שאפי סוליימאנוב
Re: שאפי סוליימאנוב
בואו נפרוט את זה רגע.
אני אקח את כל מובילי הכדור שלנו ואחלק אותם רגע לפי ציון של 1-5 ביכולת ליצור בפס :
4 - מיכה, ספורי.
3 - שאפי, פאון, חטואל, גורדנה.
2 - אנסה, יחזקאל.
בין 1 ל2 - דדיה, לופז, שמיר, אליאס.
את הבעיה של ספורי במשחק עם קצב כדורגל אנחנו מכירים, הוא 4 עם סוג של כוכבית. מיכה בעצמו מוסר מעט מדי על הקרקע. ואלה 2 המובילים שלנו כן?
חטואל משתמש בזה מעט, אבל אני כן חושב שיש לו יכולת לתת פס. ליחזקאל יש מספרים, זה לא סותר את זה שהוא רץ עם כדור בדריבל, הוא מתקשה לתת פס טוב או החלטה נכונה.
הבעיה השנייה הגדולה שלנו, בהרבה משחקים עולים עם שמיר, אליאס וגורדנה באמצע. לגורדנה נתתי אמנם 3, אבל בפועל הוא אחורי מאוד ולא מהווה פקטור לבישול. חבל שפסים שלו כמו לאנסה מול הפועל ירושלים בפליאוף קורים כל כך מעט כי הוא כן שחקן שיש לו יכולת לדחוף כדורים כאלה.
ואז שהשלישייה משחקת, ואתה נמצא גם עם אנסה באחד האגפים, אתה נשאר עם מוסר אחד שהוא מיכה\פאון\שאפי. זה פשוט מעט מדי יכולת ורואים את זה מצוין ביצירת המצבים שכמעט ולא קורים, ואז המצב וחצי שכן מגיעים אליו מפילים את כל התסכול על המחמיצן התורן.
אז נכון שיש בעיה בסיומת, אבל כשקלימלה יקבל 4 מצבים טובים ברחבה ויחרב אותם, אז אגיד וואלה אין לנו חלוץ. זה לא המצב.
וזה היה נכון גם לסלמאני. זה שהוא גרוע בפני עצמו זה לא קשור.
* לא להיתפס על ציון כזה או אחר, הרעיון שאני מנסה להעביר הוא שהתרומה ההתקפית מהאמצע כמעט ולא קיימת וזו בעיה. וכשאתה משחק עם אנסה באחד האגפים, אתה נשאר עם שחקן וחצי שיש להם יכולת ליצור. זה מעט מדי וזו הנקודה.
אני אקח את כל מובילי הכדור שלנו ואחלק אותם רגע לפי ציון של 1-5 ביכולת ליצור בפס :
4 - מיכה, ספורי.
2 - אנסה, יחזקאל.
את הבעיה של ספורי במשחק עם קצב כדורגל אנחנו מכירים, הוא 4 עם סוג של כוכבית. מיכה בעצמו מוסר מעט מדי על הקרקע. ואלה 2 המובילים שלנו כן?
חטואל משתמש בזה מעט, אבל אני כן חושב שיש לו יכולת לתת פס. ליחזקאל יש מספרים, זה לא סותר את זה שהוא רץ עם כדור בדריבל, הוא מתקשה לתת פס טוב או החלטה נכונה.
הבעיה השנייה הגדולה שלנו, בהרבה משחקים עולים עם שמיר, אליאס וגורדנה באמצע. לגורדנה נתתי אמנם 3, אבל בפועל הוא אחורי מאוד ולא מהווה פקטור לבישול. חבל שפסים שלו כמו לאנסה מול הפועל ירושלים בפליאוף קורים כל כך מעט כי הוא כן שחקן שיש לו יכולת לדחוף כדורים כאלה.
ואז שהשלישייה משחקת, ואתה נמצא גם עם אנסה באחד האגפים, אתה נשאר עם מוסר אחד שהוא מיכה\פאון\שאפי. זה פשוט מעט מדי יכולת ורואים את זה מצוין ביצירת המצבים שכמעט ולא קורים, ואז המצב וחצי שכן מגיעים אליו מפילים את כל התסכול על המחמיצן התורן.
