איליי מדמון
Re: איליי מדמון
הוא השמין יותר מדי או שרק נראה לי?
אם היה עוד איזה שחקן ספק אם איזושהי קבוצה הייתה נוגעת בו אחרי עונה כזו, רק שאצלנו בארץ עונה טובה או איזה טורניר טוב קונים לך חוזה לכמה שנים קדימה, מאמין שיהיה לו ביקוש למרות היכולת.
לא מאשים את בית״ר, אבוקסיס הוכיח לא פעם ולא פעמיים שהוא מאמין במדמון, אם הוא מקבל שם כאלה פירורי דקות כנראה שהוא האשם העיקרי בכך.
לא מאשים את בית״ר, אבוקסיס הוכיח לא פעם ולא פעמיים שהוא מאמין במדמון, אם הוא מקבל שם כאלה פירורי דקות כנראה שהוא האשם העיקרי בכך.
בהצלחה ילד, תעשה לנו כבוד היום.
מדהים שרפרוף באתרי אינטרנט בינלאומיים מראה שהוא נחשב כאחד הכוכבים של הנבחרת, אולי יתן איזה טורניר סביר ונצליח לגרד עליו כמה יורו.
מדהים שרפרוף באתרי אינטרנט בינלאומיים מראה שהוא נחשב כאחד הכוכבים של הנבחרת, אולי יתן איזה טורניר סביר ונצליח לגרד עליו כמה יורו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הבנתי למה מספידים אותו. הוא רק בן 20, סבלנות…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
א. בגיל שלו (20) היה צריך כבר להראות משהו וזה לא המצב.
ב. קיבל הזדמנות אצל מאמן שאוהב אותו ומעריך אותו וכשהעונה התקדמה כמעט ולא ראה דשא. עוד סימן לא טוב.
ג. אין אצלו כמעט התפתחות פיזית - ציפיתי שלפחות יעבוד חדר כושר, יוסיף קצת משקל כי ביורו כל פעם שמישהו שם עליו גוף זה היה אבוד. אתה לא חייב להיות 1.80 בשביל להיות פיזי. תראה את שאפי קטן, אבל חזק מאוד.
ועדיין אוהב אותו מאוד, אראה את המשחקים של הנבחרת רק בשבילו ומקווה שיפתיע את כולם.
- Sir Alex Ferguson
מחכה לרשימה של ישראלים בני 20 (חוץ מגלוך) שהראו ועשו יותר ממדמון.oren2792 כתב: ↑21 מאי 2023, 15:17א. בגיל שלו (20) היה צריך כבר להראות משהו וזה לא המצב.
ב. קיבל הזדמנות אצל מאמן שאוהב אותו ומעריך אותו וכשהעונה התקדמה כמעט ולא ראה דשא. עוד סימן לא טוב.
ג. אין אצלו כמעט התפתחות פיזית - ציפיתי שלפחות יעבוד חדר כושר, יוסיף קצת משקל כי ביורו כל פעם שמישהו שם עליו גוף זה היה אבוד. אתה לא חייב להיות 1.80 בשביל להיות פיזי. תראה את שאפי קטן, אבל חזק מאוד.
ועדיין אוהב אותו מאוד, אראה את המשחקים של הנבחרת רק בשבילו ומקווה שיפתיע את כולם.
קח את הסגל למונדיאלטו כדי שתבין עד כמה זה נדיר שחקן ישראלי שבולט כבר בגיל 20 -

יש בסגל הזה כמה שחקנים שמקבלים דקות באופן די קבוע, כמו רביבו ושחקני הפועל. מדמון הוא גם אולי הבוגר ביותר בחבורה.
אבל זה ממש לא הנקודה. אני באמת מקווה שיתן משחקים טובים שישנו אצלו את המומנטום ויאפשרו לו לקבל מקום טוב יותר בעונה הבאה.
העונה הבאה חשובה מאוד עבורו, הוא חייב לשחק יותר.
אבל זה ממש לא הנקודה. אני באמת מקווה שיתן משחקים טובים שישנו אצלו את המומנטום ויאפשרו לו לקבל מקום טוב יותר בעונה הבאה.
- Sir Alex Ferguson
גם אני ריצית שמדמון ישחק יותר העונה, אבל מרגיש שלפעמים מחפשים אותו יותר מידי בגלל שהוא שחקן בית.yossi כתב: ↑21 מאי 2023, 15:28יש בסגל הזה כמה שחקנים שמקבלים דקות באופן די קבוע, כמו רביבו ושחקני הפועל. מדמון הוא גם אולי הבוגר ביותר בחבורה.
מכל הסגל למעלה מה שיצאת איתו הוא רביבו שרוב העונה היה מגן שמאלי מחליף בהפועל ירושלים (ומשחק בעמדה מאוד בעייתית בכדורגל הישראלי) ושחקני הפועל שנאבקו נגד הירידה?
מדמון שותף השנה 24 פעמים במדי בית"ר (נכון, הרוב כמחליף בסוף המשחק), אצלנו הוא עם 32 הופעות בקדנציות השונות (כולל 5 הופעות במסגרות אירופאיות, גם היה בסגל שניצח בזמנו את מכבי פתח תקווה בגמר הגביע ובלי המונדיאלטו היה גם בסגל לגמר הגביע של בית"ר השבוע), ויש לו עוד 37 הופעות בבני יהודה.
ויש לו גם מעל ל-30 הופעות בנבחרת ישראל, כשהוא גם קפטן וחלק משמעותי בטורניר מוצלח באליפות אירופה. ועכשיו יהיו לו עוד הופעות בינלאומיות בעוד טורניר יוקרתי בגילאי נוער.
