אתה לא מתמודד עם פראיירים, הם לא ייתנו לך להמשיך להשאיל אותו על חשבון הברון עם אותה אופציה כי הם לא מרוויחים מזה כלום.yarinbenizri94 כתב: ↑11 אפריל 2023, 22:59חייב להישאר, המשכיות פוטנציאל, רווח אפשרי עתידי, קושי להביא זרים טובים לארץ לא חסר סיבות תבחרו.
התקופה הלא יציבה שלו שמאפיינת שחקנים צעירים בסהכ מאפשרת לנו אולי לנהל משא ומתן על גובה הסעיף או יותר טוב עוד השאלה עם אופציה לשנה הבאה.
שאפי סוליימאנוב
Re: שאפי סוליימאנוב
יש מקום לניהול משא ומתן, חייבים לפעול כדי להשאיר.
במסגרת התקציב והיכולות שלנו הוא הימור שחייבים לקחת.
ילד בן 22 בעונה ראשונה בישראל, מספרים לא רעים (יכול עוד לשפר עד סוף העונה) כשבמהלך העונה עבר פציעה לא קלה והרחקה מטומטמת של חוזר ניסיון.
בגילו אצילי שיחק בראשון לציון בליגה שנייה וזהבי ברמת השרון בליגה א׳.
אז ברור שמקרים כאלה יש פעם באף פעם ואף אחד לא מבטיח שהוא יהפוך להיות אצילי או זהבי, אבל אם יש מישהו בסגל שלנו שיכול להתפוצץ כאן בליגה ולהיות רמה מעל זה הוא.
לקחת את ההימור אחרי מקסום של תהליך המשא ומתן ולבנות סביבו את ההתקפה לעונה הבאה ולתת לו ביטחון.
חלק יגידו שאני הוזה אבל אני מבחינתי מוכר את ספורי למרבה במחיר כי הוא ושאפי באים אחד על חשבון השני (בעיטה לשער מרחוק, מסה של המשחק עוברת דרכם) ויחד איתו גם את אנסה.
משחרר גם את שכטר וחמד.
בונה את ההתקפה עונה הבאה על שאפי, פאון, קלימלה, מיכה, חטואל, זר במקום אנסה לכנף, מחזיר את סטויאנוב כאילו על חשבון ספורי ועוד שני חלוצים לרוטציה (אחד מהם צעיר) על חשבון שכטר וחמד.
ילד בן 22 בעונה ראשונה בישראל, מספרים לא רעים (יכול עוד לשפר עד סוף העונה) כשבמהלך העונה עבר פציעה לא קלה והרחקה מטומטמת של חוזר ניסיון.
אז ברור שמקרים כאלה יש פעם באף פעם ואף אחד לא מבטיח שהוא יהפוך להיות אצילי או זהבי, אבל אם יש מישהו בסגל שלנו שיכול להתפוצץ כאן בליגה ולהיות רמה מעל זה הוא.
לקחת את ההימור אחרי מקסום של תהליך המשא ומתן ולבנות סביבו את ההתקפה לעונה הבאה ולתת לו ביטחון.
חלק יגידו שאני הוזה אבל אני מבחינתי מוכר את ספורי למרבה במחיר כי הוא ושאפי באים אחד על חשבון השני (בעיטה לשער מרחוק, מסה של המשחק עוברת דרכם) ויחד איתו גם את אנסה.
משחרר גם את שכטר וחמד.
בונה את ההתקפה עונה הבאה על שאפי, פאון, קלימלה, מיכה, חטואל, זר במקום אנסה לכנף, מחזיר את סטויאנוב כאילו על חשבון ספורי ועוד שני חלוצים לרוטציה (אחד מהם צעיר) על חשבון שכטר וחמד.
מה קשור לטרחנות?
תראה את הבעיטה...
הוא לא פגע טוב בכדור והבעיטה לא יצאה כמו שהוא רצה.
למען הסר ספק אני חושב שהוא צריך להישאר.
למצוא את הקונסטלציה להשאיר אותו.
