מחזק!!!!!!!!!!!משה אוחיון כתב: זאת לא קבוצה הבוגרים הראשונה שלו. אנחנו קנינו אותו מקבוצת הבוגרים של כפר קנא אחרי שהוא עלה איתם למשחקי המבחנים על העלייה לליגה הלאומית.
נאסר לא גדל בבאר שבע, לא נבנה במחלקת הנוער שלנו, ולא קשור לעיר שלנו בשום דרך.
מדובר בשחקן רכש כמו יתר שחקני הרכש שהגיעו לכאן בשנים האחרונות, כשההבדל היחידי הוא שנאסר הגיע לכאן בגיל צעיר יותר.
ניסיון מר עם שחקני הבית? אולי תוכל לרענן את זכרוני, למעט אילוז שעושה שרירים כל קיץ ובסוף חותם על הארכת חוזה (ואנחנו יודעים מהי דעת הקהל עליו) איזה שחקן בית בשנים האחרונות הזכיר את נאסר בהתנהגות שלו?
איך אתה יכול לערוך השוואה בין התקופה של זינו (שבה אפילו אדם כמו אסי רחמים עזב את הקבוצה) לתקופה של אלונה?
למה דוידזאדה (שהחזיק לא מעט זמן בהצעה ממכבי ת"א) לא עושה שרירים?
לנאסר היה את כל מה שצריך כדי להיכנס ללב האוהדים שלנו ולהחשב "כמו" שחקן בית. הוא הגיע לכאן בגיל צעיר, הוא קיבל את הקרדיט והתמיכה מהמועדון למרות יכולת בינונית ומטה בשנים הראשונות שלו בקבוצה, הוא קיבל המון אהבה מהקהל, אבל נאסר החליט, וזה היה מהרגע הראשון שלו כאן, להתייחס לבאר שבע כתחנת מעבר, לנצל אותנו כמה שאפשר, ואז לעבור הלאה.
סגנון המשחק האגואיסטי לאורך השנים, חוסר האחריות בהתנהלות שלו (מי אמר התקרית עם מגשי הפיצה? מי אמר כרטיס אדום טיפשי ומרתיח ששינה את המשחק בקרב התחתית מול הפועל פ"ת?) ובעיקר היחס למועדון (הדברים שפירסם אחרי משחק הפרידה ממליקסון וההפסד! לבית"ר י"ם) גרמו לכך שיש הבדל גדול בין נאסר לבין שחקני הבית.
ידידאל, הגיע הזמן שאלונה תגרום לאנשים להבין שהיא לא מוכנה שינצלו אותה יותר.
נאסר קיבל כאן את התנאים, הבמה והתמיכה כדי להפוך מכישרון שמשחק בליגה א' לשחקן הרכב קבוע בקבוצה בליגת העל ולחבר בסגל הנבחרת האולמפית. אם הוא חושב שאחרי כל זה הוא יכול פשוט לנצל אותנו ולעבור הלאה, אז כדי שיחשוב פעמיים.
סיראז' נאסר : תמה הסאגה חתם על חוזה ל- 3 שנים
Re: סיראז' נאסר - התרגיל והתגובה המתבקשת.
משה, דוידזאדה עוד לא הגיע לסוף החוזה שלו אז אין מה להשוות. לגבי אילוז אתה יודע טוב מאוד מה ההבדל בביקוש...
אני מסתכל על העבר, ואל תשרבב את אלי ז'ינו לעניין, כי עוז יפרח לדוגמא עזב איך שאלונה הגיעה בגלל שהוא התרגש ממכבי ת"א. אלעד בונפלד נטש באחת העונות הכי קשות של הקבוצה, וחליבה ואלול ברחו איך שירדנו ליגה. לשאר שחקני הבית שנשארו פשוט לא היה ביקוש.
אסי רחמים הוא סמל למופת ונאמנות למועדון ובמקרה שלו אני באמת מאמין שלא היתה לו ברירה. כמה כאלה יש בכדורגל היום?
אין ספק שההתנהגות של נאסר מכעיסה, אבל הניסיון לצייר אותו כאיזה משהו יוצא דופן... שחקני כדורגל הם לא עם נאמן ורומנטי כמו שאתה מנסה להציג, בכל קיץ יש כמה וכמה מקרים כמו של נאסר, מואן פרסי באנגליה ועד אביחי ידין בישראל. הנה חנן ממן עובר להפועל ת"א תמורת נזיד עדשים ואושרי רואש מסרב להאריך חוזה בהפועל חיפה.
