כמו שכתבתי בנושא השני, מי שרוצה לטמון את הראש בחול שיעשה את זה...
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אבל נתניה עם תקציב ומשאבים שהם חצי משלך. ועובדתית הם גם לא נמצאים באיזורים האלה.
אתה כבר עשר שנים חלק ממשחקי עונה בצורה כזו או אחרת.
האם באמת הייתה את האופציה ללכת עד הסוף? לרב לא.
אבל כן היית באיזור.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
נתניה מתנהלת עם תקציב הכנסות ומוכרת כל מה שזז.
כשסגל ישים 15 מיליון שקל מהבית כל עונה תאמין לי שהוא יכוון כמה שיותר גבוה ולא יצעק יש על מקום שלישי וכדורגל זוועתי.
ושוב, בפעם המיליון - יש הבדל בין לכוון ללדרוש/לצפות. אם אתה לא מכוון לשם ולא מנסה להגיע לשם אז בשביל מה לה לשים 15 כל שנה?היא תתנהל בתקציב הכנסות, תעמיד תקציב של 40 מיליון שקל ותסיים מקום 3-4.
- Sir Alex Ferguson
למה אתה "מקטין ציפיות"?שיש כתב: ↑03 יוני 2024, 09:03מבחינת הבעלים היא לא תפטר על זה שאין צלחת אבל הקהל כבר יעשה את העבודה......אסור לנו להיגרר לזה כי כל מאמן יעוף מםה על טיל אחרי שנה או אפילו פחות. בגלל זה לי אין ציםייה ואני לא יבקש את הראש של אף מאמן שיסיים בלי צלחת ובמקום שלישי
ותאכלס לכוון לכל התארים זה פאתטי שאתה לא עושה כלום בשביל זה, אלה רק מילים
למה אתה "שואף לבינוניות"?
המטרה היא: "ללכת עד הסוף"!

- Melikson24
תודה שהעלתה את התמונה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 09:22למה אתה "מקטין ציפיות"?
![]()
עכשיו אני מעריך אותה אפילו יותר. כך בעלים צריך להיות - לשאוף לטוב ביותר.
אותך אולי זה מרגיז אותי לאSir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 09:22למה אתה "מקטין ציפיות"?
![]()
שתגיד מה שבא לה
לא קונה את זה
לשאוף למצוינות ולהתנהל בבנוניות
השאלה היא לאן הולכים ה15 האלהז?Melikson24 כתב: ↑03 יוני 2024, 09:19נתניה מתנהלת עם תקציב הכנסות ומוכרת כל מה שזז.
כשסגל ישים 15 מיליון שקל מהבית כל עונה תאמין לי שהוא יכוון כמה שיותר גבוה ולא יצעק יש על מקום שלישי וכדורגל זוועתי.
ושוב, בפעם המיליון - יש הבדל בין לכוון ללדרוש/לצפות. אם אתה לא מכוון לשם ולא מנסה להגיע לשם אז בשביל מה לה לשים 15 כל שנה?היא תתנהל בתקציב הכנסות, תעמיד תקציב של 40 מיליון שקל ותסיים מקום 3-4.
נוח לה לבזבז אותם ככה כי יש לה הרבה ? זה לא ענייני
ולפני זה הטענות שלך היו שהיא מתחבאת מאחורי המאמן ושולחת אותו להגיד את זה ולספוג את האש בכשלונות.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 09:22למה אתה "מקטין ציפיות"?
![]()
הנה היא אמרה את זה במילותיה שלה.
- Sir Alex Ferguson
מעולה, רק אל תהיה צבוע ותגיד לי במהלך השנה שאף אחד לא מדבר על אליפות ושלא מציבים ציפיות שאינם בינם לבין המציאות כל קשר ורק מייצרות לחץ ומכניסות את המערכת לסחרור ברגע שהם לא מתרחשות (וברור גם לך שגם העונה זה לא יקרה).Melikson24 כתב: ↑03 יוני 2024, 09:24תודה שהעלתה את התמונה.
עכשיו אני מעריך אותה אפילו יותר. כך בעלים צריך להיות - לשאוף לטוב ביותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
שוב - יש הבדל בין לצפות לבין לכוון.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 09:33מעולה, רק אל תהיה צבוע ותגיד לי במהלך השנה שאף אחד לא מדבר על אליפות ושלא מציבים ציפיות שאינם בינם לבין המציאות כל קשר ורק מייצרות לחץ ומכניסות את המערכת לסחרור ברגע שהם לא מתרחשות (וברור גם לך שגם העונה זה לא יקרה).
כל עוד אנחנו בחצי תקציב מהמכביות - אף אחד, לא אני, לא אתה ולא אלונה - יבוא בטענות שלא לקחנו אליפות.
וברגע שהבנו שנפלנו בבניית הסגל(בהפסד למכבי בגביע הטוטו), מאז אף אחד לא אומר את המילה אליפות חוץ ממך.
- ForeverRed
בינוניות זה השם השני שלה.
לא מאמינה בבינוניות עאלק. יותר נכון לא מאמינה בהקטנת ציפיות שיפגעו בהכנסות.
לא מאמינה בבינוניות עאלק. יותר נכון לא מאמינה בהקטנת ציפיות שיפגעו בהכנסות.
בעיניי זה קצת פילוסופיMelikson24 כתב: ↑03 יוני 2024, 09:37שוב - יש הבדל בין לצפות לבין לכוון.
כל עוד אנחנו בחצי תקציב מהמכביות - אף אחד, לא אני, לא אתה ולא אלונה - יבוא בטענות שלא לקחנו אליפות.
וברגע שהבנו שנפלנו בבניית הסגל(בהפסד למכבי בגביע הטוטו), מאז אף אחד לא אומר את המילה אליפות חוץ ממך.
כל עוד אתה מכוון ולא מצפה זה בסדר ברגע שתתחיל לצפות זה לא בסדר? לא הגיוני? מחייב פעולות אחרות?
כשאתה מכוון אתה סוחף איתך אלפים ואתה יוצר אצלם ציפייה בין אם תרצה ובין אם לא , ובסופו של דבר מי שלא עומד בציפיות שנוצרו זה המאמן, הצוות המקצועי והשחקנים( בקיצור כל העולם ואישתו ורק לא מי שמביא כסף מהבית)
לפי אלונה והמטרות שלה , אם אחרי סיבוב ראשון ניהיה במרחק דו ספרתי ממקום 1 הוא צריך להיות מפוטר כבר לא ?
- Melikson24
אתה משחק לי פה על הסמנטיקה (וברור שהמילים נבחרו בקפידה בשביל שתעשו בדיוק את זה) בזמן שרוח הדברים היא שהיא מבטיחה פה קבוצה תחרותית, מכוונת לכל התארים, אומרת שלא תקטין ציפיות ואף מגדילה להבליט את זה כששבה ומדגישה שהיא מאמינה שניתן להביא אליפויות גם בתקציבים האלה.
זה שזה לא ריאלי ונאמר בשביל שיקנו מנויים אנחנו כולנו יודעים. עם זאת, אשחק את המשחק שלה. זה מה שהצהרת? ככה המועדון וכל מאמן ייבחן. אני שלם עם עצמי כי זה מה שאמרתי לאורך כל העונה הנוכחית כשהוצהר בתחילת העונה שרוצים מקום אחד למעלה.