפור סבתא מבית היוצר של פשכצקי.
עוד סיפור סבתא מבית היוצר של פשכצקי.
פשכה מטומטם
מתי תבינו? פשכה מוכן לשקר בלי למצמץ בשביל סקופ. תנו למערכת קצת קרדיט שתטפל במצב הכי טוב שניתן ולהוציא ידיעות כאלה זה לא חלק מזה. היום, אחרי לילה כמעט בלי שינה, אני מקווה שהסטירה שקיבלנו היום תעיר את החברה מהתרדמת. לאוגו חלק במערכת שלא עבדה עד עכשיו, יהיה לא חלק גם בתיקון שלה.