מה לא מאוזן בכתבתי ארז? מה לא ברור בזה שמבחינתי כולם יכולים לחפש לעצמם מקום פרנסה חדש!ארז3333 כתב:מישל, ידידי, לא מסכים איתך חזק. כתיבתך לא מאוזנת ויש בה סתירות. אתה מצטייר לי מעט כיס מן של ההנהלה. עכשיו הסבר.
אחד הטופיקים שנהניתי לקרוא באינסברוק היה של אריק, בענין אלעד ואביתר. אם אכן כל שחרור הוא פגיעה בול, עקב היות המשוחרר שותף לדברים פחות חיוביים, איך ל ע ז א ז ל (!!!) אביתר שום דבר ויניב (הפייטן) אלול עדין בקבוצה? איך? איך? איך ינענדינק? סליחה על הסגנון, אבל "ריגשת" אותי ידידי המתולתל.
בכל מועדון המכבד את עצמו, אביתר שאיים להכות אוהדים היה מועף על טיל מהקבוצה. כן מישל, על טיל שיוט, עם כתובת באלבקורקי בלי כרטיס חזרה. וזה עוד מבלי להזכיר את המקצועיות הנמוכה להחריד בהגנה בצד ימין. כאן ידידי יש הסכמה מקיר לקיר, גם בקרב אוהבי הסורוקאים (כפי שמכנה אותם אריק) דודו, משה ואחרים ובקרב הציניקנים הגדולים כאריק וחבריו. אביתר לא צריך להיות כאן. נקודה.
אלול בכלל פייטן ולא בלם. מצטער מישל לא מבין אותך. יניב אלול אחראי על לפחות 8 גולים העונה עקב יכולת מ ז ע ז ע ת כבלם. ינענדינק.
לילה טוב!
לא הבנתי מה קשור "כיס של ההנהלה" בדברים אותם אני מציין. דודי פדלון אופיר חיים אורן ניסים
זרקו אלעד ואבייתר גם יחד היו "שותפים לעונה המפוארת" אז מבחינתי הם יכולים ללכת מבלי שוב.
אם רצית "להשחיל לי" יכולת לעשות זאת במקום אחר. כאן זה לא קשור לחלוטין עם הדברים שכתבתי מצטער.
עכשיו תסביר לי מה לא הבנת?
ואל תלך לי לישון עכשיו אנה תני עוד חצי שעה בבקשה.