מח' 11 : הפועל ב"ש - מכבי נתניה, 30.11, שבת , 19:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: מח' 11 : הפועל ב"ש - מכבי נתניה, 30.11, שבת , 19:30, טרנר

שליחה על ידי delta7 »

להכניס את הרגל של ונטורה לקרח עד יום ד'.
חששתי מאוד מהשיפוט של עודה, שופט חלש מאוד בדר"כ, דווקא היה לא רע, פה ושם פספס צהוב אבל בסך הכל נתן משחק סולידי מאוד.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בעיניי משחק נהדר של הקבוצה במחצית הראשונה. במחצית השנייה הלחץ השפיע וגם שם היו מספיק מצבים כדי להכריע.
יש משחקים כאלו וחשוב שגרפנו את הנקודות. משחק אדיר לונטורה ומיגל, שימו עוד בלם שמאל תותח בקבוצה וזה משולש שפשוט אי אפשר לעבור.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

העניין של ה4 נק׳ שלקחו לנו יהיה בעוכרינו.
אין לי ספק בכלל שאם היה מדובר בשלוש האחרות התקשורת הייתה עושה לחץ פסיכי עד שבית הדין הזבל הזה היה נשבר.
הפועל בש צריכה להפיק לקח מהאירוע הזה ולשנות את כל התפיסה שלה בעיקר התקשורתית.
לא יהיה כאב לב גדול מזה אם נפסיד תואר על תואר על פער של פחות מ4 נק׳.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אם לא ניראון זה 4-5
משחק מעולה . כיף

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

delta7 כתב:
30 נובמבר 2024, 22:33
להכניס את הרגל של ונטורה לקרח עד יום ד'.
חששתי מאוד מהשיפוט של עודה, שופט חלש מאוד בדר"כ, דווקא היה לא רע, פה ושם פספס צהוב אבל בסך הכל נתן משחק סולידי מאוד.
מאז גרינפלד והשיפוט הנוראי השופטים מולנו שופטים טוב, גם עודה החסר מושג היה בסדר גמור ואפילו נתן לויטור אזהרה על עבירה שיכל להוציא עליה צהוב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-115 (111 בליגה הראשונה+4 בליגה השניה) ביננו לנתניה, שהעמיד את המאזן ביננו על 36 נצחונות לנו, 38 תיקו ו-41 נצחונות לנתניה. יחס שערים 130-137 לב''ש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

יש לנו קבוצה מעולה שמשחקת כדורגל טוב ואיכותי.
מה שאני הכי אוהב שבכל משחק מישהו אחר תורם את האקסטרה לניצחון.
זה יכול להיות ספר שעולה מהספסל, זו יכולה להיות פריצה טובה של סטויאנוב, או גריטה או כל אחד אחר.
אני באמת מאמין שזו קבוצה שיכולה לרוץ עד הסוף לאליפות אבל זה יקום ויפול על ינואר.
בפעם האחרונה שבאמת הרגשתי שנביא אליפות זה היה בעונת האליפות הראשונה, דווקא כשהודחנו מול ת׳ון.
הרגשת את העוצמות של הקבוצה ואני מרגיש את זה גם היום. כן חסרים לנו כמה דברים ואם נדע להביא אותם בינואר זה יהיה עד הסוף לדעתי.
חשוב מאוד לשחרר את כל השחקנים שעושים בעיות ופרצופים. כל החטואלים למיניהם, בדש, אליאס, מרציאנו. זה לא בריא, צריכים שחקנים שיתמכו וישמחו גם אם הם לא משחקים.
אחרי שננקה קצת מהסגל, נהיה חייבים לקלוע בעמדות. קוז׳וך יצטרך להחליט בין חיזוק לעמדת בלם, מגן ימני, קיצוני ימני וחלוץ נוסף ברמה. ברור שלא יגיעו לכל העמדות האלה, אבל לפחות ל-2 מהן חובה.