בקיצור, ההתנהלות של נאסר היא קידום אישי נטו (ואין לזה שום קשר לכרטיס אדום או מגשי פיצה, כאילו שרוב הכדורגלנים שלנו בארץ מנהלים אורח חיים ספורטיבי) שזה מעצבן אותנו בתור אוהדים אבל זה כבר סטנדרט בכדורגל המודרני.
ההתנהלות של המועדון מן הסתם צריכה להיות אותו דבר. השאלה איך לעשות את זה חכם, לא בטוח שייבוש ממושך ביציע זה מה שישנה את המצב, עוד לא גיבשתי את דעתי בנוגע לזה.
אני מסתכל על העבר, ואל תשרבב את אלי ז'ינו לעניין, כי עוז יפרח לדוגמא עזב איך שאלונה הגיעה בגלל שהוא התרגש ממכבי ת"א. אלעד בונפלד נטש באחת העונות הכי קשות של הקבוצה, וחליבה ואלול ברחו איך שירדנו ליגה. לשאר שחקני הבית שנשארו פשוט לא היה ביקוש.
אסי רחמים הוא סמל למופת ונאמנות למועדון ובמקרה שלו אני באמת מאמין שלא היתה לו ברירה. כמה כאלה יש בכדורגל היום?
אין ספק שההתנהגות של נאסר מכעיסה, אבל הניסיון לצייר אותו כאיזה משהו יוצא דופן... שחקני כדורגל הם לא עם נאמן ורומנטי כמו שאתה מנסה להציג, בכל קיץ יש כמה וכמה מקרים כמו של נאסר, מואן פרסי באנגליה ועד אביחי ידין בישראל. הנה חנן ממן עובר להפועל ת"א תמורת נזיד עדשים ואושרי רואש מסרב להאריך חוזה בהפועל חיפה.
בקיצור, ההתנהלות של נאסר היא קידום אישי נטו (ואין לזה שום קשר לכרטיס אדום או מגשי פיצה, כאילו שרוב הכדורגלנים שלנו בארץ מנהלים אורח חיים ספורטיבי) שזה מעצבן אותנו בתור אוהדים אבל זה כבר סטנדרט בכדורגל המודרני.
ההתנהלות של המועדון מן הסתם צריכה להיות אותו דבר. השאלה איך לעשות את זה חכם, לא בטוח שייבוש ממושך ביציע זה מה שישנה את המצב, עוד לא גיבשתי את דעתי בנוגע לזה.
ידידאל אחי הקבוצה פועלת ומתנהגת בדיוק כמו שצריך! לדעתי האישית הקבוצה היא האשמה במצב הנתון וזאת בגלל שהיא הייתה צריכה לראות את המצב הזה מגיע ולמנוע אותו בזה שהייתה מחתימה את נאסר עוד בינואר שנה שעברה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל, יש סיבה שיש הבדל בתפיסה (לפחות הראשונית, לאחר מכן חובת ההוכחה על השחקן) בין שחקן בית לשחקן רכש.yedidel כתב:משה, דוידזאדה עוד לא הגיע לסוף החוזה שלו אז אין מה להשוות. לגבי אילוז אתה יודע טוב מאוד מה ההבדל בביקוש...
שחקן בית הוא בדרך כלל אחד שגדל בעיר, שגדל על הקבוצה, שצמח והתפתח אצלך במחלקת הנוער שלך, אחד שמגיל קטן עקבת וראית איך הוא גדל ומתפתח עד לרגע שהוא עולה לבוגרים. זאת בניגוד לשחקני רכש (בטח אלה שמגיעים לכאן), שלרוב אין להם שום קשר לעיר ולקבוצה ורואים בנו מהרגע הראשון תחנת מעבר.
התפיסה שלך, שהחתמה של שחקן רכש הופכת אותו "לשחקן בית" רק בגלל שהוא צעיר, מייתרת למעשה את הצורך במחלקת הנוער שלנו ובניסיון ליצור זהות דרך שחקני כדורגל שנולדו וגדלו כאן.
