אריק סאבו
Re: אריק סאבו
איך קל להרוג את סאבו אחרי 15 מחזורים?
תזכרו איך נראו הובאן ואוגו בעונה הראשונה שלהם כאן. סבלנות.
גם בבית״ר לקח לו זמן להניע.izguy83 כתב:איך קל להרוג את סאבו אחרי 15 מחזורים?
אני די בטוח שבמערך של 3 באמצע(אפילו אוחנה שהוא יחסית התקפי), כשסאבו יודע בדיוק מה התפקיד שלו, אנחנו נקבל ממנו הרבה דברים טובים(בעיקר הנעת כדור מאחורה, השתחררות מלחץ ועזרה בהגנה) שאנחנו לא מקבלים כעת כי הוא מפוזר מאוד ונמצא באזורים שהוא לא אמור להיות בהם.
בהתחלה הוא שיחק ממש בקו אחד עם אוגו וזה היה נראה לא רע. במשחקים האחרונים הוא לא באזור, האמצע מופקר לחלוטין וגם היכולת שלו בהתאם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בעונה הראשונה שלהם כאן הם היו ענקיים ורק לקראת הסוף הם ירדו בכושר הגופני.izguy83 כתב:איך קל להרוג את סאבו אחרי 15 מחזורים?
מדהים איזה זיכרון קצר יש לאנשים פה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אבל כנראה שלא יהיה מערך של 3 באמצעCrazyRed7 כתב: גם בבית״ר לקח לו זמן להניע.
אני די בטוח שבמערך של 3 באמצע(אפילו אוחנה שהוא יחסית התקפי), כשסאבו יודע בדיוק מה התפקיד שלו, אנחנו נקבל ממנו הרבה דברים טובים(בעיקר הנעת כדור מאחורה, השתחררות מלחץ ועזרה בהגנה) שאנחנו לא מקבלים כעת כי הוא מפוזר מאוד ונמצא באזורים שהוא לא אמור להיות בהם.
בהתחלה הוא שיחק ממש בקו אחד עם אוגו וזה היה נראה לא רע. במשחקים האחרונים הוא לא באזור, האמצע מופקר לחלוטין וגם היכולת שלו בהתאם.
אני באמת לא מבין מה אתם רואים ממנו התקפית. סבבה יש נגיעות יפות וכאלה, אבל מעט מאוד תכלס.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למלמ...הראל כתב:לסיכום , לא מועיל לא מזיק .
גם איינבינדר היה כזה וההבדל שהוא היה ישראלי וסאבו זר בן 27 עם פוטנציאל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
התוצאה בינתיים אולי זהה, אבל הם דווקא שחקנים הפוכים בתכונות שלהם:דר אדום בנשמה כתב: למלמ...
גם איינבינדר היה כזה וההבדל שהוא היה ישראלי וסאבו זר בן 27 עם פוטנציאל.
איינבינדר יותר מנהיג, מתרוצץ, מלהיב את הקהל וגם פרובוקטור
סאבו יותר מהיר, יותר חזק, יותר טכני, אבל קצת חסר בטחון ונופל בפח מול פרובוקטורים
כיוון שהבסיס הוא טוב, אפשר לקוות שהמאמן יוכל להוציא ממנו יותר.
נראו מעולה. בעיקר הובאן.izguy83 כתב:איך קל להרוג את סאבו אחרי 15 מחזורים?
מאחל לסאבו שייראה ככה
אחרי אתמול אני כבר לא בטוח שלא מזיק...הראל כתב:לסיכום , לא מועיל לא מזיק .
להשאיר את הקבוצה שלך ב-10 שחקנים בסיטואציה שבה אנו נמצאים ומסיבה כל כך מטומטמת זה מזיק גם מזיק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמה פעמים בן ביטון השאיר אותנו ב-10 שחקנים בהרחקה טיפשית? (גם אתמול עם צהוב רץ באמוק לקוון וצעק עליו ורק בגלל פנקסנות השופט לא הוציא לו צהוב שני), אוגו לא השאיר אותנו באדום אפילו יותר טיפשי בנתניה מול מכבי בשנה שעברה? מה לגבי חאתם שקיבל אדום טיפשי זאת השנה השנייה ברציפות מול מכבי תל אביב? מישהו זרק אותם?delta7 כתב: אחרי אתמול אני כבר לא בטוח שלא מזיק...
להשאיר את הקבוצה שלך ב-10 שחקנים בסיטואציה שבה אנו נמצאים ומסיבה כל כך מטומטמת זה מזיק גם מזיק.
לגבי ההשוואה לדן, סאבו עולה על אייבנדר בכמה וכמה דרגות, בתחילת הדרך היו כאן כאלה שאמרו שהוא טוב כמו הובאן ושהיה אפשר לשים אותו במקום הובאן בעונות האליפות ועדין לזכות באליפות. אני חשבתי שמוקדם מידי לדיבורים כאלה אבל עדין זה עד כמה סאבו היה טוב בעיני כמה כותבים כאן.
לא יורדים מהשוואה להובאן למצב שהוא פחות טוב מאייבנדר תוך כמה שבועות.
