דודי פדלון שוחרר (עריכה: גם סבג וזרקו)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: דודי פדלון שוחרר (עריכה: גם סבג וזרקו)

שליחה על ידי הסניגור האדום »

ארז3333 כתב:מישל, ידידי, לא מסכים איתך חזק. כתיבתך לא מאוזנת ויש בה סתירות. אתה מצטייר לי מעט כיס מן של ההנהלה. עכשיו הסבר.

אחד הטופיקים שנהניתי לקרוא באינסברוק היה של אריק, בענין אלעד ואביתר. אם אכן כל שחרור הוא פגיעה בול, עקב היות המשוחרר שותף לדברים פחות חיוביים, איך ל ע ז א ז ל (!!!) אביתר שום דבר ויניב (הפייטן) אלול עדין בקבוצה? איך? איך? איך ינענדינק? סליחה על הסגנון, אבל "ריגשת" אותי ידידי המתולתל.

בכל מועדון המכבד את עצמו, אביתר שאיים להכות אוהדים היה מועף על טיל מהקבוצה. כן מישל, על טיל שיוט, עם כתובת באלבקורקי בלי כרטיס חזרה. וזה עוד מבלי להזכיר את המקצועיות הנמוכה להחריד בהגנה בצד ימין. כאן ידידי יש הסכמה מקיר לקיר, גם בקרב אוהבי הסורוקאים (כפי שמכנה אותם אריק) דודו, משה ואחרים ובקרב הציניקנים הגדולים כאריק וחבריו. אביתר לא צריך להיות כאן. נקודה.

אלול בכלל פייטן ולא בלם. מצטער מישל לא מבין אותך. יניב אלול אחראי על לפחות 8 גולים העונה עקב יכולת מ ז ע ז ע ת כבלם. ינענדינק.

לילה טוב!
מה לא מאוזן בכתבתי ארז? מה לא ברור בזה שמבחינתי כולם יכולים לחפש לעצמם מקום פרנסה חדש!
לא הבנתי מה קשור "כיס של ההנהלה" בדברים אותם אני מציין. דודי פדלון אופיר חיים אורן ניסים
זרקו אלעד ואבייתר גם יחד היו "שותפים לעונה המפוארת" אז מבחינתי הם יכולים ללכת מבלי שוב.
אם רצית "להשחיל לי" יכולת לעשות זאת במקום אחר. כאן זה לא קשור לחלוטין עם הדברים שכתבתי מצטער.
עכשיו תסביר לי מה לא הבנת?
ואל תלך לי לישון עכשיו אנה תני עוד חצי שעה בבקשה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