לפי התפיסה שלך, אפשר לסגור את המחלקה ופשוט "לצוד" בכל שנה שחקנים מהנוער של טוברוק, גדנ"ע יהודה, אשדוד, בני יהודה, מכבי פתח תקווה וכיוצא בזה.
אני לא מסכים עם התפיסה הזאת.
נאסר הוא לא מיוחד, הוא עוד שחקן רכש שהגיע לכאן במטרה להשתמש בנו כתחנת מעבר. זאת בדיוק הסיבה למה אני לא מקבל את העובדה שאתה מגדיר אותו "כשחקן בית". במה בדיוק זה התבטא? מה במעשים של נאסר שידר לך שיש לו קשר או מחויבות לעיר כמו שיש לשחקני הבית? המעשים שצוינו כאן היו התמרור האזהרה לכך שנאסר מחפש לנצל אותנו ולעבור הלאה.
ההתנהגות של נאסר הקיץ היא כשרה אבל מסריחה ובעיקר כפוית טובה. אני מחזק את אסי ואלונה בכל צעד (חוקי) שיעשו כדי לגרום לנאסר להבין שנגמרו הימים ששחקני רכש מגיעים לכאן כדי לנצל אותנו ולעבור הלאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
סבבה משה, רק שלא יישבר לך הלב שתגלה שיש גם שחקני בית שרואים בך תחנת מעבר.משה אוחיון כתב: ידידאל, יש סיבה שיש הבדל בתפיסה (לפחות הראשונית, לאחר מכן חובת ההוכחה על השחקן) בין שחקן בית לשחקן רכש.
שחקן בית הוא בדרך כלל אחד שגדל בעיר, שגדל על הקבוצה, שצמח והתפתח אצלך במחלקת הנוער שלך, אחד שמגיל קטן עקבת וראית איך הוא גדל ומתפתח עד לרגע שהוא עולה לבוגרים. זאת בניגוד לשחקני רכש (בטח אלה שמגיעים לכאן), שלרוב אין להם שום קשר לעיר ולקבוצה ורואים בנו מהרגע הראשון תחנת מעבר.
התפיסה שלך, שהחתמה של שחקן רכש הופכת אותו "לשחקן בית" רק בגלל שהוא צעיר, מייתרת למעשה את הצורך במחלקת הנוער שלנו ובניסיון ליצור זהות דרך שחקני כדורגל שנולדו וגדלו כאן.
לפי התפיסה שלך, אפשר לסגור את המחלקה ופשוט "לצוד" בכל שנה שחקנים מהנוער של טוברוק, גדנ"ע יהודה, אשדוד, בני יהודה, מכבי פתח תקווה וכיוצא בזה.
אני לא מסכים עם התפיסה הזאת.
נאסר הוא לא מיוחד, הוא עוד שחקן רכש שהגיע לכאן במטרה להשתמש בנו כתחנת מעבר. זאת בדיוק הסיבה למה אני לא מקבל את העובדה שאתה מגדיר אותו "כשחקן בית". במה בדיוק זה התבטא? מה במעשים של נאסר שידר לך שיש לו קשר או מחויבות לעיר כמו שיש לשחקני הבית? המעשים שצוינו כאן היו התמרור האזהרה לכך שנאסר מחפש לנצל אותנו ולעבור הלאה.
ההתנהגות של נאסר הקיץ היא כשרה אבל מסריחה ובעיקר כפוית טובה. אני מחזק את אסי ואלונה בכל צעד (חוקי) שיעשו כדי לגרום לנאסר להבין שנגמרו הימים ששחקני רכש מגיעים לכאן כדי לנצל אותנו ולעבור הלאה.
אני לא חושב שאתה צודק .
אתה חושב שאם נגיד עכשיו באה מכבי תל אביב ורוצה לרכוש את יוסף אבולבן לדוגמא (ומובטח לו מקום בהרכב שם ) השחקן לא יעשה את הכל כדי לעבור לשם ?
לגבי המדיניות עם נאסר : בעיקרון אני חושב שהיא מוצדקת. אבל מאוד חשוב לא לגרום לתקלים גדולים מידיי , שיגרמו לנתק מוחלט עם נאסר.
אתה חושב שאם נגיד עכשיו באה מכבי תל אביב ורוצה לרכוש את יוסף אבולבן לדוגמא (ומובטח לו מקום בהרכב שם ) השחקן לא יעשה את הכל כדי לעבור לשם ?
