שון גולדברג
Re: שון גולדברג חתם
שיהיה לו בהצלחה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שון גולדברג
שיהיה בהצלחה, הלוואי שיוכיח שטעיתי וסתם נפלתי על משחקים חלשים שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אפס שערים ובישולים ב-86 משחקים בליגת העל (לא כולל הבישול לוואקמה ב 1-4 בטדי). אז יש לנו מגן אחד התקפי מדי ומגן אחד הגנתי מדי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
דווקא עם זה אני חי בשלום, כל עוד הוא עושה הגנה ברמה טובה זה מספק.אסי, דגים כתב:אפס שערים ובישולים ב-86 משחקים בליגת העל (לא כולל הבישול לוואקמה ב 1-4 בטדי). אז יש לנו מגן אחד התקפי מדי ומגן אחד הגנתי מדי.
כולנו יודעים שברוב משחקי הליגה קבוצות באות להתגונן נגדנו עם 10 שחקנים לפני הכדור, במצב כזה אורן יכול לשחק חצי קשר (עם חיפוי נכון משאר ההגנה), במין מערך א-סימטרי.
במשחקים שקבוצות יבואו לשחק פתוח או לחילופין לתקוף, ממילא נצטרך פחות כלים התקפיים כדי לפרוץ בונקר ולהגיע לשער ואורן יוכל לנוח.
ועוד חלום קטנטן, יכול להיות שדווקא בגלל ששניהם סוגים שונים זה ידרבן אותם להשקיע ולפתח את הצד הפחות מפותח אצל כל אחד מהם.
אם אורן לא ישפר את הפן ההגנתי הןא לא יראה דשא בעונה הבאה לטעמיdardasmiley כתב:
דווקא עם זה אני חי בשלום, כל עוד הוא עושה הגנה ברמה טובה זה מספק.
כולנו יודעים שברוב משחקי הליגה קבוצות באות להתגונן נגדנו עם 10 שחקנים לפני הכדור, במצב כזה אורן יכול לשחק חצי קשר (עם חיפוי נכון משאר ההגנה), במין מערך א-סימטרי.
במשחקים שקבוצות יבואו לשחק פתוח או לחילופין לתקוף, ממילא נצטרך פחות כלים התקפיים כדי לפרוץ בונקר ולהגיע לשער ואורן יוכל לנוח.
ועוד חלום קטנטן, יכול להיות שדווקא בגלל ששניהם סוגים שונים זה ידרבן אותם להשקיע ולפתח את הצד הפחות מפותח אצל כל אחד מהם.
אורן ביטון צריך לקנות כרית נוחה לטוסיק. (מקווה שילחם על המקום שלו במקום לוותר כמו ישראלי מצוי)
קצת איטי אבל כל כך חכם. לא עושה דברים שלא יודע ונותן לנו איזון נהדר עם ביטון בצד השני.
קצת איטי אבל כל כך חכם. לא עושה דברים שלא יודע ונותן לנו איזון נהדר עם ביטון בצד השני.
לגמרי מגיע לו הקפצה.
העלים את הפולני שלהם בימין לחלוטין בלי הרבה עזרה, משחרר מהר, לא עושה דברים שלא יודע. אחלה כלי טקטי במעבר ל3 בלמים.
עדיין חושבים שאין הבדל מתורג'מן?
החתמה אפורה אך יעילה.
העלים את הפולני שלהם בימין לחלוטין בלי הרבה עזרה, משחרר מהר, לא עושה דברים שלא יודע. אחלה כלי טקטי במעבר ל3 בלמים.
עדיין חושבים שאין הבדל מתורג'מן?
החתמה אפורה אך יעילה.
אנדרייטד.
עבודה הגנתית מצוינת, לא תוקף בכלל אבל נותן לנו שקט מאחורה וזה מה שחשוב לפני הכל.
עבודה הגנתית מצוינת, לא תוקף בכלל אבל נותן לנו שקט מאחורה וזה מה שחשוב לפני הכל.
לא עושה דברים שלא יודע זאת הדרך לתאר אותו. הופעה מצוינת.
לא פחות מעודד - ההפך המוחלט של אורן, אפשרות לרוטציה בהתאם לאופי המשחק.
לא פחות מעודד - ההפך המוחלט של אורן, אפשרות לרוטציה בהתאם לאופי המשחק.
אהבתי את הנגיעה הראשונה שלו.
חוטף ומוסר בו זמנית. כמו שצריך!!
לצערי זה לא יספיק לליגה כשאנחנו תוקפים ומסתגרים מולנו...
חוטף ומוסר בו זמנית. כמו שצריך!!
לצערי זה לא יספיק לליגה כשאנחנו תוקפים ומסתגרים מולנו...
מאוד הפתיע אותי, כבר במשחק הראשון מול האלבנים. שימשיך כך.
- ForeverRed
השתפר משמעותית מאז המחנה.
שאפו.
אורן עוד יתן את שלו.
שאפו.
אורן עוד יתן את שלו.
- yanivnew91
הוא עושה הגנה כמו שאורן לא יעשה גם עוד עשר עונות ומגן זה לפני הכל לדעת להגן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אחלה הגנה הוא עושה עד עכשיו.
אני מאמין שבמשחקים נגד קבוצות שיבואו לשחק בונקר,אורן ביטון יכול להיות כלי התקפי שיסייע לנו לפצח בונקרים.
לדעתי תהיה רוטציה בינהם בהתאם ליריבה.
אני מאמין שבמשחקים נגד קבוצות שיבואו לשחק בונקר,אורן ביטון יכול להיות כלי התקפי שיסייע לנו לפצח בונקרים.
לדעתי תהיה רוטציה בינהם בהתאם ליריבה.