כדאי שתקפוץ לשפע כבר מחר. לא חושב שנגמרו הכרטיסים אבל מה שבטוח שהרבה לא נשאר. מי שיחכה ישאר בלי.ForeverRed כתב: מקווה מאוד שזה לא נכון.
מגיעים לי 6 כרטיסים ולא הצלחתי לנצל אפילו אחד!!
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
במידה והזמנת דרך ההטבה באתר הסר דאגה מלבך, הכרטיסים שמורים לךForeverRed כתב: מקווה מאוד שזה לא נכון.
מגיעים לי 6 כרטיסים ולא הצלחתי לנצל אפילו אחד!!
- ForeverRed
אני במילואים. מצאתי תזמון גם כן
כמה ארוך התור בוסרמיל?

כמה ארוך התור בוסרמיל?
מאוד קצר לעומת ה8 שעות בשפע.ForeverRed כתב:אני במילואים. מצאתי תזמון גם כן![]()
כמה ארוך התור בוסרמיל?
בשעות מסוימות אפשר לצאת משם תוך 15 דקות.
- ForeverRed
עדיף בבוקר או בצהריים?CrazyRed7 כתב: מאוד קצר לעומת ה8 שעות בשפע.
בשעות מסוימות אפשר לצאת משם תוך 15 דקות.
- The red one
תשמעו, עם כל הכבוד בעניין של הרכישה באינטרנט ובאמת כל הכבוד על זה, אבל מה שקרה בחמישי, היום וכנראה גם מחר-מחרתים בשפע זה בזיון.
לא מבין למה לא להביא איזה עובדים שכירים ליומים להנפיץ עוד עמדה באיזה מקום מרכזי, ויאללה !
חבר הגיע ב7 וחצי כפי שראיתם באשכול, ב14 וחצי לקחכ רטיס. בחישוב גס אדם שהגיע ב10 לא הספיק להכנס עד 18! זה טירוף מוחלט!!
לא מבין למה לא להביא איזה עובדים שכירים ליומים להנפיץ עוד עמדה באיזה מקום מרכזי, ויאללה !
חבר הגיע ב7 וחצי כפי שראיתם באשכול, ב14 וחצי לקחכ רטיס. בחישוב גס אדם שהגיע ב10 לא הספיק להכנס עד 18! זה טירוף מוחלט!!
לאחי עשיתי בשעה 13:00 בערך מנוי לשער 5, כרטיס קניתי לצפוני עליון (היחיד שהיה ניתן להזמין אליו).
ממש עכשיו סיימתי הזמנה של שני מנויים נוספים לדוד שלי, והפעם נתן לצפוני תחתון (גם פה קטע של כרטיס אחד למרות שני מנויים).
כמראה שמפשירים עם הזמן.
ממש עכשיו סיימתי הזמנה של שני מנויים נוספים לדוד שלי, והפעם נתן לצפוני תחתון (גם פה קטע של כרטיס אחד למרות שני מנויים).
כמראה שמפשירים עם הזמן.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
עודכנה הרשימה
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing" onclick="window.open(this.href);return false;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing" onclick="window.open(this.href);return false;
81 אחוזי תפוסה בשלושה וחצי ימי מכירה לפי הרשימה...
וואו
וואו
רק מי שיודע - האם ניתן לקחת את הכרטיס שקניתי בהטבה עם קניית המנוי בוסרמיל או שרק בשפע נותנים אותו ?
- The red one
היום איפשרו לקחת את הכרטיס מהמנוי החדש -במחיר מלא- על מנת לקהל על העומס בשפע.גיל שגיב כתב:רק מי שיודע - האם ניתן לקחת את הכרטיס שקניתי בהטבה עם קניית המנוי בוסרמיל או שרק בשפע נותנים אותו ?
לא יודע מה יהיה מחר.
בעיקרון רק בשפע. אבל שמעתי על הרבה אנשים שקיבלו בוסמיל(בלי הנחה) ואחר כך הגיעו וקיבלו על אותו מנוי גם בשפע.גיל שגיב כתב:רק מי שיודע - האם ניתן לקחת את הכרטיס שקניתי בהטבה עם קניית המנוי בוסרמיל או שרק בשפע נותנים אותו ?
תלוי כנראה בלחץ שמופעל על הקופאיות בוסרמיל.
הקישור לא תקין.אביאל כתב:עודכנה הרשימה

לא! הערב ב - 19:50 (שפע פתחו עד 20:00) קניתי כרטיסים (שלא הוזמנו באינטרנט) ליציע הצפוני בסמי עופר.Sir Alex Ferguson כתב:לא יודע עד כמה אמין, אבל לאור הטירוף סביב הכרטיסים בימים האחרונים והעובדה שכמעט כל הכרטיסים נמכרו פרונטאלית בהחלט יש מצב -
!!!הראל כתב: אבל לא רק הקופאיות אשמות , גם האוהדים עצמם שנכנסים ואז שולפים את הפלאפון ומתחילים עם השיחות ל6-7 חברים ויאללה להזמין מנויים/כרטיס.
שירות מתחת לכל ביקורת, אך גם האוהדים בחלקם הלא מבוטל מתנהגים כמו חלאות!