כי אנחנו לא חיים בלה לה לנד. יש נסיבות.
מחנה אימון 24/25
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מחנה אימון 24/25
יש שידור היום?
הפועל "ויקטורי" באר שבע תחל בשעה 18:00 את משחק ההכנה השני במחנה האימונים, מול יריבתה הפולנית סטאל רז'שוב. עדכונים חיים יועברו באפליקציה הרשמית.
ההרכב הפותח:
בן גורדין, אור דדיה, איתן טיבי (C), אור בלוריאן, הלדר לופס, רועי גורדנה, יוני סטויאנוב, אנטוניו ספר, גיא בדש, אלון תורג'מן, רותם חטואל.
לא ברור איזה מערך אמור לעלות מההרכב הזה, מה שכן מרגיש כמו סלט, הקישור צריך חיזוק בהול.
ההרכב הפותח:
בן גורדין, אור דדיה, איתן טיבי (C), אור בלוריאן, הלדר לופס, רועי גורדנה, יוני סטויאנוב, אנטוניו ספר, גיא בדש, אלון תורג'מן, רותם חטואל.
לא ברור איזה מערך אמור לעלות מההרכב הזה, מה שכן מרגיש כמו סלט, הקישור צריך חיזוק בהול.
- dardasmiley
לפי ההרכבים משני המשחקים במחנה והקולות שיוצאים משם נראה שקוזוך לא ממש מתלהב מקניונס.
הזוי. היחיד עם כדורגל
הזוי. היחיד עם כדורגל
- ForeverRed
מסרב להאמין שהוא עד כדי כך חסר מושג.
- Melikson24
לא חושב שאפשר להסיק את זה מהרכבים במחנה. גם ככה כולם משחקים כמחצית.dardasmiley כתב: ↑06 יולי 2024, 17:15לפי ההרכבים משני המשחקים במחנה והקולות שיוצאים משם נראה שקוזוך לא ממש מתלהב מקניונס.
הזוי. היחיד עם כדורגל
נגלה במשחק הראשון מול הבולגרים.
איזה קולות יוצאים מהמחנה? אולי הקולות בראש של הגמורים ששלחו את ברדה לת"א וז'וסוואה לב"ש.
בכל מקרה קניונס התחיל את האימונים בכמה ימים איחור ובמשחקי ההכנה ההרכב שפותח הוא לא בהכרח ההרכב הבכיר.
1-0, חטואל כובש אחרי בישול של ספר. לפי 365scores אנחנו שולטים בצורה אבסולוטית במשחק (68-32 החזקת כדור).
בכל מקרה קניונס התחיל את האימונים בכמה ימים איחור ובמשחקי ההכנה ההרכב שפותח הוא לא בהכרח ההרכב הבכיר.
1-0, חטואל כובש אחרי בישול של ספר. לפי 365scores אנחנו שולטים בצורה אבסולוטית במשחק (68-32 החזקת כדור).
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 06 יולי 2024, 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלה הקולות שמסתובבים בראש של מספר הזויים שמנסים לשים רגליים למאמן.dardasmiley כתב: ↑06 יולי 2024, 17:15לפי ההרכבים משני המשחקים במחנה והקולות שיוצאים משם נראה שקוזוך לא ממש מתלהב מקניונס.
הזוי. היחיד עם כדורגל
כמובן שבונים על זה שיש כאלה שיאמינו לחרטוטים האלה כולל כמה כאן בפורום.
מסכים.
אבל גם בכר לא התלהב מוואקמה...
בואו ניתן עוד קצת זמן
לפחות במשחקי אימון
- dardasmiley
חבל שאתה מתחיל ככה חזק. לא רשמתי מילה נגד רן, להיפך אני דווקא מאלו שמאמינים בו והוא יכול להיות שיחוק רציני.
דווקא בגלל זה הייתי מצפה שקניונס יהיה העוגן שלו.
לא צריך להסיק שום דבר ממשחקי הכנה, זה כמו להגיד שאם בלוריאן פתח היום זה אומר שהוא הבלם המועדףdardasmiley כתב: ↑06 יולי 2024, 17:50חבל שאתה מתחיל ככה חזק. לא רשמתי מילה נגד רן, להיפך אני דווקא מאלו שמאמינים בו והוא יכול להיות שיחוק רציני.
- Melikson24
מחצית ראשונה:
7': אור דדיה מעביר כדור מהאגף לכיוון גיא בדש, שמנער מעליו שחקן הגנה ומשאיר את הכדור לרועי גורדנה. גורדנה בועט מקו ה-16 אך הכדור חומק סנטימטרים מעל המשקוף.
12': אנטוניו ספר בועט בחוזקה מחוץ לרחבה, השוער הפולני הודף לקרן.
24': רועי גורדנה מוצא את רותם חטואל בתוך הרחבה, רותם בועט לפינה הרחוקה והכדור חומק מחוץ למסגרת.
35': גול! אנטוניו ספר מקבל את הכדור ברחבה, מבשל לרותם חטואל, שמ-5 מטרים כובש את הראשון במשחק - 0:1 הפועל "ויקטורי" באר שבע.
סיום המחצית הראשונה.
7': אור דדיה מעביר כדור מהאגף לכיוון גיא בדש, שמנער מעליו שחקן הגנה ומשאיר את הכדור לרועי גורדנה. גורדנה בועט מקו ה-16 אך הכדור חומק סנטימטרים מעל המשקוף.
12': אנטוניו ספר בועט בחוזקה מחוץ לרחבה, השוער הפולני הודף לקרן.
24': רועי גורדנה מוצא את רותם חטואל בתוך הרחבה, רותם בועט לפינה הרחוקה והכדור חומק מחוץ למסגרת.
35': גול! אנטוניו ספר מקבל את הכדור ברחבה, מבשל לרותם חטואל, שמ-5 מטרים כובש את הראשון במשחק - 0:1 הפועל "ויקטורי" באר שבע.
סיום המחצית הראשונה.
ממש לא כיוונתי אליך,אלה לכל מיני הזיות שחושבים שהם מכירים מישהו שמכיר מישהו ששמע משהו וחירטט.dardasmiley כתב: ↑06 יולי 2024, 17:50חבל שאתה מתחיל ככה חזק. לא רשמתי מילה נגד רן, להיפך אני דווקא מאלו שמאמינים בו והוא יכול להיות שיחוק רציני.