מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
בהתחשב בעובדה שאחרי המשחק נגד רעננה היינו עם 0% הצלחה ללא ויטור, אחרי הפועל ת"א היינו עם 16% ועכשיו עם 22%- נראה שהחבר'ה משתפרים וזה עוד מקום לאופטימיות....
(התגובה צינית לגמרי לנתון "סטטיסטי" מגוכך, למי שלא הבין....
(התגובה צינית לגמרי לנתון "סטטיסטי" מגוכך, למי שלא הבין....
דווקא אחרי המחזור הראשון מול רעננה היית עם 100% הצלחה בלעדיו...
הקטע הזה עם האחוזים הפך להיות 100% לא מעניין
גם אני בדעה שהשנה הוא לא יחזור לכושר משחק סביר
חודש וחצי טיפולים ואז יוחלט ניתוח כן או לא ואם הטיפולים יעזרו ייקח לו זמן להיכנס לכושר משחק
עם כל הכאב והצער הייתי מקפיא אותו עד לסיום העונה
הייתי מביא את אברהם פס מסכנין לשחק אצלנו עד סוף העונה כולל נגד הטורקים
איפה יהיה לו צאנס לשחק בליגה האירופית ?? ולשחק בקבוצה שרצה בצמרת ליגת על
נותן לסכנין בהשאלה אחד משלושה לוסיו-בראון-שבתאי ואת גורדנה כבונוס
חודש וחצי טיפולים ואז יוחלט ניתוח כן או לא ואם הטיפולים יעזרו ייקח לו זמן להיכנס לכושר משחק
עם כל הכאב והצער הייתי מקפיא אותו עד לסיום העונה
הייתי מביא את אברהם פס מסכנין לשחק אצלנו עד סוף העונה כולל נגד הטורקים
איפה יהיה לו צאנס לשחק בליגה האירופית ?? ולשחק בקבוצה שרצה בצמרת ליגת על
נותן לסכנין בהשאלה אחד משלושה לוסיו-בראון-שבתאי ואת גורדנה כבונוס
אני מניח שהחסרון של ויטור ברור לכל אחד ולא צריך את הסטטיסטיקות, מספיק לראות את המשחק בסלטיק כדי
להבין שהוא כנראה ההבדל בין אירופית לצ'מפיונס. מעריך שהוא לא יחזור העונה ואני חושב שזה שחצני מצד
המועדון לא למלא את החלל שהשאיר ולהפקיד (יש יגידו להפקיר) את המושכות ברגלי לואי טהא, אלא אם הם
ממש בטוחים שהוא יחזור תוך חודשיים ואז זה סיפור אחר, אבל זה לא נראה המצב.
להבין שהוא כנראה ההבדל בין אירופית לצ'מפיונס. מעריך שהוא לא יחזור העונה ואני חושב שזה שחצני מצד
המועדון לא למלא את החלל שהשאיר ולהפקיד (יש יגידו להפקיר) את המושכות ברגלי לואי טהא, אלא אם הם
ממש בטוחים שהוא יחזור תוך חודשיים ואז זה סיפור אחר, אבל זה לא נראה המצב.
אני לא כל כך מבין מה אתם מציעים... להחתים בלם? יש את לוואי ואת אוחיון מחליף... להחתים עוד מחליף בינוני?
אם מחתימים צריך להחתים בלם ראשון, בלם מצוין להרכב. אחד ברמה של מיגל...
השאלה אם יש כזה, אם יש תקציב לזה, ומה יעשו איתו כשמיגל יחזור??...
בכל מקרה אין מה למלא את הקבוצה בטלאי על טלאי. המועדון מכיר את הפרטים יותר טוב מכולנו ואני בטוח שהמועדון יעשה את ההחלטה הנכונה בעניין.
אם מחתימים צריך להחתים בלם ראשון, בלם מצוין להרכב. אחד ברמה של מיגל...
השאלה אם יש כזה, אם יש תקציב לזה, ומה יעשו איתו כשמיגל יחזור??...
בכל מקרה אין מה למלא את הקבוצה בטלאי על טלאי. המועדון מכיר את הפרטים יותר טוב מכולנו ואני בטוח שהמועדון יעשה את ההחלטה הנכונה בעניין.
רק אהבה תנצח...
אולי הובאן יהיה בלם מעכשיו
אם מדובר בקרע, אפילו חלקי ברצועה, לא יודע כמה ויטור כבר יחזור העונה.
אם זה ידרוש ניתוח, לא ברור איזה ויטור יחזור אחריו. הרבה שחקנים לא מתאוששים מצולבת
אם זה ידרוש ניתוח, לא ברור איזה ויטור יחזור אחריו. הרבה שחקנים לא מתאוששים מצולבת
מדובר בבלם שלא מסתמך על מהירות או פיזיות יוצאת מן הכלל.yedidel כתב:אם מדובר בקרע, אפילו חלקי ברצועה, לא יודע כמה ויטור כבר יחזור העונה.
מדובר בבלם עם חוכמת משחק אדירה וזה מה שגרם לכולם להכתיר אותו כבלם הטוב ביותר ששיחק בישראל אחרי כל כך מעט זמן.
חוכמת המשחק לא תיעלם. מחתים אותו ל5 שנים בלי ספק בכלל.
הוא דווקא מהיר לבלם. וגם סקורר יש לציין.CrazyRed7 כתב: מדובר בבלם שלא מסתמך על מהירות או פיזיות יוצאת מן הכלל.
מדובר בבלם עם חוכמת משחק אדירה וזה מה שגרם לכולם להכתיר אותו כבלם הטוב ביותר ששיחק בישראל אחרי כל כך מעט זמן.
חוכמת המשחק לא תיעלם. מחתים אותו ל5 שנים בלי ספק בכלל.
לא ראיתי מהירות יוצאת דופן. טאהא לדוגמא לא פחות מהיר ממנו.שמעון א כתב: הוא דווקא מהיר לבלם. וגם סקורר יש לציין.
ושוב, הוא סקורר במצבים הנייחים בזכות חוכמת המשחק שלו. הוא יודע להתמקם מצוין(גם בהגנה, גם בהתקפה) ותמיד קורא מהלך אחד קדימה.
+1CrazyRed7 כתב: לא ראיתי מהירות יוצאת דופן. טאהא לדוגמא לא פחות מהיר ממנו.
ושוב, הוא סקורר במצבים הנייחים בזכות חוכמת המשחק שלו. הוא יודע להתמקם מצוין(גם בהגנה, גם בהתקפה) ותמיד קורא מהלך אחד קדימה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני חושב שטאהא פחות מהיר ממנו.
זוכר לי ספרינט מטורף שלו אחרי שחקן מקבוצה אירופית בטרנר
אולי סלטיק לא זוכר
אולי סלטיק לא זוכר
נו טוב, עכשיו אני מתחיל להרגיש טוב יותרשמעון א כתב:אני חושב שטאהא פחות מהיר ממנו.
אולי סלטיק לא זוכר