הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 21:00, טרנר
- The red one
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 21:00, טרנר
מתקשה להאמין שלא תהיה רמה של כדורגל.
מכבי בחמישי שיחקו יופי של כדורגל מול קבוצה שאני בטוח שעשתה להם חיים (הרבה) יותר קשים ממה שנעשה מחר. השאלה אם הם יצליחו למנף והעייפות לא תשפיע.
ואצלנו בכל מקרה, לא משנה כמה המצב לא טוב, השחקנים יהיו עם אש בעיניים כשהם יעלו למגרש.
מכבי בחמישי שיחקו יופי של כדורגל מול קבוצה שאני בטוח שעשתה להם חיים (הרבה) יותר קשים ממה שנעשה מחר. השאלה אם הם יצליחו למנף והעייפות לא תשפיע.
ואצלנו בכל מקרה, לא משנה כמה המצב לא טוב, השחקנים יהיו עם אש בעיניים כשהם יעלו למגרש.
הם ישלטו, זה ברור.
נצטרך למצוא דרכים לעבור את מרכז המגרש שלהם ולהגיע מול מרכז ההגנה שזו החולשה העיקרית שלהם.
לא אוהב הרכב בלי עזרא. אנחנו צריכים מהירות וטכניקה, חוץ ממליקסון הוא היחיד שיש לו את זה.
לצערי ממן כבד ומאבד כדורים בסיטונאות, לא שווה הרכב כרגע.
מקווה לראות את בבסט לא תקוע כ9 ומלמד רק באגף. אני לא מצליח להבין את בכר בהצבה הזו.
נצטרך למצוא דרכים לעבור את מרכז המגרש שלהם ולהגיע מול מרכז ההגנה שזו החולשה העיקרית שלהם.
לא אוהב הרכב בלי עזרא. אנחנו צריכים מהירות וטכניקה, חוץ ממליקסון הוא היחיד שיש לו את זה.
לצערי ממן כבד ומאבד כדורים בסיטונאות, לא שווה הרכב כרגע.
מקווה לראות את בבסט לא תקוע כ9 ומלמד רק באגף. אני לא מצליח להבין את בכר בהצבה הזו.
ספרו לי עוד על כמה הגיוני היה לשלוח את קורהוט להתאמן לבד בקיץ. אשכרה קארמהThe red one כתב: - קורהוט לא בכושר כי לא התאמן עם הקבוצה בקיץ, לא יהיה בסגל.
בואו נתחיל מלא לקבל אדום.
גם ראדי וגם וואקמה שמים גולים באותו יום ולא בבאר שבע ,מרגיש מוזר
מה נסגר עם אלחמיד? בדיחה עצובה.
אנחנו לא מוכנים בשיט
תחושה של משחק נגדם מלפני 6 או 7 שנים.
רק שיגמר בטוב
רק שיגמר בטוב
אכןmilan כתב:תחושה של משחק נגדם מלפני 6 או 7 שנים.
רק שיגמר בטוב
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
למה היסחפות? אתה חושב שאתה ברמה שלהם? כמה שאתה חושב שהם חלשים,אנחנו הרבה יותר. היום בערב תקבל תשובה, לא רק אתה גם אלונה ובכר שחושבים שהישראלים שיש היום יובילו למאבק על אליפות.אורי אדום בנשמה כתב:איזו היסחפות...
הולכים היום כצאן לטבח.אורי אדום בנשמה כתב:איזו היסחפות...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
.E.Z כתב:לקפל
לכן לעשות מיליונים. לפי הווינר אנחנו פייבורטים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מוזר. לפי מומחי הפורום אנחנו מובסים בוודאות.גדי כתב:לכן לעשות מיליונים. לפי הווינר אנחנו פייבורטים