Roi כתב:רק לי נדמה או שבגלל הצפיפות שלו והלחץ שיהיה על כר הדשא זה ייחשב לאיצטדיון הכי בייתי בארץ?
ולחשוב שהתכנון המקורי היה לבנות איצטדיון סטייל סמי עופר..מזל גדול שהתוכניות השתנו..
אולי זה לא יהיה האיצטדיון הכי מפואר אבל הוא ללא ספק הולך להיות מאוד ביתי ומאוד חם.
yakar כתב:עדיין הייתי מעדיף מגרש של 20 אלף מקומות.
בעונה של צמרת, ממלאים את המגרש בכל הפליאוף העליון.
תיהיה בטוח ש16 זה מספיק.. וכשאיצטדיון יהיה מלא תיהיה תחושה עצומה יותר משל ״רק״ 16 אלף..
דרך אגב אני די בטוח שבפינות קיימת אפשרות הרחבה, בגלל זה יש מרווח בין היציעים לקיר עצמו
צאו מהסרט שירחיבו בעתיד , הקיר בפינה תומך גם של חלק מהגג ,של הברזלים של התאורה וגם של היציעים עצמם (וגם נראה לכם שמישהו יטרח בשביל זה?).
אי אפשר יהיה לפרק אותם בשביל להשלים את הפינות , מה גם ש-16 זה בסדר גמור , מכבי ת"א מסתדרת יופי עם בלומפילד שמכיל 13 אלף ומתוכם 2000 ליריבה .
אנחנו עם 16 אלף וקצת כשבתכלס המינימום שאנחנו צריכים לתת ליריבה זה 1600 מושבים (10% מתכולת האיצטדיון) כלומר 14,500 מושבים לנו .
אם תיהיה בעיה של כרטיסים לאוהדים שלנו ממליץ לכם מעכשיו להתקרב קצת לאסי .
אגב הטריבונות של היציע הדרומי והיציע המזרחי הושלמו , מי שיכול לצלם ולעלות בכבוד
ran כתב:צאו מהסרט שירחיבו בעתיד , הקיר בפינה תומך גם של חלק מהגג ,של הברזלים של התאורה וגם של היציעים עצמם (וגם נראה לכם שמישהו יטרח בשביל זה?).
אי אפשר יהיה לפרק אותם בשביל להשלים את הפינות , מה גם ש-16 זה בסדר גמור , מכבי ת"א מסתדרת יופי עם בלומפילד שמכיל 13 אלף ומתוכם 2000 ליריבה .
אנחנו עם 16 אלף וקצת כשבתכלס המינימום שאנחנו צריכים לתת ליריבה זה 1600 מושבים (10% מתכולת האיצטדיון) כלומר 14,500 מושבים לנו .
אם תיהיה בעיה של כרטיסים לאוהדים שלנו ממליץ לכם מעכשיו להתקרב קצת לאסי .
אגב הטריבונות של היציע הדרומי והיציע המזרחי הושלמו , מי שיכול לצלם ולעלות בכבוד
בלומפילד - 14400.
וראינו שבעונה (יחסית) חלשה הפועל לא מצליחה למלא אותו (למשל במשחק נגדנו).
לא כל עונה תהיה כמו זו, לכל קבוצה יש עונות טובות יותר ופחות (בתקווה שיהיו לנו יותר עונות טובות). ובעונות טובות במשחקם גדולים נמלא את איצטדיון. במשחקים פחות טובים ובעונות פחות טובות כנראה שלא..
העיקר שהפעם האוהדים שלנו ישבו מול המצלמה..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
כנראה המעודדים יהיו בדרומי מאחורי השער.
אוהדי החוץ יהיו בצפוני.
המזרחי הוא מול המצלמות.
עמדת השידור וכל התאים ויציעי הכבוד יהיו במערבי.
יהיה כל משחק עד 13000 מקומות לנו ועוד 3150 לקהל החוץ שזה יציע שלם מאחורי השער אלא אם יצליחו איכשהו לחצות אותו לשניים כמו שעשו נגד מכבי חיפה בשער 7-8
clark kent כתב:כנראה המעודדים יהיו בדרומי מאחורי השער.
אוהדי החוץ יהיו בצפוני.
המזרחי הוא מול המצלמות.
עמדת השידור וכל התאים ויציעי הכבוד יהיו במערבי.
יהיה כל משחק עד 13000 מקומות לנו ועוד 3150 לקהל החוץ שזה יציע שלם מאחורי השער אלא אם יצליחו איכשהו לחצות אותו לשניים כמו שעשו נגד מכבי חיפה בשער 7-8
בעיקרון אמורים לתת לקבוצה האורחת 1600 כרטיסים שזה חצי מהצפוני , זה אפשרי לחצות אותי לשניים בעזרת סדרנים מכבי עשו את זה השנה לא פעם ולא פעמיים.
Koren290 כתב:
בעיקרון אמורים לתת לקבוצה האורחת 1600 כרטיסים שזה חצי מהצפוני , זה אפשרי לחצות אותי לשניים בעזרת סדרנים מכבי עשו את זה השנה לא פעם ולא פעמיים.
אני בטוח שתיהיה אפשרןת לחילוק היציע, שימו לב שיש המון כניסות ויציאות בכל יציע כך שיהיה אפשר להפריד עם סדרנים וסרט, כמו שמכבי תל אביב עושה כמעט בכל משחק