אדריאן אוגריסה חתם ל3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: אדריאן אוגריסה על סף חתימה

שליחה על ידי הפועלעולה »

ממש לא חושב שאוגריסה עצלן. אולי לבית"ר זה פחות התאים כי גם ככה יש להם פרימדונות בהתקפה והם היו צריכים חלוץ בפרופיל אחר של מהירות, אבל בכללי מק"ש התרשמתי שמדובר בשחקן דומה לאיגור- משחק גב מצוין, בונה התקפות יפה מאוד ובעיקר חלוץ טכני.
אין לו את הלב של איגור ואני לא חושב שהוא יביא ספרינטים עד ההגנה כדי לסגור חורים, מצד שני הוא סקורר הרבה יותר משמעותי והוא תמיד מחפש את השער.
הסרטון שצירפו פה משקף את מה שראיתי. בכללי, מדובר בשחקן איכותי.

מי היה מאמין שאחרי ימי קלימלה ושושנאצ'ב נגיע לימים ששלושת החלוצים הטובים בליגה אצלנו. לא נורמלי.
יש פוטנציאל לכמות אדירה של שערים ביניהם אם הם ידעו לעבוד ביחד בצורה טובה. אין לי ספק שאיגור/אוגריסה ואיסט יהיו צמד מצוין, השאלה לגבי איגור ואוגריסה שצריך לראות איך זה יעבוד אם הם ישחקו מתישהו ביחד.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ברוך הבא, אוגריסה!

אדריאן אוגריסה מצטרף לאלופת המדינה, הפועל "ויקטורי" באר שבע. החלוץ הפרואני מגיע אלינו מעירוני קריית שמונה. בעונה שעברה, כבש 20 שערים בכל המסגרות, וסיים כסגן מלך שערי הליגה. העונה, כבש עד כה 4 שערים בכל המסגרות.

לאחר חתימתו על חוזה ל-3 עונות, אמר: "נרגש לחתום בשורות אלופת המדינה. מודה לצוות המקצועי ולהנהלה על האמון בי. אני בטוח שיחד נוכל לעשות דברים גדולים, ולעמוד בכל היעדים שיוצבו בפנינו"

בהצלחה!!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: אדריאן אוגריסה חתם ל3 שנים

שליחה על ידי שיש »

סקורר מסוג סקורר

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

הפועלעולה כתב:
01 ספטמבר 2026, 15:55
ממש לא חושב שאוגריסה עצלן. אולי לבית"ר זה פחות התאים כי גם ככה יש להם פרימדונות בהתקפה והם היו צריכים חלוץ בפרופיל אחר של מהירות, אבל בכללי מק"ש התרשמתי שמדובר בשחקן דומה לאיגור- משחק גב מצוין, בונה התקפות יפה מאוד ובעיקר חלוץ טכני.
אין לו את הלב של איגור ואני לא חושב שהוא יביא ספרינטים עד ההגנה כדי לסגור חורים, מצד שני הוא סקורר הרבה יותר משמעותי והוא תמיד מחפש את השער.

מי היה מאמין שאחרי ימי קלימלה ושושנאצ'ב נגיע לימים ששלושת החלוצים הטובים בליגה אצלנו. לא נורמלי.
יש פוטנציאל לכמות אדירה של שערים ביניהם אם הם ידעו לעבוד ביחד בצורה טובה. אין לי ספק שאיגור/אוגריסה ואיסט יהיו צמד מצוין, השאלה לגבי איגור ואוגריסה שצריך לראות איך זה יעבוד אם הם ישחקו מתישהו ביחד.
לביתר זה לא התאים כי הוא עולה כסף.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

avivgolan כתב:
01 ספטמבר 2026, 16:42
לביתר זה לא התאים כי הוא עולה כסף.
בדיוק.
זו ההחתמה שדי חששתי ממנה בבית״ר, התקפה של שועה,אצילי ואוגריסה עם קישור טוב מתחת זו שלישייה שבקלות יכולה להיות אחראית על 35-40 שערים לבד.

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

הפועלעולה כתב:
01 ספטמבר 2026, 15:55

יש לאוגריסה יתרון שהוא יכול לייצר לעצמו מצב הבקעה בזכות הטכניקה שלו מה שלאיגור יותר קשה ובכלל הוא גולר בהגדרה שווה דו ספרתי בעונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

החתמה מאוד מעניינת, מה שרן והצוות מבשלים אנחנו לא יודעים את התכנית לכן אני זורם איתו לגמרי.

יתרונות:
שחקן מצוין שבאמת לא מבין איך לא הלך לא להפועל תא לא למכבי חיפה (הכי קל שיש) ואיך ביתר העדיפו את וייסמן (גופה מקצועית) עליו.
מבחינת פרופיל - הוא כן מביא דברים אחרים מאיסט וזלאטנוביץ, הוא עם הכי הרבה נוכחות ברחבה מבין השלושה, יש לו משחק גב על בלמים אולי טוב, אבל ברמה של איסט. כמו איסט הוא גם מאוד קבוצתי ויודע לשתף לעומק ולרוחב מהמשחק גב הזה שזה מצוין לנו.

סימן שאלה:
תרומה למשחק ההגנה, איך הוא לוחץ, כמה הוא כבד, כי זלאטנוביץ המעלה הכי גדולה שלנו שהוא מלחיץ את היריבה ומעלה את הקו הגנה שלנו 15-20 מטר קדימה מעצם זה.
איפה הוא נכנס, אם לא במקום איגור אז השילוב שלהם ביחד (למרות שאיגור כחלוץ חוד) יכול לעבוד, אז 4-3-3 לא יכול לבוא לידי ביטוי, כי מהם ישחק באגף. מהמחשבה הזו, ועם איך שרן חושב, אני לא אתפלא אם נראה משהו בדומה ליובנטוס של 2017 עם מריו מנדזוקיץ, שאני מהמר על איגור, שישחק לא מעט דקות בצד שמאל.
זה הופך דה פקטו את מלדה לרכש לקו, הוא יכול להיות עדיין מצוין וכן בבלגיה הוא שיחק ממש על העמדה של גנאח כל התקופה שלו שם - בפעולה האחרונה וזה גם היה ניכר מאוד מאז שהגיע, הוא ממש לא מלוטש, או גרוע מכך לא בכיוון.

חסרונות:
חיבור עם איגור, שינוי מערך ל3-5-2 שלא נראנו בו טוב או 4-3-1-2 חסר אגפים שלא ראינו עדיין. מבחינת פרופיל השחקן - מהירות ודריבל לאגפים זה משהו שחסר לנו מאוד בקבוצה מבחינת יכולת אישית, וכרגע אין לנו יכולת כזו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא חושב שהוא ואיגור יחד יעבוד, הם די אותו סגנון,
חלוצי מטרה שרוצים כדור לרגל או עם הגב לבלם.
לא רואה יתרון בלהחזיק שניים כאלה יחד על המגרש במשחק סטנדרטי,
אולי בסיטואציות שאנחנו שוכבים על הרחבה וצריכים שחקני מטרה שיסיימו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

nitsande כתב:
01 ספטמבר 2026, 18:36
לא חושב שהוא ואיגור יחד יעבוד, הם די אותו סגנון,
חלוצי מטרה שרוצים כדור לרגל או עם הגב לבלם.
לא רואה יתרון בלהחזיק שניים כאלה יחד על המגרש במשחק סטנדרטי,
אולי בסיטואציות שאנחנו שוכבים על הרחבה וצריכים שחקני מטרה שיסיימו.
במאקרו אתה צודק, יש כן תתי סגנון שיש ביניהם הבדל.

אני חושב שבגלל שאיגור לוקה בדריבל, והוא כן פיזי אז קל לחשוב אבל אני חושב שאיגור יותר בורח עם התנועה רץ לעומק ובין הבלמים בעוד אוגריסה יכול בסגנון לשחק ״על שחקן הגנה״.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

שמעו, זה שחקן ששם עונה קודמת 18-20 גולים בכל המסגרות.
העונה כבר 5 גולים.
מאז דיא סבע בספטמבר 2018 לא הגיע סקורר כזה.

הלוואי ויצליח פה.
הוא גם דרום אמריקאי, אז זה בכלל אקסטרה בריגוש.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

שמעון א כתב:
01 ספטמבר 2026, 18:53
שמעו, זה שחקן ששם עונה קודמת 18-20 גולים בכל המסגרות.
העונה כבר 5 גולים.
מאז דיא סבע בספטמבר 2018 לא הגיע סקורר כזה.

הלוואי ויצליח פה.
הוא גם דרום אמריקאי, אז זה בכלל אקסטרה בריגוש.
אם כבר מדברים על זה שהוא פרואני, אז ספרדית ובטח אנגלית קלולקלת כלשהי. מי מהקבוצה דובר ספרדית?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
01 ספטמבר 2026, 18:58
אם כבר מדברים על זה שהוא פרואני, אז ספרדית ובטח אנגלית קלולקלת כלשהי. מי מהקבוצה דובר ספרדית?
אליאל מהטיול בדרום אמריקה
היתר פורטוגזית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

shovalb9 כתב:
01 ספטמבר 2026, 18:58
וולף

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

וולף, לא?
נראה גם אחת מהרופאות

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

לכל מי שחשב שההחתמה של וולף מיותרת , היום מבין כמה חשוב שיש מתרגם בקבוצה