RedRock כתב:
1. גם אם מי "שזרק את הגפרור" היה אבוקסיס (ואני רחוק מלסמפט את הבחור), מי שיצר את חבית הנפץ אלה 'היהודים' מת"א. זה התחיל מגוש חרא בתוך האוהדים שלהם שנדבק מ'לה פמיליה', המשיך עם אוסף שחצנים שמתלהבים מהתנהגות בלתי ספורטיבית בעליל ונגמר באיזה סרבי הכי חמום-מוח לגילו והולנדי מלא בעצמו שמציגים 'תרבות אחרת'.
2. לטעון על אחרים פה שלקחו את זה לכיוון פוליטי זה מגוחך כי ברור שמשם זה בוער בך ולא היית אומר את אותם הדברים במקרה אחר. ההודעה של הדובר של סכנין מצחיקה ונכונה גם יחד. איזה מניפולציות ואיזה שקרים מצאת שם?
3. לתת לגיטימציה להתנהגות של הבבון מהפועל ת"א בגלל ההתגרות של זהבי זאת חוצפה.
4. ערן זהבי צודק ב100%? הוא יהיר, שחצן וחצוף! הוא מתמסכן למוות עכשיו אבל ידע לחמם את האווירה יופי-יופי מיד אחרי משחק הגביע ובהמשך השבוע. שיא העליבות היה כשהוא נזכר בזה שאנחנו 'נהננו' מהרדיוס של סכנין ולהם ביטלו.
העיקר שהם שיחקו אותה ציונים גדולים עם דגלי ישראל עלק, טפי.
1. ההתנהגות של הקהל של מכבי לא העלתה ולא הורידה מבחינת התרומה להתפתחות האירועים. גם אירועי המשחק הקודם בגביע לא רלוונטיים. כל העולם ואשתו ראו דבר מאוד פשוט: הקואצ' אבוקסיס, שהציפיה הטבעית ממנו מתוקף תפקידו זה להרגיע, התנהג באנטיתזה מוחלטת והיווה את הטריגר למהומות. ראיקוביץ' עשה מעשה שלא יעשה, זה ברור, אבל זה כאשר האירוע כבר יצא משליטה, וכאמור, יש פה גם עניין של ביצה ותרנגולת.
2. בהן צדק שאתה טועה לגבי המניעים שלי.
איזה שקרים ומניפולציות? פירטתי את העיקר כבר בהודעה הראשונה בפוסט הזה.
3. לומר שמי שמתגרה בצורה חצופה פעם אחר פעם הביא על עצמו תגובת נגד, אינה מתן לגיטמציה לתוקף. זה לקרוא לילד בשמו. אותו דבר הייתי אומר גם לגבי מתנחל שיתפס על חם בפעילות 'תג מחיר' ויעבור לינץ'.
4. התכוונתי אך ורק לאמירה שלו "לא ידעתי אם המשחק בישראל או ברמאללה", שנאמרה לאחר שהוא וחבריו קיבלו מכות ממי שאמונים על שמירת הסדר. וכמי שהיתה לו בעבר אינטרקציה עם אנשי ביטחון פלסטינים שאמונים על שמירת הסדר הציבורי, אני יכול לומר לך שזהבי צודק לא במאה אחוז, במליון אחוז. במו עיני ראיתי שוטרים פלסטינים במדים מצטרפים להמון משולהב ומיידים אבנים על חיילי צה"ל.