רק אהבה תנצח...
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
הם כן, שחקן שהם לא רוצים כבר לא משלמים לו משכורת והוא מקבל דקות משחק מה שמשמר באיזשהו אופן את השווי שלו (בשונה מאם היה נשאר ביציע שלהם).
יסכימו או לא זה כבר משא ומתן אבל לפחות עכשו אולי יש אפשרות בשונה מאם היה מפציץ כל העונה.
הפואנטה שלי הייתה שלא צריך להיות דיון אם לנסות להשאיר אותו או לא, בסהכ לבדוק בכמה אפשר להוזיל תסעיף.

מסכים עם הכל למעט ספורי .oranu כתב: ↑12 אפריל 2023, 05:24
משחרר גם את שכטר וחמד.
הבחור מציב כבר שנתיים מספרים יפים מאוד , הוא התבגר למרות שבורחת לו הפוזה לפעמים ( סטייל מכבי ת"א לפני יומיים ) והוא נשק קטלני למצבים נייחים ובעיטות מרחוק . זה אלמנט שלא יהיה לנו אם ישוחרר ( מזכיר לי דיונים מהעבר על בוזגלו ) .
אנסה זה השיחרור הכי קל ומהיר שהייתי עושה .
יחזקאל עם כל הכבוד לאילתור שעבד העונה חייב תחרות .
דדיה חייב לקבל הודעת שיחרור .
לופז חייב גיבוי במיידי .
ולהביא לכאן כבר את הויטור הבא לחפיפה מסודרת . מיגל כבר מתקשה פיזית . אלחמיד כמובן מחוץ למשוואה כמו יוספי - שיישארו בהפועל חיפה .
הישאם לאיוס ( הפועל ת"א ) , קלוד לואיס וקאני סילבה ( בני יהודה ) , גיא בדש ( הפועל ירושלים ) - לא חסר מה להביא .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אתם עושים מהשחקנים האחרים כאילו הם האלנד, ומצפים משחקנים שלנו לאיזה סיומת פסיכית.
ולא, לא שהמצב הזה קשה במיוחד פשוט נראה שלפעמים אנשים חושבים שכל מצב לגול גם מסתיים ברשת.
כל אחד מהרשימה שנתת החמיץ דברים קלים יותר העונה, ויותר מפעם אחת.
רק במשחק האחרון נגדנו ראיתם את זהבי לא פוגע במסגרת כשהוא חופשי לחלוטין מול שוער.
שאפי משתפר במשחקים האחרונים, מקווה שיתן עוד 4-5 כאלה מתוך ה6 שנשארו וההחלטה להשאיר אותו תהיה קלה יותר.
אמרתי מזמן שהאופציה עליו חייבת להתממש.
בחור בן 22 עם פוטנציאל כזה מספיקה עונה אחת בשביל שהמחיר שלו יאמיר.
הוא צעיר, כשרוני ובעונה ראשונה כאן, תנו לו עוד עונה ועם צמד המאמנים האלה אין מצב שהוא לא משתפר.
מסכים מאוד לגבי ספורי, כאחד שפירגן לו לא מעט אני מסכים עם רוח הדברים.
הוא לא יקדם אותנו לשום מקום, אין לו את האופי לקחת אותנו צעד אחד קדימה ועם כמה שזה ישמע מצחיק מיכה עדיף על פניו לנוכח שיטת המשחק של אליניב.
יש לי תחושה שגם אליניב הבין את זה במשחק נגד מכבי.
בחור בן 22 עם פוטנציאל כזה מספיקה עונה אחת בשביל שהמחיר שלו יאמיר.
הוא צעיר, כשרוני ובעונה ראשונה כאן, תנו לו עוד עונה ועם צמד המאמנים האלה אין מצב שהוא לא משתפר.
מסכים מאוד לגבי ספורי, כאחד שפירגן לו לא מעט אני מסכים עם רוח הדברים.