אז נכון שיש בעיה בסיומת, אבל כשקלימלה יקבל 4 מצבים טובים ברחבה ויחרב אותם, אז אגיד וואלה אין לנו חלוץ. זה לא המצב.
* לא להיתפס על ציון כזה או אחר, הרעיון שאני מנסה להעביר הוא שהתרומה ההתקפית מהאמצע כמעט ולא קיימת וזו בעיה. וכשאתה משחק עם אנסה באחד האגפים, אתה נשאר עם שחקן וחצי שיש להם יכולת ליצור. זה מעט מדי וזו הנקודה.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מסכים +- עם הדירוג, ספציפית על שגיב אני אמרתי כמה פעמים שאם היה משחק פשוט ונותן פס קל במקום משהו קשה כמו הגבה לשום מקום או לבעוט בשמאל היה כבר עם 10 בישולים מהקלות שבה הוא מגיע לרחבה.
במשחקים שבקישור באמצע היו גורדנה ומיכה ( כשמיכה לא באגף!) גורדנה האומנם לא בישל אבל ידע הרבה פעמים להשתמש בפס קדימה בשביל לתת למיכה בעמדה יותר קדמית מה שלרוב יצר לנו לא מעט מצבים מסוכנים.
אחרי הסתכלות על קצת נתונים העונה:
מעבר לזה שהמספרים נמוכים ושאין חדות בחלק הקדמי מה שניכר זה כמה נפגענו העונה מהפציעה של רותם ומהרחקה של שאפי.
היו להם 47 ,46 איומים לשער, הכי הרבה בקבוצה בפער. העונה ברגע שהם קרטעו איבדנו את החדות בחלק הקדמי.
עוד קצת מספרים
שערים בישולים:
שאפי ושגיב 5,5
רמזי 3,6
מיכה 6,1
חטואל 3,11
פאון 1,4
לופז 0,4
חמד 1,6(2 פנדל)
כל השאר מתחת ל3 ..
אם רותם יצליח בעונה הבאה לשמור על כשירות, שאפי יישאר מפוקס ולא יעשה שטויות ושגיב ילמד לשחק פשוט סביר להניח שהעונה הבאה שלנו נראה שיפור בחלק הקדמי.
אם ואם ואם
במשחקים שבקישור באמצע היו גורדנה ומיכה ( כשמיכה לא באגף!) גורדנה האומנם לא בישל אבל ידע הרבה פעמים להשתמש בפס קדימה בשביל לתת למיכה בעמדה יותר קדמית מה שלרוב יצר לנו לא מעט מצבים מסוכנים.
אחרי הסתכלות על קצת נתונים העונה:
מעבר לזה שהמספרים נמוכים ושאין חדות בחלק הקדמי מה שניכר זה כמה נפגענו העונה מהפציעה של רותם ומהרחקה של שאפי.
היו להם 47 ,46 איומים לשער, הכי הרבה בקבוצה בפער. העונה ברגע שהם קרטעו איבדנו את החדות בחלק הקדמי.
עוד קצת מספרים
שערים בישולים:
שאפי ושגיב 5,5
רמזי 3,6
מיכה 6,1
חטואל 3,11
פאון 1,4
לופז 0,4
חמד 1,6(2 פנדל)
כל השאר מתחת ל3 ..
אם רותם יצליח בעונה הבאה לשמור על כשירות, שאפי יישאר מפוקס ולא יעשה שטויות ושגיב ילמד לשחק פשוט סביר להניח שהעונה הבאה שלנו נראה שיפור בחלק הקדמי.
אם ואם ואם

כמה בישולים יש לשאפי ממשחק רץ שנתת לו 4?yossi כתב: ↑16 אפריל 2023, 11:52בואו נפרוט את זה רגע.
4 - מיכה, ספורי.
2 - אנסה, יחזקאל.
על הנייר יש לו מסירה טובה, בפועל הוא בקושי מוסר. 90% מהזמן חותך לאמצע ובועט
הוא על 3. הוא כן יודע למסור, מסכים שלא עשה את זה מספיק העונה, במיוחד לא בחצי השני שהוא יותר זכור.
