בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
לטעמי בכר ויתר על המשחק (כבר הצהיר לפני המשחק עם ספרטה ה1 שמתמקדים בליגה).
לוותר על הוגו זה לוקסוס גדול מדי, חילוף ראשון מוציא את ויטור ולא את טהה? וויתר על המשחק...
לוותר על הוגו זה לוקסוס גדול מדי, חילוף ראשון מוציא את ויטור ולא את טהה? וויתר על המשחק...
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יודע אם זה מתאים לפה או שצריך לפתוח על זה דיון אבל על פי רועי זריהן ואתר ערוץ הספורט הולכים לעשות אצלנו בדיקות גנטיות לשחקנים על מנת לדעת מה כל שחקן יכול לתת מעצמו מבחינה גנטית, לדעת מה שחקן צריך לאכול וכו'.
ואנחנו הראשונים (על פי רועי זריהן) שהולכים לבצע את הבדיקות הללו.
אם זה נכון אז שאפו לאלונה ולצוות המקצועי.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 04&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
ואנחנו הראשונים (על פי רועי זריהן) שהולכים לבצע את הבדיקות הללו.
אם זה נכון אז שאפו לאלונה ולצוות המקצועי.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 04&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני חושב שמתאים לכאן, תחת הכותרת של הצוות המלווה את בכר.
אם יש מקום לשיפור לעומת אירופה זה הנושא של פציעות וחזרה מפציעות.
שם תוך 48 שעות מאבחנים, כולל תאריך מאד מדוייק של חזרה לכשרות...
אצלנו יש עדיין פספוסים, אם כי גם כאן אני מוצא מגמת שיפור (מליקסון לעומת הפציעות של בוזגלו וגאדיר).
אצלנו יש עדיין פספוסים, אם כי גם כאן אני מוצא מגמת שיפור (מליקסון לעומת הפציעות של בוזגלו וגאדיר).
עקבת פעם באמת אחרי תחזיות על פציעות בחול ועל מועד החזרה עצמו שקרה בפועל?MikiRed כתב:אני חושב שמתאים לכאן, תחת הכותרת של הצוות המלווה את בכר.
- ForeverRed
אני חושב שבמקרה של מליקסון הסיכון שייעדר מהשלבים המכריעים של העונה היה פשוט גדול מדי ולכן החליטו לא למשוך ולצאת כמה שיותר מוקדם לניתוח. וטוב שכך.MikiRed כתב:אני חושב שמתאים לכאן, תחת הכותרת של הצוות המלווה את בכר.
לגבי מליקסון, ציינתי לטובה שהפעם בניגוד לפעמיים הקודמות היבחנו והחליטו על מועד קרוב ומתאים לניתוח, בהחלט שיפור.
לגבי מועד חזרה בחול, כמובן שעוקב כמו כולם על קבוצות הצמרת ושחקני הצמרת. ללא ספק איבחון כולל מועד חזרה מדוייק יותר.
אצלנו (בארץ) בעבר נהגו להשאיר את זה להחלטתו ולשיקולו של השחקן..
לגבי מועד חזרה בחול, כמובן שעוקב כמו כולם על קבוצות הצמרת ושחקני הצמרת. ללא ספק איבחון כולל מועד חזרה מדוייק יותר.
אצלנו (בארץ) בעבר נהגו להשאיר את זה להחלטתו ולשיקולו של השחקן..
חייב להודות שלא ממש הבנתי איך זה עובד אז חיפשתי קצת באינטרנט. קודם כל זה משהו יחסית חדש בעולם הספורט, הפועל ב״ש בהחלט מקדימה את זמנה פה. זה מוכח מחקרית ומדעית ולכן בעל סיכוי טוב לעזור.
יש כל מיני גנים שמייצרים או עובדים (לא למדתי ביולוגיה, עמכם הסליחה) על חלבונים מסויימים, שיכולים ללמד על התחדשות עצמות וחיזוק שרירים. הידע על הגנים האלה יעזור להכין תוכנית תזונאית ואימונים מותאמים אישית.
הדגש כאן הוא לא על להעריך זמן חזרה מפציעה, אלא למנוע פציעה. כפועל יוצא אם אתה מונע פציעה אתה יכול להתאמן חזק יותר, מהר יותר ולהגיע לתוצאות טובות יותר. משתמשים בזה לא רק על קבוצות כדורגל באנגליה אלא גם על ספורטאים אולימפיים.
יש כל מיני גנים שמייצרים או עובדים (לא למדתי ביולוגיה, עמכם הסליחה) על חלבונים מסויימים, שיכולים ללמד על התחדשות עצמות וחיזוק שרירים. הידע על הגנים האלה יעזור להכין תוכנית תזונאית ואימונים מותאמים אישית.