לגבי המדיניות עם נאסר : בעיקרון אני חושב שהיא מוצדקת. אבל מאוד חשוב לא לגרום לתקלים גדולים מידיי , שיגרמו לנתק מוחלט עם נאסר.
- Sir Alex Ferguson
יש גם כאלה, אבל הכמויות קטנות יותר משחקני הרכש שנקודת הפתיחה שלהם היא חוסר קשר לקבוצה ולעיר.yedidel כתב:
סבבה משה, רק שלא יישבר לך הלב שתגלה שיש גם שחקני בית שרואים בך תחנת מעבר.
עכשיו גם לקחו לנאסר את הרכב......
יבוש מוחלט.
יבוש מוחלט.
ויש גם כאלה כמו אופיר חיים שלא גדלו בו והיתה להם מחויבות פי כמה וכמה.משה אוחיון כתב: יש גם כאלה, אבל הכמויות קטנות יותר משחקני הרכש שנקודת הפתיחה שלהם היא חוסר קשר לקבוצה ולעיר.
סטטיסטית אני ממש לא בטוח שאתה צודק. גם דיברנו על זה בשבת על הדוגמאות של בית"ר והפועל ת"א הקיץ שהיו חודשיים באי-וודאות ועדיין אף אחד לא ברח, ואיך אצלנו אם היה קיץ כמו של בית"ר היינו נשארים עם האפסנאי במקרה הטוב.
- Sir Alex Ferguson
אופיר חיים הוא מקרה קיצון (גם כשחקן וגם מבחינת האישיות שלו), וגם הוא אם הספקת לשכוח חזר מטורקיה למכבי ת"א ודיבר על החלום לרוץ לשער 11 אחרי גולים (ושוב, בהחלט יכול להבין אותו לאור העובדה ששיחק כאן בתקופת זינו).yedidel כתב:
ויש גם כאלה כמו אופיר חיים שלא גדלו בו והיתה להם מחויבות פי כמה וכמה.
סטטיסטית אני ממש לא בטוח שאתה צודק. גם דיברנו על זה בשבת על הדוגמאות של בית"ר והפועל ת"א הקיץ שהיו חודשיים באי-וודאות ועדיין אף אחד לא ברח, ואיך אצלנו אם היה קיץ כמו של בית"ר היינו נשארים עם האפסנאי במקרה הטוב.
בסופו של דבר, לשחקני הבית שגודלים כאן יש קשר חזק יותר לעיר ולקבוצה. נקודת הפתיחה שלהם היא שונה משחקנים כמו נאסר שהגיעו לכאן מבחוץ.
דיברת על אלול (שהיה מוכן לרדת איתנו ליגה וחתם בבני יהודה רק בגלל השכונה במשא ומתן שניהל איתו זינו, אותו אלול ששבוע אחרי שחתם באשדוד בליגת העל ביקש לרדת לליגה הלאומית אלינו כשאלונה קנתה את המועדון) יש לו 9 עונות בבוגרים שלנו.
דיברת על בונפלד (שעזב את הקבוצה כדי לשחק עם מכבי ת"א בליגת האלופות בעונה של מכירת החיסול) הוא שיחק אצלנו 8 עונות.
תומר חליבה שיחק אצלנו 6 עונות וכן הלאה.
נאסר מדבר על עזיבה כבר אחרי 3 עונות, כשרק בחצי השנה האחרונה הוא התחיל להחזיר לקבוצה על ההשקעה שהושקעה בו.
הכעס שלי על נאסר הוא לא ברצון שלו לעזוב לאירופה, אלא בעובדה שהוא רוצה לעשות את זה בלי שהקבוצה תקבל תמורה על כך.
אם הייתה על השולחן הצעה ראויה מקבוצה באירופה, ההחלטה של נאסר לעזוב הייתה מובנת הרבה יותר. אבל נאסר החליט שהוא רוצה לעזוב בחינם, לא לפני שהוא מנצל את העונה הקרובה כדי להתגלח לנו עוד קצת על הזקן -
https://www.fxp.co.il/archive/index.php/t-5773034.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"תראה, אני לא יודע מה היה פה לפני, אבל אני כן יכול לספר מה יש עכשיו, ויש פה בעלת בית מדהימה שכולנו מאוד רוצים ומקוים שהיא תישאר. אלונה קראה לי מספר פעמים לשיחה עודדה ודחפה אותי להתקדם, זה נותן הרגשה מעולה ששיש בעלים כזו שכל כך רוצה שתצליח."
