0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
Re: 0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
ברק בכר. איזה מאמן.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- אני איתך באש ובמיים
וכמה חבל שנואקמה לא נפל בדקה הראשונה, נפילה קטנה וזה פנדל בדוק!
יהיה קשה בטרנר
יהיה קשה בטרנר
אם טוני נופל הוא מקבל צהוב על התחזות.
השוער נמנע מלגעת בו.
השוער נמנע מלגעת בו.
כמעט שכחתי!
משחק חוץ באחד האיצטדיונים הביתיים באירופה (גם אם כרגע לא בשיאו) ובחלקים רבים מהמשחק כל מה ששומעים בטלוויזהי זה "יאללה הפועל..", "השתגעתי בגללה..", "הפועל נרעיד את כל העיר.." ועוד ועוד. שאפו ענק לכל אחד שהיה שם ונתן את הגרון!
משחק חוץ באחד האיצטדיונים הביתיים באירופה (גם אם כרגע לא בשיאו) ובחלקים רבים מהמשחק כל מה ששומעים בטלוויזהי זה "יאללה הפועל..", "השתגעתי בגללה..", "הפועל נרעיד את כל העיר.." ועוד ועוד. שאפו ענק לכל אחד שהיה שם ונתן את הגרון!
- ForeverRed
אני מנתח את מה שאני רואה. בלי לערב רגשות.avivgolan כתב:עוד פעם ברדה?
לשחקן אסור להתבאס מחילוף?
הוא לא שיחק טוב והתבאס על עצמו ועל היכולות שלו.
די לפרש כל דבר לצד השלילי
תשמע אני חייב להגיד לך משהו,ForeverRed כתב: אני מנתח את מה שאני רואה. בלי לערב רגשות.
אתה שלילי בטירוף.
+1avivgolan כתב:
תשמע אני חייב להגיד לך משהו,
אתה שלילי בטירוף.
מסכים איתו ברדה היה חלש. לא תרם כמעט כלום.
אי התנועה שלו משגעת אותי. שחקן על האגף והוא לא רץ לפתוח לקרוב.
אי התנועה שלו משגעת אותי. שחקן על האגף והוא לא רץ לפתוח לקרוב.
אם לא נקבל תבוסה משפילה בבית, בפה מלא אפשר לקרוא להם אגדות.
איזו גאווה.
באיזה ראש מורם בחזרה למלון.
באיזה ראש מורם בחזרה למלון.
נכנסתי לפורום בת מצווש(הפיתוי גמר אותי והרגשתי כמו אשת לוט לרגע) ופשוט הזדעזעתי מחוסר הפרגון והקנאה שיש להם אלינו!
גועל נפש של אוהדים, דוחים ורוצים בנפילתנו.
רוב האוהדים התבאסו שאולימפיאקוס לא ניצחו אותנו, טוענים שגנבנו להם את האליפות, שלמרות שעמדנו טקטי היום לא מגיע לנו פירגון ושוואקמה זה הפיספוס הכי גדול של ג'ורדי.
העיקר להגיד שהם קבוצה ציונית תומכת ישראל כשבזמן שאלופת ישראל משחקת הם מייחלים למפלתה ואילו הפועל ת"א שנחשבת כשמאלנית ועוכרת ישראל פירגנו מאוד על ההופעה שלנו ושמחו בשימחתנו.
מכבי?
שונא אותכם בדם!!!!!
רוב האוהדים התבאסו שאולימפיאקוס לא ניצחו אותנו, טוענים שגנבנו להם את האליפות, שלמרות שעמדנו טקטי היום לא מגיע לנו פירגון ושוואקמה זה הפיספוס הכי גדול של ג'ורדי.
העיקר להגיד שהם קבוצה ציונית תומכת ישראל כשבזמן שאלופת ישראל משחקת הם מייחלים למפלתה ואילו הפועל ת"א שנחשבת כשמאלנית ועוכרת ישראל פירגנו מאוד על ההופעה שלנו ושמחו בשימחתנו.
מכבי?
שונא אותכם בדם!!!!!
ואתה שמח שהם עלו לצ'מפיונס?E.H.A כתב:נכנסתי לפורום בת מצווש(הפיתוי גמר אותי והרגשתי כמו אשת לוט לרגע) ופשוט הזדעזעתי מחוסר הפרגון והקנאה שיש להם אלינו!
מכבי?
שונא אותכם בדם!!!!!
יום אבל.
בכדורגל שנאה זה חלק בלתי נפרד.
פטריוט זה כשאתה מדשדש בתחתית. כשהן היריבות שלך, מצדי שישרפו.
אם אא"ק אתונה ופנתיינאקוס שמחות בנפילת אולימפיאקוס, גם אנחנו צריכים לשמוח בנפילת מקקי.avivgolan כתב:
ואתה שמח שהם עלו לצ'מפיונס?
יום אבל.
בכדורגל שנאה זה חלק בלתי נפרד.
פטריוט זה כשאתה מדשדש בתחתית. כשהן היריבות שלך, מצדי שישרפו.
אין מה לעשות זה לא מסתדר, אנחנו לא משדרים על אותו תדר השחצנות והיהירות של מקקי ואנחנו תמיד נשנא אותם לא חשוב מה יהיה!
ושאינשאללה יישרפו ויתרסקו אמן!
שטויות אחי. רובנו התאבלנו על העלייה של מכבי לצ׳מפיונס ובצדק.
הייתי יותר מתעצבן אם הם היו מפרגנים, זה מראה על זלזול. כמו שלנו אין בעיה לפרגן לקש באירופה כי הם מועדון קטן שלא מאיים עלינו בשום אופן כמועדון.
הייתי יותר מתעצבן אם הם היו מפרגנים, זה מראה על זלזול. כמו שלנו אין בעיה לפרגן לקש באירופה כי הם מועדון קטן שלא מאיים עלינו בשום אופן כמועדון.
אגב אא"ק/פנא/פאוקE.H.A כתב:
אם אא"ק אתונה ופנתיינאקוס שמחות בנפילת אולימפיאקוס, גם אנחנו צריכים לשמוח בנפילת מקקי.
אין מה לעשות זה לא מסתדר, אנחנו לא משדרים על אותו תדר השחצנות והיהירות של מקקי ואנחנו תמיד נשנא אותם לא חשוב מה יהיה!
ושאינשאללה יישרפו ויתרסקו אמן!
https://www.facebook.com/%CE%88%CE%B2%C ... 9903/?rc=p" onclick="window.open(this.href);return false;
משעשע