מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
Re: מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
יש רגעים בכדורגל שאתה אומר ״הכל על השחקנים״, אלה 180 דקות שהכל על הצוות המקצועי.
ואני ממש לא מדבר על הרכבים ושיטות אלה יותר בהבנה של מי שייך ויכול לשחק במעמדים האלה מבלי לקבל פיק ברכיים קודם כל.
להקרין להם שקט ובטחון,להראות להם בלופים כמה טובה הייתה ההתנהלות במחצית הראשונה מול מכבי חיפה על אף ההחמצות מסמרות השיער שבסוף גם השתלמה.
וכמה גרועים וחסרי אונים היינו ב20 דקות הראשונות של המחצית השנייה.
חייבים ללמוד מזה,להפיק,להפנים,להיות רגועים לשחק את הכדורגל שלנו,להימנע מטעויות טיפשיות,להסביר לאליאסי שאסור לו להכניס לחץ במשחק ההגנה גם לפעמים אם צריך לוותר על הבילד אפ,לשמור על יתרון אם יהיה,לא להילחץ אם מקבלים שער.
אם הדברים האלה יישומו אין לבית״ר סיכוי,הכל על הצוות המקצועי.
ואני ממש לא מדבר על הרכבים ושיטות אלה יותר בהבנה של מי שייך ויכול לשחק במעמדים האלה מבלי לקבל פיק ברכיים קודם כל.
להקרין להם שקט ובטחון,להראות להם בלופים כמה טובה הייתה ההתנהלות במחצית הראשונה מול מכבי חיפה על אף ההחמצות מסמרות השיער שבסוף גם השתלמה.
וכמה גרועים וחסרי אונים היינו ב20 דקות הראשונות של המחצית השנייה.
חייבים ללמוד מזה,להפיק,להפנים,להיות רגועים לשחק את הכדורגל שלנו,להימנע מטעויות טיפשיות,להסביר לאליאסי שאסור לו להכניס לחץ במשחק ההגנה גם לפעמים אם צריך לוותר על הבילד אפ,לשמור על יתרון אם יהיה,לא להילחץ אם מקבלים שער.
אם הדברים האלה יישומו אין לבית״ר סיכוי,הכל על הצוות המקצועי.
במשחקים האחרונים אנחנו הולכים בכל אחד מהם לאיבוד מתישהו במהלך המשחק.ForeverRed כתב: ↑16 מאי 2025, 13:04בואו לא נספר לעצמנו סיפורים.
ביתר חייבת נקודות. היא תרצה לשבור את המומנטום השלילי לפני הגמר ותעלה בהרכב מלא ובטירוף.
הביקור הקודם בטדי היה רע מאוד. עלינו ליתרון מוקדם ואז הם השתלטו לגמרי על האמצע ועל המשחק.
צריך לדאוג שזה לא יקרה שוב. לתת אחד ולהמשיך לשחק על עוד אחד. ריכוז של 90 דקות בלי לעזוב את המשחק.
בטדי לפני הפליאוף לא הצלחנו לצאת מזה עד הסיום. כדאי לנו מאוד שבשני נצליח, כי אני לא רואה סיכוי איך זה לא יקרה שוב ברגע מסוים.
ונקווה שאליאסי באותם דקות לא יעשה שטויות. הוא מפחיד אותי ממש.
קינגס לא הכי מסתדר עם ירין לוי, כדי שנכריע את זה המאבק שלהם חייב להשתנות לטובתנו.
זה משחק קשה מאוד, אבל כזה שבמומנטום הנוכחי אם נדע לשחק נכון, עם קצת מזל והרבה יכולת אפשר גם לשבור את בית"ר ומשם זה יהיה קל יותר, כי הגנה טובה אין להם. אם הם יאבדו שיווי משקל, באותם רגעים נהיה חייבים ללחוץ על הגז ולהיות יעילים.
הם נמצאים ברגע שהם חייבים ניצחון, אבל זו חרב פיפיות כי אם זה לא הולך, שבירה מנטלית על הפרק, וחייבים לנצל את זה לטובתנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי לא צריך לנסות לשלוט אלא לשחק על מתפרצותyossi כתב: ↑16 מאי 2025, 15:10במשחקים האחרונים אנחנו הולכים בכל אחד מהם לאיבוד מתישהו במהלך המשחק.
בטדי לפני הפליאוף לא הצלחנו לצאת מזה עד הסיום. כדאי לנו מאוד שבשני נצליח, כי אני לא רואה סיכוי איך זה לא יקרה שוב ברגע מסוים.
ונקווה שאליאסי באותם דקות לא יעשה שטויות. הוא מפחיד אותי ממש.
קינגס לא הכי מסתדר עם ירין לוי, כדי שנכריע את זה המאבק שלהם חייב להשתנות לטובתנו.
זה משחק קשה מאוד, אבל כזה שבמומנטום הנוכחי אם נדע לשחק נכון, עם קצת מזל והרבה יכולת אפשר גם לשבור את בית"ר ומשם זה יהיה קל יותר, כי הגנה טובה אין להם. אם הם יאבדו שיווי משקל, באותם רגעים נהיה חייבים ללחוץ על הגז ולהיות יעילים.
הם נמצאים ברגע שהם חייבים ניצחון, אבל זו חרב פיפיות כי אם זה לא הולך, שבירה מנטלית על הפרק, וחייבים לנצל את זה לטובתנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יאללה אברמוב שישחרר עוד כרטיסים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נקבל קיבולת מקסימלית של הדרומי בקיזוז שטחי ההפרדה... אין לו עניין לא להרוויח
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יש לי תחושה חזקה מאוד שמחר השיוויון נשבר,אין לי מושג לטובת מי.
- אורי אדום בנשמה
תרחיש סביר מאוד...
מתי מגיע מחר בערב?
- אורי אדום בנשמה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תגידו אין לכם חיים?
מי יושב וסופר את הזמן ויודע שנשארו 13 שעות, 20 דקות ו 15 שניות?
מי יושב וסופר את הזמן ויודע שנשארו 13 שעות, 20 דקות ו 15 שניות?
- ForeverRed
אי אפשר להפריז במשמעות המשחק היום.
משחק בעל חשיבות היסטורית עבור הפועל באר שבע.
אין לנו את הפריבילגיה לא להצליח.
לתת הכל ולעשות את זה.
בהצלחה!
משחק בעל חשיבות היסטורית עבור הפועל באר שבע.
אין לנו את הפריבילגיה לא להצליח.
לתת הכל ולעשות את זה.
בהצלחה!