כפוי טובה.
הלו, תרגיע חביבי.משה אוחיון כתב: אופיר חיים הוא מקרה קיצון (גם כשחקן וגם מבחינת האישיות שלו), וגם הוא אם הספקת לשכוח חזר מטורקיה למכבי ת"א ודיבר על החלום לרוץ לשער 11 אחרי גולים (ושוב, בהחלט יכול להבין אותו לאור העובדה ששיחק כאן בתקופת זינו).
דברים שם יצאו לגמרי מהקשרם והוא מעולם לא אמר את זה.
עכשיו תמשיכו לחפור על נאסר, תודה.

https://sports.walla.co.il/?w=/157/2556966" onclick="window.open(this.href);return false;
אין מתנות.
יבוש מוחלט !
אין מתנות.
יבוש מוחלט !
אם וכאשר יחתום בבלגיה, תזכירו לי לשלוח לקבוצה שלו את הקלטת מה4-0 למכבי בבלומפילד עונה שעברה.
- Sir Alex Ferguson
יתכן שהדברים לא נאמרו במדויק, אבל אני כן חושב שלאופיר היה רצון להוכיח את עצמו במכבי כדי להגשים את חלום הילדות שלו. אופיר חיים גדל במכבי, הוא דיבר לא מעט על מה זה לגדול כמכביסט, ואי אפשר למחוק את זה.הילה חדד כתב:
הלו, תרגיע חביבי.
דברים שם יצאו לגמרי מהקשרם והוא מעולם לא אמר את זה.
עכשיו תמשיכו לחפור על נאסר, תודה.
אני באמת חושב שהוא התאהב בעיר באר שבע ובתושבים בה, אבל אי אפשר להכחיש שהייתה לו פינה בלב למכבי ת"א.
זה בדיוק הקטע עם שחקני רכש, בטח כאלה שהגיעו אחרי שנכשלו במועדון גדול. תמיד יהיה להם את הרצון להוכיח לאותו מועדון שהם גדלו בו שהוא טעה, לחזור מהדלת הראשית כדי להיות שחקן מוביל.
רוצים דוגמאות?
אם מכבי ת"א הייתה אומרת לדיע סבע שהיא בונה עליו, הוא היה בכלל חושב לחזור לבאר שבע? וזה אחרי עונה שהוא קיבל כאן את הבמה הראשית וחום ואהבה מהאוהדים כמו שהוא לא קיבל (ולדעתי גם לא יקבל) בשם מועדון אחר בקרירה.
עכשיו תזכרו באליניב ברדה (אם כבר מדברים על שחקני בית), תזכרו בסירוב שלו לעבור למכבי חיפה כשהיא שלטה בכדורגל הישראלי, מעבר שהתרחש בסופו של דבר רק בגלל רודף הבצע זינו שאמר לאליניב או שאתה עובר לחיפה או שאתה נשלח ליציע (מוקדש לידידאל שמנסה לערוך השוואה בין התקופה של אלונה לתקופה של זינו, בדיוק הפוך גוטה). תזכרו בראיונות שנתן אליניב מאז שהגיע לבלגיה, כשברור לכל אוהד כדורגל שאם הוא חוזר לישראל הוא יכול לבחור בין כל הקבוצות בארץ, תזכרו לאיזה קבוצה בישראל אליניב אמר שהוא רוצה לחזור.
לא מצפה מילדים שגדלו במכבי ת"א או מכבי חיפה, שהתחנכו על המועדונים האלה, להתאהב בהפועל באר שבע (אחד כמו אופיר חיים הוא בונוס נדיר מבחינתי). הם לא משחקים כאן כי הם גדלו כאן, התחנכו כאן, כי המשפחה והחברים שלהם כאן, וכי זאת העיר שלהם, אלא הם באו לכאן פשוט כי הצענו יותר כסף (בדרך כלל הרבה יותר) מאשר הציעו להם קבוצות אחרות. זאת גם הסיבה שכולם עוזבים את העיר כשהם עוזבים את הקבוצה.
לעומתם, הקשר של שחקני הבית לקבוצה הוא אחר, החיבור הוא שונה לחלוטין.
אז כן, אני מאמין שלדוידזאדה יש שיקולים אחרים לעומת נאסר כאשר הוא חושב על העתיד שלו. אני מאמין שהקשר של אבו חצירא לעיר, לאנשים, לקבוצה, הוא עמוק יותר מאשר של דיע סבע.
אני מאמין שהסיכוים שדוידזאדה ואבו חצירא יגיעו ל8 ו9 עונות בהפועל באר שבע גדולים מהסיכויים שנאסר וסבע יגיעו ל8 ו9 עונות אצלנו.
המציאות הוכיחה שגם שחקני הרכש שנקשרו לכאן (חיים, מליקסון) לא הגיעו ל6ו7 עונות בקבוצה.
מה אתה חושב מקצועית על נאסר?משה אוחיון כתב: יתכן שהדברים לא נאמרו במדויק, אבל אני כן חושב שלאופיר היה רצון להוכיח את עצמו במכבי כדי להגשים את חלום הילדות שלו. אופיר חיים גדל במכבי, הוא דיבר לא מעט על מה זה לגדול כמכביסט, ואי אפשר למחוק את זה.
אני באמת חושב שהוא התאהב בעיר באר שבע ובתושבים בה, אבל אי אפשר להכחיש שהייתה לו פינה בלב למכבי ת"א.
זה בדיוק הקטע עם שחקני רכש, בטח כאלה שהגיעו אחרי שנכשלו במועדון גדול. תמיד יהיה להם את הרצון להוכיח לאותו מועדון שהם גדלו בו שהוא טעה, לחזור מהדלת הראשית כדי להיות שחקן מוביל.
רוצים דוגמאות?
אם מכבי ת"א הייתה אומרת לדיע סבע שהיא בונה עליו, הוא היה בכלל חושב לחזור לבאר שבע? וזה אחרי עונה שהוא קיבל כאן את הבמה הראשית וחום ואהבה מהאוהדים כמו שהוא לא קיבל (ולדעתי גם לא יקבל) בשם מועדון אחר בקרירה.
עכשיו תזכרו באליניב ברדה (אם כבר מדברים על שחקני בית), תזכרו בסירוב שלו לעבור למכבי חיפה כשהיא שלטה בכדורגל הישראלי, מעבר שהתרחש בסופו של דבר רק בגלל רודף הבצע זינו שאמר לאליניב או שאתה עובר לחיפה או שאתה נשלח ליציע (מוקדש לידידאל שמנסה לערוך השוואה בין התקופה של אלונה לתקופה של זינו, בדיוק הפוך גוטה). תזכרו בראיונות שנתן אליניב מאז שהגיע לבלגיה, כשברור לכל אוהד כדורגל שאם הוא חוזר לישראל הוא יכול לבחור בין כל הקבוצות בארץ, תזכרו לאיזה קבוצה בישראל אליניב אמר שהוא רוצה לחזור.
לא מצפה מילדים שגדלו במכבי ת"א או מכבי חיפה, שהתחנכו על המועדונים האלה, להתאהב בהפועל באר שבע (אחד כמו אופיר חיים הוא בונוס נדיר מבחינתי). הם לא משחקים כאן כי הם גדלו כאן, התחנכו כאן, כי המשפחה והחברים שלהם כאן, וכי זאת העיר שלהם, אלא הם באו לכאן פשוט כי הצענו יותר כסף (בדרך כלל הרבה יותר) מאשר הציעו להם קבוצות אחרות. זאת גם הסיבה שכולם עוזבים את העיר כשהם עוזבים את הקבוצה.
לעומתם, הקשר של שחקני הבית לקבוצה הוא אחר, החיבור הוא שונה לחלוטין.
אז כן, אני מאמין שלדוידזאדה יש שיקולים אחרים לעומת נאסר כאשר הוא חושב על העתיד שלו. אני מאמין שהקשר של אבו חצירא לעיר, לאנשים, לקבוצה, הוא עמוק יותר מאשר של דיע סבע.
אני מאמין שהסיכוים שדוידזאדה ואבו חצירא יגיעו ל8 ו9 עונות בהפועל באר שבע גדולים מהסיכויים שנאסר וסבע יגיעו ל8 ו9 עונות אצלנו.
המציאות הוכיחה שגם שחקני הרכש שנקשרו לכאן (חיים, מליקסון) לא הגיעו ל6ו7 עונות בקבוצה.