אריק כתב:
שוב סיסמאות ריקות מתוכן. יש לא מעט שחקנים שהיו שותפים לעונה "הבינונית" וראויים ללבוש את
חולצת המועדון (מליקסון,קדוסי,דנדי,כבדה ועוד). אם מדברים על שחקנים שלא ראויים ללבוש את
חולצת המועדון אפשר לעשות סיפתח עם אילוז ואלול שנשארים במועדון כתוצאה מאפליה מתקנת
עקב היותם סורוקאים.דודי פדלון ראוי ללבוש את המדים האדומים הרבה לפני 2 הליצנים שציינתי
ולפני עוד מספר שחקנים. השחרור של סבג וזרקו מוצדק.
בינתיים מי שחי בסרט זה אתה שמנסה בכוח לפלס לסגל שחקנים מקומיים לא ראויים ובעיקר לא
מחוייבים (למשל אילוז)שלא כמו דודי פדלון שאת עבודתו כמגן עשה מצוין, היה מחויב ונתן את הנשמה
בכל משחק ומשחק. בניגוד לליצן בצד השני שחש לעיתים דני אלבס (מס' 14) דודי היה מודע למגבלות שלו
ולא ניסה לעשות דברים שהוא לא מסוגל, אז לפני שמשחררים אותו הרשימה עוד ארוכה.
התמונה של רן מדהימה :מלך:
אז בשביל הילד תדייק אלול תחת חוזה לעוד שנה .אבייתר לעומת זאת עדיין לא חתם.
אם תשאל אותי גם הוא לא טמן ידו בצלחת בעונה בנונית זו.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אני קורא את התגובות שלכם ולרגע נדמה לי שמי ששיחק אצלנו זה מלדינים ולא פדלון.
הוא מגן חמוד וסביר לליגה הלאומית ולליגת העל אני מניח שהוא קצת פחות טוב מסביר.
כמו שאריק רשם יש שחקנים שצריכים לקבל את ה שחרור לפניו אבל בוא נעזוב את זה בצד כיזה לא נושא הדיון.
אני חושב שצריך לתת למאמן להרכיב את כל הסגל אז לשפוט. אנחנו לא רואים את התמונה המלאה ולכן לא ניתן לשפוט כמו שאנשים
עושים פה וחבל שאין פה סבלנות אבל מה חדש?!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הסניגור האדום כתב: התמונה של רן מדהימה :מלך:
אז בשביל הילד תדייק אלול תחת חוזה לעוד שנה .אבייתר לעומת זאת עדיין לא חתם.
אם תשאל אותי גם הוא לא טמן ידו בצלחת בעונה בנונית זו.
גם אופיר חיים,דודי ואורן ניסים היו עונה שעברה תחת חוזה והמועדון ניסה להשתחרר מהם
ולחפש להם קבוצה, אותו דבר קוסטרוב העונה, גם בבית"ר יש שחקנים עם חוזה שמנסים למצוא
להם קבוצות. החוזה כאן לא משחק תפקיד ויניב אלול נשאר כי במועדון מעוניינים בו
מבחינה "מקצועית" (יותר נכון סורוקאית) אז אל תיתפס לי בחוזה כי יכלו בשקט להגיד לו לחפש
קבוצה ולשלם את ההפרש (כולל תוספת בושה לקבוצה שתקלוט אותו).

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

איזה באסה ! מה הם עושים לנו ? רק שלא נסיים כמו אשדוד או מכבי פ"ת האפורים האלו

חבל! את כל האנשים הטובים לוקחים לנו...אהבתי אותו ממש.
מילא היה לשחרר אותו אחרי שנה שעברה, אבל אחרי השנה האחרונה הטובה שלו - חבל מאוד.

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

עדי הבעיה שלך שאתה ניקשר לשחקנים וקשה לך להפרד מהם, פדלון לא שחקן!!!!
יש פה הרבה תגובות שהוא מתאים לספסל, ראיתי גם תגובות שאופיר חיים מתאים לספסל ואורן ניסים מתאים לספסל הזויי, התקציב עונה שעברה היה בערך 15 מיליון אם נשאיר את כל השחקנים האלו העונה, לא ישאר תקציב לרכש משמעותי.
פדלון מרוויח 80 אלף ד לעונה!!! אם אתם רוצים להשאיר אותו בסגל תעשו מגבית של האוהדים בכניסה לשערים ותשלמו לו משכורת.
עד עכשו אני מרוצה מכל מהלך של גיא עזורי

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

מישל, לא מחפש להכניס לך. פשוט מבקש להבליט נקודה פרדוקסלית בדבריך. אריק, למען האמת, אמר זאת נכון. הרבה לפני שדודי, ואפילו אופיר עוזבים, אביתר ויניב אלול היו חייבים לטוס מכאן. כאן אני לחלוטין מסכים עם אריק. מקצועי נטו. אלעד ונדב קידר ראויים לצ'אנס נוסף. אך צמד שחקני ההגנה שמשון ויובב (במקום חומה ומגדל), לא צריך להיות בסגל, בוודאי לא הפותח.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

ארז3333 כתב:מישל, לא מחפש להכניס לך. פשוט מבקש להבליט נקודה פרדוקסלית בדבריך. אריק, למען האמת, אמר זאת נכון. הרבה לפני שדודי, ואפילו אופיר עוזבים, אביתר ויניב אלול היו חייבים לטוס מכאן. כאן אני לחלוטין מסכים עם אריק. מקצועי נטו. אלעד ונדב קידר ראויים לצ'אנס נוסף. אך צמד שחקני ההגנה שמשון ויובב (במקום חומה ומגדל), לא צריך להיות בסגל, בוודאי לא הפותח.
אן שום פרדוקס ארז ידידי(ודרך אגב תודה אנה)
יוסי אלקיים משה אסולין דור דוודי אלירן אמזלג. עדיין לא חטאו בשום חטא ועדיין חולצת המועדון היא דבר מקודש עבורם.
שלא כמו האחרים שמזמן טובתם האישית עומדת להם.
לא אחזור לויכוח הישן והטוב שלי עם אריק על הפסילה הטוטלית על כול חטאם בלידתם בסרוקה.