אבל שוב, מקום אחד למעלה או למטה זה לא העניין. העניין הוא לא רק חוסר בחדות, זה גם חוסר באינטליגנציה.
ואני מסכים שהפציעה של חטואל פגעה בנו מאוד. הוא ידע ממצב בודד להביא רשת. עד הפציעה הייתה לו סיומת משוגעת. אני בטוח שאם יבדקו שערים פר בעיטות הוא בטופ 2 בארץ באותה תקופה יחד עם אצילי. אולי אפילו מעליו, אבל לא חושב שמתחת למקום 2.
נקווה שישחזר בעונה הבאה ואולי אפילו יקח צעד קדימה מבחינת יכולת טובה על כמות דקות, ושחרור כדור. כי אם יעשה את זה הוא יכול להפוך לשחקן יותר משמעותי.
אנחנו מקום 3 בליגה בכיבושים, ומקום 3 מהסוף באחוז השערים שבושלו:
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=2732&stat=24
מצביע על הרבה נחישות ונייחים, מעט מדי משחק התקפה מתואם
- ForeverRed
זה שילוב נדיר של שחקנים חסרי מוח.yedidel כתב: ↑16 אפריל 2023, 14:54אנחנו מקום 3 בליגה בכיבושים, ומקום 3 מהסוף באחוז השערים שבושלו:
מגיעים לכל כך הרבה מצב של מסירה לגול ולא מסוגלים להעביר פס פשוט.
זה כולל גם את מיכה שמשחק כדורגל חופים.
מסירות על הקעקע הוא לא מכניס גם כשזה קל ולא מתוחכם במיוחד.
נתון מדהים.yedidel כתב: ↑16 אפריל 2023, 14:54אנחנו מקום 3 בליגה בכיבושים, ומקום 3 מהסוף באחוז השערים שבושלו:
מדרבל את עצמו לדעת, אם לא ילמד להרים ראש ולמסור בחיים לא יהיה שחקן.
חוזר בי לגביו
זה לא שווה את זה
הייתי שיכור וניסיתי למצוא תקוות בכל דבר כנראה.
זה לא שווה את זה
הייתי שיכור וניסיתי למצוא תקוות בכל דבר כנראה.
- ForeverRed
הבעיה שרוב המשחקים שלו היו כמו היום.
אני באמת מנסה אבל קשה לראות את זה מתפוצץ.
אין שם מספיק שכל.
אני באמת מנסה אבל קשה לראות את זה מתפוצץ.
אין שם מספיק שכל.
יש הרבה עבודה איתו. זה ברור אחרי משחקים מצוינים וזה בוודאי ברור אחרי משחקים רעים.
אם הצוות המקצועי לא מסוגל להתמודד עם עבודה שכזאת אז מן הסתם אין מה להשאיר אותו.
זה חומר גלם. מי שלא מבין זאת ומצפה לקבל איזה שחקן שלם בגילו ואחרי מה שעבר בשנים האחרונות קצת חי בסרט.
אם הצוות המקצועי לא מסוגל להתמודד עם עבודה שכזאת אז מן הסתם אין מה להשאיר אותו.
זה חומר גלם. מי שלא מבין זאת ומצפה לקבל איזה שחקן שלם בגילו ואחרי מה שעבר בשנים האחרונות קצת חי בסרט.
אני מצטער, הוא שחקן כדורגל טוב, אבל לא שחקן שישדרג קבוצה.
הוא עם הראש ברצפה, לא פותח את המוח ולא מנסה דברים אחרים.
אנוכי וחדגוני ואני לא רואה את השיפור הדרמטי שהוא יעשה בעונה הבאה.
אני הייתי משאיר אותו רק על תקן זר שישי ורק במתכונת של השאלה לעוד עונה עם אופציה.
הוא עם הראש ברצפה, לא פותח את המוח ולא מנסה דברים אחרים.
אנוכי וחדגוני ואני לא רואה את השיפור הדרמטי שהוא יעשה בעונה הבאה.
אני הייתי משאיר אותו רק על תקן זר שישי ורק במתכונת של השאלה לעוד עונה עם אופציה.
רק אהבה תנצח...
ניסה להציל את העולם