כמות לא רעה בכלל לילד שרק עכשיו מלאו לו 20.
הוא צריך להיות מושאל לקבוצה בליגת העל שתיתן לו דקות קבועות. להספיד אותו בגיל 20 זה לא רציני...
הוא בזבז שנה בביתר לטעמי. קיבל פירורים שם.
חייב לבחור נכון בקיץ אחרת הקריירה תיתקע.
חייב לבחור נכון בקיץ אחרת הקריירה תיתקע.
- Sir Alex Ferguson
אין ספק שהשנה הקרובה תהיה קריטית. אבל מכאן ועד להספיד אותו כמו שחלק מהאוהדים שלנו עושים, הדרך ארוכה. אם היה מדובר באיזה שחקן צעיר ממכבי...
- ForeverRed
שני צדדים למטבע.Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 מאי 2023, 15:39גם אני ריצית שמדמון ישחק יותר העונה, אבל מרגיש שלפעמים מחפשים אותו יותר מידי בגלל שהוא שחקן בית.
מכל הסגל למעלה מה שיצאת איתו הוא רביבו שרוב העונה היה מגן שמאלי מחליף בהפועל ירושלים (ומשחק בעמדה מאוד בעייתית בכדורגל הישראלי) ושחקני הפועל שנאבקו נגד הירידה?
מדמון שותף השנה 24 פעמים במדי בית"ר (נכון, הרוב כמחליף בסוף המשחק), אצלנו הוא עם 32 הופעות בקדנציות השונות (כולל 5 הופעות במסגרות אירופאיות, גם היה בסגל שניצח בזמנו את מכבי פתח תקווה בגמר הגביע ובלי המונדיאלטו היה גם בסגל לגמר הגביע של בית"ר השבוע), ויש לו עוד 37 הופעות בבני יהודה.
ויש לו גם מעל ל-30 הופעות בנבחרת ישראל, כשהוא גם קפטן וחלק משמעותי בטורניר מוצלח באליפות אירופה. ועכשיו יהיו לו עוד הופעות בינלאומיות בעוד טורניר יוקרתי בגילאי נוער.
כמות לא רעה בכלל לילד שרק עכשיו מלאו לו 20.
הוא צריך להיות מושאל לקבוצה בליגת העל שתיתן לו דקות קבועות. להספיד אותו בגיל 20 זה לא רציני...
איפה שאתה רואה הספדים אני מזהה דחיפה בכוח, האדרה, צמא לשחקני בית שמשבש את שיקול הדעת.
עם הופעות סתמיות לא הולכים למכולת ובינתיים לא ראינו ממנו כמעט כלום.
עצם ההתעסקות בו למרות 0 קבלות מוכיחה את זה. קחו צעד אחורה, תנו לילד שקט להוכיח את עצמו וכשיעשה את זה אני מבטיח לך שכולם יקבלו אותו באהבה.
מאחל לו שיתן טורניר גדול, יקבל הצעה יפה מקבוצת פיתוח באירופה ויצא לדרך. כולם ירוויחו.
המועדון יהיה חייב להתחיל ללמוד לשלב שחקני בית כמו שצריך, אין יותר מדי ברירות במועדון שנמצא בחסרון מספרי מול היריבות שלו. יוצא מצב שאנחנו צריכים להשקיע כספים ואנרגיות בשחקני קצה סגל שעולים יותר ונותנים את אותה תרומה פחות או יותר (סולומון דוגמא מצויינת)ForeverRed כתב: ↑21 מאי 2023, 16:16שני צדדים למטבע.
איפה שאתה רואה הספדים אני מזהה דחיפה בכוח, האדרה, צמא לשחקני בית שמשבש את שיקול הדעת.
עם הופעות סתמיות לא הולכים למכולת ובינתיים לא ראינו ממנו כמעט כלום.
עצם ההתעסקות בו למרות 0 קבלות מוכיחה את זה. קחו צעד אחורה, תנו לילד שקט להוכיח את עצמו וכשיעשה את זה אני מבטיח לך שכולם יקבלו אותו באהבה.
מאחל לו שיתן טורניר גדול, יקבל הצעה יפה מקבוצת פיתוח באירופה ויצא לדרך. כולם ירוויחו.
אולי למקרה מדמון כבר עברנו את הנקודה הזו אבל המחשבה היא בעיקר הלאה. לא יכול להיות שאין למועדון ברמה שלנו מחלקת נוער , זה פשוט לא יכול להיות
בואו נראה איזה מונדיאליטו הוא יתן שם היריבות ממש קשות ובטח הקולומביאנים שהם מאוד פיזים.
היום זה מתחיל ב21:00 כאו11
היום זה מתחיל ב21:00 כאו11
- Sir Alex Ferguson
איזה נקודת עברת? הוא רק בן 20…dor69 כתב: ↑21 מאי 2023, 16:23המועדון יהיה חייב להתחיל ללמוד לשלב שחקני בית כמו שצריך, אין יותר מדי ברירות במועדון שנמצא בחסרון מספרי מול היריבות שלו. יוצא מצב שאנחנו צריכים להשקיע כספים ואנרגיות בשחקני קצה סגל שעולים יותר ונותנים את אותה תרומה פחות או יותר (סולומון דוגמא מצויינת)
אולי למקרה מדמון כבר עברנו את הנקודה הזו אבל המחשבה היא בעיקר הלאה. לא יכול להיות שאין למועדון ברמה שלנו מחלקת נוער , זה פשוט לא יכול להיות