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

פה דווקא אסכים איתך, ואתחבר לדבריו של אביאל. מעדיף תמיד סגל מקומי. אוסיף רק שאם המקצועיות לקויה אין לה כאן מקום.

סמל אישי של משתמש
מתי אדום עתיק

שליחה על ידי מתי אדום עתיק »

יש פתגם האומר לטיפש לא מראים חצי עבודה. בלי להעליב, כל עוד לא רואים את התמונה כולה , אי אפשר להגיב בנחרצות. אם כול "גיבורי" השנה שעברה ישוחררו בסוף (דבר שהרויחו ביושר),אז זה באמת לא משנה את מי שיחררו / ישחררו קודם.... הבעיה היא שבנקודת הזמן העכשוית כשרואים רק חצי עבודה , מתמיה לראות מי נשאר ומי הופרש... (מקוה לצאת טיפש).

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

חבל מאוד שדודי פדלון שוחרר מסע השחרורים ההזוי הזה כבר מטריף .... יש הרבה שחקנים שנה שעברה שהיו הרבה יותר גרועים ממנו והם עדיין פה .ולך מישל יש לי הרגשה ולעוד רבים אחרים שקולך קול ההנהלה לא אתפלא אם אמצא אותך באיזה שלב בחיים בתפקיד שם !!!! הקול קול אלונה והידיים ידי שכטר.....יבוא יום כמו בשנה שעברה ששיחררו את אופיר דודי ואורן שהקבוצה נראתה כמו הצרות שלי ושהם חזרו הקבוצה התייצבה וכול אחד מהם תרם את חלקו וכן מר מישל תרם !!!! שלןם ןלא להתראות ??? זה מה ששכטר אמר לך להגיד???כל השחקנים האלה ששוחררו כולל זרקו יכלו להישאר מקווה שלא נצטער על כך. אגב מישל גם שנה שעברה טעית בהערכות כלפי השחקנים הללו ובהזדמנות זאת אני רוצה להודות לשחקנים שתרמו המון לעליית הפועל באר שבע ויאללה :סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

רונן כהן כתב:תאמין לי שאני לא סתם אומר,אני מחפש את הראיון איתו לאחר שעזב את באר שבע וברגע שאני ימצא אני יראה אותו לכולם.
בקצרה הוא ליכלך על הקבוצה ועל האוהדים ועל זה שהוא לא נהנה פה בכלל אבל הוא לא דיבר על זה שהוא עשה חוזה כפול בבאר שבע ובגללו הפחיתו לבאר שבע נקודת ליגה.

אז בא אני יגלה לך סוד קטן: עד לפני שנתיים, כמעט כל שחקן שכף רגלו דרכה במועדון הפך ביום שאחרי ל "שגריר מליץ יושר" של המועדון. ולא בכדי. אני מניח שאין צורך לפרט באריכות את מנת חלקם של שחקני הקבוצה בעידן ז'ינו&ניב כהן. לגבי אייל שן, אני אפילו יכול להיות יותר ספציפי ולומר שאחרי היריקה בפרצוף שספג בדמות היחס המחפיר כאשר רכבו הושבת, אין שחקן בעולם שהיה מדבר טוב על המועדון, כך שלא צריך לקחת זאת אישית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:טעות לשחרר אותו גם אם יש מגן שמאלי חתום.

ע"ע תגובתי לארז.

פה זה כבר שאלה של עלויות וסדרי עדיפויות בחלוקת התקציב העונתי.
עומק ורוטציה בספסל זה תמיד טוב, רק שכנראה חישב ומצא גיא עזורי שמעלות שכרו של פדלון ניתן להפיק תועלת רבה יותר מעוד שחקן מחליף כגיבוי להרחקות ופציעות. וכידוע, לא עומד לרשותו תקציב בלתי מוגבל..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה