מח' 36 : הפועל ב"ש - הפועל חיפה, 24.5, שבת, 20:30, טרנר
Re: מח' 36 : הפועל ב"ש - הפועל חיפה, 24.5, שבת, 20:30, טרנר
רן לא עשה שום שחרור שחקן שהתברר כטעות, כל מי שעזב קרס גם בקבוצה השנייה.
אנחנו כל קיץ מחדש אומרים שאין כלום בשוק ומשום מקום מוצאים פתאום איזה עומרי גלזר,אבו עביד,פרץ,מזרחי,בלטקסה,ביטון...
אני לא אומר שהשוק רווי בכל טוב אבל כל חלון מביא איתו הזדמנויות משלו.
בניית הסגל העונה הייתה טובה מאוד בעיניי בטח ביחס לעונות האחרונות, רן ידע לבחור שחקנים שיתאימו לסגנון הכדורגל שלו וגם להפיח חיים בכאלו שהיו נראים כמו שחקנים שלא מתאימים אפילו לסדר קונוסים בהפועל ב״ש, יתרה מזאת הוא בחר חדר הלבשה חזק מאוד, חבורה צעירה ומיוחדת שבאה לכל איצטדיון בארץ כדי להסתכל ליריבה בלבן שבעיניים.
על הסגנון ועל הגיוון אפשר לדבר עד מחר, לא ראיתי מאמן אחר בליגה הזאת שמחליף מערכים ושיטות בהצלחה כמו גרביים, הסגנון וה״שטנץ״ הזה היה תענוג לעיניים והביא אותנו למקום הראשון במציאות ספורטיבית.
אנחנו כל קיץ מחדש אומרים שאין כלום בשוק ומשום מקום מוצאים פתאום איזה עומרי גלזר,אבו עביד,פרץ,מזרחי,בלטקסה,ביטון...
אני לא אומר שהשוק רווי בכל טוב אבל כל חלון מביא איתו הזדמנויות משלו.
בניית הסגל העונה הייתה טובה מאוד בעיניי בטח ביחס לעונות האחרונות, רן ידע לבחור שחקנים שיתאימו לסגנון הכדורגל שלו וגם להפיח חיים בכאלו שהיו נראים כמו שחקנים שלא מתאימים אפילו לסדר קונוסים בהפועל ב״ש, יתרה מזאת הוא בחר חדר הלבשה חזק מאוד, חבורה צעירה ומיוחדת שבאה לכל איצטדיון בארץ כדי להסתכל ליריבה בלבן שבעיניים.
על הסגנון ועל הגיוון אפשר לדבר עד מחר, לא ראיתי מאמן אחר בליגה הזאת שמחליף מערכים ושיטות בהצלחה כמו גרביים, הסגנון וה״שטנץ״ הזה היה תענוג לעיניים והביא אותנו למקום הראשון במציאות ספורטיבית.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
צריך להגיע בעיקר להודות לקבוצה על עונה מהנה ביותר. שנים לא ראיתי כדורגל כל כך חיובי וכייפי מהקבוצה.
וכמובן לקוות שה10 אחוז לזכות באליפות איכשהו יתממש.
שאלה למבינים, הצהובים נספרים גם לגמר הגביע?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הרחקה מכרטיסים צהובים לא תופסת לגמר.clark kent כתב: ↑20 מאי 2025, 15:25צריך להגיע בעיקר להודות לקבוצה על עונה מהנה ביותר. שנים לא ראיתי כדורגל כל כך חיובי וכייפי מהקבוצה.
חברים, פוקוס -
פוסט משחק נגד הפועל חיפה .
אמנם הכל (כבר לא) תלוי רק בנו אבל צריך לשדר שאנחנו נהיה שם ונחכה למכבי ת"א בפינה .
להדהד את זה בתקשורת בדיוק כמו שהם עשו ( דור פרץ במחזור הקודם : "אם הם ימעדו, אנחנו נהיה שם" , דוידה לפני 2 מחזורים : "אז נבוא ננצח 3:0 ונעבור אותם" ) . לחלחל בהם ספקות וחוסר ביטחון, ואם הם ביקשו לאחר את המשחק בחצי שעה לטובת שומרי שבת אז אני הייתי מבקש להקדים בחצי שעה רק בשביל הסיכוי שאחרי מחצית נוביל כבר 2 או 3 והם ייכנסו ללחץ .
הכל בראש חברים , נראה לכם שאם הסיטואציה הייתה הפוכה מישהו מהאוהדים שלהם היה מוותר או משדר כניעה ?
זאת העונה שהאוהדים שלנו צריכים להפוך לקילרים כי יש לנו טונות של סיבות להיות גאים בקבוצה.
לא למצמץ - זה עוד לא שלהם !!!
פוסט משחק נגד הפועל חיפה .
אמנם הכל (כבר לא) תלוי רק בנו אבל צריך לשדר שאנחנו נהיה שם ונחכה למכבי ת"א בפינה .
להדהד את זה בתקשורת בדיוק כמו שהם עשו ( דור פרץ במחזור הקודם : "אם הם ימעדו, אנחנו נהיה שם" , דוידה לפני 2 מחזורים : "אז נבוא ננצח 3:0 ונעבור אותם" ) . לחלחל בהם ספקות וחוסר ביטחון, ואם הם ביקשו לאחר את המשחק בחצי שעה לטובת שומרי שבת אז אני הייתי מבקש להקדים בחצי שעה רק בשביל הסיכוי שאחרי מחצית נוביל כבר 2 או 3 והם ייכנסו ללחץ .
הכל בראש חברים , נראה לכם שאם הסיטואציה הייתה הפוכה מישהו מהאוהדים שלהם היה מוותר או משדר כניעה ?
זאת העונה שהאוהדים שלנו צריכים להפוך לקילרים כי יש לנו טונות של סיבות להיות גאים בקבוצה.
לא למצמץ - זה עוד לא שלהם !!!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- red ultras
אליאסי
לופס
ויטור
בלוריאן
מזרחי
ונטורה
קינגס
אליאל
גנאח
יורי
ביטון
לופס
ויטור
בלוריאן
מזרחי
ונטורה
קינגס
אליאל
גנאח
יורי
ביטון
בסיטואציה הפוכה לפני 9 שנים הם ניצחו 6-0 את מכבי חיפה
אפשר להסתפק בחצי מהכמות
אפשר להסתפק בחצי מהכמות
red ultras כתב: ↑20 מאי 2025, 16:31אליאסי
לופס
ויטור
בלוריאן
מזרחי
ונטורה
קינגס
אליאל
גנאח
יורי
ביטון
מדוייק, בלי טריקים ובלי שטיקים. כיוון שאין משמעות לצהובים במשחק הזה, אפשר להתפרע.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא ניתן להם למחוק את הכתם – חייבים לנצח!
אם הפער יעלה ל־5, הם יחגגו כאילו הכול היה נקי.
אבל אם נשאיר את זה על 2 – הכוכבית תישאר להם על המצח לכל החיים.
זו לא רק מלחמה על ניצחון, זו מלחמה על האמת.
לעלות בטירוף, לתת את הדם – ולגרום להם לזכור את זה לנצח.
עולה עם 10 שחקנים ולא עם האלמד החמור הזה לא יודע איך עוד אפשר לחשוב עליו בכיוון של ה11דר אדום בנשמה כתב: ↑20 מאי 2025, 09:41צריך לעשות הכל כדי שיהיה נס, קראו דברים מעולם
אליאסי
לופז, ויטור, בלטקסה, מזרחי
מדיירוש, ביטון, קאנגווה, ונטורה, אחמד
גריטה/תורג'מן
וכן חד משמעית מעדיף את גאנח עליו אבל לא צריך לפתוח עם שניהם פתח עם יורי וגורדנה/פרץ
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חאלס נו
מאמש זה רץ לי בראש...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
פספסתי... תורגמן על גאנח... או גאנח על יורי.
אוהב את ביטון בימין, חותך למרכז, מאד אפקטיבי, משם יש לו מספרי שיא בקריירה.
בחיי שהייתי מגדיל ומוריד שלט ענק אחרי הניצחון "גם בית דין לא יעזור. באר שבע אלופה"
להראות להם ששמים עליהם בולבול
להראות להם ששמים עליהם בולבול