סאבו שחקן שחקן, צריכים לתת לו את הביטחון והשקט להראות מה הוא יודע, מי שמחפש עוד קשר אחורי בסגנון של אוגו טועה ומטעה, זה לא השחקן, בגלל זה צריך קשר שלישי בדיוק כמו שאוגו והובאן היו צריכים קשר שלישי לידם, ואם לא מחתימים קשר שלישי צריכים קבוצה שתעבוד קשה ליד אוגו וסאבו ולא כמו היום שגם אין קשר שלישי וגם אוגו וסאבו מתמודדים לבד הגנתית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
1) איפה ראית שכתבתי לזרוק אותו?? (למרות שאני מודה שבעידנא דריתחא המחשבה עלתה בראשי)Sir Alex Ferguson כתב: כמה פעמים בן ביטון השאיר אותנו ב-10 שחקנים בהרחקה טיפשית? (גם אתמול עם צהוב רץ באמוק לקוון וצעק עליו ורק בגלל פנקסנות השופט לא הוציא לו צהוב שני), אוגו לא השאיר אותנו באדום אפילו יותר טיפשי בנתניה מול מכבי בשנה שעברה? מה לגבי חאתם שקיבל אדום טיפשי זאת השנה השנייה ברציפות מול מכבי תל אביב? מישהו זרק אותם?
לגבי ההשוואה לדן, סאבו עולה על אייבנדר בכמה וכמה דרגות, בתחילת הדרך היו כאן כאלה שאמרו שהוא טוב כמו הובאן ושהיה אפשר לשים אותו במקום הובאן בעונות האליפות ועדין לזכות באליפות. אני חשבתי שמוקדם מידי לדיבורים כאלה אבל עדין זה עד כמה סאבו היה טוב בעיני כמה כותבים כאן.
לא יורדים מהשוואה להובאן למצב שהוא פחות טוב מאייבנדר תוך כמה שבועות.
סאבו שחקן שחקן, צריכים לתת לו את הביטחון והשקט להראות מה הוא יודע, מי שמחפש עוד קשר אחורי בסגנון של אוגו טועה ומטעה, זה לא השחקן, בגלל זה צריך קשר שלישי בדיוק כמו שאוגו והובאן היו צריכים קשר שלישי לידם, ואם לא מחתימים קשר שלישי צריכים קבוצה שתעבוד קשה ליד אוגו וסאבו ולא כמו היום שגם אין קשר שלישי וגם אוגו וסאבו מתמודדים לבד הגנתית.
2) בן ביטון? טיפש לא פחות...
3) חאתם? יש מבחינתי הבדל בין שחקן שמבצע עבירות תוך כדי משחק פעיל ("כשהכדור במשחק"), עבירות הנובעות מאופי משחקו (וכן, אני מסכים שלא תמיד הכי חכם) לבין שחקן שמאבד את זה אחרי פרובוקציה "כשהכדור לא במשחק".
4) אוגו? אל, סולח לו על הכל (וגם הוא לא הביא לתוך המגרש ביצועים מעולם הקונג פו).
5) הובאן? איינבינדר? למרות שיש לי דעות די מגובשות בעניין לא זכור לי שהתייחסתי אליהם בתגובתי.
6) קשר שלישי - מסכים איתך.
שנה אחורה, אוגו מקבל אדום לא פחות טפשי בנתניה נגד מכבי.delta7 כתב: 1) איפה ראית שכתבתי לזרוק אותו?? (למרות שאני מודה שבעידנא דריתחא המחשבה עלתה בראשי)
2) בן ביטון? טיפש לא פחות...
3) חאתם? יש מבחינתי הבדל בין שחקן שמבצע עבירות תוך כדי משחק פעיל ("כשהכדור במשחק"), עבירות הנובעות מאופי משחקו (וכן, אני מסכים שלא תמיד הכי חכם) לבין שחקן שמאבד את זה אחרי פרובוקציה "כשהכדור לא במשחק".
4) אוגו? אל, סולח לו על הכל (וגם הוא לא הביא לתוך המגרש ביצועים מעולם הקונג פו).
5) הובאן? איינבינדר? למרות שיש לי דעות די מגובשות בעניין לא זכור לי שהתייחסתי אליהם בתגובתי.
6) קשר שלישי - מסכים איתך.
הובאן אכן נראה מעולה, אבל הגיע לקבוצה בנסיקה והתרסק כמו כולם במשחקים החשובים. סאבו הגיע לקבוצה בירידה. מושיע הוא לא.bs war כתב:
נראו מעולה. בעיקר הובאן.
מאחל לסאבו שייראה ככה
אני חושב שהתייחסתי לזה בסעיף 3.izguy83 כתב: שנה אחורה, אוגו מקבל אדום לא פחות טפשי בנתניה נגד מכבי.
טפשי כן.izguy83 כתב: שנה אחורה, אוגו מקבל אדום לא פחות טפשי בנתניה נגד מכבי.
אבל לא רמת אלימות כזאת. תשמע דבר כזה לא ראיתי הרבה זמן