בלם - כי עם כמה שויטור מלך ומקצוען, לא חושב שיהיה נכון לבנות עליו להיות כשיר לכל שאר העונה. חוץ מזה להכין את הקרקע לשנים הבאות עם בלם על מחליף.
מגן ימני - אולי נקודת התורפה שלנו בהרכב זה גיא מזרחי, עם ויטור החולשות שלו אולי קצת ייעלמו לנו מהעין אבל עדיין, העמדה שלו הבעייתית במגרש. וכן חשוב לציין שהוא קצת משתפר גם.
קיצוני ימני - דן לא צריך לשחק שם, העמדה שלו זה באמצע. ספר מתחיל להיות בפוזיציה של שחקן מחליף קבוע שמספק מספרים, סטייל חטואל של פעם. אני מאמין ששחקן זר חייב להיות בהרכב ובגלל זה חייבים להביא לשם באנקר. ספר באמת אחלה אין מה להגיד אבל אם לא בונים עליו להרכב זה די להפוך אותו לסופר סאב.
כרגע זה הולך לו, אבל כשלא יילך לו זה מהר מאוד יילך לקראת שחרור.
חלוץ - גריטה סבבה, לוחץ, פעיל ועם נוכחות ברחבה, אבל כולנו יודעים שזה לא החלוץ שפיללנו לו. כרגע זה איכשהו מחזיק אבל לא ממש יציב. תורג׳מן יחסית בעונה סבבה אבל לא בונה עליו בחיים להיות שחקן הרכב בקבוצה שרצה לאליפות. גם פה צריכים באנקר למרות שלדעתי לעמדה הזאת לא יגיע אף אחד בגלל גריטה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ran כתב:
01 דצמבר 2024, 01:04
יש לנו קבוצה מעולה שמשחקת כדורגל טוב ואיכותי.
מה שאני הכי אוהב שבכל משחק מישהו אחר תורם את האקסטרה לניצחון.
זה יכול להיות ספר שעולה מהספסל, זו יכולה להיות פריצה טובה של סטויאנוב, או גריטה או כל אחד אחר.
אני באמת מאמין שזו קבוצה שיכולה לרוץ עד הסוף לאליפות אבל זה יקום ויפול על ינואר.
בפעם האחרונה שבאמת הרגשתי שנביא אליפות זה היה בעונת האליפות הראשונה, דווקא כשהודחנו מול ת׳ון.
הרגשת את העוצמות של הקבוצה ואני מרגיש את זה גם היום. כן חסרים לנו כמה דברים ואם נדע להביא אותם בינואר זה יהיה עד הסוף לדעתי.
חשוב מאוד לשחרר את כל השחקנים שעושים בעיות ופרצופים. כל החטואלים למיניהם, בדש, אליאס, מרציאנו. זה לא בריא, צריכים שחקנים שיתמכו וישמחו גם אם הם לא משחקים.
אחרי שננקה קצת מהסגל, נהיה חייבים לקלוע בעמדות. קוז׳וך יצטרך להחליט בין חיזוק לעמדת בלם, מגן ימני, קיצוני ימני וחלוץ נוסף ברמה. ברור שלא יגיעו לכל העמדות האלה, אבל לפחות ל-2 מהן חובה.

בלם - כי עם כמה שויטור מלך ומקצוען, לא חושב שיהיה נכון לבנות עליו להיות כשיר לכל שאר העונה. חוץ מזה להכין את הקרקע לשנים הבאות עם בלם על מחליף.
מגן ימני - אולי נקודת התורפה שלנו בהרכב זה גיא מזרחי, עם ויטור החולשות שלו אולי קצת ייעלמו לנו מהעין אבל עדיין, העמדה שלו הבעייתית במגרש. וכן חשוב לציין שהוא קצת משתפר גם.
קיצוני ימני - דן לא צריך לשחק שם, העמדה שלו זה באמצע. ספר מתחיל להיות בפוזיציה של שחקן מחליף קבוע שמספק מספרים, סטייל חטואל של פעם. אני מאמין ששחקן זר חייב להיות בהרכב ובגלל זה חייבים להביא לשם באנקר. ספר באמת אחלה אין מה להגיד אבל אם לא בונים עליו להרכב זה די להפוך אותו לסופר סאב.
כרגע זה הולך לו, אבל כשלא יילך לו זה מהר מאוד יילך לקראת שחרור.
חלוץ - גריטה סבבה, לוחץ, פעיל ועם נוכחות ברחבה, אבל כולנו יודעים שזה לא החלוץ שפיללנו לו. כרגע זה איכשהו מחזיק אבל לא ממש יציב. תורג׳מן יחסית בעונה סבבה אבל לא בונה עליו בחיים להיות שחקן הרכב בקבוצה שרצה לאליפות. גם פה צריכים באנקר למרות שלדעתי לעמדה הזאת לא יגיע אף אחד בגלל גריטה.
שמיכת הזרים די קצרה. בהנחה שבלם חייב לבוא זר אנחנו נצטרך לפחות בעמדה אחת מאלו שציינת להמציא יש מאין ישראלי מוביל.

