הפועל באר שבע - בני ריינה, שני, 20:00, טרנר
- ForeverRed
Re: הפועל באר שבע - בני ריינה, שני, 20:00, טרנר
היו לי אפס ציפיות מדדיה. אפיחו מינוס.
והוא עדיין מפתיע לרעה.
והוא עדיין מפתיע לרעה.
חמד נתן משחק מעולה
פאון הביא מספרים
מיכה באמצע או בימין היה מעולה
שמיר ובאריירו באמצע היו מעולים
אני אהבתי את דדיה בשמאל, הוא הרבה פחות תוקע את המשחק ככה והגנתית יותר קל לו,אבל גם עדיין לא מביא ייצור מצבים בהתקפה.
דן אריאלי בכורה לשחקן נוער(נוער של מכבי), וגם השתלב ממש אחלה במשחק.
שאפי לא היה מדויק, אבל אני אוהב אותו כחלוץ שני.
חטואל נכנס מגעיל וגם לא קבוצתי. בשניה שספורי חוזר שישחררו אותו להחלים.
כל הכבוד הפועל יאללה למשוכה הבאה
פאון הביא מספרים
מיכה באמצע או בימין היה מעולה
שמיר ובאריירו באמצע היו מעולים
אני אהבתי את דדיה בשמאל, הוא הרבה פחות תוקע את המשחק ככה והגנתית יותר קל לו,אבל גם עדיין לא מביא ייצור מצבים בהתקפה.
דן אריאלי בכורה לשחקן נוער(נוער של מכבי), וגם השתלב ממש אחלה במשחק.
שאפי לא היה מדויק, אבל אני אוהב אותו כחלוץ שני.
חטואל נכנס מגעיל וגם לא קבוצתי. בשניה שספורי חוזר שישחררו אותו להחלים.
כל הכבוד הפועל יאללה למשוכה הבאה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אין יותר מדי מה לקחת מהמשחק הזה חוץ מאת הדקות החשובות של בריירו וחמד, היכולת של יחזקאל וכמובן הנקודות.
ריינה קבוצה מביכה אבל כל משחק בליגה הזאת שנגרר לדקה 60 בתיקו הופך למלחמת עולם אז נחמד שהצלחנו להימנע מזה.
בשבוע הבא יהיה יותר קשה ולמזלנו נקבל לא מעט שחקנים חשובים בחזרה. נקסטטט
ריינה קבוצה מביכה אבל כל משחק בליגה הזאת שנגרר לדקה 60 בתיקו הופך למלחמת עולם אז נחמד שהצלחנו להימנע מזה.
בשבוע הבא יהיה יותר קשה ולמזלנו נקבל לא מעט שחקנים חשובים בחזרה. נקסטטט
- ForeverRed
לא משחק טוב שלנו.
מה שמדאיג זו בעיקר הגישה ושפת הגוף.
דווקא בתקופה הכי חשובה, עושה רושם שיש עייפות ופציעות ושחסרה אנרגיה. אולי הניצחון יעורר קצת.
שרון מימר זה מאמן ששונא כדורגל.
יש לו חומר ששווה הרבה יותר מהגועל שמוצג על המגרש.
מה שמדאיג זו בעיקר הגישה ושפת הגוף.
דווקא בתקופה הכי חשובה, עושה רושם שיש עייפות ופציעות ושחסרה אנרגיה. אולי הניצחון יעורר קצת.
שרון מימר זה מאמן ששונא כדורגל.
יש לו חומר ששווה הרבה יותר מהגועל שמוצג על המגרש.
משחקים מול ריינה לא ישקפו דבר וחצי דבר על שחקנים ספציפיים, בטח על כאלה שנראים כמו גופות כבר חודשים.
משחק זוועה , זו קבוצה שהייתה גרועה יותר מהפועל תא שקיבלה 6 ולא עשינו יותר מדי.
אין כלום מה לקחת מהמשחק הזה .
אין כלום מה לקחת מהמשחק הזה .
היו לנו הרבה חיסורים
נוסיף גם את הפציעה של סולומון
ניקח מהמשחק הזה רק את הניצחון ואת הצמד של פאון שנותן קצת נחת.
מול חדרה היכולת הזאת לא תספיק לנו.
נוסיף גם את הפציעה של סולומון
ניקח מהמשחק הזה רק את הניצחון ואת הצמד של פאון שנותן קצת נחת.
מול חדרה היכולת הזאת לא תספיק לנו.
קיוויתי שחוץ מ3 נקודות יהיה עוד דברים לקחת הביתה.
נאלץ להסתפק ב3 נקודות בלבד.
יותר מדי חוסר אנרגיות. אפילו חטואל שעדיין מחפש את השער בלבד כרגיל נראה פחות עצבני ודרמטי שלא הולך. וזה לא סימן טוב.
כן אחמיא לחמד, פאון בעוד משחק פחות טוב מאז הפציעה אבל מגיע לו השערים האלה. תמיד עובד.
אני לא הכי מבין את ההכנסה של דדיה למגן שמאלי. בימין קשה לו, אז בשמאל?
בחיי שאני מעדיף שם פשוט שחקן כלשהו גם אם זה לא העמדה שלו. לא מבין את החילוף הזה של ברדה. להכניס את דדיה זה כמעט כמו פחות שחקן. גם כשהוא כבר כן עולה ופותח על הקו, פשוט לא יצא מזה כלום.
ואין לי טענות אליו. הוא עושה את מה שהוא יודע. זה לא בעיה שלו שזה מעט מאוד, בטח ובטח שזה בצד ההפוך.
יותר מדי חוסר אנרגיות. אפילו חטואל שעדיין מחפש את השער בלבד כרגיל נראה פחות עצבני ודרמטי שלא הולך. וזה לא סימן טוב.
כן אחמיא לחמד, פאון בעוד משחק פחות טוב מאז הפציעה אבל מגיע לו השערים האלה. תמיד עובד.
בחיי שאני מעדיף שם פשוט שחקן כלשהו גם אם זה לא העמדה שלו. לא מבין את החילוף הזה של ברדה. להכניס את דדיה זה כמעט כמו פחות שחקן. גם כשהוא כבר כן עולה ופותח על הקו, פשוט לא יצא מזה כלום.
ואין לי טענות אליו. הוא עושה את מה שהוא יודע. זה לא בעיה שלו שזה מעט מאוד, בטח ובטח שזה בצד ההפוך.
ניצחון חשוב מאוד.
מקווה לראות מהר בחזרה את ספורי, גורדנה , ויטור ולופז.
מקווה לראות מהר בחזרה את ספורי, גורדנה , ויטור ולופז.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא ברור לי על מה התלונות, להזכירכם מכבי חיפה לא ניצחה אותם העונה וגם מכבי תל אביב במשחק השני מולם ניצחו אותם רק 2-0.
אני מעודד מהמשחק הזה.
מיכה במשחק טוב, פאון במשחק טוב, חמד במשחק טוב, סולומון היה נראה כמו מחליף לגיטימי עד שהוא נפצע, יחזקאל מצוין כרגיל וצריך להחתים אותו ל3 שנים ולנעול אותו בעמדת המגן הימני, אפילו שאפי היה לא רע.
אז לא ברור לי על מה התלונות והאכזבה של אנשים.
גם בריירו ושמיר היו טובים היום, בכלל כל השחקנים חוץ מחטואל שנכנס על הפנים היו טובים היום ולא היינו רחוקים מלנצח 3/4-0.
אז תתעודדו, ספורי עוד מעט חוזר, ויטור וגורדנה חוזרים להרכב ביום שבת, יש לנו אחלה קבוצה.
אני מעודד מהמשחק הזה.
מיכה במשחק טוב, פאון במשחק טוב, חמד במשחק טוב, סולומון היה נראה כמו מחליף לגיטימי עד שהוא נפצע, יחזקאל מצוין כרגיל וצריך להחתים אותו ל3 שנים ולנעול אותו בעמדת המגן הימני, אפילו שאפי היה לא רע.
אז לא ברור לי על מה התלונות והאכזבה של אנשים.
גם בריירו ושמיר היו טובים היום, בכלל כל השחקנים חוץ מחטואל שנכנס על הפנים היו טובים היום ולא היינו רחוקים מלנצח 3/4-0.
אז תתעודדו, ספורי עוד מעט חוזר, ויטור וגורדנה חוזרים להרכב ביום שבת, יש לנו אחלה קבוצה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
את מי היית שם בשמאל? זה מה ישyossi כתב: ↑27 פברואר 2023, 23:04קיוויתי שחוץ מ3 נקודות יהיה עוד דברים לקחת הביתה.
חטואל סחוט, אם הוא קורץ מהחומר הנכון הוא יתעלה בפלייאוף ויסחוב אותנו
מה אתם רוצים מפאון, שם צמד והיה הכי טוב אצלנו
השחקנים סחוטים ועם כל הרצון הטוב לתת הצגה ולהגדיל את הפרש השעירים טוב שהורידו את הרגל מהגז אחרי הגום השני,צריך לגרד את הנצחונות עד המשחק בסמי ולקוות שנגיע בכושר שיא ולא נפסיד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הדבר הכי חשוב שקרה במשחק אתמול -