הוא לא יקדם אותנו לשום מקום, אין לו את האופי לקחת אותנו צעד אחד קדימה ועם כמה שזה ישמע מצחיק מיכה עדיף על פניו לנוכח שיטת המשחק של אליניב.
יש לי תחושה שגם אליניב הבין את זה במשחק נגד מכבי.
+1oranu כתב: ↑12 אפריל 2023, 05:24יש מקום לניהול משא ומתן, חייבים לפעול כדי להשאיר.
משחרר גם את שכטר וחמד.
נו ראיתי ו?
כאילו שזה לא קורה לשחקנים הכי טובים בעולם. זו טרחנות כי זה קורה לכל שחקן בכל משחק ואין מה להתעכב על זה.
לא הכי יודע לאן לדחוף את זה, פה זה נראה לי מתאים.yossi כתב: ↑12 אפריל 2023, 10:22אתם עושים מהשחקנים האחרים כאילו הם האלנד, ומצפים משחקנים שלנו לאיזה סיומת פסיכית.
ולא, לא שהמצב הזה קשה במיוחד פשוט נראה שלפעמים אנשים חושבים שכל מצב לגול גם מסתיים ברשת.
כל אחד מהרשימה שנתת החמיץ דברים קלים יותר העונה, ויותר מפעם אחת.
רק במשחק האחרון נגדנו ראיתם את זהבי לא פוגע במסגרת כשהוא חופשי לחלוטין מול שוער.
שאפי משתפר במשחקים האחרונים, מקווה שיתן עוד 4-5 כאלה מתוך ה6 שנשארו וההחלטה להשאיר אותו תהיה קלה יותר.
אז הנה אתמול עוד 2 החמצות גדולות של זהבי, הראשונה זה ממש סלמאני.
ההבדל הוא שסידרו לו 4 מצבים לגול בטוח, 2 מהם בפנים כשאחד בנבדל קטנטן אבל נזרום. 50%. לכמה מצבים כאלה מגיע קלימלה למשל?
אולי ל1 וגם הוא יותר קשה מכל ה4 שהגיע זהבי.
שאפי קיבל 2 כדורים טובים ברחבה של מכבי, אחד ברשת ואחד בעט לא טוב למשקוף. סביר. עוד מסירה אחת של אנסה באיחור לתנועה מצוינת פנימה.
רוצה לומר, יש לנו בעיה ביצירת המצבים לא פחות מאשר בסיומת. מובילי כדור לא מספיק איכותיים.
בגלל זה אני לא מבין את ההתלהבות הגדולה מהעונה של מיכהyossi כתב: ↑16 אפריל 2023, 06:57לא הכי יודע לאן לדחוף את זה, פה זה נראה לי מתאים.
אז הנה אתמול עוד 2 החמצות גדולות של זהבי, הראשונה זה ממש סלמאני.
ההבדל הוא שסידרו לו 4 מצבים לגול בטוח, 2 מהם בפנים כשאחד בנבדל קטנטן אבל נזרום. 50%. לכמה מצבים כאלה מגיע קלימלה למשל?
אולי ל1 וגם הוא יותר קשה מכל ה4 שהגיע זהבי.
שאפי קיבל 2 כדורים טובים ברחבה של מכבי, אחד ברשת ואחד בעט לא טוב למשקוף. סביר. עוד מסירה אחת של אנסה באיחור לתנועה מצוינת פנימה.
רוצה לומר, יש לנו בעיה ביצירת המצבים לא פחות מאשר בסיומת. מובילי כדור לא מספיק איכותיים.
- ForeverRed
ספורי וחטואל לא פותחים כבר כמה שבועות.
אנסה בינתיים עם כל הנגרות שלו היצרן מצבים הכי פורה בהתקפה...
לא מיכה, לא שאפי ולא פאון מבשלים שערים במשחק שוטף.
גם מהאמצע אנחנו לא מקבלים כלום. גורדנה עם כל המחמאות המוצדקות, כנראה נפגע מההסבה אחורה כי הוא כבר לא מייצר מספרים בכלל, לא במסירות לרחבה ולא בשערים