אלונה נכנסת לפוליטיקה
- The red one
Re: אלונה נכנסת לפוליטיקה
או לשמוע ברדיו דרום
https://www.radiodarom.co.il/?p=16802" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.radiodarom.co.il/?p=16802" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
היא שינתה גישה בשבועיים האחרונים.
+1ForeverRed כתב:היא שינתה גישה בשבועיים האחרונים.
אז אתה אומר שאחרי הבחירות, שם הימין החדש בקושי יקבל קולות בבאר שבע, היא תזרוק אותנו לעזאזל כמו גאידמק עם בית״ר?ForeverRed כתב:היא שינתה גישה בשבועיים האחרונים.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני עדיין עם רגשות מעורבים.
הלוואי ויבוא מישהו רציני בעל ממון שירכוש את הקבוצה.
במצב העניינים הנוכחי זאת בעיה לדעתי שאלונה רק נותנת תקציב ואסי מנהל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לפני כל החלטה כספית, אסי ידבר עם מישהו, המישהו הזה ידבר עם אלונה, אלונה תתן תשובה, והתשובה תגיע לאסידר אדום בנשמה כתב:אני עדיין עם רגשות מעורבים.
"מהרגע הראשון שנחתתי בבאר שבע כל שנה שואלים אותי מתי אני עוזבת. זה לא משנה הקטע הפוליטי. פעם זה היה קטע פוליטי ופעם זה היה 'מתי זה יגמר' ופעם זה 'מתי יימאס לך' וכל מיני כאלה שאלות. לא נמאס לי, הפועל באר שבע היא מפעל חיי. אם היית רואה איך אני מתרגשת במשחק של ילדים ונערים, אז היית מבין מה המועדון הזה בשבילי. אז אנחנו בכלל לא שם. אני אמרתי שהקבוצה לא על המדף".
- ForeverRed
לא, רק שהיא שינתה גישה.CrazyRed7 כתב: אז אתה אומר שאחרי הבחירות, שם הימין החדש בקושי יקבל קולות בבאר שבע, היא תזרוק אותנו לעזאזל כמו גאידמק עם בית״ר?
אולי שקלה את הדברים והגיעה להבנות עם עצמה.
אין לדעת.
היא לא תזרוק בשום מצב, לא משנה מה יהיה.CrazyRed7 כתב: אז אתה אומר שאחרי הבחירות, שם הימין החדש בקושי יקבל קולות בבאר שבע, היא תזרוק אותנו לעזאזל כמו גאידמק עם בית״ר?
אלונה בנתה פה מערכת מטורפת ומסורת של מועדון והיא לא תחריב את כל מה שבנתה ב10 שנים.
היא לא גאיידמק ולא משנה מה יהיה היא תדאג שעתיד המועדון יהיה בידיים טובות.
מחזק את פורבר רד, נראה שהיא כרגע שינתה גישה וזה סימן מאוד חיובי.
- simply-red
רק אותי הראיון לא שכנע?
תשובות של פוליטיקאים...
תשובות של פוליטיקאים...
הימין החדש יקבל במקרה הטוב כשישה מנדטים, זה שווה שני שרים...
רוב הסיכוי שהיא לא תהיה שרה. מה אז? שעמום וחוסר יכולת להשפיע, התפכחות והתפטרות מהכנסת.
רוב הסיכוי שהיא לא תהיה שרה. מה אז? שעמום וחוסר יכולת להשפיע, התפכחות והתפטרות מהכנסת.
די נו...אפשר להתקדם מהדעה הזו, ברור לנו שזו רק משאלת לבMikiRed כתב:הימין החדש יקבל במקרה הטוב כשישה מנדטים, זה שווה שני שרים...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ראש ועדה בכנסת לא מספיק בשביל קדנציה ראשונה?MikiRed כתב:הימין החדש יקבל במקרה הטוב כשישה מנדטים, זה שווה שני שרים...
שינתה גישה זה ברור, השאלה אם זה בעקבות יעוץ תקשורתי שקיבלה ערב בחירותoranu כתב: היא לא תזרוק בשום מצב, לא משנה מה יהיה.
אלונה בנתה פה מערכת מטורפת ומסורת של מועדון והיא לא תחריב את כל מה שבנתה ב10 שנים.
היא לא גאיידמק ולא משנה מה יהיה היא תדאג שעתיד המועדון יהיה בידיים טובות.
מחזק את פורבר רד, נראה שהיא כרגע שינתה גישה וזה סימן מאוד חיובי.
את האמת שזה לא ממש מעניין אותי כי אני מאמין באלונה ויודע שהיא לא תפקיר אותנו, שום סיכוי שזה יקרה.ns75 כתב:
שינתה גישה זה ברור, השאלה אם זה בעקבות יעוץ תקשורתי שקיבלה ערב בחירות
גם אם היא תמכור זה רק לרוכש ראוי שימשיך את אותה מדיניות ויצעיד את המועדון קדימה כמועדון צמרת לגיטימי בכדורגל הישראלי שרף הציפיות שלו גבוה עם מטרה ברורה לזכות בכמה שיותר תארים ולבסס את מעמדינו.
מבחינה פוליטית נטו:
אחרי מה שהיא אמרה זה לא משנה אם ייעצו לה או לא כי היא בעצם "סינדלה" את עצמה להישאר איתנו/למכור לרוכש ראוי.
הרי אם היא "תזרוק" אותנו כמו שאנשים חוששים זה יפגע בה תדמיתית פגיעה קשה מאוד והדברים שהיא אומרת מצוטטים ומצולמים, לא ישכחו לה דבר כזה והיא לא תעשה מהלך שיהרוג אותה פוליטית (בכל מקרה לא הייתה עושה כי המועדון באמת חשוב לה).