בדיוק. קורהוט פרווה בדיוק כמו אופיר ,אין הבדל ביניהם חוץ מזה שאופיר ישראלי.ForeverRed כתב: שב אתה בשקט.
פה אין מחבתים וחביתות.
את העמדה שלי אני כותב כל שבוע והיא לא השתנתה גם היום.
קורהוט לא מצדיק מקום של זר. סה טו.
מיחאי קורהוט
Re: מיחאי קורהוט, דונו
נגיד ואתם צודקים, למי הטענות שלכם? לאלונה ששיחררה את אופיר? לכדורגל הישראלי שלא הצמיח מגן שמאלי ישראלי נורמלי?
זאת סיטואציה שנוצרה וגם במועדון עצמו לא ציפו לה, אופיר רצה לעזוב כי הוא חשב שהוא מגן לאירופה, נתקענו בלי מגן ולא היה שום ישראלי להביא לעמדה הזאת אז הלכו על זר, יותר טוב מאופיר דוידזאדה לדעתי אבל גם אם היה יותר גרוע ממנו כל הדרכים הובילו למהלך הזה.
להגיד שאין הבדל בין אופיר לקורהוט, סליחה על ההערה הטיפה מתנשאת אבל אין מושג למי שאומר דבר כזה וזה חסר טעם אפילו לנסות להסביר למה זה כל כך שגוי להגיד דבר כזה.
זאת סיטואציה שנוצרה וגם במועדון עצמו לא ציפו לה, אופיר רצה לעזוב כי הוא חשב שהוא מגן לאירופה, נתקענו בלי מגן ולא היה שום ישראלי להביא לעמדה הזאת אז הלכו על זר, יותר טוב מאופיר דוידזאדה לדעתי אבל גם אם היה יותר גרוע ממנו כל הדרכים הובילו למהלך הזה.
להגיד שאין הבדל בין אופיר לקורהוט, סליחה על ההערה הטיפה מתנשאת אבל אין מושג למי שאומר דבר כזה וזה חסר טעם אפילו לנסות להסביר למה זה כל כך שגוי להגיד דבר כזה.
יוצא מצב בו אופיר פנויי אתה רוצה להגיד לי שאתה לא לוקח אותו ?South Boy כתב:נגיד ואתם צודקים, למי הטענות שלכם? לאלונה ששיחררה את אופיר? לכדורגל הישראלי שלא הצמיח מגן שמאלי ישראלי נורמלי?
אין ברירה , בוזגלו עוזה ונצטרך זר בעמדה שלו.
לא, אתה שואל כאילו הצעת לי את מרסלו. מגן ממוצע מינוס שאף אחד לא תפס ממנו וראינו אותו כברירת מחדל.גיא חניה כתב: יוצא מצב בו אופיר פנויי אתה רוצה להגיד לי שאתה לא לוקח אותו ?
אין ברירה , בוזגלו עוזה ונצטרך זר בעמדה שלו.
אם כבר מחתימים שחקנים לפי דרכון אז בעמדה של בוזגלו יש הרבה יותר ישראלים טובים מאשר בעמדה של קורהוט כך שאם הייתי צריך לבחור זר בעמדה זה היה בעמדת המגן השמאלי, כשהוא יעזוב ימצאו לו תחליף ואם לא יהיה תחליף ישראלי יש לפחות זר אחד בקבוצה שלא ימשיך בעונה הבאה כך שלא תהיה לנו בעיה.
איזה ישראלים יכולים להחליף את בוזגלו ? אצילי שלא יגיע ?South Boy כתב:
לא, אתה שואל כאילו הצעת לי את מרסלו. מגן ממוצע מינוס שאף אחד לא תפס ממנו וראינו אותו כברירת מחדל.
אם כבר מחתימים שחקנים לפי דרכון אז בעמדה של בוזגלו יש הרבה יותר ישראלים טובים מאשר בעמדה של קורהוט כך שאם הייתי צריך לבחור זר בעמדה זה היה בעמדת המגן השמאלי, כשהוא יעזוב ימצאו לו תחליף ואם לא יהיה תחליף ישראלי יש לפחות זר אחד בקבוצה שלא ימשיך בעונה הבאה כך שלא תהיה לנו בעיה.
