דן ביטון
Re: דן ביטון
מראש מי שבנה עליו ככוכב שיוביל את הקבוצה לא מחובר למציאות.
אחלה של שחקן ורכש מעולה. באנקר הוא לא.
אחלה של שחקן ורכש מעולה. באנקר הוא לא.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כוכבים או כאלו שלא מחוברים

- ForeverRed
נתחיל מלתת לו לשחק בעמדה שלו.
השחקן אולי הכי יקר בקבוצה מחלטר במקומות שלא מתאימים לו.
השחקן אולי הכי יקר בקבוצה מחלטר במקומות שלא מתאימים לו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הבעיה לא עם ההצבה של ביטון אלא עם מה שקורה מסביבו.
מזרחי תמיד נכנס לאמצע, פרץ לא יכול לתרום באגף וככה יוצא שביטון מבודד בקו והוא מתקשה. בגלל זה אני חושב שיוספי במקום פרץ יכול לעזור לו.
יש הרבה שחקני 10 שמשחקים באגף וזה עוזר להם להשתחרר משמירה אישית ומעבודה הגנתית שדרושה מקשר אמצע.
אנחנו רואים את זה עם גלוך, שועה, מיכה בשיאו, גם ביטון עצמו ברוב הקדנציה שלו בת"א ואשדוד משחק בימין.
מזרחי תמיד נכנס לאמצע, פרץ לא יכול לתרום באגף וככה יוצא שביטון מבודד בקו והוא מתקשה. בגלל זה אני חושב שיוספי במקום פרץ יכול לעזור לו.
יש הרבה שחקני 10 שמשחקים באגף וזה עוזר להם להשתחרר משמירה אישית ומעבודה הגנתית שדרושה מקשר אמצע.
אנחנו רואים את זה עם גלוך, שועה, מיכה בשיאו, גם ביטון עצמו ברוב הקדנציה שלו בת"א ואשדוד משחק בימין.
איך יוספי יתרום באגף?
ביטון צריך לשחק באמצע ושם יש עומס שנסבול ממנו
מקווה מאוד שיגיע שחקן אגף שיודע לרווח ולפרוץ על הקו בדריבל
ביטון צריך לשחק באמצע ושם יש עומס שנסבול ממנו
מקווה מאוד שיגיע שחקן אגף שיודע לרווח ולפרוץ על הקו בדריבל
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מסכים שהשחקנים שסביבו והציוות שלהם לא עוזרים לו.הפועלעולה כתב: ↑05 נובמבר 2024, 11:48הבעיה לא עם ההצבה של ביטון אלא עם מה שקורה מסביבו.
הוא צריך תנועה איזה אנסה שירוץ קדימה או אפילו ספר בתחילת הקנדציה שלו אצלנו.
פחות סטטים יותר לרוץ לשטח!!!

היחיד מהקבוצה שזומן למשחקי הנבחרת הקרובים.
מביך שרב״ש מעדיף בלם מנתניה שסופגת בסיטונאות על בלטקסה אבל לא נתלונן, כמה שפחות סיכון לפציעות ככה יותר טוב.
מביך שרב״ש מעדיף בלם מנתניה שסופגת בסיטונאות על בלטקסה אבל לא נתלונן, כמה שפחות סיכון לפציעות ככה יותר טוב.
רק זה מביך ? חחח
דן זימון ראוי לנבחרת פוליטית לא ראויה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
לגיטימי שמאמן יאמין בפוטנציאל של שחקן צעיר וירצה לבנות אותו לשנים הבאות. בזימונים האלה יש בלמים שמיועדים להרכב והיו פצועים בסבב הקודם.
לא לזמן מגן שמאלי לסגל, פחות לגיטימי.
לא לזמן מגן שמאלי לסגל, פחות לגיטימי.
מה הבנייה פה? הכמה אימונים?
מילא היה מקבל דקות אבל לא נראה לי שזה יקרה.
סתם עלה תאנה בשם "קידום צעירים". גם רוטנשטיינר השודד דעת היה עושה את זה.
לגבי הנבחרת, כמה שפחות זימונים יותר טוב, במיוחד עכשיו כששחקני מפתח כמו יוספי, ויטור וגורדנה חוזרים להתאמן עם הקבוצה.
יהיו כמה משחקי הכנה והרבה אימונים, אחרי הפגרה יש משחקים קשים ונצטרך להעלות את הרמה.
מילא היה מקבל דקות אבל לא נראה לי שזה יקרה.
סתם עלה תאנה בשם "קידום צעירים". גם רוטנשטיינר השודד דעת היה עושה את זה.
לגבי הנבחרת, כמה שפחות זימונים יותר טוב, במיוחד עכשיו כששחקני מפתח כמו יוספי, ויטור וגורדנה חוזרים להתאמן עם הקבוצה.
יהיו כמה משחקי הכנה והרבה אימונים, אחרי הפגרה יש משחקים קשים ונצטרך להעלות את הרמה.
- ForeverRed
זה לא באמת משנה.
לא על בלם כמו בלטקסה יפול ויקום משחק ההגנה, יש גולדברג נחמיאס ושלמה שמשחקים לפניו.
אז את המקום הנוסף נותנים לבלם צעיר עם פוטנציאל, שבעתיד אולי כן יהיה חלק משמעותי.
לא רואה בזה בעיה.
לא על בלם כמו בלטקסה יפול ויקום משחק ההגנה, יש גולדברג נחמיאס ושלמה שמשחקים לפניו.
אז את המקום הנוסף נותנים לבלם צעיר עם פוטנציאל, שבעתיד אולי כן יהיה חלק משמעותי.
לא רואה בזה בעיה.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
לא עפתי עליו היום, מאוד מעורב אבל קבלת החלטות לא טובה לדעתי.