חלוץ - לא חכם להחליף את גריטה באמצע העונה מכל מיני היבטים, אם מחליטים להביא ישראלי נוסף זה רק אם חותכים לדעתי. אני הייתי מעדיף כרגע לנסות להכניס את אלמוג לעניינים. אפשר להסתדר עם גריטה, תורג׳מן, אלמוג ופרהוד העונה ובסופה לקבל החלטה לגבי גריטה ולסיים את החוזה עם תורג׳מן. אלא אם כן מצליחים להביא לפה משהו ברמת וייסמן/בריבו ואז אפשר לעשות מהלך מעניין.

בלם - אם משדרגים את העמדה הזו הוא חייב להיות זר וזאת העמדה השישית שלנו. הייתי חותך משם את טיבי בסוף העונה כי חמישה בלמים טבעיים בסגל (יחד עם הזר) זה טו מאץ׳

מגן ימני - נצטרך או לבוא עם הברקה בדמות ישראלי/יהודי שיתאזרח או זר על חשבון עמדה אחרת שקיימת כרגע (כנראה ספר).

קיצוני ימני - גם פה, זה או זר על חשבון ספר או ישראלי שבכנות אני לא מצליח לחשוב על מועמד ריאלי שבאמת ירים את הרמה.

חייבים גם להתחיל לצמצם את המיותרים - חטואל, בדש, דדיה ושות׳. אם אפשר אפילו לגרד כמה לירות דמי העברה על חטואל זה עשוי לעזור מאוד.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

צריך לומר שהנייחים שלנו מזעזעים וזה מפתיע מאוד כשמסתכלים על כמות המרימים והנוגחים האיכותיים שיש לנו. די עם קרנות קצרות שלא מובילות לשום מקום, די עם קרנות שלא עוברות שחקן ראשון או מגיעות לדגל הקרן הנגדי. מה קרה להגבהה חזקה וחדה לאמצע הרחבה?

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

dor69 כתב:
01 דצמבר 2024, 08:44
שמיכת הזרים די קצרה. בהנחה שבלם חייב לבוא זר אנחנו נצטרך לפחות בעמדה אחת מאלו שציינת להמציא יש מאין ישראלי מוביל.

חלוץ - לא חכם להחליף את גריטה באמצע העונה מכל מיני היבטים, אם מחליטים להביא ישראלי נוסף זה רק אם חותכים לדעתי. אני הייתי מעדיף כרגע לנסות להכניס את אלמוג לעניינים. אפשר להסתדר עם גריטה, תורג׳מן, אלמוג ופרהוד העונה ובסופה לקבל החלטה לגבי גריטה ולסיים את החוזה עם תורג׳מן. אלא אם כן מצליחים להביא לפה משהו ברמת וייסמן/בריבו ואז אפשר לעשות מהלך מעניין.

בלם - אם משדרגים את העמדה הזו הוא חייב להיות זר וזאת העמדה השישית שלנו. הייתי חותך משם את טיבי בסוף העונה כי חמישה בלמים טבעיים בסגל (יחד עם הזר) זה טו מאץ׳

מגן ימני - נצטרך או לבוא עם הברקה בדמות ישראלי/יהודי שיתאזרח או זר על חשבון עמדה אחרת שקיימת כרגע (כנראה ספר).

MIKIRED: לצאת מהקופסא ולנסות את אחמד. האלטרנטיבה של אחמד ופרהוד זו השאלה בינואר. אם יפנים ויירצה, נבנה מגן ימני תותח.

קיצוני ימני - גם פה, זה או זר על חשבון ספר או ישראלי שבכנות אני לא מצליח לחשוב על מועמד ריאלי שבאמת ירים את הרמה.

חייבים גם להתחיל לצמצם את המיותרים - חטואל, בדש, דדיה ושות׳. אם אפשר אפילו לגרד כמה לירות דמי העברה על חטואל זה עשוי לעזור מאוד.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא מסכים, אחמד ופרהוד שחקני התקפה נקודה. אי אפשר לחשוב שצריך להמציא מגן כל יומיים כי פעם אחת זה עבד בתנאי קיצון. אחמד מבחינתי מחליף לקו ימין, פרהוד כרגע מחליף בעמדת החלוץ. שניהם נותנים לך אלמנטים שאין לך משחקנים אחרים בעמדות האלה.
אם כבר לעבוד עם מישהו מתוך הסגל על שינוי עמדה למגן זה רק עם יוני שהעמדה לא זרה לו לחלוטין וגם זה לא אידיאלי.

לדעתי המהלך המתבקש בשנה הקרובה יהיה למכור את ספר. אין לנו פריבילגיה לבזבז מקום של זר על הספסל, בטח כשיש לנו את ביטון שהוא בול אותו סגנון של שחקן

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

dor69 כתב:
01 דצמבר 2024, 10:56

אין לנו פריבילגיה לבזבז מקום של זר על הספסל, בטח כשיש לנו את ביטון שהוא בול אותו סגנון של שחקן
אני מסכים אבל מהספסל הוא מכריע משחקים, אי אפשר להתעלם מזה. זה לא פחות חשוב מבאנקר בהרכב.
כמה נקודות הוא הביא לנו כבר? מהראש- חדרה, אתמול, קטמון, ריינה, אולי היה עוד.

השאלה אם הוא מסוגל לתת תפוקה כזאת לאורך עונה שלמה או שהוא ידעך שוב. בעונה שעברה מפברואר-מאי הוא היה חסר תועלת לחלוטין.
בכל מקרה אם מוותרים עליו זה צריך להיות רק בשביל רכש שהוא הזדמנות חד פעמית שישדרג את הקבוצה מהרגע הראשון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:
01 דצמבר 2024, 11:01
אני מסכים אבל מהספסל הוא מכריע משחקים, אי אפשר להתעלם מזה. זה לא פחות חשוב מבאנקר בהרכב.
כמה נקודות הוא הביא לנו כבר? מהראש- חדרה, אתמול, קטמון, ריינה, אולי היה עוד.

השאלה אם הוא מסוגל לתת תפוקה כזאת לאורך עונה שלמה או שהוא ידעך שוב. בעונה שעברה מפברואר-מאי הוא היה חסר תועלת לחלוטין.
בכל מקרה אם מוותרים עליו זה צריך להיות רק בשביל רכש שהוא הזדמנות חד פעמית שישדרג את הקבוצה מהרגע הראשון.
ברור שלא מוותרים עליו בשביל לוותר אלא בשביל להביא שחקן טוב יותר. אישית מאוד קשה לי עם חוסר הדומיננטיות שלו, גנאח הבוסרי פי 20 יותר דומיננטי ופעיל במהלך משחק. קשה לי עם ווינגר שאין לו דריבל ומהירות

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

בינואר לא הייתי משחרר אף זר שלנו. לא ספר ולא גריטה.
רץ עם מה שיש ואם יש אופציה לאיזה ישראלי צעיר ומעניין לחלק הקדמי - רק אז הולך על זה.

צריך להתמקד קודם כל בזר השישי. בלם זר ברמה של ונטורה יקפיץ את הרמה של הקבוצה פלאים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

באמת יש מישהו שעוד חושב לשחרר את ספר?
גנאח כשרוני מאוד אין ספק אבל יש לו דרך מאוד מאוד ארוכה בשביל להוכיח שהוא גם שחקן אפקטיבי

שלח תגובה