קינגס קאנגווה
Re: קינגס קאנגווה
אמרתם מעמדים גדולים אמרתם קנגאווה.
בלי חלילה לפתוח עין לא חושב שהיה משחק גדול אחד העונה שהוא נעלם בו, אתמול למרבה הפלא זה לא התבטא במספרים אבל כרגיל עשה פעולות עצומות וגם כמעט סיים עם בישול או שניים.
חשוב מאוד שהוא שרד את הרצף משחקים הזה בלי צהוב, נצטרך לשרוף לו את ההרחקה על הפועל חיפה/החצי גמר, אישית חושב שעדיף בחצי.
בלי חלילה לפתוח עין לא חושב שהיה משחק גדול אחד העונה שהוא נעלם בו, אתמול למרבה הפלא זה לא התבטא במספרים אבל כרגיל עשה פעולות עצומות וגם כמעט סיים עם בישול או שניים.
חשוב מאוד שהוא שרד את הרצף משחקים הזה בלי צהוב, נצטרך לשרוף לו את ההרחקה על הפועל חיפה/החצי גמר, אישית חושב שעדיף בחצי.
לא משחק גדול עדיין סידר שני בישולים לגולים של 100 אחוז.Itay כתב: ↑08 אפריל 2025, 10:00אמרתם מעמדים גדולים אמרתם קנגאווה.
אין שחקנים בליגה שנותנים את המסירות האלה.
דילמה קשה איפה לרצות את ההרחקה. השחקן הזה הוא הלב של הקבוצה.
עם כל הכבוד להפועל תל אביב את כל השחקנים שבסכנה מנקה במשחק הזה
מה יהיה עם הצהוב ?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הייתה לי התלבטות אבל מסכים. אין פה דילמה.Melikson24 כתב: ↑15 אפריל 2025, 09:54מה יהיה?צריך לקבל ביום שבת ולהחמיץ את החצי גמר.
אוי ואבוי אם לא.
אולי אפילו את אליאל הייתי מנקה.
קל חצי, אבוי לנו אם זה יהיה במשחק ליגה.Melikson24 כתב: ↑15 אפריל 2025, 09:54מה יהיה?צריך לקבל ביום שבת ולהחמיץ את החצי גמר.
אוי ואבוי אם לא.
ועוד יותר אם זה חלילה יהיה מול מכבי
מצד אחד שחקן אינטנסיבי כמו קנגאווה במשחק מול קבוצת ליגה לאומית יכול להכריע את המשחק עוד לפני שהוא התחיל אבל מסכים שהוא חייב לקבל צהוב.
עם פרץ הייתי מחכה לנתניה.
עם פרץ הייתי מחכה לנתניה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דיי לדבר על צהובים, אל תזלזלו בהפועל תל אביב של ברדה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מצטער המשחק הכי פחות חשוב כרגע.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
משחק שערורייתי שלו, לא צריך לראות שניה נגד מכבי אחרי הביזיון היום.
שתה מים קריםclark kent כתב: ↑27 אפריל 2025, 21:19משחק שערורייתי שלו, לא צריך לראות שניה נגד מכבי אחרי הביזיון היום.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר: