לא רואה מצב שמישהו אצלנו במועדון יכול לעשות מהלך כל כך נטול אגו...maxkid22 כתב: צריך לקבל מחר בבוקר קריאה למשרד לשיחה עם הקברניטים, להגיד לו שאין לנו בלמים ליום שלישי, ואם הוא מוכן לעלות על המגרש ולתת מעצמו 200%, הם ישימו הכל מאחור והוא יוחזר לסגל.
למרות שאחרי שנתיים שהוא שיחק בהן אולי 10-15 משחקים לא רואה מצב שמשהו טוב ייצא מזה
עמית ביטון
- dardasmiley
Re: עמית ביטון
מסכים. די כבר עם המשחקי אגו האלהmaxkid22 כתב: צריך לקבל מחר בבוקר קריאה למשרד לשיחה עם הקברניטים, להגיד לו שאין לנו בלמים ליום שלישי, ואם הוא מוכן לעלות על המגרש ולתת מעצמו 200%, הם ישימו הכל מאחור והוא יוחזר לסגל.
למרות שאחרי שנתיים שהוא שיחק בהן אולי 10-15 משחקים לא רואה מצב שמשהו טוב ייצא מזה
אתם רציניים? לשחק בהרכב אחרי שנתיים שלא שיחק?
ברדה.dardasmiley כתב:
לא רואה מצב שמישהו אצלנו במועדון יכול לעשות מהלך כל כך נטול אגו...
כזה חמור גרם,באמת האמנתי שייצא ממנו משהו זה.
זה יכול להיות יותר גרוע מלפתוח עם קבהא וקלטינס?yakar כתב:אתם רציניים? לשחק בהרכב אחרי שנתיים שלא שיחק?
עדיין אם איך שההגנה ניראת עדיף כבר שיגביר את קצב האימונים ויהיה חלק מהסגלyakar כתב:אתם רציניים? לשחק בהרכב אחרי שנתיים שלא שיחק?
חד משמעי כן.maxkid22 כתב: זה יכול להיות יותר גרוע מלפתוח עם קבהא וקלטינס?
שני אלה שחקני כדורגל. שיר כבר פרש בלי להודיע
לכאורהniv1 כתב: חד משמעי כן.
שני אלה שחקני כדורגל.
רוצה לצאת קצת להגנת ביטון....
משחק סופר חשוב מבחינת המועדון (חייב לומר שאני לא מבין כל כך למה....) הגנת תלאים כשהוא הבלם המוביל בדקות בלי חמצן. יכול לקרות לגדולים יותר
משחק סופר חשוב מבחינת המועדון (חייב לומר שאני לא מבין כל כך למה....) הגנת תלאים כשהוא הבלם המוביל בדקות בלי חמצן. יכול לקרות לגדולים יותר
eitam כתב:רוצה לצאת קצת להגנת ביטון....
בלם עם פוטנציאל מבחינת נתונים. שרף את עצמו בב"ש יותר מידי טעויות לאחרונה. איבד את הביטחון לגמרי. אולי אחרי עונת השאלה. עדיין יהיה קשה לקהל לקבל אותו בחזרה.
תמשיכו להאמין ולרצות ששחקני בית יצילו את הקבוצה .
יש להם יותר אגו ופוזה מאלונה , לא יצא מהם כלום בחיים .
יש להם יותר אגו ופוזה מאלונה , לא יצא מהם כלום בחיים .
הלוואי שהוא יעזוב, אבל לא בשבילנו בשביל הקריירה שלו.
קורה ששחקן צעיר עושה טעויות, לא צריך להרוג אותו. קלטינס וויטור עם טעויות לא פחות קשות ועליהם אני לא שומע את העליהום שיש על עמית.
קורה ששחקן צעיר עושה טעויות, לא צריך להרוג אותו. קלטינס וויטור עם טעויות לא פחות קשות ועליהם אני לא שומע את העליהום שיש על עמית.
איך מה שהוא עשה שווה ממה שויטור עשה בבלומפילד?
הצטברות טעויות + חוסר ביטחון בולט.nir767676 כתב:איך מה שהוא עשה שווה ממה שויטור עשה בבלומפילד?
וויטור גם הוכיח את היכולת שלו, ביטון עוד לא.