דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
- The red one
Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
הוא הגיב לגופו של CR7 שדאג לפמפם לנו כל החודש האחרון כמה הכל טוב בקבוצה וכמה אין שום בעיה והכל נעשה משיקולים מקצועיים נכונים.dors כתב: אם כבר אתה טומן את הראש תתעורר!!!!
ההגנה שלך רכה !!! צדק חלוד צריך להפסיד לשמור חסדי נעורים , שהר לא חלוץ ברמה שאנחנו מחפשים - באירופה אין לפה 10 מצבים כמו בליגה אתה צריך מכל מצב לעשות גול
.
dors כתב: אם כבר אתה טומן את הראש תתעורר!!!!
ההגנה שלך רכה !!! צדק חלוד צריך להפסיד לשמור חסדי נעורים , שהר לא חלוץ ברמה שאנחנו מחפשים - באירופה אין לפה 10 מצבים כמו בליגה אתה צריך מכל מצב לעשות גול
.
חחחחחחחחח פספסת את הסרקזם חבר. זה בדיוק מה שאמרתי כמה עמודים אחורה.
מסכים איתך.
עוד משא ומתן לשחרור מהחוזה באופק
אתה רציני ?matanred כתב:אני באמת חושב שאנסטיס לא צריך להיות לב הדיון...הכל עובד רע היום. החל מהנעת הכדור של מליקסון, ההחמצות של שהר, הקישור הרך וההגנה האיטית והמחוררת. הקרואטים יותר אגרסיבים חדים ונחושים וכן גם מוכשרים.
ולכן, תשימו את גורש חיימוב זובאס מי שתרצו ואנחנו עדיין מקבלים פה תבוסה
מסכים שההגנה חלשה אבל אלו בעיטות שאם אחת מהן הייתה נכנסת לגורש היו גומרים אותו פה
- The red one
אח שלי הוא לא תפס כדור!! ואני לא אומר את זה בקטע מטאפורי, הוא פשוט לא תפס שום כדור! נכון ההגנה לא הייתה טובה אבל לפחות 3 שערים (עוד נזרום שהראשון בעיטה בסיבוב, נגד הכיוון, לפינה שלו, בסדר...ננגידדד...) עליו ואך ורק עליו. אשכרה יש לו 3 בישולים!matanred כתב:אני באמת חושב שאנסטיס לא צריך להיות לב הדיון...הכל עובד רע היום. החל מהנעת הכדור של מליקסון, ההחמצות של שהר, הקישור הרך וההגנה האיטית והמחוררת. הקרואטים יותר אגרסיבים חדים ונחושים וכן גם מוכשרים.
אין שום דרך אחרת לצאת מזה. הוא ה-אשם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה זה גומרים?Tal_Hbs כתב:
אתה רציני ?
מסכים שההגנה חלשה אבל אלו בעיטות שאם אחת מהן הייתה נכנסת לגורש היו גומרים אותו פה
שחטו את גורש על פחות ממה שהיה היום לאנסטיס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חילוף רע.
הלוואי שישאר 4-0
הלוואי שישאר 4-0
עזוב נו, הסברים מיותרים.The red one כתב: אח שלי הוא לא תפס כדור!! ואני לא אומר את זה בקטע מטאפורי, הוא פשוט לא תפס שום כדור! נכון ההגנה לא הייתה טובה אבל לפחות 3 שערים (עוד נזרום שהראשון בעיטה בסיבוב, נגד הכיוון, לפינה שלו, בסדר...ננגידדד...) עליו ואך ורק עליו. אשכרה יש לו 3 בישולים!
אין שום דרך אחרת לצאת מזה. הוא ה-אשם
אם זה היה גורש אותם מגוננים היו מחכים עם מצ'טות בנתבג.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הרגת אותי.yossi כתב: עזוב נו, הסברים מיותרים.
מצ'טות בנתב"ג.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בגדול אתה צודק לגבי ההגנה.matanred כתב:אני באמת חושב שאנסטיס לא צריך להיות לב הדיון...הכל עובד רע היום. החל מהנעת הכדור של מליקסון, ההחמצות של שהר, הקישור הרך וההגנה האיטית והמחוררת. הקרואטים יותר אגרסיבים חדים ונחושים וכן גם מוכשרים.
אבל שוער נורמלי מוציא כאן עם פיגור 2 לפחות ואפשרות לתקן בגומלין.
הגנה תמיד אפשר לשפר,שוער זה בעיה.
אין ספק שאנסטיס הוא האשם, אף אחד לא יקח ממנו את זה.
אני מאמין שהכותב רצה לומר שזה לא רק זה ואני מסכים איתו, גם בלי הטעויות האלה יש כל כך הרבה מה לתקן שהטעויות של אנסטיס רק עשו את זה יותר קל עבור הקרואטים.
אני מאמין שהכותב רצה לומר שזה לא רק זה ואני מסכים איתו, גם בלי הטעויות האלה יש כל כך הרבה מה לתקן שהטעויות של אנסטיס רק עשו את זה יותר קל עבור הקרואטים.
אתם צודקים אבל מחטיאים את הטיעון שלי. ההופעה שלו חלשה מאוד. כי בפועל ההשמטות וההדיפות המוזרות עלו בגולים. אני טוען שדינאמו דורסים אותנו..פיזית..מהדקה הראשונה. הקבוצה איטית חלשה לא נחושה ובאופן כללי מבוהלת וזה מה שהכריע את המשחק לדעתי וגם עם גורש היינו חוטפים 3-4 גם אם השערים לא היו באשמתו.
כל הדיבורים על העובדה שזה המשחק הראשון של דינאמו העונה ושהחליפו חצי קבוצה יכולים ללכת לפח. הם רוצים יותר
כל הדיבורים על העובדה שזה המשחק הראשון של דינאמו העונה ושהחליפו חצי קבוצה יכולים ללכת לפח. הם רוצים יותר
בכר.matanred כתב:אתם צודקים אבל מחטיאים את הטיעון שלי. ההופעה שלו חלשה מאוד. כי בפועל ההשמטות וההדיפות המוזרות עלו בגולים. אני טוען שדינאמו דורסים אותנו..פיזית..מהדקה הראשונה. הקבוצה איטית חלשה לא נחושה ובאופן כללי מבוהלת וזה מה שהכריע את המשחק לדעתי וגם עם גורש היינו חוטפים 3-4 גם אם השערים לא היו באשמתו.
אני לא כותב פה הרבה. אין לך מה להכניס אותי לקטגוריית התליינים או המגוננים. זה לא הסברים מיותרים ככה מתנהל דיון שמחליפים דעות.yossi כתב: עזוב נו, הסברים מיותרים.