משפחת בוזגלו חברה בע''מ
Re: משפחת בוזגלו חברה בע''מ
אם נחנו צריכים כסף בשביל טיבי נותן אותו בלי לחשוב פעמים
טיבי שחקן חפשי.hb7 כתב:אם נחנו צריכים כסף בשביל טיבי נותן אותו בלי לחשוב פעמים
אסור למכור אותו למכבי בכל מקרה לדעתי,
גג לחיפה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טיבי בלי חוזה...hb7 כתב:אם נחנו צריכים כסף בשביל טיבי נותן אותו בלי לחשוב פעמים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
ביי פארדר אדום בנשמה כתב: אם הוא עוזב לקבוצה אחרת בארץ הוא מוכיח עד כמה הוא קטן ועלוב שלא מסוגל להיות חלק מרוטציה.
אבל אם הוא עובר למכבי תל אביב הוא מבחינתי הופך לשנוא יותר מזהבי בכבודו ובעצמו.
בוזי פרסם עכשיו הודעה מתחכמת (כרגיל) בפייסבוק.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לפחות היה רושם יש לי חוזה לעוד עונה ואני מכבד אותו.
השאיר הכל פתוח.בוזגלו לא ישאר בבש בעונה הבאה לפי דעתי .
השאיר הכל פתוח.בוזגלו לא ישאר בבש בעונה הבאה לפי דעתי .
- אני איתך באש ובמיים
ממה שהבנתי יותר בהודעה שלו זה - הפרסום בone לא נכון, מכבי חיפה זו הנבואה שכנראה תקרה.
לפי דעתי נותן לאבא שלו להרוס לו את הקריירה, עד שמצא מקום חם,שאוהב,שמחבק,שנותן לו תמיכה אין סופית,שמקבל פה קרדיט,שמעריכים אותו, ודווקא אחרי עונה כזו מדהימה שהוא היה אחראי על כמה וכמה ביצועים ושערים חשובים העונה- הוא מחליט לקום ולעזוב,
שלא ישכח מי הציל לו את הקריירה,לטעמי הבחירה שלו לפני 4 שנים לחזור לארץ ולבאר שבע בפרט זו הבחירה הכי נכונה בקריירה שלו, שהצילה אותו לפני קריסה בבני יהודה/מועדון אחר.
ושלא תחשבו לא נכון... צריך להודות למאור באמת על כל התרומה שלו כאן מאז שהגיע,
רק הרים אותנו כמה רמות ביחד עם אליה, היה אחראי להרבה מההצלחה בשנים האחרונות,בין עם זה ברשת החברותית(שהביא הרבה חשיפה על המועדון והעיר),ובין עם זה על כר הדשא כמובן.
מאוד מעריך את זה השחקן הזה,וחבל עליו פשוט.... תודה ענקית בכל אופן על הכל, אבל ברגע שיש לך מישהו מעלייך
(שבמקרה הזה זה אבא שלו ואותו הוא לא יכול להחליף) ונותן ודוחף ומעריך יותר את המאמן והבעלים בחיפה מאשר
מה שקיבל פה - אז סלאמת. ולא ממש מאשים את מאור...
לפי דעתי נותן לאבא שלו להרוס לו את הקריירה, עד שמצא מקום חם,שאוהב,שמחבק,שנותן לו תמיכה אין סופית,שמקבל פה קרדיט,שמעריכים אותו, ודווקא אחרי עונה כזו מדהימה שהוא היה אחראי על כמה וכמה ביצועים ושערים חשובים העונה- הוא מחליט לקום ולעזוב,
שלא ישכח מי הציל לו את הקריירה,לטעמי הבחירה שלו לפני 4 שנים לחזור לארץ ולבאר שבע בפרט זו הבחירה הכי נכונה בקריירה שלו, שהצילה אותו לפני קריסה בבני יהודה/מועדון אחר.
רק הרים אותנו כמה רמות ביחד עם אליה, היה אחראי להרבה מההצלחה בשנים האחרונות,בין עם זה ברשת החברותית(שהביא הרבה חשיפה על המועדון והעיר),ובין עם זה על כר הדשא כמובן.
מאוד מעריך את זה השחקן הזה,וחבל עליו פשוט.... תודה ענקית בכל אופן על הכל, אבל ברגע שיש לך מישהו מעלייך
(שבמקרה הזה זה אבא שלו ואותו הוא לא יכול להחליף) ונותן ודוחף ומעריך יותר את המאמן והבעלים בחיפה מאשר
אסור אסור אסור אסור.....לחזק את מכבי !!!!!!