הדגש כאן הוא לא על להעריך זמן חזרה מפציעה, אלא למנוע פציעה. כפועל יוצא אם אתה מונע פציעה אתה יכול להתאמן חזק יותר, מהר יותר ולהגיע לתוצאות טובות יותר. משתמשים בזה לא רק על קבוצות כדורגל באנגליה אלא גם על ספורטאים אולימפיים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
וגם יש בדיקות פרטיות, אחותי נרשמה לחדר כושר ועשו לה בדיקה כזאת.אסי, דגים כתב:חייב להודות שלא ממש הבנתי איך זה עובד אז חיפשתי קצת באינטרנט. קודם כל זה משהו יחסית חדש בעולם הספורט, הפועל ב״ש בהחלט מקדימה את זמנה פה. זה מוכח מחקרית ומדעית ולכן בעל סיכוי טוב לעזור.
רשום שם בצורה מפורטת אם יש רגישות ללקטוז או לקפאין ועוד דברים רבים.
בדיקה שעולה 3000 שקל לאדם.
מסי חזר מהר מאוד לכשירות מפציעה שבארץ משביתה שחקן לחודשavivgolan כתב:
עקבת פעם באמת אחרי תחזיות על פציעות בחול ועל מועד החזרה עצמו שקרה בפועל?
ודוגמא אחת היא משהו מובהק?שיש כתב: מסי חזר מהר מאוד לכשירות מפציעה שבארץ משביתה שחקן לחודש
יש משתנים נוספים במשוואה,
אורח חיים של ספורטאי (תזונה ושינה הם מאוד מאוד קריטיים), איכות הרופאים וגם גנטיקה של שחקן, לא כל דבר אפשר לחזות במדויק כי ההערכה של רופא לא תמיד לוקחת בחשבון את הנתונים האלה אלא נתונים יבשים כמו גודל קרע / מתיחה וכדומה.
בקיצור, כדי להשוות צריך לבחון הרבה מקרים,
אנחנו הרבה שמים לב לדברים אצלנו כי אנחנו פשוטים יותר מתעניינים בזה כשזה קשור אלינו מאשר לקבוצה אחרת, אני בטוח שאצלנו זה לא חריג יותר מדי.
ראיתי כתבה בוואן שעזריה הפנה בזמנו את תשומת הלב של אלישע לשחקן אלבניה באקים בלאי
אני לא מכיר אותו אבל לפי מה שנאמר הוא פורח ברוסיה ושווי השוק שלו 3-4 מיליון יורו
מעניין האם עזריה גם אחראי על שאר הזרים כמו קורהוט לוסיו ועוד
נראה שעושה עבודה טובה וראוי למחמאות
אני לא מכיר אותו אבל לפי מה שנאמר הוא פורח ברוסיה ושווי השוק שלו 3-4 מיליון יורו
לוסיו בוודאות, קורהוט אני לא יודע אבל מאמין שכן.adomi כתב:ראיתי כתבה בוואן שעזריה הפנה בזמנו את תשומת הלב של אלישע לשחקן אלבניה באקים בלאי
גם אוגו והובאן.
- דר אדום בנשמה
עזריה אחראי בוודאות על כל הזאים שהגיעו ממתי שאלישע הגיע ועד היום.adomi כתב:ראיתי כתבה בוואן שעזריה הפנה בזמנו את תשומת הלב של אלישע לשחקן אלבניה באקים בלאי
צריכים למנות אותו לסקאוט במשרה מלאה שיפתח מחלקת סקאוטינג שתהיה אחראית גם על מציאת כשרונות מקומיים זרים וזרים בכלל.
אם אלונהתעשה את זהזה יהיה צעד ענק להתקדמות בכיוון של אירופה ולהתקדמות מול שאר קבוצות הליגה.
עוד פעם אתה מקשקש בלי לדעת כלום.דר אדום בנשמה כתב:עזריה אחראי בוודאות על כל הזאים שהגיעו ממתי שאלישע הגיע ועד היום.
צריכים למנות אותו לסקאוט במשרה מלאה שיפתח מחלקת סקאוטינג שתהיה אחראית גם על מציאת כשרונות מקומיים זרים וזרים בכלל.
אם אלונהתעשה את זהזה יהיה צעד ענק להתקדמות בכיוון של אירופה ולהתקדמות מול שאר קבוצות הליגה.
דודו ממש אבל ממש לא היה אחראי על כל הזרים מאז אלישע ועד היום.
אבל הוא אחראי כבר על אוגו הובאן ויטור ולוסיו.
על טוני לא חושב שהיה צריך איזה סקאוט רציני, ברדה אחראי על דויד הובר הכישלון הגדול
על טוני לא חושב שהיה צריך איזה סקאוט רציני, ברדה אחראי על דויד הובר הכישלון הגדול