זה לא משנה, לא כל הזרים שנמצאים עכשיו בסגל ישארו בעונה הבאה ככה שלא תהיה לנו ההתלבטות הזאת בכלל.גיא חניה כתב: איזה ישראלים יכולים להחליף את בוזגלו ? אצילי שלא יגיע ?
אני דווקא חושב שאצילי יחזור לארץ אחרי שגראנדה תרד ליגה והוא גם ככה לא רואה ספסל אפילו, אין עוד ישראלים ברמה של בוזגלו שאנחנו יכולים להביא אבל שוב, שנה הבאה לא נצטרך להתמודד עם שיקולי זר או ישראלי.
- ForeverRed
איך לא? איך?South Boy כתב:
זה לא משנה, לא כל הזרים שנמצאים עכשיו בסגל ישארו בעונה הבאה ככה שלא תהיה לנו ההתלבטות הזאת בכלל.
אני דווקא חושב שאצילי יחזור לארץ אחרי שגראנדה תרד ליגה והוא גם ככה לא רואה ספסל אפילו, אין עוד ישראלים ברמה של בוזגלו שאנחנו יכולים להביא אבל שוב, שנה הבאה לא נצטרך להתמודד עם שיקולי זר או ישראלי.
אם (או כש..) הובאן עוזב נצטרך קשר אחורי זר במקומו.
כנ"ל לגבי טוני.
אתה לא יכול להביא זר שישי במקום בוזגלו, ואין ישראלי שייתן רבע מהתרומה שלו.
אין הרבה ברירות.
איך מחכים למשחק נפל של כל הקבוצה ומתחילים לחתוך שחקנים, יאללה אם קורהוט הבייתה אז גם גאדיר, וובה, אוחיון, הובאן שכחתי מישהו?גיא חניה כתב:מגן חלש בטירוף , מוכן לשלם לאופיר תכרטיס טיסה , תחזור!!!
אם קורהוט פרווה אז אופיר טבעוניגיא חניה כתב: בדיוק. קורהוט פרווה בדיוק כמו אופיר ,אין הבדל ביניהם חוץ מזה שאופיר ישראלי.
מקודם ירדת על זריהן שדווקא שיחק באמת סבבה ועכשיו על קורהוט...גיא חניה כתב:מגן חלש בטירוף , מוכן לשלם לאופיר תכרטיס טיסה , תחזור!!!
תגיד, אנחנו ראינו את אותו המשחק?
בחודש האחרון שכל הקבוצה לא טובה רוב העליהום מגיע חקורהוט כשהשם של אופיר נזרק בתקשורת.
אחלה מגן שבעולם וראינו כמה משחק ההתקפה שלנן נתקע בלעדיו(וגם בלי ביטון)
אחלה מגן שבעולם וראינו כמה משחק ההתקפה שלנן נתקע בלעדיו(וגם בלי ביטון)
העצבים מעט נרגעו , ואחרי צפייה במשחק בשידור חוזר זריהן באמת עשה כמה פעולות יפות , יש לו שליטה יפה , רק שילמד איפה הוא צריך להיות ולא יברח למקומות אחרים במגרש.E.H.A כתב:
מקודם ירדת על זריהן שדווקא שיחק באמת סבבה ועכשיו על קורהוט...
תגיד, אנחנו ראינו את אותו המשחק?
שמתם לב שיש לבחור בעיה גופנית מסוימת?הוא לא מסוגל לשחק 2 משחקים בשבוע.
לאCrazyRed7 כתב:שמתם לב שיש לבחור בעיה גופנית מסוימת?הוא לא מסוגל לשחק 2 משחקים בשבוע.
רק לפני שבועיים היה לנו מכבי חיפה באמצע שבוע ואחר כך עוד משחק ליגה , לא היתה לו שום בעיה.