הם בפחד ענקי לנוכח העזיבה הצפויה של זהבי ועושים כל שבידם כדי לחזק את הקבוצה.
אלונה חייבת ללמוד מהטעות שמכבי עשו בנוגע לראדי !
בוזגלו רוצה ללכת . בכר לא רוצה אותו ? אני בספק, אבל אם כן, אז בבקשה...אבל רק לא למכבי !!!!
השערים והבישולים של בוזגלו זה בדיוק מה שיעשה את ההבדל בעונה הבאה בין איבוד האליפות למכבי לבין שמירה עליה.
לא מחזקים לעולם את היריב הישיר שלך !!! לעולם.
הם בפחד ענקי לנוכח העזיבה הצפויה של זהבי ועושים כל שבידם כדי לחזק את הקבוצה.
אלונה חייבת ללמוד מהטעות שמכבי עשו בנוגע לראדי !
בוזגלו רוצה ללכת . בכר לא רוצה אותו ? אני בספק, אבל אם כן, אז בבקשה...אבל רק לא למכבי !!!!
השערים והבישולים של בוזגלו זה בדיוק מה שיעשה את ההבדל בעונה הבאה בין איבוד האליפות למכבי לבין שמירה עליה.
לא מחזקים לעולם את היריב הישיר שלך !!! לעולם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
להפך מההודעה שלו היה נראה שהסיפור על חיפה לא קשור אליו ואבא שלו נפגש עם היועץ המשפטי של מכבי חיפה בקשר למישהו אחר בסוכנות שלו.אני איתך באש ובמיים כתב:ממה שהבנתי יותר בהודעה שלו זה - הפרסום בone לא נכון, מכבי חיפה זו הנבואה שכנראה תקרה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני יודע שהוא בלי חוזה ונהוג לתת מענק חתימה לשחקן חופשי ובשביל שהוא יבוא לשחק.בשכר המקסימום שלנו זה כמו שהר את ההפרש אין לי בעיה לסגור עם הסכום העברה של בוזגלו ולתת לו מענק חתימה שמן יותר משתלם לנו טיבי על בוזגלו אבל זה בתנאי אחד שלא רוצים לבזבז כסף מיצידי שישב כול השנה בבית עם אבא שלודר אדום בנשמה כתב: טיבי בלי חוזה...
אתם יותר פאתטים מיעקב בוזגלו.
האבא רץ לאתר הבית שלו, מפרסם שמכבי מחכים לאישור של מיץ׳ על מנת לנסות(!) להחתים את בוזגלו וכל הפורום על הרגליים.
בואו נפסיק ליפול למלכודת של משפחת בוזגלו. כמה שפחות נתייחס לספינים ככה יהיה יותר טוב.
שיפרסמו מה שבא להם. מי שרוצה את מאור בוזגלו שיביא מיליון יורו ושיהיה בהצלחה.
וזה לא משנה אם זאת מכבי תל אביב, מכבי חיפה או כוסילמלם.
האבא רץ לאתר הבית שלו, מפרסם שמכבי מחכים לאישור של מיץ׳ על מנת לנסות(!) להחתים את בוזגלו וכל הפורום על הרגליים.
בואו נפסיק ליפול למלכודת של משפחת בוזגלו. כמה שפחות נתייחס לספינים ככה יהיה יותר טוב.
- אני איתך באש ובמיים
דר אדום בנשמה כתב:להפך מההודעה שלו היה נראה שהסיפור על חיפה לא קשור אליו ואבא שלו נפגש עם היועץ המשפטי של מכבי חיפה בקשר למישהו אחר בסוכנות שלו.
במידה ואכן הוא התכוון לזה - יוכיח עד כמה כסף משחק אצלו תפקיד,שלא ישכח תמוות שעשו לו שם האוהדים והמועדון עצמו,
ועזבו את זה שבשנים האחרונות מכבי הפכה לשנאה הכי גדולה שלנו...
שאני חושב על זה ,אולי מכבי מכינה תקרקע לעזיבתו של זהבי? ככה שזה רק לטובתנו
בוזגלו שחקן לוזר, לא יוכל להוביל את מכבי ביחד, עדיף..
- The red one
פוסיכוסי*CrazyRed7 כתב:אתם יותר פאתטים מיעקב בוזגלו.
האשכול הזה מאתמול בלילה פה, והכתבה בוואן עלתה רק לפני שעתיים....
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפי מה שהבנתי, זה שוב חלק מהמשא ומתן של בוזגלו מול הקבוצה בנוגע להארכת החוזה שלו, לא מעבר לכך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!